Westhouse LKV
Westhouse LKV

Kerrostalo | 4h, k, kph, erill. wc, las. parveke

Hakamäki 1 N, Tapiola, Espoo

Hinta

410 000 €

Koko

83 m²

Vuosi

1963

Siistikuntoinen koti yhtiössä, jossa suuret remontit ja uudistukset ovat jo pääosin takanapäin. Rauhallinen sijainti ja avara pohjaratkaisu luovat edellytykset mukavaan elämään perheelle tai pariskunnalle. Suurista ikkunoista aukeaa vehreät puistonäkymät sekä länteen että itään, lasitettu parveke suuntautuu länteen. Olohuone on poikkeuksellisen tilava ja mahdollistaa monenlaista kalustamista, keittiö on kätevästi kulman takana katseilta suojassa mutta kuitenkin avoinna ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Kylpyhuone ja erillinen wc on saneerattu 2019 linjasaneerauksen yhteydessä. Sijainti on kerrassaan mainio, alle kilometrin päässä on kaikki kattavat Tapiolan keskustan palvelut sekä metroyhteys. Tapiolan urheilupuistokin on vain kivenheiton päässä. Vaikka kaikki on lähellä, sijainti on uskomattoman rauhallinen, eikä liikenteen äänetkään häiritse. Tiedustelut ja esittelyt: riitta.fenander@westhouse.fi tai 040 770 8888 Riitta Fenander

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348918
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, erill. wc, las. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
83 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

