Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 3h, avok, kph, s, erill.wc, las.parveke

Huopalahdentie 19 C, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

592 000 €

Koko

82 m²

Vuosi

2019

Tarjolla lähes uutta vastaava koti Munkkiniemessä. Alue on monen kodinetsijän kiikarissa. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus löytää jotain toivottua ja kaikin tavoin toimivaa. Tyylikäs ja moderni 4. kerroksen kolmio, oli myös rakentajan työnäyte / esittelyasunto valmistuessaan. Laadukkaat kodinkoneet (Bosch) ja runsas kaappitila tekevät kokkailusta mukavaa. Ruokailuryhmälle löytyy paikka avarasta olohuoneesta ikkunan äärellä. Suurista ikkunoista aukeavat vehreät sisäpihanäkymät. Molemmissa makuuhuoneissa on koko seinän mittaiset vaatekaapistot. Kylpyhuone saunoineen on tyylikäs kokonaisuus, josta löytyy myös tila pesutornille. Huoneistokohtainen jäähdytyslaite ja erillinen wc lisäävät asumisen mukavuutta. Omalle tontille 2019 rakennetussa yhtiössä ei tarvitse miettiä isoja remontteja vielä vuosikausiin. Modernissa kiinteistössä on panostettu asukkaiden viihtyvyyteen ja arjen sujuvuuteen. Talosta löytyy mm. Postin pakettiautomaatti ja kattokerroksesta hulppea kerhotila, jota voi varata viikolla maksutta esim. etätyöskentelyyn tai perhejuhlille. Taloyhtiössä viihdytään, talous on hyvin hoidettu ja tilat ovat siistissä kunnossa. Palveluiden ja kauniin arkkitehtuurin lisäksi alue tarjoaa upean annoksen merellistä lähiluontoa. Laajat puisto- ja lenkkeilypolut, erinomaiset pyörätiet myös Helsingin keskustaan ja mahdollisuudet retkille ja ulkoliikunnalle.  Seurasaari on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Harrastuksia alueelta löytyy kaikenikäisille. Alueella toimii partiolippukuntia ja tenniskenttiä kävelymatkan päässä. Täältä ei tarvitse matkustaa keskustaan ravintoloita etsimään, alueelta löytyy useampi erittäin tasokas ravintola, lähin samasta talosta. Erikieliset päiväkodit ja koulut löytyvät kävelyetäisyydellä. Yksityisesittelyt onnistuvat joustavasti! Myynti ja esittelyt Anne Tauschi Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, yrittäjä 0400 441 460 anne@neliotliikkuu.fi Aina on oikea aika soittaa kelloon katsomatta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348524
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, s, erill.wc, las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
82 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
Ei tiedossa
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

592 000,00 €

Velaton hinta

592 000,00 €

Neliöhinta

7 219,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

377,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

377,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen, jossa eteiskaapille syvennys (liukuovikaapisto peiliovilla), johon mahtuu korkeampiakin tavaroita.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho Oy, Taloyhtiölaajakaista 10 M, Kaapeli. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastusoikeus autohallipaikoissa, jotka erillisillä osakkeilla.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Vaalean harmaa keittiö valkoisilla kvartsikomposiittiitasoilla, hyvin kaappi- ja laskutilaa. Boschin koneet; kalusteuuni, induktiotaso, liesisuodatin, täyskorkeat jääkaapi ja pakastin, integroidut mikro ja asianpesukone. saarniparkettilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava kylpyhuone saunan yhteydessä, suihku, lasinen, taittuva suihkuseinä, lasiovi saunaan. Käsienpesuallas laatikostolla, peilikaappi, wc-istuin, bide-suihku, iso pyykkikaappi, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Laatoitettu wc, käsienpesuallas, allaskaappi, peili valolla, wc-istuin, bide-suihku, lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Oma, vasta "koekäytetty" sauna, pilarikiukaalla
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone-ruokailutila-avokeittiö on yhtenäistä tilaa ja tämän kodin sydän, halutessasi tilaa myös saarekkeelle. Käynti isolle, lasitetulle parvekkeelle, josta avarat näkymät yli sisäpihan. Huoneistokohtainen jäähdytyslaite pitää huoneilman miellyttävänä kesähelteelläkin. Seinät maalattu, saarniparkettilattiat.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi kunnon makuuhuonetta, molemmissa isot, koko seinän mittaiset vaatekaapistot, päämakuuhuoneessa liukuovikaapistoa, seinät maalattu saarniparkettilattiat. Makuuhuoneiden väliseinä äänieristetty.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-30-63-7
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Olli-Pekka Nissinen, Olli-Pekka Nissinen, +358207488292
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Kerhohuone, Postihuone, Lastenvaunuvarasto ja pesutupa
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä on käytössä One4All varausjärjestelmä, minkä kautta tehdään kertavaraukset ja maksut yhteistiloihin (kerhohuoneet, pesula, saunat). One4All Mobile ladattavissa sovelluskaupoista. Yhtiöllä on hallinnanjakosopimus As Oy Helsingin Rakuunanpiha kanssa. Osakkailla ja asukkailla on mahdollisuus varata Rakuunanpihan tiloissa sijaitsevaa pesulaa. Taloyhtiön lisätiedot: Tupakointikielto asukasparvekkeille ja terassipihoille päätetty 11/2022. Taloyhtiön kiinnitykset: 28 400 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 1 Autotalleja: 44

Tehdyt remontit
2022 Sähkölatausvalmiuden toteuttaminen autohalliin yhdessä As Oy Rakuunanpihan kanssa. Latausvalmius asennetaan kaikille autopaikoille.
Tulevat remontit
Yhtiön rakennukset ovat valmistuneet vuonna 2019 eikä tarvetta huomattaville kunnossapito- ja muutostöille ole ollut.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.10.2029
Tontin koko
5 135 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Helsingin Rakuunanpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kattavat palvelut kävelyetäisyydellä, Munkkiniemessä, Munkkivuoressa, sekä Pikku-Huopalahdessa. Isot puistoalueet, ankkalampi ja viehättävät kävelyreitit ympäri merenlahden. Toimelan puutarhat n. 300 m.
Koulut: Munkkiniemen ala- ja yläkoulu sekä lukio, Englantilainen koulu Mäntytiellä, Ruotsalainen koulu Solnantiellä, Ranskalainen koulu Munkkivuoressa,

Liikenneyhteydet
Bussipysäkit alle 100 m, ratikkapysäkille n. 650 m, sujuvat yhteydet omalla autolla pääteille.
Tiedustelut
Anne Tauschi, 0400441460, anne.tauschi@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Tauschi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä (oikeasti tekijä)

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.