RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Omakotitalo | 4h + k + kph + s + khh + varasto

Roinilankaari 8, Kellokoski, Mäntsälä

Hinta

368 000 €

Koko

114,5 / 126 m²

Vuosi

2025

ENNAKKOMARKKINOINNISSA: Oletko miettinyt, onko turvallinen uudiskohdekauppa mahdollista tässä markkinatilanteessa? Vastaus on kyllä. Ainutlaatuinen kauppamallimme mahdollistaa, että maksat kodistasi vasta, kun se on valmis ja käyttöönottokatselmus on suoritettu. Tee asunto unelmistasi totta! Tämä ainutlaatuinen 114,5m2 omakotitalo valmistuu idylliselle pienelle paikkakunnalle Kellokoskelle arviolta helmikuussa 2025. Oletko haaveillut uudesta omakotitalosta, jossa kaikki materiaalivalinnat ja pienimmätkin yksityiskohdat ovat valittuna juuri sinun unelmiesi mukaisesti? Nyt sinulla on mahdollisuus siihen! Asunnon yhteyteen rakentuu autokatos, jonka yhteydessä on lämmin ulkovarasto/tekninen tila. Autokatoksessa on otettu huomioon varaus sähköauton lataus mahdollisuuteen. Vielä ehdit vaikuttamaan - toimi nopeasti Varaamalla oman kotisi pian, pääset vielä vaikuttamaan suunnitteluun, kuten keittiön sijoitteluun ja varusteluun, kylpyhuoneen ja saunan suunnitteluun, kodinhoitohuonetilan säilytysratkaisuihin sekä kaikkien tilojen tyyli- ja materiaalivalintoihin. Me olemme täällä auttamassa sinua jokaisessa valinnassa, varmistaen, että unelmakotisi toteutuu juuri niin kuin olet toivonut. Sijainti - luonnon helmassa, mutta vain lyhyen ajomatkan päässä Järvenpään palveluista Kellokoski paikkakuntana on idyllinen n. 5000 asukkaan pieni paikkakunta, jossa luonto ja rauhallisuus ovat vahvasti läsnä. Koe Kellokosken upea rustiikkinen Ruukin alue ja sen ympäristö. Kellokosken läpi virtaa Keravanjoki, joka on suosittu kesäisin niin suppailuun, souteluun, kuin uimiseenkin. Joen ympäri kulkee lenkkimaastot, joihin pääset rentoutumaan arjen keskellä. Rakentajasi - Jatora Oy Jatora on luotettava talonrakentaja jo 20 vuoden kokemuksella. Jatora on Uudenmaan alueella toimiva rakennusyritys, joka rakentaa omakoti- ja paritaloja tyhjästä tontista muuttovalmiiseen kotiin -periaatteella. Ota yhteyttä ja aloita matkasi kohti unelmiesi kotia jo tänään! Myynti, esittelyt, lisätiedot: Sara Varjalehto 040 184 5856 sara.varjalehto@remax.fi Tavoitat minut joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Suunnitteletko oman asuntosi myyntiä ja haluat asunnollesi laajan näkyvyyden? Pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille. Saat samalla tietoa asuntomarkkinoiden tämän hetkisestä tilanteesta sekä tarvittaessa kontaktieni kautta nopeata palvelua laina-asioissa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80349267
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + s + khh + varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
114,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
11,5 m²
Kokonaispinta-ala
126 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala kattaa asunnon + lämpimän varaston/teknisentilan.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Vapautuminen
valmistuttua, arviolta 2/2025

