RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Omakotitalo | 3mh, tornihuone, oh, rt, k, kph, s, khh, 2wc, vh, var, at, terassi, puuliiteri

Tuhkatie 1, Villähde, Lahti

Hinta

369 000 €

Koko

165 / 228 m²

Vuosi

2002

Etsitkö isoa kotia rauhalliselta omakotitaloalueelta läheltä palveluita? Tässä se on! Tämä koti kiinnittää huomion jo ohiajaessa tornierkkerillä ja värityksellään ja nyt sinun on mahdollista jatkaa talon tarinaa uutena omistajana! Vuonna 2002 rakennettu Kastelli-talo on loppukatselmoitu vuonna 2007. Alakerrasta löytyy eteinen kaapistoin, tilava ja ajaton Puustellin keittiö, suuri ruokailutila ja olohuone kauniilla erkkerillä ja uloskäynnillä takapihan terassille. Olohuoneesta on käynti myös työhuoneeseen/makuuhuoneeseen pariovien takana. Kodinhoitohuoneessa on hyvin kaappitilaa, ilmanvaihtokone ja kurasyöppö sekä vesipiste. Kylpyhuone on varustettu kahdella suihkulla ja sauna on tunnelmallisen tumma ja huollettu vuosittain, lauteet ja kiuas on myös uusittu. Lasitiili-ikkunat saunassa ja kylpyhuoneessa tuovat valoa. Erillinen wc löytyy myös alakerrasta. Yläkertaan menevät portaat on suunniteltu järkevästi ja ylhäällä on kaksi makuuhuonetta kaapistoin ja upea tilava tornihuone ranskalaisella parvekkeella joka toimisi ihanana makuuhuoneena tai työhuoneena. Ylhäällä on myös hyvänkokoinen vaatehuone ja erillinen wc. Sähkölämmitys yläkerrassa patterein ja alakerrassa sähköisellä lattialämmityksellä, Tulikiven varaava takka uniikilla unicorn puhalluksella ja leivinuunivalmiudella sekä tehokas ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen. Käyttövesiputket ovat talon osalta muovia suojaputkessa ja talo on kunnallistekniikassa. Lämmin autotalli ja lämmin varasto sähköisellä lattialämmityksellä talon yhteydessä ja pihalla tilaa autonsäilytykseen. Nurmialue on kokonaan aidattu ja komposiittiterassit talon edustalla, kodinhoitohuoneen uloskäynnin yhteydessä ja takapihalla ovat huolettomat ja oma 2660m2 talon etelä-ja itäpuolelle pääasiassa sijoittuva suojaisa rinnetontti on monimuotoinen ja ihanteellinen esimerksiksi lapsiperheelle tai koiraihmisille. Tontilta löytyy leikkimöki, halkoliiteri, tuulimylly ja kasvihuone. Lähellä on Nastolan ABC, Varjolankaaren S-Market, Lidl, Tokmanni, JYSK ja koulut sekä päiväkodit sekä linja-autopysäkki. Nopea yhteys isolle tielle ja Lahden keskustaan matkaa noin 14km. Esittelen tätä kotia kiireettömin yksityisnäytöin, varaa oma esittelyaikasi nopeasti! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Pihla Hiltunen Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT 040-4108284 pihla.hiltunen@remax.fi Tervetuloa ihastumaan uuteen kotiisi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80349388
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, tornihuone, oh, rt, k, kph, s, khh, 2wc, vh, var, at, terassi, puuliiteri
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
165 m²
Kokonaispinta-ala
228 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Huoneistoala 165m2, kerrosala 228k-m2, kokonaisala 237k-m2. 185k-m2 ja autotalli 43k-m2, kerrosala 228k-m2. Tilavuus asuintila 560m3, autotalli 120m3=680m3.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2002
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

369 000,00 €

Velaton hinta

369 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

881,48 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Jätehuollon perusmaksu 36,48€/vuosi, puhtaanapito ja vesi-ja jätevesi sopimuksen ja kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen ja yläkerran aula
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pihavalot, kolme valotolppaa, tuulimylly, kasvihuone, puuliiteri, lavakaulukset, perheomenapuu, ilmalämpöpumppu, sälekaihtimet, verhotangot, kiinteät valaisimet, aitaseipäät ja aidat, postilaatikko, leikkimökki, kukko erkkerin katolla. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Takapihalla terassi komposiittia, kodinhoitohuoneen terassi komposiittia ja etukuisti komposiittia.
Tehdyt remontit
Puuosien huoltomaalausta vuieosin varrella
Pintojen maalausta 2019-2022
Sivuterassin kaiteet uusittu 2023
Terassit rakennettu 2005-2006
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköinen lattialämmitys, ilmalämpöpumppu, yläkerrassa sähköpatterit, varasto ja talli sähköinen lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 14000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka. Lisätietoja vesijohdosta: Käyttövesiputket ovat muovia suojaputkessa, varaston pintavedot kuparia.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maali, tapetti, laatta Pintamateriaalit (lattia): Parketti, laatta, laminaatti Pintamateriaalit (katto): Tervaleppäpaneeli, mdf-paneeli, kuultolakattu mäntypaneeli
Keittiön kuvaus
Puustellin keittiössä kaapistot, jääkaappi, pakastin, keraaminen liesitaso ja erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa kaksi suihkua,suihkuseinä ja lasitiili-ikkuna.
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa kerroksissa omat erilliset wc:t. Alakerran wc-tilassa allaskaapisto, peili, rulokaappi, kiinteät valaisimet ja wc-istuin. Yläkerran wc-tilassa kaapisto, allas, peili, kattovalaisin, wc-istuin ja seinäpatteri.
Saunan kuvaus
Saunassa lauteet ja puukiuas, varaus sähkökiukaalle ja lasitiili-ikkuna, lauteet uusittu vuonna 2020 ja kiuas uusittu vuonna 2021. Saunaan lauteet vahakäsitelty ja tervaleppä puuosat parafiinikäsitelty vuosittain.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa kurasyöppö, ilmanvaihtokone, lämminvesivaraaja, kaapistot, vesipiste ja kulku ulos terassille. Taloposti ulkopuolella.
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa olohuone erkkerillä, olohuoneessa hyvin tilaa myös ruokaryhmälle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa yksi makuuhuone, yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja tornihuone.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
398-34-387-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 660 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
400 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 268000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Johtoa varten varattu alueen osa tontin pohjoisosalla.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 400k-m2, suurin sallittu kerrosluku kaksi. Lisätietoja Lahden kaupunki.
Kaavoitustiedot
Erillinen sitova tonttijako. AO: erillispientalojen korttelialue. Lisätietoja Lahden kaupunki
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Pihla Hiltunen, 040 410 8284, pihla.hiltunen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Villähde, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pihla Hiltunen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.