Kerrostalo | 2 h, avonainen keittiö, kph, parveke

Munterinkatu B, Runosmäki, Turku

Hinta

114 500 €

Koko

56 m²

Vuosi

1975

VALOISTA JA IHASTUTTAVA KOTI KAUNIILLA NÄKYMILLÄ ___________________________________ Huom! Mikäli haluat että kokonaisuus avautuu sinulle paremmin, klikkaa ja katso esittelyvideo, jossa välittäjä kertoo kohteesta tarkemmin. MUUTTOVALMIS 2023 REMONTOITU ASUNTO Huoneisto on kokenut perusteellisen saneerauksen lattiasta kattoon lukuun ottamatta kylpyhuonetta, mikä on uusittu putkiremontin yhteydessä 2014. Huoneiston remontti on toteutettu huolellisesti ja laadukkaasti. Kaikki pinnat ja kalusteet ovat nyt tätä päivää ja tunnelma asunnossa on erityisen miellyttävä. 5. KERROKSEN KULMA-ASUNTO Yhtiössä kivalla mikrosijainnilla oleva koti, josta näkymät kantavat pitkälle. Aamukahvit juodaan keittiössä tai keittiön yhteydessä olevalla parvekkeella, jonne aamuaurinko paistaa mukavasti. Olohuone ja makuuhuone ovat aurinkoiseen etelään. Vanhat korkeat puut tuovat kesällä viherloistollaan asuntoon luonnon ja rauhallisen tunnelman. HYVÄ YHTIÖ, JOSSA KAIKKI ISOIMMAT REMONTIT ON JO TEHTY •Käyttövesiputket •Julkisivut •Sähköt •Parvekkeet •Ikkunat •Hissit Myös yleiset tilat, saunaosastot, rappukäytävät ja huoneistojen ulko-ovet on uusittu sekä paljon muuta. Kiinteistön pidemmän aikavälin kalleimmat ja suurimmat remontit on tehty. Arvio tulevasta pitää sisällään vain normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä. Talojen katot uusitaan ja julkisivuihin tehdään huoltokorjauksia tänä vuonna. Kustannus jää maltilliseksi. TÄÄLLÄ ON KAIKKI MITÄ TARVITSET Kaikki Runosmäen palvelut terveyskeskusta myöden ovat kävelyetäisyydellä ja ruokakauppa Sale palvelee naapurirakennuksesta. Liikenneyhteydet keskustaan ovat sujuvat ja bussi kulkee 10 minuutin välein. Pysäkki löytyy vierestä. Jos olet hakenut Runosmäestä täydellistä kaksiota alueen parhaimmasta (ellei parhaasta) taloyhtiöstä se on tässä! Nähdään näytöllä. ___________________________________ SOLID HOUSE KIINTEISTÖNVÄLITYS OY Helena Koivisto laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner 044 323 3234 helena.koivisto@solidhouse.fi www.solidhouse.fi/helena-koivisto ___________________________________ MYYMÄSSÄ ASUNTOA - MISTÄ VÄLITTÄJÄ? Onko harkinnassa oman asunnon myynti? Jos on, löysit asunnollesi juuri välittäjän! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Arviokäynti on maksuton, eikä sido mihinkään. ETSIMÄSSÄ ASUNTOA - ENTÄ RAHOITUS? Muista että lainalupaus taskussa olet etulyöntiasemassa asuntonäytöllä ja pystyt tekemään tarjouksen heti, kun unelmien asunto osuu kohdalle. Rahoitusasiat kannattaa aina hoitaa kuntoon ennen asuntoesittelyihin lähtöä. Jos et vielä sitä ole tehnyt, ei hätää. Voin auttaa myös laina-asioissa, niin pääset neuvottelemaan parhaimpien rahoitusasiantuntijoiden kanssa parhaimmillaan jo samana päivänä. Kannattaa laittaa viestiä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348595
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, avonainen keittiö, kph, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
5/9
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Ehdot sovitaan tarjouksessa