Hinta

Myyntihinta

368 000,00 €

Velaton hinta

368 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kohdetta ollaan vasta alkamassa rakentamaan, joten käyttökustannukset eivät ole tiedossa. Asumiskustannukset muodostuvat tonttivuokrasta 1 938,00 € /v (joka tietenkin poistuu, jos tontti lunastetaan), kiinteistöverosta, sähköstä (kulutuksen mukaan), vedestä (kulutuksen mukaan), jätemaksuista (tyhjennysvälin mukaan) sekä vakuutuksesta. Energiatodistuksen mukainen laskennallinen energiankulutus on n. 9800-12000kWh/v (energiankulutus määräytyy kulutustottumusten mukaisesti).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Nivos Verkot Oy, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Sisäänkäyntiä kattaa koko talon levyinen katettu terassi. Halutessasi terassi voidaan lisätyönä kattaa lasituksilla.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 06.02.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Kun varaat oman kotisi nopeasti, pääset vielä vaikuttamaan laadukkaan ja näyttävän keittiön suunnitteluun sekä materiaali-/ varustusvalintoihin. Keittiö voidaan toteuttaa esimerkiksi saarekkeella tai ilman. Kaapistot voivat olla kahvoilla tai ilman. Haluatko aamupalakaapin? Voit valita perinteisen jääkaappipakastimen tai side by side ratkaisun sekä paljon muuta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kun varaat oman kotisi nopeasti, pääset vielä vaikuttamaan kylpyhuoneiden suunnitteluun ja materiaali- / varustusvalintoihin. Voit valita kattavasta valikoimasta, minkälaiset kalusteet / lavuaarit / suihkut tai sadesuihkut ja peilit sekä valaistukset haluat.
Varusteet: Lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Kun varaat oman kotisi nopeasti, pääset vielä vaikuttamaan wc:n suunnitteluun ja materiaali- / varustusvalintoihin. Voit valita kattavasta valikoimasta, minkälaiset laatat / kalusteet / lavuaarit / bidee-suihkun tai peilit sekä valaistukset haluat.
Saunan kuvaus
Kun varaat oman kotisi nopeasti, pääset vielä vaikuttamaan saunan suunnitteluun ja materiaali- / varustusvalintoihin. Voit valita kattavasta valikoimasta, minkälaiset lauteet, valaistukset tai kiukaan haluat omaan saunaasi.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kun varaat oman kotisi nopeasti pääset, vielä vaikuttamaan kodinhoitohuoneen suunnitteluun ja materiaali- / varustusvalintoihin. Voit valita kattavasta valikoimasta, minkälaiset kaapit / pyykkikaapit / hyllyt haluat.
Varusteet: Pesukoneliitäntä ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Kun varaat oman kotisi nopeasti pääset, vielä vaikuttamaan olohuoneen suunnitteluun. Voit valita laajasta valikoimasta itseäsi eniten miellyttävän lattiamateriaalin. Ikkunoihin voidaan miettiä halutessasi yhdessä erilaisia kaihdinratkaisuja.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kun varaat oman kotisi nopeasti, pääset vielä vaikuttamaan makuuhuoneiden suunnitteluun. Voit valita laajasta valikoimasta itseäsi eniten miellyttävän lattiamateriaalin. Haluatko mustat väliovet?
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
505-410-21-603
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 101 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus. Lisätiedot tontista: Talo rakennetaan vuokratontille. Tontin vuokra on sidottuna elinkustannusindeksiin. Tontin voi lunastaa halutessaan samoihin aikoihin talokaupan kanssa tai jättää vuokratontiksi, jolloin lunastusmahdollisuus kuitenkin säilyy tulevaisuudessa. Lunastushinta on tällä hetkellä kunnan veloittamine sivukuluineen n. 38 760,00 €. Tarkka lunastushinta tarkistetaan aina ennen kauppaa kunnalta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus sisältää 180m2 asuinrakennuksen + 30m2 autosuojien ja talousrakennusten kerrosalan neliömäärän.
Kaavoitustiedot
Mäntsälän kunta/ Maria Isotupa, kaavoituspäällikkö 040 3145437 maria.isotupa@mantsala.fi Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä
Tontin vuokraaja
Mäntsälän kunta
Vuokrasopimus päättyy
16.02.2064
Tontin vuokra
1 938 € / vuosi
Tiedustelut
Sara Varjalehto, 040 184 5856, sara.varjalehto@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mäntsälä

Asuinalueena Kellokoski, Mäntsälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sara Varjalehto

Myyntineuvottelija, KiLAT

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.