410 000,00 €

Velaton hinta

410 000,00 €

Neliöhinta

4 939,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

332,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

332,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autotalli 70€/kk, autopaikka sähköpistokkeella 16€/kk, autopaikka kylmä 10/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni) ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: DNA, 10 Mb.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiön varustuksiin kuuluu jääkaappipakastin, liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone ja erillinen wc on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Kylpyhuoneessa sähkötoiminen lattialämmitys, pk-liitäntä. Kylpyhuoneessa on wc-istuinvaraus.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, jossa suuret ikkunat koko seinän pituudelta. Seinät maalatut, lattia tammiparkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden seinät maalatut, lattiat kalanruototammiparkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti Oy, Timo Metsälä, timo.metsala@aarreisannointi.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kellarikomero ja askarteluhuone
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Ylimääräinen yhtiökokous valtuutti hallituksen sopimaan ikkunaremontin toteutuksesta Lammin Ikkunat Oy.n kanssa. Kokous valtuutti hallituksen sopimaan enintään 3.000.000 euron lainalimiitistä urakan rahoittamiseksi. Ikkunoiden vaihto on meneillään ja tullaan suorittamaan tämän asunnon osalta huhti-toukokuun aikana. Koko urakka on valmis syksyyn mennessä. Lainaosuus tullaan jyvittämään huoneistoille urakan valmistumisen jälkeen, lainaosuudesta vastaa uusi osakas.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Mm. 2021- 2022 Vesikattojen uusiminen. 2020 Takkahormien pinnoituksia ja vedonparantajien asennukset kaikkiin takkahormeihin. 2019-2020 Porrashuoneiden seinien maalaus ja porrastasanteiden lattioiden vahanpoisto sekä vahaus. 2019 HKM 1 ja 2 talojen salaojituksen uusimisen suunnittelu. HKM 4 F-päädyn lämpörappauksen paikkakorjaus. 2018-2019 Linjasaneeraus (vesijohdot, viemärit, kph:t ja IV-kanavien puhdistus). 2018 Elementtisaumojen uusiminen. Koodilukituksen asennus porrashuoneiden ulko-oviin. 2016 Savuhormien nuohous. Lukituksen uusiminen. 2015- 2016 Hakamäki 4 itäpuolen salaojituksen uusiminen ja kaukolämpöputkiston siirto. Kiinteistöteknisten järjestelmien peruskorjaus hankesuunnittelun loppuunsaattaminen ja peruskorjauksen suunnittelun aloitus. 2014 Viemäreiden painehuuhtelu, Ilmanvaihtokanavien nuohous, vesikattojen korjausta ja huoltoa, Hakamäki 2:n vesikaton pinnoitus, Hakamäki 1 talon mäen kunnostus. 2013 Myrskypellityksen lisäys, pohjaviemäreiden sukitus Hakamäki 2, eteläisen jätekatoksen rakentaminen, savuhormien nuohous, ullakoiden lisälämmöneristys ja ullakkotilojen kulkusillat, Hakamäki 4 parvekkeiden teräsosien huoltomaalaus. 2012 Pohjaviemäreiden sukitus talot 1 ja 4, parvekkeiden betonikaiteiden korjaus, parvekkeiden teräsosien parvekkeiden teräsosien huoltomaalaus Hakamäki 1 ja 2, pohjoisen jätekatoksen rakentaminen. 2010 Hakamäki 4:n saunaosaston uusiminen, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, takkahormien nuohous ja piipunpäiden kattaminen, Hakamäki 4:n portaikkojen ulkopuolisten sisääntulotasojen loiventaminen, Hakamäki 4 F, parvekkeen pielilaatan kunnostus, E- ja G-portaiden hissikorien kunnostus. Hakamäki 1:n mittaus ja digitaalisten pohjapiirrosten laadinta. 2009 Hakamäki 2:n saunaosaston uusiminen, LVI-kuntoarvio aloitettu. 2008 Hakamäki1:n ja Hakamäki 4:n kattojen pinnoitus, Hakamäki 1:n ja Hakamäki 4:n pohjoispäätyjen lämpörappaus, Myymälähuoneiston Hakakuja 1 N 174:n ikkunoiden uusiminen. 2007 Länsisivujen ikkunoiden ja ovien sekä Hakamäki 4:n etelä -ja pohjoispäädyn ikkunoiden ja etelä- ja pohjoispäädyn ranskalaisten parvekkeiden maalaus, Kellarien ja sisääntulokerroksen ikkunoiden ja ovien maalaus, Hakamäki 1:n saunaosaston uusiminen, Hakamäki 1:n ja 2:n alapohjien eristäminen 2006-2007 Hakamäki 1:n a 4:n tonttiliittymät uusittu. 2006 Tuuletusparvekkeiden kaiteiden uusiminen, itäpuolen ikkunoiden tarveharkintainen kunnostus, Hakamäki 1:n ja 2:n eteläpäädyn ikkunoiden uusiminen. 2005 Kph vesivahinkojen korjaus, Hakamäki 2:n pohjoispäädyn lämpörappaus, Hakamäki 4:n Vss:n kosteusongelmien poisto ja kellarivaraston muutostyöt. 2002 Lämmönsiirtimet uusittu. 2000 Hakamäki 2:n eteläpäädyn lämpörappaus. 1998 Ikkunoiden huoltomaalaus, kattojen maalausta, julkisivujen eteläpäätyjen rappauskorjaus. 1996 Autolämmityspistokkeiden uusiminen ja asfaltointi. 1995 Ilmanvaihtohormien nuohous. 1994 Patteri- ja sulkuventtiilien uusiminen. 1992 Porraskäytävien maalaus, parvekemaalaus ja –korjaus.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2022-2026 (Esitetty yhtiökokouksessa 23.05.2022): 2022-2023 Ikkunoiden ja parveke- sekä kellariovien uusimisen suunnittelu yhtiökokouksen päätöksen mukaan. 2023 Vaihtoehtoisten energiamuotojen selvitys maalämpö/lämmön talteenotto/sähköliittymän muutostarve. 2023-2024 Ikkunoiden, parvekeovien ja parvekeseinien lämmöneristeen sekä kellariovien uusiminen. 2024 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen HKM 1 ja 2 talojen salaojituksen uusiminen. HKM 2-talon alapohjatilan puhdistus ja kunnostus. 2025 Sähköautojen lataamisen selvitys. Sähköjärjestelmien uusiminen (liittymien vahvistaminen mahdollista). Lämpörappauspintojen kunnostaminen (paikkakorjaus). Kylmäkellareiden kunnostus tarvittavassa laajuudessa. 2026 Parvekelaattojen kuntotutkimus ja korjaaminen tarvittavassa laajuudessa Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013
Tontin koko
11 460 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Suopunki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Tapiolan kattavat palvelut alle 1km. Useita kouluja ja päiväkoteja alueella, kts. www.espoo.fi
Liikenneyhteydet
Bussit n.100m, metroasema n.800m.
Tiedustelut
Riitta Fenander, 040 770 8888, riitta.fenander@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riitta Fenander

Myyntiedustaja

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.