RE/MAX City | City Kiinteistönvälitys Oy

Kerrostalo | 2h + kk + kph / s + lasitettu parveke

Niittymäentie 11 A, Niittykumpu, Niittymaa, Niittymäki, Espoo

Hinta

259 000 €

Koko

44,5 m²

Vuosi

2006

Ihastuttava kaksio omalla saunalla ja koko huoneiston levyisellä lasitetulla parvekkeella hyvin hoidetusta yhtiöstä! Tässä valoa tulvivassa 3 krs huoneistossa on loistava pohjaratkaisu! Vaalea keittiö avautuu kivasti olohuoneeseen ja on kuitenkin oma erillinen tilansa. Keittiössä on hyvin säilytystilaa ja tilaa laittaa ruokaa. Olohuonetta on helppo sisustaa monin eri tavoin ja olohuoneeseen saa mukavasti mahtumaan myös ruokapöydän. Asunnon kruununa on koko huoneiston levyinen lasitettu parveke, josta on avarat ja vehreät näkymät. Suuri parveke toimii kuin yhtenä lisähuoneena aina aikaisesta keväästä myöhään syksyyn ja parvekkeen saat sisustettua ihanaksi kesäkeitaaksi monenlaisin kalustein. Makuuhuoneen ikkunat avautuvat lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky ja huoneessa on kätevästi säilytys- ja kaappitilaa päätyseinällä molemmin puolin sänkyä. Lisää säilytystilaa löytyy eteisestä, jossa on poikkeuksellisen tilavat kaapistot. Huoneiston suuressa kylpyhuoneessa on ajattomat harmaa-valkoiset laatoitukset, hyvin tilaa kuivattaa pyykkiä ja paikka pyykinpesutornille. Oma sauna tarjoaa arkeen pientä luksusta. Omalla tontilla olevaa, vuonna 2006 valmistunutta taloyhtiötä on hyvin ja suunnitelmallisesti hoidettu. Yhtiöllä laaja kunnossapidon periaateohjelma jopa 10 vuodelle! Yhtiön maksuvalmius on hyvä ja yhtiö teki tilikautena 2022 voittoa 12 241,82€. Koko yhtiössä on yhtiölainaa jäljellä enää ainoastaan 12 745,19€! Huoneisto on velaton ja hoitovastike maltillinen 220,28€/kk. Yhtiössä on 11 autopaikkaa omina osakkeina ja lisäksi yhtiön hallinnassa on 26 autopaikkaa vuokrattavissa. Vuokrattavien autopaikkojen varaustilannetta hallinnoi isännöinti. Niittykumpu alueena (ikisuosikkien Tapiolan ja Matinkylän) välissä nostaa kovasti suosiotaan juuri keskeisen sijaintinsa, mukavan hintatasonsa sekä erinomaisten liikenneyhteyksien takia. Länsiväylä on aivan vieressä ja sekä Urheilupuiston metroasemalle (M), että Niittykummun metroasemalle (M) on lyhyt matka. Päivittäiset palvelut löytyvät läheltä mm. Kauppakeskus Niitystä. Shoppailija suuntaa Ison Omenan (3,5 km) tai Ainoan ostosparatiiseihin (2,4 km). Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin! Esittelyt onnistuvat joustavasti ja asunto vapautuu tarvittaessa nopeastikin. Jaana Saarinen, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, PVS 044 535 7161, jaana.saarinen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80348917
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + kph / s + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
44,5 m²
Kokonaispinta-ala
44,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
2006
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

