Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Lomahuoneisto | oh + 2mh + aula + k + ph + s + wc + et + tk

Vuosselinrinne 11, Rukatunturi, Kuusamo

Hinta

239 000 €

Koko

73 / 76,5 m²

Vuosi

2004

Nyt olisi tarjolla avara ja valoisa aktiivilomailijan unelmien loma-asunto suositulta Vuosselinrinteen alueelta! Tämä Vuosselinrinteen loma-asunto sijaitsee erinomaisella paikalla kauniin tunturiluonnon ympäröimänä upeita näkymiä unohtamatta. Tämä kohde onkin aktiivilomailijan unelma, rinteet, hiihtolatu, pyöräily- ja kävelyreitistöt löytyvät vierestä, mutta loma-asunto on kuitenkin omassa rauhassa. Loma-asunnon avara ja valoisa tilakokonaisuus koostuu olohuoneesta, ruokailutilasta ja keittiöstä. Ikkunoista avautuvat seesteiset maisemat ympäröivään tunturiluontoon, jotka maalaavat maisemat upeasti vuoden aikojen mukaan. Hyvin varusteltu keittiö tarjoaa puitteet leppoisaan kokkailuun. Keittiö ja ruokailutila ovat avointa tilaa yhdessä olohuoneen kanssa, joten seurustelu perheen ja ystävien kanssa onnistuu mukavasti askareiden lomassa. Kokonaisuuden kruunaa näyttävä tyylikäs takka, jonka ääreen kelpaakin kokoontua yhdessä nauttimaan pimenevien iltojen tunnelmasta. Tässä loma-asunnossa majoittuu helposti isompikin seurue. Makuuhuoneita on yhteensä kolme, joista kaksi sijaitsee loma-asunnon yläkerrassa ja yksi alakerrassa. Alakerran päämakuhuone on avara ja valoisa ison ikkunan ansiosta sekä sieltä löytyy mukavasti säilytystilaa. Myös yläkerran makuuhuoneet ovat avarat sekä säilytystilaa löytyy kaapiston muodossa. Yläkerrasta löytyy lisäksi loma-asunnon toinen wc sekä aula, joka toimii erinomaisesti rauhallisena työtilana. 

 Alakerran tunnelmalliset pesutilat sijaitsevat yhdessä saunan kanssa ja ne on remontoitu upeasti vuonna 2021. Saunan lempeisiin löylyihin kelpaa istahtaa päivän aktiviteettien jälkeen ja sieltä pääsee helposti myös vilvoittelemaan pihalle. Loma-asunnon alakerrasta löytyy myös asunnon toinen erillinen wc. Eteisessä on hyvin tilaa ulkovaatteiden säilytykseen sekä tuulikaapista löytyvä kuivauskaappi on varmasti jokaisen aktiivisen lomailijan mieleen. Loma-asunnon takapuolella sijaitsee mukavan kokoinen katettu terassi, jossa kelpaa nauttia niin kevään auringonsäteistä kuin kesän yöttömistä öistä. Mikäli etsit loma-asuntoa erinomaiselle sijainnilla Rukan aktiviteettien ja palveluiden läheisyydestä, on tämä kohde kuin tehty sinulle. Kaikki Rukan palvelut ja aktiviteetit löytyvät kävelymatkan päästä ja tunturiluontoon pääsee harrastamaan suoraan ulko-ovelta. Ruka Valleyn kattavat palvelut takaavat mutkattoman loman tuoden niin ravintolat, ruokakaupan kuin myös muut palvelut lähelle. Erinomaisen sijainnin ja toimivan pohjaratkaisun ansiosta tämä kohde soveltuu erinomaisesti niin omaan kuin myös vuokrauskäyttöön. Ota yhteyttä ja käydään yhdessä tutustumassa tähän upeaan kohteeseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80349157
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh + 2mh + aula + k + ph + s + wc + et + tk
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Muiden tilojen pinta-ala
3,5 m²
Kokonaispinta-ala
76,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneistoala 73m2, + varasto noin 3,5m2. Kerrosala 81m2.
Rakennusvuosi
2004
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

