Asunnot Dahl Oy LKV
Asunnot Dahl Oy LKV

Omakotitalo | 3-4 mh, oh, k, th, khh, allashuone, kph, psh, wc

Otsonkatu 7b, Piispanristi, Kaarina

Hinta

524 000 €

Koko

247 / 287 m²

Vuosi

2006

Vuonna 2006 valmistuneessa omakotitalossa on tilaa isollekin perheelle. Vehreällä 1303 m² rinnetontilla on tilaa lasten ja lemmikkien kirmailuun. Alakoulu on tien toisella puolella, joten lyhyempää ja turvallisempaa koulumatkaa ei voi ollakaan. Talo on energialuokaltaan B2018 ja lämmitys hoituu maalämmöllä sekä kahdella varaavalla takalla. Alakerrassa on oma uima-allas kooltaan 3x8 m, jossa voi niin lapset kuin aikuisetkin nauttia uimisesta ja vesileikeistä. Jos uima-allasta ei halua, vedet voi poistaa altaasta ja päälle rakentaa lattian. Sitten tällaisella isolla tilalla onkin rajattomat käyttömahdollisuudet biljardihuoneena, elokuvateatterina, pelihuoneena tms. Pihapiirissä on erillinen piharakennus ja kahden auton autokatos varastolla. Nyt kannattaa tulla tutustumaan tähän ihastuttavaan perhekotiin kanssani. Varaathan oman aikasi yksityisesittelyyn.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80348983
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4 mh, oh, k, th, khh, allashuone, kph, psh, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
247 m²
Muiden tilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
287 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2006
Vapautuminen
Viimeistään 4 kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

524 000,00 €

Velaton hinta

524 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

723,63 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus nykyisillä omistajilla (2 henk.) noin 18 000 kWh. Vesi ja jätevesi. Sähköisten panttikirjojen siirtokustannukset ja kaupanvahvistajan perimä vahvistusmaksu. Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
- Ensimmäisessa kerroksessa aivan keittiön vieressä on kompaktin kokoinen työhuone. - Isossa eteis- ja aulatilassa on helppo pukea ja riisua pienet lapset toppavaatteisiin. - Alakerrassa on ihastuttava allasosasto, jossa koko perhe voi nauttia uimisen riemusta. Jos uima-allasta ei halua, vedet voi poistaa altaasta ja päälle rakentaa lattian. Sitten tällaisella isolla tilalla onkin rajattomat käyttömahdollisuudet biljardihuoneena, elokuvateatterina, pelihuoneena tms. - Takkahuoneen lämmössä on mukava rentoutua saunomisen ja uimisen jälkeen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan kuuluu kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, keskuspölynimuri, hälytys- /valvontajärjestelmä, istutukset ja kaapistot.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: laajakaista.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.02.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Puu, vesikiertoinen lattialämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kaupungin.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Siporex-harkko, kivi
Keittiön kuvaus
Kauniin tumman sävyisessä keittiössä on runsaasti kaappitilaa. Keskellä tilaa oleva saareke luo myös lisää laskutilaa koko perheen kokkaushetkiin. Puustellin keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, pakastin, induktioliesi, liesituuletin hormiin, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Työtasot on kiveä ja laminaattia. Lattia laattaa ja seinät laatoitettu/ maalattu. Vieressä olevaan valoisaan ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokailuryhmä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran valoisassa kylpyhuoneessa on ihastuttava tassuamme, jossa voi nautiskella lämpimästä kylvystä kylmänä talvi-iltana. Muita varusteita on wc-istuin, bidee-suihku, suihku, peili ja lattialämmitys. Alakerrassa saunan yhteydessä olevassa pesuhuoneessa on 2 sadevesisuihkua ja lattialämmitys. Molemmissa lattia ja seinät laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Talon ensimmäisessä kerroksessa ja alakerrassa on erilliset wc:t. Molemmissa on hyvin säilytystilaa asukkaiden omille hygieniatuotteille. Varustukseen kuuluu wc-istuin, bidee-suihku, käsienpesuallas, peili, laatikosto ja lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Alakerrassa sijaitsevassa saunassa on hyvin tilaa koko perheelle. Sähkökiuas on Helo Rocher -mallia. Lattia laattaa ja seinät paneloitu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa kodin pyykkihuoltoa varten. Samassa yhteydessä on lisäksi tilava vaatehuone. Varustukseen kuuluu pesukoneliitäntä, pesuallas, lattiakaivo, pöytätaso, keskuspölynimuri ja lattialämmitys. Lattia ja seinät laatoitettu. Käynti suoraan ulos.
Olohuoneen kuvaus
Ihastuttavan iso ja valoisa olohuone on tämän kodin sydän! Isoista ikkunoista luonnonvalo tulvii sisään ja erkkeri luo pehmeää linjaa koko huoneeseen. Varaava takka lämmittää ja tuo rauhoittavan tunnelman. Olohuoneen yhteydessä olevalla terassilla voi viettää vapaa-aikaa perheen ja ystävien kesken. Lattia parkettia ja seinät tapetoitu/ maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on oma walk in -vaatehuone sekä parveke. Joka huoneessa lattia on parkettia ja seinät tapetoitu. Päämakuuhuoneessa kaksi seinää paneloitu kauniilla koivuvanerilla.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Pihalla erillisessä rakennuksessa on säilytystilaa mm. polttopuille. Myös autokatoksen yhteydessä varastotilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-435-1-299
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 303 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
260.6 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 990000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus käytetty
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Tiedustelut
Lea Dahl, 050 364 0092, lea@asunnotdahl.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Piispanristi, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lea Dahl

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLat, Uudistuotannon PRO, kaupanvahvistaja

Asunnot Dahl Oy LKV

Asunnot Dahl Oy LKV
Asunnot Dahl Oy LKV
SKVL jäsenyritys

Vähäheikkiläntie 56,
20810 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.