259 000,00 €

Velaton hinta

259 000,00 €

Neliöhinta

5 820,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

220,28 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

220,28 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

22,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25,00 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: - Varsinainen yhtiökokous 19.4.2023: myönnettiin hallitukselle valtuudet enintään kahden (2) kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä tai perimättä jättämisestä taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä tai sen salliessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
ETEINEN: - Varustus: kiinteät eteiskaapistot. - Seinät: maalattu. - Lattia: parketti. PARVEKE: - Ilmansuunta: länsi. - Varustus: parvekelasitus, mittojen mukaan teetetty harmaa parvekematto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
- LED-kattoplafondit eteisessä, keittiössä, olohuoneessa ja makuuhuoneessa.
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
- Varustus: kalusteuuni, liesitaso, liesikupu, jääkaappi/pakastin, astianpesukone. - Tasot: kivi. - Välitila: kaakeli. - Seinät: maalattu. - Lattia: parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
- Varustus: suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee, pesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi, pk-liitäntä, tila pyykinpesutornille, sähköinen lattialämmitys. - Seinät: kaakeli. - Lattia: laatta.
Saunan kuvaus
- Varustus: sähkökiuas. - Seinät: puupaneeli. - Lattia: laatta.
Olohuoneen kuvaus
- Olohuoneesta käynti koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. - Varustus: sälekaihtimet. - Seinät: maalattu. - Lattia: parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
- Varustus: kiinteät kaapistot, sälekaihtimet. - Seinät: maalattu. - Lattia: parketti.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistolle kuuluu verkkovarasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
049-15-64-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Matinkylän Huolto Oy ISA, Juha Korpi, juha.korpi@matinkylanhuolto.fi, 09 804 631
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: - Yhtiön välittömään hallintaan jäävät irtaimistovarasto/väestönsuojatila, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, kuivaushuoneet, siivouskomero/talovarasto sekä tekniset tilat. - Antennijärjestelmä ja -tyyppi: Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli). - Kaapeliyhtiö: DNA. - Tietoliikennejärjestelmät: Yleiskaapeli ja kuitu. - Yhteinen laajakaista: DNA, maksiminopeus 10M. - Vakuutusyhtiö: LähiTapiola. Vakuutuslaji: Täysarvovakuutus, Ar-vakuutus. - Huoneiston osakkaan tulee ilmoittaa taloyhtiölle kaikista mahdollisista merkittävistä kyseisen huoneiston kunnossapitotöistä, jotka vaikuttavat taloyhtiön vastuulla olevan rakennuksen tai huoneiston osaan. Muutostyön lupahakemus on tehtävä etukäteen kirjallisesti ennen huoneisto¬remontin aloittamista. Töitä ei saa aloittaa ennen kuin lupa on myönnetty. Yhtiöjärjestys 4§: - Huoneistojen välittömään hallintaan jäävät parvekkeet, joiden hoitovastuu kuuluu huoneistolle. Yhtiöjärjestys 5§: - Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. - Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sekä -terasseilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. - Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla ja terasseilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin. Taloyhtiön kiinnitykset: 5 485 320 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: - Toteutetut autopaikat 37, joista osakkeina 11 kpl ja yhtiön hallinnassa 26 kpl. - Yhtiön hallinnassa olevat autopaikat ovat vuokrattavissa yhtiöltä. Autopaikkojen varaustilannetta hallinnoi isännöinti. - Yhtiössä on lunastuslauseke, joka koskettaa osakkeina olevia autopaikkoja (yhtiöjärjestys 15§). Lunastusoikeus on osakkailla. - Yhtiöjärjestys 4§: Yhtiö tulee osakkaaksi Malminportin Pysäköinti Oy -nimiseen pysäköintiyhtiöön. Osakasyhteisöjen ja Malminportin Pysäköinti Oy:n välillä allekirjoitetaan pysäköintisopimus asemakaavan mukaisten autopaikkojen toteuttamisesta, luovuttamisesta käytöstä ja hoidosta. Sopimus antaa yhtiölle käyttöoikeuden 26 pysäköintipaikkaan sopimuksesta ilmenevällä tavalla. Pysäköintiyhtiön osakasyhteisöt vastaavat pysäköintiyhtiön autopaikkojen ylläpito- ja hoitokustannuksista. Osakkailta perittävän autopaikan käyttökorvauksen suuruuden päättää pysäköintiyhtiön hallitus. Pysäköintiyhtiön autopaikkojen jakamisesta osakkeenomistajille sekä niistä perittävistä korvauksista päättää asunto-osakeyhtiön hallitus.

Tehdyt remontit
Kunnossapidon periaateohjelman 2023-2032 mukaisesti:

