Omakotitontti

Päätie 27, Laajasalo, Helsinki

Hinta

285 000 €

Koko

464

Aurinkoinen omakotitalon rakennuspaikka merellisessä Kaitalahdessa päättyvän tien varrella. Rakennuspaikka on kooltaan 464 m2 (liitekartan määräosa B). Rakennusoikeutta on 160 m2. Tontille saa rakentaa lisäksi autotalleja, -katoksia, varastotiloja, lasikuisteja ja kasvihuonetilaa yht. enintään 20 % sallitusta asuntokerrosalasta. Tontille saa rakentaa kaksikerroksisia asuinrakennuksia, joiden enimmäiskorkeus on 7,5 m. Tontilla ei ole rakennuksia. Pohjatutkimus on suoritettu. Rakennus ehdotetaan perustettavaksi tukipaalujen varaan. Maalämpömahdollisuus. Kiinteistön kantatalolla ovat nykyaikaiset vesi-, viemäri- ja sähköliittymät (tontin pohjoislaidassa). Mahdollisuus sopia kunnallistekniikan toimittajan kanssa liittymisestä tontilla olevaan kunnallistekniikkaan. Bussipysäkki on 200 metrin päässä. Lähitulevaisuudessa Kaitalahdesta pääsee raitiovaunulla tai pyöräillen keskustaan, Korkeasaareen ja Mustikkamaalle Kruunusiltoja pitkin. Pysäkki tulee sijaitsemaan n. 400 metrin päässä. Kruunusillat -hankkeen ensivaiheessa rakennetaan yhteys Laajasalosta Hakaniemeen ja toisessa vaiheessa yhteys Hakaniemestä keskustaan. Tavoite on, että matkustajaliikenne Laajasalon ja Hakaniemen välillä alkaa 2027. Kruunuvuorenrannan ja Kauppatorin välillä kulkee lautta ympäri vuoden. Kauppakeskus Saaren monipuoliset palvelut ovat n. 2,5 km päässä ja Herttoniemen metroasema ja kauppakeskus n. 4,5 km päässä. Kaitalahden rantaan ja venekerholle on n. 400 m. Erinomaiset ulkoilumaastot. Vieressä on historiallisestikin arvokkaita puistoja ja luonnonsuojelualueita (mm. Kruunuvuoren lähivirkistysalue). Kruunusilta -video: https://www.youtube.com/watch?v=OHpMSUnc_Ok Lisätiedot: Elina Aalto-Waltimo Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä KTM, Auktorisoitu kiinteistöarvioija AKA (Y), YKV, LKV, kaupanvahvistaja AALTO LKV Vuorikatu 22 C, 00100 Helsinki puh. 0400209548 elina@aaltolkv.fi aaltolkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348533
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

285 000,00 €

Velaton hinta

285 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

480,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero 2023 n. 480 euroa.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-49-179-20
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
464 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa
Rakennusoikeuden pinta-ala
160 m²
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Elina Aalto-Waltimo, +358 400 209 548, elina@aaltolkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Elina Aalto-Waltimo

Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, KTM, YKV, LKV, kiinteistöarvioija AKA (Y), kaupanvahvistaja

Aalto LKV

Vuorikatu 22,
00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.