NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy

Rivitalo | 3h, k, kph, s, wc, terassi

Seiväspolku 5 as, Rajakylä, Vantaa

Hinta

229 000 €

Koko

81,5 m²

Vuosi

1979

Hyvin pidetyssä yhtiössä kodikas ja toimiva kolmen huoneen rivitalokoti. Alakertaan sijoittuvat keittiö, olohuone sekä erillinen wc. Olohuoneesta on uloskäynti mukavan kokoiselle katetulle terassille, josta saa kesäaikaan upeasti lisätilaa vapaa-ajan viettoon. Pihalle mahtuu niin ruokapöytä kuin aurinkopeditkin. Toisen kerroksen omassa rauhassa sijaitsevat kaksi makuuhuonetta, sekä remontoitu ja nykyaikainen kylpyhuone ja sauna. Tilaa löytyy siis perheelle tai vaikka pariskunnan työhuoneelle. Molemmat makuuhuoneet ovat tilavia ja kiinteissä kaapistoissa on runsaasti säilytystilaa. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja yhtiössä on tehty ajanmukaisesti remontteja. Taloyhtiön parkkipailalla on sähköauton lautausmahdollisuus, autopaikat haetaan isännöitsijän kautta. Taloyhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö, joten lämmitys kuuluu vastikkeeseen kuten myös vesimaksu. Rajakylän sijainti on loistava! Moottoritiet ja kehätiet kulkevat lähellä, bussilinja Maratontieltä Tikkurilan sekä Länsimäen suuntaan, eikä metrolle Kontulaan tai Mellunmäkeen ole kuin n.10 minuutin kävelymatka. Rajakylä on haluttu, arvostettu ja turvallinen asuinalue. Lapsille löytyy koulut ja päiväkodit läheltä, joten niihin on helppoa ja turvallista kävellä tai pyöräillä. Alueella on ulkourheiluun tarkoitettu Pallopuiston alue, joka on kiva lisä jo muutoinkin hyviin lenkkeilymaastoihin. Vaikuttaako tämä kohde etsimältäsi kodilta? Ota yhteyttä niin mennään yhdessä katsomaan! TIEDUSTELUT JA ESITTELYT : Heidi Litmanen Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT puh 044 293 7471 heidi@nicehouselkv.fi https://www.nicehouselkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80348797
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, wc, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81,5 m²
Kokonaispinta-ala
81,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

229 000,00 €

Velaton hinta

229 000,00 €

Neliöhinta

2 809,82 €/m²

Vastike

Hoitovastike

391,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

391,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 12
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autopaikka lämmin 12 €/kk, autolatauspaikan käyttömaksu 18 €/kk, sähköauton latausenergia 0,06 €/kWh. Vesimaksu kuuluu vastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä liukuovikaapisto. Eteisen lattia on mosaikkiparkettia, joka on maalattu.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: 10M, Valokuitulaajakaista. Lisätietoja terassista: Katettu terassi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Liesi, jääkaappipakastin, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku, lattialämmitys ja peilikaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Mosaikkiparketti, joka on maalattu
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Teräs
Kattomateriaalin kuvaus
Kiviteräskate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Averia Isännöinti Oy, Juha Ketola, averia@taloasema.fi
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Poikkeava yhtiöjärjestys. Vastuu märkätilojen vesieristeistä ja lattiakaivoista on osakkaalla.. Ote yhtiöjärjestyksen §5 Siitä poiketen, mitä asunto-osakeyhtiössä säädetään yhtiön ja osakkeenomistajan välisestä korjaus- ja kunnossapitovastuusta, osakkeenomista vastaa huoneistonsa märkätilan vedeneristeiden sekä lattiakaivojen ja korokerenkaiden ja näiden liitosten korjaamisesta, kunnossapidosta, hoidosta, huollosta, uudistamisesta ja perusparantamisesta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa myös näiden vian tai puutteellisuuden yhtiölle aiheuttamasta vahingosta kokonaisuudessaan. Sälekaihdintenn kunnossapitovastuu on osakkaalla.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Taloyhtiön parkkipaikalla on sähköauton latausmahdollisuus.