239 000,00 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Lisätietoja maksuista: Kysy lisää kustannuksista välittäjältä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaapista löytyy kuivauskaappi, joka helpottaa vaatehuoltoa ja eteisessä on mukavasti tilaa ulkovaatteiden säilytykseen. Yläkerran aulassa on tilaa työpisteelle.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kalustus ja varustus sopimuksen mukaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Talon takapuolelta löytyy mukavan kokoinen katettu terassi, joka tarjoaa hyvät puitteet nauttia kesän lämpimistä päivistä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 13000 kWh / vuosi.
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnalistekniikka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääsoin lasikuitutapettia ja puupaneelia. Kosteissa tiloissa kaakelia. Pintamateriaalit (lattia): Olohuoneessa ja alakerran makuuhuoneessa vinyylikorkkilattia. Eteisessä ja keittiössä laattalattia. Yläkerrassa laminaatti. Pintamateriaalit (katto): Katot puupaneelia.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Puu. Hyvin varusteltu keittiö, jossa iso kuuden hengen ruokailuryhmä. Keittiössä on mukavasti säilytystilaa. Tässä keittiössä loihdit mukavasti niin loma-aamujen aamupalat kuin vaativammatkin illalliset.
Jääkaappipakastin, uuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja Pyykinpesukone
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Kaakeli ja puu
Kylpyhuoneen kuvaus
Upeasti 2021 remontoidut pesutilat sijaitsevat yhdessä saunan kanssa lähellä ulko-ovea, joten saunasta on helppo piipahtaa ulos vilvoittelemaan.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Loma-asunnossa on kaksi wc:tä, toinen sijaitsee alakerrassa ja toinen yläkerrassa.
Seinämateriaalit: Puu ja kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen sauna tarjoaa mukavat löylyt aktiivisen ulkoilupäivän päätteeksi.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen isoista ikkunoista avautuu upea tunturiluonnon säestämä maisema. Olohuone on avara ja se sijaitsee yhdessä keittiön ja ruokailutuilan kanssa muodostaen miellyttävän tilakokonaisuuden. Tilakokonaisuuden kruunaa komea takka.
Lattiamateriaalit: Laatta ja vinyyli
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti, puu ja puolipaneeli
Makuuhuoneiden kuvaus
Loma-asunnossa on kolme mukavan kokoista makuuhuonetta, joista kaksi sijaitsee huoneiston yläkerrassa ja yksi alakerrassa.
Lattiamateriaalit: Laminaatti ja vinyyli
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Ulkovarasto, jossa on kaappeja suksien ja ulkoiluvälineiden säilytykseen.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Rukan Extreme 1
Kiinteistötunnus
305-416-60-102
Isännöitsijän yhteystiedot
Petri Jokiaho, petri@jokiaho.fi, 0405807997
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Huoneistolla kaksi omaa autopaikkaa huoneiston edessä pihalla.

Tehdyt remontit
Julkisivumaalaus 2013
Pintaremontti 2014
Pesuhuoneremontti 2021
Energialuokka
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Tontin koko
464 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Kuusamon kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Rukan matkailualueen palvelut ja aktiviteetit lähellä. Loma-asunnon ovelta pääset suoraan siirtymään ladulle ja moottorikelkkareitille, Vuosselin rinnealueelle ja suositulle Rukan Familypark alueelle on monoilla käveltävä matka (500-800 metriä). Ruka Valleyn kattavat palvelut, kuten ravintolat Camp Kitchen, Il Gufo, Rukan Olkkari ja K-market ruokakauppa kävelyetäisyyden päässä. Skibussilla ja gondolihissillä pääsee myös kätevästi siirtymään Rukankylälle.
Paikallistiedot: Vuosselinrinteen alue on rauhallinen ja kauniin tunturiluonnon ympäröimä alue, jossa kaikki aktiviteetit löytyvät ihan loma-asunnon vierestä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, lentokenttä ja hyvät pyöräilytiet Skibussipysäkki loma-asunnon pihan edessä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaksi autopaikkaa huoneiston pihalla.
Pihan kuvaus
Pihalla kaksi autopaikka per huoneisto ja roskakatos. Muuten piha on luonnonkaunis ja metsäinen sointuen mukavasti ympäröivään luontoon.
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.