2007 Kaukovalvontalaitteen salamavaurion korjaus
2009 Huoneistokorjaukset: B39 kattovuodon korjaus
2011 Viilennyslaitteen hankkiminen ilmanvaihtoon
2012 Autohallin nosto-oven automatiikan uusiminen
2012 10-vuoden energiatodistuksen laatiminen
2013 Piha-aitojen maalaus
2014 Piha-alueen osittainen kiveys
2014 Kaukovalvontalaitteen uusiminen
2014 Pelastusuunnitelman laatiminen
2014 Väestönsuojan määräaikaistarkastus ja tiiveyskoe
2015 Autohallin valaisinten uusiminen led-valaisimiksi
2015 Kaukovalvontalaitteen hälytyksen muutos ja toimintojen päivitys
2016 Eteläjulkisivun rappauskorjaus
2016 Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö
2016 Yhteisen viemärikokoojakaivon korjaus
2016-2017 Autohallin vesivuodon korjaus
2017 Näkyvien sokkelin elementtisaumojen uusiminen
2017 Vesikatteiden kuntotarkastus (Icopal Katto Oy) ja huoltokunnostus
2017 Salaojien painehuuhtelu
2017 Paloilmoitinjärjestelmän uusiminen
2018 Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu
2018 Kuntoarvio (Kiwa Inspecta Suomi)
2018 - 2019 Astianpesukoneiden liitosten tarkastus
2019 Muovijätteen lajittelun lisääminen
2019 Parvekelasien huolto
2019 Ilmanvaihtojärjestelmien kuntotutkimus (Kiwa Inspecta)
2019 Huoneistojen ilmanvaihtokojeen puhaltimien uusiminen
2019 Ilmanvaihtokojeen automaation päivitys (Fidelix)
2020 Sokkelien maapinnan alapuolisten elementtisaumojen uusiminen
2020 Huoneistokohtaisen laajakaistayhteyden hankkiminen (DNA 10M)
2020 Valokuituliittymä talojakamoon (DNA)
2020 Sähkökeskuksien piirrosten laatiminen ja puutteiden korjaus
2020 Lämmönjakohuoneen ja IV-konehuoneen putkien maadoituksen tarkastus ja korjaus sekä huippuimureiden turvakytkimien läpivientien korjaus
2021 Pihan kunnostustyö
2021 Autohallin rakenteiden tiivistys
2021 Huippuimurien laakerointikorjaus ja autotallin huippuimurin vaihto
2021 Yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen, 17 kpl
2021 Vesikatteiden kuntotarkastus (Icopal Katto Oy)
2022 Piha-aitojen puurakenteiden huoltomaalaus
2022 Kotihoidon mobiililukitus B-portaan ulko-oveen
2022 Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö
Tulevat remontit
Kunnossapidon periaateohjelman 2023-2032 mukaisesti:

2023 (LTS)
- Energiatodistuksen uusiminen (tehty)
- Ikkunoiden ja parvekeovien karmien lisäkiinnitys
- Salaojien painehuuhtelu (noin 5 vuoden välein)

2024-2027 (KPTS)
- Palovaroittimien asennus huoneistoihin (huoneistojen palovaroittimet 2024 alkaen taloyhtiön vastuulle)
- Varaudutaan julkisivujen liikuntasaumojen uusimiseen (kestoikä noin 10-15 vuotta)
- Varaudutaan turvavalojen akkujen uusimiseen
- Itäjulkisivun pesu (likaantunut, 2018 kuntoarvion suositus)
- Pihakannen vedeneristyksen kunnon tutkiminen (2018 kuntoarvion suositus)
- Pihan metallivarusteiden huoltomaalaus (tarpeen mukaan)
- Jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien puhdistus (noin 3-5 vuoden välein)
- Lämmönvaihtimen ja patteriventtiilien uusimisen suunnittelu ja uusiminen, lämmitysverkoston säätö (kestoikä noin 15-20 vuotta)
- Lukituksen uusiminen suojattuun järjestelmään (esim. Abloy Easy)

2028-2032 (PTS)
- Varaudutaan ovipuhelinjärjestelmän uusimiseen (jos tulee vikoja ja varaosia ei ole saatavissa)
- Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö (noin 5-7 vuoden välein)
- Varaudutaan perusvesipumppaamon peruskorjaukseen tai uusimiseen
- Salaojien painehuuhtelu (noin 5 vuoden välein)
- Jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien puhdistus (noin 3-5 vuoden välein)
- Yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen (noin 3-4 vuoden välein)
- Paloilmoitinkeskuksen uusiminen (2018 kuntoarvion suositus)
- Varaudutaan vesikatteiden uusimiseen (vesikatteiden kestoikä noin 20 vuotta)
- Parvekelasien huoltaminen
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 24.03.2023, Lisätiedot: Voimassa 24.03.2023 - 24.03.2033.
Tontin koko
1 744 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
- Alueella on menossa asemakaavamuutos, jonka myötä mahdollistuu asuinkerrostalojen rakentaminen Niittykummun kaupunginosan kaakkoiskulmauksessa sijaitseville nykyisille toimistorakennusten korttelialueille. - Suunnittelualueen läntisen puolen tontilla sijaitseva nykyinen toimistorakennus puretaan. - Lue lisää Malminportin täydennysrakentamishankkeesta: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/malmiportin-taydennysrakentaminen#seuraa-ptksentekoa-29129
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Sinisiipi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Jaana Saarinen, 044 535 7161, jaana.saarinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Niittykumpu, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jaana Saarinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, PVS

RE/MAX City | City Kiinteistönvälitys Oy

RE/MAX City | City Kiinteistönvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.