Tehdyt remontit
2023 huonokuntoisten portaiden korjaus, autojen latausjärjestelmän rakentaminen. 2022 roskakatoksen uusiminen, pysäköintipaikan laajennus, autojen latausjärjestelmän rakentaminen, ilmanvaihton mittaus ja säätö, ilmanvaihtohormien nuohous, As 12 päätyaidan kunnostus, käyttöveden nousuputken tarkastus rak. 1 ja 3, rakennus 2 sokkelin korjaus ja alapohjan kosteustilanteen selvitys, huonokuntoisten puiden kaataminen, As 1 ja 3 ulkoportainen kunnnostus, 2021 patteriverkoston perussäätö. 2020 huonokuntoisten aitojen kunnnostaminen, 2 kpl huippuimureita uusittu. 2019 leikkipaikan kunnostus ja taloyhtiöiden välisen aidan uusinta. 2018 kolme huippuimuria uusittu. 2017 kolme huippuimuria uusittu, huonokuntoiset puut poistettu, oksia karsittu, päivitetty vuoden 2006 kuntoarvio. 2016 varaston kattojen tiiveyskoe, IV-hormien nuohous ja kolme iv-konetta uusittu. 2015 julkisivujen huoltomaalaus. 2014 alapohjien katselmus, lämmönjakoputki uusittu asuntojen 7 ja 8 väliltä, sadevesiohjauksien parantaminen.. 2013 tonttiaidan kunnostus, ikkunoiden ja terassiovien uusiminen. 2011 Sonera-taloyhtiölaajakaistan hankinta (10M) + kaapeli-tv. 2010 Sonera-valokuitu tuotu puhelinjakamoon. 2008 asfaltin uusiminen. 2007 aluskatteen ja Decra-kiviteräskatteen asennus. 2006 lukituksen uusinta Exec-avaimelle, kuntotarkastus. 2004 antenniverkon digitalisointi, ilmanvaihdon nuohous. 2003 kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen. 2000 patteriverkoston uusiminen. 1998 kaukolämpöputki uusittu lämmönjakohuoneelta asuntoon 12. 1995 kaukolämpöputki uusittu asuntojen 7 ja 8 välillä.
Tulevat remontit
Hallituksen esitys vuosien 2023-2027 korjaussuunnitelmaksi.
Vuosi 2023
- yläpohjan lisälämmöneristys (kuntokartoituksen pohjalta) tarvittaessa selvitetään tilanne
- huoneistojen 4-7 väliaitojen kunnostus
- huoneistojen 4-7 alapohjien tarkistus läpivientien osalta
- LJH sokkelin maalaus
- varaston oven maalaus
Vuosi 2024
- huoneistojen 1-3 väliaitojen kunnostus
- tonttiaidan kunnostus
- roskakatoksen maalaus
Energialuokka
F (2007), Energialuokka: F2007, Lisätiedot: Energiatodistus on ollut voimassa 30.1.2023 saakka
Tontin koko
3 908 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Länsihorsma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Länsimäen palvelut ja Mellunmäen metroasema palveluineen (n. 1,5 km) kävelymatkan etäisyydellä. Lähipizzeria, Pallopuisto, jossa mm. lasten leikkialue sekä ulkourheilualue.
Fazerin vierailukeskus n. 2 km, Porttipuisto Vantaa n. 5km
Paikallistiedot: Rajakylän alue on viihtyisää pientaloaluetta. Alueella sijaitsee oma koulu ja muutama päiväkoti ja uutta päiväkotia rakennetaan parhaillaan. Hyvät ulkoilumaastot hiihtolatuineen löytyvät läheltä, sekä sieltä on nopeat yhteydet eri suuntiin, mm. Lahdentien, Porvoonväylän ja Kehäteiden ansiosta.
Koulut: Alakoulut: Rajakylän koulu 1-4 lk. n. 900 m, Länsimäen koulu/Pallas n. 1 km. Yläkoulut: Länsimäen koulu/ Ylläs n. 1 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Kehätiet, Lahden moottoritie ja Porvoonväylä kulkevat lähellä. Pyörätiet ja bussilinjat moneen suuntaan. Mellunmäen ja Kontulan metroasemat n 1,5-2 km etäisyydellä.
Tiedustelut
Heidi Litmanen, 044 293 7471, heidi@nicehouselkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Rajakylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Litmanen

Kiinteistönvälittäjä LKV ja LVV -pätevyys, KiAT

NiceHouse LKV Oy

NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Ongenkoukku 31,
01490 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.