Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Kerrostalo | Olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone, sauna ja eteinen sekä parveke.

Torikatu 16 A7, Myllymäki, Hämeenlinna

Hinta

112 000 €

Koko

51 m²

Vuosi

1985

Siisti, saunallinen kaksio, lasitetulla parvekkeella varustettuna. Olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, sauna ja eteinen, 51 m². Asuntoa remontoitu ajan saatossa. Keittiö saanut uuden ilmeen noin kaksi vuotta sitten ja on edelleen kuin uusi. Kylpyhuone uusitaan käyttövesiurakan yhteydessä, urakka on juuri käynnissä. Jäähalli, lukio, ammattiopisto ja kauppakeskus Goodman kävelymatkan päässä. Tästäkö sinulle uusi koti tai sijoituskohde. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittely.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80349421
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone, sauna ja eteinen sekä parveke.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Kokonaispinta-ala
51 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Kerrostalohuoneisto, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, sauna ja eteinen, 51 m² + lasitettu parveke. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1985
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

112 000,00 €

Velaton hinta

112 000,00 €

Neliöhinta

2 196,08 €/m²

Vastike

Hoitovastike

306,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

306,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

17,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: 2022 yhtiökokous päätti käynnistää vesijohtourakan, elementtisaumauksien uusimisen, ikkunoiden ja parvekeovien uusimisen sekä lukituksen uusimisen hankesuunnittelun ja kilpailutuksen. Hanke on ajateltu toteuttaa kolmena erillisenä kokonaisurakkana: 1) Vesijohtojen uusiminen, kylpyhuoneiden saneeraukset ja talosaunaosaston saneeraus. 2) Elementtisaumauksien uusiminen. 3) Ikkunoiden ja parvekeovien, sekä kiinteistön lukituksen uusiminen Nykyinen tililimiitti päätettiin korottaa 20.000 €:sta 50.000 €. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 23.11.2022 käsiteltiin vesijohtourakan- ja kylpyhuoneiden uusimishankkeen hankesuunnitelma ja päätettiin käynnistää urakan toteutussuunnittelu keväällä 2023 ja kilpailutus syksyllä 2023. Varsinainen päätös urakan toteuttamisesta tehdään erikseen yhtiökokouksessa, kun kilpailutus on tehty. Ylimääräinen yhtiökokous 13.11.2023 päätti vesijohto- ja kylpyhuoneiden uusimishankkeen aloittamisesta tammikuussa 2024. Hanke rahoitetaan Osuuspankista nostettavalla 650.000 € lainalla, jonka takaisinmaksuaika on 20 vuotta. Saneerauksen alustava hankelaskelma asunnon 7 kohdalta on 38.688 euroa ja arvioitu rahoitusvastike noin 290,16 euroa/kk. Ostaja ottaa tulevan lainaosuuden vastattavakseen.

Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunto on siisti ja muuttovalmis.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE: Olohuoneessa vinyylikorkki lattiassa ja seinät tapetoitu. Kulku parvekkeelle. MAKUUHUONE: Makuuhuoneessa muovimatto lattiassa ja seinät tapetoitu. Kaapisto seinustalla. KEITTIÖ: Tilavassa ja 2022 remontoidussa (Charmia keittiökalusteet) keittiössä vinyylikorkki lattiassa ja seinät maalattu. Kodinkoneina liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, astianpesukone ja mikro. SAUNAOSASTO: Asunnossa oma sauna, jossa lattiassa muovimatto, seinät ja katto paneloitu. Sähkölämmitteinen kiuas. PESU / WC-TILAT: Taloyhtiössä käynnissä käyttövesiremontti ja samassa yhteydessä asunnon pesuhuone remontoidaan kokonaan. Lattia ja seinät laatoitetaan vaalea sävyisillä laatoilla sekä tulee uudet kalusteet. PARVEKE / TERASSI: Siisti parveke. SÄILYTYSTILAT: Makuuhuoneessa ja eteisessä kaappeja. Huoneistokohtainen varasto.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy. Marika Nikkilä p. 010 2287009
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: RAKENNETTU: 1985. RAKENNUSAINE: Betoni, tasakatto huopakatteella. LÄMMITYS: Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys. TONTIN KUVAUS: Taloyhtiöllä oma 1114 m²:n tontti. ENERGIALUOKKA: E 2018 ILMANVAIHTO: Koneellinen poisto. VESI / VIEMÄRI: Kaupungin verkossa. HUONEISTOT: Rakennuksia 1 kpl, porrashuoneita 1 kpl, huoneistoja 18 kpl. AUTOPAIKAT: Toteutuneet autopaikat 14 kpl. YHTEISET TILAT: Säilytysullakko, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, sauna ja huoneistokohtaiset varastot. MUUTA: Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen järjestelmä). LUNASTUSOIKEUS: Ei ole.
Tehdyt remontit
2001 ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö. 2005 parvekkeiden betonipintojen huoltomaalaus. 2008 kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen.
2012 ulko-oveen koodilukot. 2013 ilmanvaihdon puhdistus ja säätö.
2014 vesikatteen uusiminen, porraskäytävän valaistuksen uusiminen, porraskäytävän maalaus, patteriverkoston perussäätö. 2016 Tontin raja-aidan uusinen, hissien rakentaminen. 2017 Tukimuurin korjaus, autolämmitystolppien uusiminen. 2019 Ulko-ovien huoltomaalaus, alaovien lukituksen uusiminen Sentoksi. 2021 Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö.
Tulevat remontit
2023 Kylpyhuoneiden uusiminen, talosaunan uusiminen ja vesijohtoremontin toteutussuunnittelu ja kilpailutus. 2024 Lukituksen uusiminen.
2025 Ikkunoiden uusiminen, elementtisaumausten uusiminen ja rikkinäisten laattojen uusiminen, roskakatoksen uusiminen ja takapihan sisäänkäynnin korjaus/rappaus.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018
Tontin koko
1 114 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Hämeenlinna Myllymäki, asemakaava-alueella.

Asunto Oy Tikantalo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kauppakeskus Goodman noin 600 metriä. Lukio ja ammattiopisto noin kilometri. Jäähalli noin 1.1 kilometriä.
Tiedustelut
Jani Hirsimäki, +358 40 773 3430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Myllymäki, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntineuvottelija, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.