Hinta

Myyntihinta

114 500,00 €

Velaton hinta

114 500,00 €

Neliöhinta

2 044,64 €/m²

Vastike

Hoitovastike

201,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

201,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Taloyhtiö laskuttaa sähkön ja veden 3 kk välein huoneistokohtaisen kulutuksen mukaisena.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneistoremontti 2023: • Keittiö uusittu kokonaan: Epoq keittiö Boschin kodinkoneilla • Katot maalattu • Seinät maalattu • Pistorasiat uusittu • Lattia uusittu. Vanha muovimatto poistettu, lattia hiottu ja tasoitettu Weber 3100 tasoitteella ja asennettu laminaatti ja uudet listat • Sälekaihtimet uusittu • Uudet Finnmirror peilikaapistot • Uudet väliovet ja messingin väriset ovenkahvat • Eteisen asennettu uudet säilytysjärjestelmät • Parvekkeelle asennettu kaihtimet
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Tehty ennen huoneistoremonttiin ryhtymistä 2023. Purettavissa rakenteissa ei ollut asbestia. Asbestikartoituksen tehnyt Suomen Asbestipro.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kaikki seinät tasoitettu ja maalattu 2023 (Tikkurila Nova 7, sävy 497) Pintamateriaalit (lattia): Kaikista lattioista poistettu alkuperäinen muovimatto, lattiat on tasoitettu ja asennettu uusi laminaatti 2023 (Logoclic Aquaprotect Night Oak) Pintamateriaalit (katto): Maalattu 2023 (Tikkurilan Tixomatt, valkoinen)
Keittiön kuvaus
Epoq keittiö 2023 valkoisilla kaapeilla ja laatikostoilla. Uravetimet. Varustus: jääkaappi-pakastin, induktiokeittotaso, integroitu uuni, liesituuletin, astianpesukone. Tasot laminaattia. Välitilassa valot ja pistorasioita. Tausta maalattu Tikkurilan Luja maalilla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Uusittu yhtiön putkiremontin yhteydessä 2014. Vesieristetty ja laatoitettu. Varustus: suihku, wc, peilikaappi, pyyhekuivauspatteri, pesuallas ja pesukoneliitäntä.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö oy Turun Sotaveteraani
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen Isännöintitalo, Antti-Ville Heikkilä, antti-ville.heikkila@isannointitalo.fi, 02 0722 9965
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pesutupa ja kellarikomero
Tehdyt remontit
• 1996 Huopakatot uusittu
• 2007 Asennettu huoneistokohtaiset sähkömittarit
• 2009 Julkisivujen ja parvekerakenteiden peruskorjaus ja parvekkeiden lasitus. Pääovien, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta
• 2010 Pihan perusparannus, savunpoistoluukut, liittyminen kaukovalvontaan, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, A-talon kahden poistoilmapuhaltimen vaihto ja lämmitysverkoston säätö
• 2011 Kaukovalvontaan liittyminen (Trentec), ala-aulojen lattioiden mattojen asennus ja seinien maalaus, parkkialueiden asfaltointi
• 2014 Käyttövesiputkisaneeraus, sähkösaneeraus ja hissien osamodernisointi: koneistot ja korien sisäpinnat sekä B-talon ulkorappauksen pinnoitus
• 2015 Julkisivujen huoltomaalaus ja kellaritilojen maalaus
• 2016 Katon kuntotarkastus sekä huolto
• 2017 Porraskäytäviin ilmanvaihtokoneiden asennus, B-talon saunan saneeraus, A talon kylmäkellarin muutos pyörävarastoksi, kellarikäytävien kameravalvonnan asennus
• 2018 A-talon saunan saneeraus
• 2018 Huoneistojen porrastaso-ovien uusinta ja lukituksen uusinta lloq-avainjärjestelmälle.
• 2022 Huoneistojen vesimittareiden vaihto VertoBlue malliseksi
• 2023 IV- poistoilmakoneet ja ohjauskeskus uusittu
Tulevat remontit
Kiinteistön pidemmän aikavälin kalleimmat ja suurimmat
remontit on tehty. Arvio tulevasta pitää sisällään normaaleja
huolto- ja kunnossapitotöitä. Yhtiö on päättänyt uusia talojen huopakatot, jonka yhteydessä tehdään myös julkipinnoitteen huoltokorjaustöitä 2024. Nostettavan lainan osuus tämän asunnon osalta on arviolta noin 3 455 € tai mikäli lainaosuutta ei maksa pois, rahoitusvastikkeena 72,24 €/kk (5 vuoden laina-ajalla ja 5% korolla laskettuna).
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 20.09.2033
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Maanvuokrasopimus uusittu 1.11.2023 vuoteen 2073 saakka. Vuosivuokra nousi, mutta muutoksen yhteydessä korotus on porrastettu usealle vuodelle. Ensimmäiset kaksi vuotta 50%, kolmas vuosi 70%, neljäs vuosi 80% ja alkaen 15.11.2027 100%.
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki | turun.kaupunki@turku.fi | 02 330 000 vaihde
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
49 248 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2073
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä vuokrattavia autopaikkoja 44 kpl. Autopaikka 10 €/kk ja autopylväspaikka 15 €/kk
Tiedustelut
Helena Koivisto, 044 323 3234, helena.koivisto@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Runosmäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Helena Koivisto

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.