Rivitalo | 4h + k + kph + erillis-wc + khh + s + parveke + terassipiha

Hallainvuorentie 13 A, Myllypuro, Helsinki

Hinta

377 000 €

Koko

97,5 m²

Vuosi

2003

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan ja valoisaan kaksikerroksiseen rivitalokotiin, joka sijaitsee lapsiperheiden suosimalla Hallainvuoren alueella. Tässä kodissa yhdistyvät täydellinen luonnonläheinen sijainti, modernin asunnon toimiva pohjaratkaisu ja Skandinaavisen raikas tyyli! Tässä asunnossa on todella erinomainen pohjaratkaisu, eikä hukkaneliöitä ole lainkaan. Ensimmäisessä kerroksessa on valoisa ja avara olohuone, joka yhdistyy ruokailutilaan ja keittiöön. Olohuoneesta on käynti viihtyisälle terassille, ja huoneistolle kuuluvalle piha-alueelle. Alakerrasta löytyy lisäksi kodinhoitohuone, erillinen WC ja avara eteinen. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, tilava kylpyhuone sekä asunnon oma sauna. Suurimmasta makuuhuoneesta on käynti myös lasitetulle parvekkeelle. Asunto Oy Helsingin Hallainvuorentie 13 on vuonna 2003 valmistunut taloyhtiö, Hallainvuoren viihtyisällä ja pientalovaltaiselle asuinalueelle. Hallainvuorentie 13 on rauhallinen paikka asua, jossa upeat ulkoilumaastot ja Hallainvuoren luonnonsuojelualue alkavat suoraan kotioveltasi. Lähietäisyydeltä löytyvien päiväkotien ja koulujen vuoksi alue on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Myllypuron kattavat palvelut ovat myös lähellä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, käytitpä sitten omaa autoa, joukkoliikennettä tai vaikka polkupyörää. Tätä asuntoa ei kannata ohittaa - soita ja sovi aika esittelyyn! Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi TILAA NELIVÄRIESITE SÄHKÖPOSTIISI Onko nykyinen asuntosi osa rahoitusta? Saat kauttamme ilmaisen arvioinnin ja myyntisuunnitelman nykyiselle kodillesi. Soita ja sovitaan aika tapaamiseen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 08:45 - 09:15

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Virpi Schlegel
p. 045 631 4151

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80348574
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + erillis-wc + khh + s + parveke + terassipiha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97,5 m²
Kokonaispinta-ala
97,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2003
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

377 000,00 €

Velaton hinta

377 000,00 €

Neliöhinta

3 866,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

682,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

682,50 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 24 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autokatospaikka 20,00 €/kk, autopaikka (pistoke) 10,00 €/kk ja sähköauton lataus 30,00 €/kk. Yhtiöjärjestyksen mukaan hoitovastikkeen perusteena on huoneistojen pinta-alojen suhde. Hoitovastike on määrättävä kultakin huoneistoneliömetriltä samansuuruiseksi, kuitenkin siten, että asuntojen osalta hoitovastikkeen kerroin on 1,0 ja varastojen osalta hoitovastikkeen kerroin on 0,3.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilavassa eteisessä on laattalattia ja maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy eteisen kaapistoista.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA taloyhtiönetti, 10M/10M, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 8 § mukaan osakkeenomistajanvastuu huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen/teetettyjen rakenteellisten, sisustuksellisten tmv. muutosten ja/tai lisäysten kunnossapidosta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kosteuskartoitus 01.09.2023 Raksystems
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja Teräs
Keittiön kuvaus
Vaaleasävyinen keittiö, jonka varustuksiin kuuluu sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Työtasot ovat laminaattia, välitila laatoitettu, seinät maalatut ja lattia parkettia. Keittiöstä on käynti erilliseen kodinhoitotilaan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava ja viihtyisä kylpyhuone sijaitsee huoneiston toisessa kerroksessa. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu suihku, kääntyvät suihkuseinät, wc-istuin, bideesuihku, lavuaari, allas- ja peilikaapit sekä patteri. Lattia ja seinät ovat laatoitetut. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös huoneiston oma sauna. Kylpyhuoneessa on sähkötoiminen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen WC on huoneiston ensimmäisessä kerroksessa. WC:n varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allaskaappi käsisuihku, peili ja patteri. Seinät ovat tapetoidut ja lattia on muovimattoa.
Saunan kuvaus
Asunnossa on viihtyisä oma sauna, joka lämpiää sähkökiukaalla. Saunan lattia on laatoitettu, ja seinät sekä katto paneloidut. Saunassa on ikkuna ja lasiovi.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Erillinen kodinhoitotila, jonne on käynti keittiöstä. Kodinhoitotilassa on kaatoallas, allaskaappi, kaapistot ja pesukoneliitäntä. Seinät ovat osin laatoitettu ja osin maalattu. Lattia on laatoitettu. Käyttömukavuutta lisää erillinen ikkuna ja lattiakaivo.
Olohuoneen kuvaus
Avara ja valoisa olohuone, joka yhdistyy ruokailutilaan. Olohuoneen seinät ovat maalatut ja lattia parkettia. Olohuoneesta on käynti takapihalle, jossa mukavan kokoinen terassipiha.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on kolme, kaikki reilun kokoisia. Makuuhuoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa. Lattiat ovat laminaattia. Seinät osin tapetoitu ja osin maalatut. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneiden kaapistoista. Osassa vaatekaapeista Elfa säilytysratkaisu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
091-45-346-1
Isännöitsijän yhteystiedot
SKH-Isännöinti Oy, Markku Kulomäki, asiakaspalvelu@skh.fi, 09 530 8860
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto ja väestönsuoja. Taloyhtiön kiinnitykset: 3 395 500 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 10 Autokatospaikkoja: 21 Parkkipaikkoja: Autopaikkoja vuokrataan talossa asuville osakkeenomistajille yksi paikka huoneistoa kohden. Jos paikkoja on vuokraamatta, voi huoneistoa kohden vuokrata yhden lisäpaikan. Lisätietoja autopaikoista löytyy Autopaikkasäännöt -liitteestä. Sähköautojen lataus on mahdollista omalla laitteella siten, että yhtiölle ei tule latauksesta tai latausaseman asennuksesta mitään kustannuksia. Tarkemmat tiedot saatavilla isännöitsijäntodistuksesta.

