Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Puutalo-osake | 2 h, avokeittiö, kph

Uudenpellonkatu 1 as, Nummi, Turku

Hinta

99 000 €
Tarjouskauppa

Koko

30 m²

Vuosi

1927

KAUNIISTI REMONTOITU PUUTALOASUNTO NUMMESSA ______________________________________ Loistolöytö ensiasunnoksi, sijoitukseen tai kakkoskodiksi. Tarjouskaupan lähtöhinta 99 000 € KAIKKI ON UUTTA Koko huoneisto on saneerattu loppuvuodesta 2021. Kaikki vanha materiaali purettu pois. Kylpyhuone purettu seiniä myöten, vanha keittiö seiniä myöten ja olohuonetila pinnasta. Huoneisto rakennettu uudelleen ja asunnon pohjaa samalla muutettu. Kaikki pinnat ovat uutta ja keittiö on uusimisen yhteydessä vaihtanut myös paikkaa. Asunnon pohjasta on saatu uskomattoman toimiva. Neliöt todellakin ovat tässä kodissa nyt tehokäytössä. Nuorekas, raikas, tyylikäs ja viehättävä – siinä adjektiivit, mitkä parhaiten kuvaa tätä kotia. Asunto sijaitsee katutasossa, omalla sisäänkäynnillä. Täysin esteetön kulku. Huoneisto sijoittuu rakennuksen oikeaan kulmaan (kadulta katsottuna) ja ulottuu läpi talon: Olohuoneen ikkuna on Uudenpellonkadulle (pohjoinen) ja makuuhuoneen ikkuna sisäpihalle (etelä). IDEAALI SIJAINTI NIIN OPISKELIJALLE KUIN KAUPUNKIELÄMÄSTÄ NAUTTIVALLE Nummen alue sijaitsee noin 2,5 km keskustasta. Yliopistot ja korkeakoulut löytyy noin 1,5 km kävelymatkan päästä. Alue on rauhallinen ja koostuu pääosin pientaloista. Kaikki päivittäispalvelut löytyvät alueelta. YHTIÖ Taloyhtiöön kuuluu 1 vuonna 1927 valmistunut puutalo, jossa yhteensä 8 asuntoa. Piharakennuksesta löytyy varastotilat. Tontin koko on 500 m2 ja se on oma. Tällaisella sijainnilla, jossa maan arvo on korkea ja yhtiössä vähän osakkaita, on tontin omistus merkittävä asia. Rakennuksen putkistot on uusittu 1980-luvulla, salaojitus ja pintavesikaivot tehty 1990-luvulla, kadunvarren ikkunat uusittu ja katto maalattu 2010-luvulla. Tällä hetkellä yhtiössä ei ole suunnitteilla mitään remontteja. Hoitovastike on VAIN 87 €/kk. Sijoittajaa voisi myös kiinnostaa? Asunto on tällä hetkellä Airbnb -käytössä. HUOM! 99 000 € on tarjouskaupan lähtöhinta, eli tarjouksen tehdään pohjahinnan päälle. ___________________________________ SOLID HOUSE OY LKV Helena Koivisto laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner 044 323 3234 helena.koivisto@solidhouse.fi www.solidhouse.fi/helena-koivisto ___________________________________ MYYMÄSSÄ ASUNTOA - MISTÄ VÄLITTÄJÄ? Onko harkinnassa oman asunnon myynti? Jos on, löysit asunnollesi juuri välittäjän! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Arviokäynti on maksuton, eikä sido mihinkään. ETSIMÄSSÄ ASUNTOA - ENTÄ RAHOITUS? Muista että lainalupaus taskussa olet etulyöntiasemassa asuntonäytöllä ja pystyt tekemään tarjouksen heti, kun unelmien asunto osuu kohdalle. Rahoitusasiat kannattaa aina hoitaa kuntoon ennen asuntoesittelyihin lähtöä. Jos et vielä sitä ole tehnyt, ei hätää. Voin auttaa myös laina-asioissa, niin pääset neuvottelemaan parhaimpien rahoitusasiantuntijoiden kanssa parhaimmillaan jo samana päivänä. Kannattaa laittaa viestiä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348760
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, avokeittiö, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1927
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Tarvittaessa nopeastikin. Ehdot neuvotellaan tarjouksenteon yhteydessä.

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

98 113,90 €

Velkaosuus

886,10 €

Velaton lähtöhinta

99 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

3 300,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

87,00 € / kk

Pääomavastike

25,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

112,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 30 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Asunnon lämmityskustannukset (sähkölämmitys) maksetaan oman kulutuksen mukaan. Kulutus myyjällä on vuonna 2022 ollut 4000 kwh/vuosi ja vuonna 2023 joulukuuhun mennessä 4700 kwh/vuosi. Sähkön kulutus on täysin riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, vuoden keskilämpötilasta jne. Maksut määräytyvät oman sähkösopimuksen mukaan. Käyttöveden lämmitys sisältyy yhtiön vesimaksuun.

Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Koko huoneisto on uusittu loppuvuodesta 2021. Kaikki vanha materiaali purettu pois. Kylpyhuone purettu seiniä myöten, vanha keittiö seiniä myöten ja olohuonetila pinnasta. Rakennettu uudelleen kylpyhuone ja keittiö sekä asunnon pohjaa samalla muutettu. Kaikki asunnon pinnat on uusittu, myös valaisimet ja sähköpatterit sekä asennettu kylpyhuoneeseen lattialämmitys. Remontista on tehty taloyhtiölle ilmoitus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalattu Pintamateriaalit (lattia): Laminaatti Pintamateriaalit (katto): Paneloitu. Upotettuja led-valoja
Keittiön kuvaus
Uusittu 2021. Mustat kaapistot. Varustus: induktiokeittotaso, integroitu uuni, integroitu astianpesukone, integroitu jääkaappi-pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Uusittu 2021. Vesieristetty. Lattia kuviolaattaa ja seinät isoa harmaata laattaa. Varustus: Pesukoneliitäntä, allaskaappi, peilikaappi, wc, sadesuihkusetti, kääntyvä lasinen suihkuseinä ja lattialämmitys.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Mikko Peltomäki, peltomaki.turku@gmail.com, 050 355 6800
Huolto
Asukkaat
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Pysäköinti kaudun varressa.

Tehdyt remontit
- Putkistot uusittu 80-luvulla
- Salaojitus ja pintavesikaivot tehty 1994
- Peruskuntoarvio laadittu 1999
- Kadunvarren ikkunat uusittu 2001
- Peltikatto maalattu 2009/2010
- As. 1 kosteusvaurion korjaus (lattia) 2012
- As. 7 kosteusvaurion korjaus (kylpyhuone) 2013
Tulevat remontit
Yhtiössä ei ole tehty päätöksiä isommista remonteista. Suunnittella on ollut julkisivun ja kattojen pesu, mutta sitä ei vielä ole totetutettu.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus B2007 laadittu, mutta se on vanhentunut eikä uutta ole vielä tilattu.
Tontin koko
500 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Turun Uudenpellonkatu 1 B

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Helena Koivisto, 044 323 3234, helena.koivisto@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Nummi, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Helena Koivisto

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.