Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 2h + k + kph + parveke

Aallonkohina 6 F, Espoonlahti, Espoo

Hinta

179 000 €

Koko

62 m²

Vuosi

1974

Löydä uusi kotisi Espoonlahden viehättävässä ja rauhallisessa ympäristössä, jossa meren läheisyys ja viheralueet luovat idyllisen asumisympäristön - ja muun muassa Laurinlahden idyllinen uimaranta avantouintimahdollisuuksineen noin 200 metrin päässä! Tämän kaksion sydämessä on avara olohuone, josta on käynti vehreälle sisäpihalle aukeavalle lasitetulle parvekkeelle – täydellinen paikka nauttia aamukahvista tai rentoutua iltaisin. Tilavan olohuoneen toiseen päähän mahtuu tarvittaessa sänky taikka esim. kotitoimisto. Makuuhuoneessa on tilaa isommallekin sängylle ja säilytystilaa löytyy runsaasti koko seinän mittaisesti. Keittiössä on runsaasti säilytystilaa sekä tilaa kahden hengen pöydälle. Kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2021, joten se vastaa nykypäivän vaatimuksia. Vaikka asunto sijaitsee 1. kerroksessa on sisäpihalle suuntautuva parveke toisessa kerroksessa. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on monipuoliset yhteistilat, kuten upeat uusitut saunatilat, pesutupa, kerhohuone ja pyörävarasto. Autopaikan löytäminen ei ole ongelma, sillä taloyhtiöllä on runsaasti parkkitilaa. Sijainti on erinomainen. Kivenlahden ja Espoonlahden metroasemat ovat reilun 10 min kävelymatkan päässä, ja bussipysäkki löytyy vain sadan metrin päästä. Kauppakeskus Lippulaiva palveluineen sijaitsee noin kilometrin päässä, joten kaikki tarvittava on lähellä. Ja tietenkin Espoon rantaraitti upeine ulkoilumahdollisuuksineen on aivan nurkan takana. Tämä koti sopii erinomaisesti niin yksin asuville, pariskunnille kuin pienille perheillekin, jotka arvostavat rauhallista asumista hyvien kulkuyhteyksien, palveluiden ja etenkin meren äärellä. Älä jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä – tule tutustumaan ja ihastu itse! Varaa aika yksityisesittelyyn: Tuija Taivainen LKV kiinteistönvälittäjä mobile | +358 40 5301351 email | tuija@neliotliikkuu.fi NELIÖT LIIKKUU LKV

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80349280
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
62 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ostaja on tietoinen, että ennen 1.1.1992 rekisteröityjen asunto-osakeyhtiöiden yhtiöjärjestyksessä ilmoitettu pinta-alatieto ei perustu nykystandardien mukaiseen mittaukseen ja saattaa olennaisestikin poiketa nykystandardien mukaisesta asuinpinta-alatiedosta. Pinta-ala voi siten olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

136 251,04 €

Velkaosuus

42 748,96 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Neliöhinta

2 887,10 €/m²

Vastike

Hoitovastike

264,60 € / kk

Pääomavastike

324,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

588,60 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 €/hlö Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu on ennakko ja tasataan kulutuksen mukaan. Autopaikka kylmä 12e/kk, autopaikka lämpöpistoke 17,50e/kk. Yhtiölainan voi lyhentää korontarkistuksen yht. 12.8/ tai varsinaisen lyh. yhteydessä 29.9. Yhtiökokouksessa 11/2023 päätettiin myöntää valtuudet hallitukselle periä tai olla perimättä yhden-kahden (1-2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa sekä määrittää pääomavastikkeiden taso esimerkiksi viitekoron merkittävän muutoksen vuoksi.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Parketti uusittu 2014 Eteisessä tilava eteiskaappi
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Talossa vakituisesti asuvat ja heidän vieraansa on ryhmätapaturmavakuutettu. Vakuutus on voimassa kiinteistön yhteisissä tiloissa ja piha-alueella vakuutusehtojen mukaisesti. Kukin osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneistoon liittyvän parvekkeen julkisivun parvekeaukkoon asennetun lasituksen ja siihen liittyvän muun asennuksen ja tekniikan aiheuttamasta korjaus kunnossapito- sekä huoltokustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa lisäkustannuksista, jotka aiheutuvat lasituksen purkamisesta, takaisin asentamisesta tai yhtiölle aiheutuvasta muusta vahingosta. Mikäli osakkeenomistaja laiminlyö edellä mainitun velvoitteen voi yhtiö saattaa lasitukseen liittyvän vian tai puutteen entiseen tasoon osakkeenomistajan kustannuksella.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kylpyhuoneiden kuntokartoitus 2006 Pihasuunnitelma 2013 Käyttövesinousuverkoston tutkimus, pistetarkistus 2016 Vesikattojen kuntoarvio 2019 Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus 2022
Asbestikartoitus
  • Asbestilainsäädännön nojalla huoneistoremonttien yhteydessä on tehtävä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Espoo.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiössä runsaasti säilytystilaa
Erillinen pakastin, jääkaappi, uuni, astianpesukone ja liesi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu linjasaneerauksen yhteydessä 2021.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, peili, bidee-suihku ja pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilava makuuhuone, jossa runsaasti säilytystilaa koko pitkän seinän verran.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Jäähdytetty kellari ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
0049-0034-0046-0002, 0049-0034-0042-0006
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Kirkkonummi, Juha Leksis, juha.leksis@kontuoy.fi, 010 739 8990
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, pesutupa, pyörävarasto, urheiluvälinevarasto, mankeli, jäähdytetty kellari, kerhohuone, lastenrattaiden säilytystila ja kuivaushuone
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Kukin osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneistoon liittyvän parvekkeen julkisivun parvekeaukkoon asennetun lasituksen ja siihen liittyvän muun asennuksen ja tekniikan aiheuttamasta korjaus kunnossapito- sekä huoltokustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa lisäkustannuksista, jotka aiheutuvat lasituksen purkamisesta, takaisin asentamisesta tai yhtiölle aiheutuvasta muusta vahingosta. Mikäli osakkeenomistaja laiminlyö edellä mainitun velvoitteen voi yhtiö saattaa lasitukseen liittyvän vian tai puutteen entiseen tasoon osakkeenomistajan kustannuksella.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 56 kpl, joista 45 kpl lämpötolpallisia ja 11 kpl kylmiä paikkoja. Rasitesopimus tontilla 34042:3 sijaitsevan Isännöintiväylä Oy:n omistamaan paikoitusalueeseen, jossa Aallonkohinalla 55 autopaikkaa.

Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan 2024 – 2028:
Pihasuunnitelman toteutus osissa
Julkisivujen ja parvekkeiden korjaustoimenpiteet
Leikkipaikan suunnittelu ja kunnostus kalusteineen
Ikkunoiden kunnostus
Katon kuntokartoitus

Yhtiökokous 30.11.2023 päätti valtuuttaa hallituksen jatkamaan julkisivujen ja parvekkeiden korjauksen suunnittelua kokonaisuudessaan tutkimusraportissa esille tulleiden korjaussuositusten osalta.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.12.2024
Tontin koko
3 165 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoo p. 0981621
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Aallonkohina

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kauppakeskus Lippulaiva / metroasema noin 1km
Liikenneyhteydet
Metroasema lähellä, bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Kivenlahden metroasemalle 12min kävelymatka Espoonlahden metroasemalle 15min kävelymatka Bussipysäkki 100m
Tiedustelut
Tuija Taivainen, 0405301351, tuija@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoonlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuija Taivainen

Kiinteistönvälittäjä LKV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.