Tehdyt remontit
2003: Muuttopäivä 23.12.2003
2003: Sisä- ja ulkopuolisten töiden vastaanottotarkastus
2004: Hallinnon luovutus
2005: Vuositakuutarkastus
2006: Urakkatakuutarkastus
2009: Rakennusten puuosien maalaustyön suunnittelu + urakkatarjouskyselyt
2010: Rakennusten puuosien maalaus
2011: Kylpyhuoneiden kosteuskartoitus
2012: Talon pohjaviemäreiden, sadevesijärjestelmän sekä salaojien huuhtelu ja
videokuvaus
2012: Ilmastointikanavistojen puhdistus ja säätö
2014: Sortuneen salaojan korjaus: Saton vastuukorjaustöinä
2014: Keinujen (2 kpl) istuimien uusinta
2014: Irronneiden tuulenohjainlevyjen kiinnitys: Sato Rakennuttajat Oy:n puolesta Laatu JJ-Rakennus korjasi kaikki tuulenohjainlevyt kustannuksellaan. Samalla korjattiin yläpohjan pieneläinverkot lisätöinä.
2016: Maalaustyöt (toteutussuunnittelu, toteutus): - Sisäänmenokatosten ja parvekkeiden
kannatinpilarit ja palkit, räystäiden alustojen puupinnat ja otsalaudat, parvekekaiteen käsijohdepuut, pystypuiden ja kannatin puiden kunnon tarkastus
2017: Vesikalusteet ja patteritermostaatit: Vesihanojen ja patteritermostaattien uusintaa tarpeen mukaan
2018: Kattojen kuntotarkastus, vesikalusteet ja patteritermostaatit: Vesihanojen ja patteritermostaattien uusintaa tarpeen mukaan, aitojen korjauksia / uusintaa: pihan väliaitojen päälilautojen korjauksia, ikkunoiden tiiveys on tarkastettu ja todettu, että yhtiön kunnossapitovastuulle kuuluvien ulkopuitteiden tiivisteet ovat kunnossa.
2019: Korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, vesikalusteet ja patteritermostaatit: Vesihanojen ja patteritermostaattien uusintaa tarpeen mukaan.
2020: Lämmönjakolaitteiston tarkastus, vesikalusteet ja patteritermostaatit: Vesihanojen ja patteritermostaattien uusintaa tarpeen mukaan, rakennusten maalattujen pintojen kuntokartoitus.
2021: Rakennusten maalattujen pintojen huoltomaalauksia (toteutussuunnittelu, toteutus): Huoltomaalaus kartoituksen perusteella, puujulkisivujen ja parvekkeiden huoltomaalaus + aitatolppien hattujen uusiminen.
2022: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö: Toimenpide tehty viimeksi 2012, viemärien huuhtelu ja kuvaus: Pohjaviemärien huuhtelu, sadevesi- ja salaojalinjojen kuvaus sekä tarvittaessa huuhtelu.

Takuu- ja vuosikorjaukset:
2021: Huoltomaalaus kartoituksen perusteella, puujulkisivujen ja parvekkeiden huoltomaalaus + aitatolppien hattujen uusiminen.
2023: Rakennusten maalattujen pintojen huoltomaalauksia.
Tulevat remontit
2023-2024: Lämmitys (toteutussuunnittelu, toteutus): Lämmönjakokeskuksen uusinta. Arvio kustannuksesta 17 500 €. (Työ saatu päätökseen ja lopputarkastus tehty 1.3.2024).
2024: Putkilinjojen korjauksen toteutussuunnittelu. Arvio kustannuksesta 7 000 €
2024: Putkilinjojen korjauksen toteutus. Arvio kustannuksesta 150 000 €.
2024: Höyrypussien poistot ja ”repeämien” paikkaukset. Arvio kustannuksesta 5 000 €.
2024: Energiatodistus: Nykyinen voimassa 22.12.2024 asti. Arvio kustannuksesta 1 000 €.
2025: Rapattujen pintojen maalaus (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, toteutus): Kartoitetaan
2025: Lasten leikkipaikalle leikkiväline. Arvio kustannuksesta 7 500 €.
2025: Palovaroittimet taloyhtiön vastuulla: Siirtymäaika 31.12.2025 asti
2026: Ulko-ovet huoltomaalaus/vaihto (hankesuunnittelu)
2026: Huopakaton kuntotarkastus
2028 Märkätilojen kuntokartoitus
2032: IV-kanavien puhdistus ja säätö. Arvio kustannuksesta 6 000 €.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 22.12.2024
Tontin koko
6 967 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Ajantasa-asemakaava Helsingin karttapalvelussa: https://kartta.hel.fi/link/duH5fd
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
48 651 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2098

Asunto Oy Helsingin Hallainvuorentie 13

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Virpi Schlegel, 045 631 4151, virpi.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Myllypuro, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Virpi Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.