Solid House Kodit Oy, Pori
Solid House Kodit Oy, Pori

Erillistalo | 4h + k + vc / ph / s + wc + aula + p + eteinen + patio + piha + ak + v

Sammontie 1 as, Herralahti, Pori

Hinta

139 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

1977

LÖYDÄ TÄMÄ UNELMIESI KOTI PORIN HERRALAHDESTA! Tämä valoisa ja tilava yhtiömuotoinen erillistalo tarjoaa reilusti asumismukavuutta modernilla twistillä. Taloyhtiön jokainen huoneisto on erillinen talo, joten asuminen on hyvin omakotitalomaista. Koti sijaitsee rauhallisessa ympäristössä sijoittuen suojaisalle kohdalle taloyhtiön sisäpihaa. Kodin yhteydessä oleva pensasaidoin aidattu piha-ala luo täydellisen keitaan arjen kiireiden keskelle. Piha on täydellinen paikka rentoutumiseen ja yhdessäoloon perheen kesken. Keittiö on päivitetty ajatuksella, sisältäen modernit kodinkoneet ja tilaa kokkailulle. Lisäksi 1. kerroksesta löytyy pesuhuone ja sauna, joka on remontoitu taloyhtiön käyttövesiputkiremontin yhteydessä. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, jotka tarjoavat joustavat vaihtoehdot perheen eri tarpeisiin – työhuoneeksi, lastenhuoneiksi tai vaikkapa vierashuoneeksi. Yhdestä makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja viime vuosina on tehty useita remontteja mm. taloyhtiön rakennusten julkisivut on huoltomaalattu ja vesikatot uusittu. Auton saa suojaisasti katoksen alle, ja sähköautojen latauspisteelle on valmius – moderni lisä nykyaikaiseen asumiseen. Erinomaiset kulkuyhteydet ja lähellä sijaitsevat palvelut tekevät tästä kodista täydellisen valinnan niin aktiiviselle perheelle kuin rauhaa rakastavalle pariskunnalle. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisasta ja viihtyisästä talosta uusi kotisi! TERVETULOA TUTUSTUMAAN! SOITA JA SOVI OMA ESITTELYAIKA VAIKKA JO TÄNÄÄN! Myynti ja esittelyt: Susanna Metelinen Kiinteistönvälittäjä, LKV LVV, KiAt, Partner 040-5710398 susanna.metelinen@solidhouse.fi Solid House Kodit Oy Gallen-Kallelankatu 9 28100 Pori

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80349327
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + vc / ph / s + wc + aula + p + eteinen + patio + piha + ak + v
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1977
Vapautuminen
Viim. 3-4 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

136 088,97 €

Velkaosuus

2 911,03 €

Velaton hinta

139 000,00 €

Neliöhinta

1 463,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

370,50 € / kk

Pääomavastike

35,62 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

406,12 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

8,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 17 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Vesi oman kulutuksen mukaan. Maksetaan vesiennakkoa (2 henk. talous, niin ennakko on 17€x2)Tällä hetkellä: Lämminvesimaksu 7,60€/m3 ja kylmävesimaksu on 3,77€/m3. Tasauslasku puolivuosittain kulutusta vastaavaksi huoneistokohtaisten vesimittarien perusteella. Mahdollisista lainan osakaslyhennyksistä peritään pankin voimassa olevan hinnaston mukainen palvelumaksu. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Terassi. Terassin lisäksi pihaan mahtuu hyvin myös istutuksia. Huoneistossa on terassin lisäksi myös parveke, johon käynti yläkerran yhdestä makuuhuoneesta. Parveke on samaan suuntaan kuin terassi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiökaapistot n. 2012. Astianpesukone 2022 ja jääkaappipakastin 2023.
Jääkaappipakastin, liesituuletin, astianpesukone ja liesi
Lattiamateriaalit: Eko vinyylikorkki laitettu 2022.
Seinämateriaalit: Tapetti, laatta ja Pinnat päivitetty 2022.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone remontoitu käyttövesi saneerauksen yhteydessä 2008. Pesuhuoneen lattiakaivo uusittu silloin ja vedeneristeet asennettu remontin yhteydessä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Kivi
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä (Pieni seinäke.), peili ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran wc-tilan laatoitus on tehty muovimaton päälle.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Saunan kuvaus
Uusittu pesuhuoneremontin yhteydessä.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti huoneiston yhteydessä olevaan suojaisaan pihaan taloyhtiön sisäpihan suuntaan. Aidattu puska-aidoin, mikä tuo mukavasti omaa rauhaa ja yksityisyyttä pihassa rentoutumiseen.
Lattiamateriaalit: Eko korkki.
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti ja laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti- ja Tilipalvelu Balanssi KY, Jarno Norgård, jarno.norgard@balanssi.name, 02 630 8500
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, ulkovarasto ja askarteluhuone
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön hallinnassa on lämpökeskusrakennus 50m2 ja autokatosrakennus 376m2. Kullekin huoneistolle on käyttöoikeus autokatoksessa sijaitsevaan huoneistokohtaiseen autopaikkaan ja varastotilaan. Huoltoliike hoitaa yhteisten alueiden lumityöt ja hiekoituksen, lämmönjakohuoneen ja lämmönjakokaivojen valvonnan sekä liputuksen. Taloyhtiön kiinnitykset: 617 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Valmius sähköt vedetty sähköauton latauspisteelle. Jokainen huoneisto hankkii itse kustantaen varsinaisen latauslaitteen.

Tehdyt remontit
Asuinrakennusten julkisivuremontti 2001, käyttövesi(kupari, välipohja ja pesuhuoneessa pinta asenteisena) ja lämmitysputkien saneeraus 2008(jolloin putket uusittu ja asennettu pintaan), lämpökeskuksen ulkopintojen maalaus 2012, asuinrakennusten vesikattojen uusinta 2012-13, asuinrakennusten ulko-ovien uusinta 2014, asuinrakennusten julkisivujen maalaus 2017, KL-automatiikan säätö 2020, autokatoksen alueen asfaltointi 2021, parvekekaiteiden vanerien korvaaminen, autokatoksen päädyn paneloinnin uusiminen, sähköautojen latausjärjestelmän rakentaminen 2023.
Tulevat remontit
Taloyhtiön tilikausien 2024-2028 arvioiduista tulevista korjaustarpeista on kirjattu taloyhtiön korjaustarveselvitykseen.
Postilaatikoiden uusinta, ovikatosten korjaaminen, autokatoksen katteen uusiminen, lämmönjako/varastorakennuksen maalaaminen ja taloyhtiön sisäverkon uusiminen.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.04.2034
Tontin koko
2 417 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Porin kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Toukotalot

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston autokatospaikka on lähellä/vastapäätä huoneistoa.
Pihan kuvaus
Suojaisa aidattu erillistalon/huoneiston piha-ala sijoittuu rauhalliseen paikkaa taloyhtiössä. Erillistalon/huoneiston piha on taloyhtiön keskipihan suuntaan, ei tienvieressä.
Tiedustelut
Susanna Metelinen, 040 571 0398, susanna.metelinen@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pori

Asuinalueena Herralahti, Pori

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Susanna Metelinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, partner

Solid House Kodit Oy, Pori

Solid House Kodit Oy, Pori
Solid House Kodit Oy, Pori
SKVL jäsenyritys

Gallen-Kallelankatu 9,
28100 Pori

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.