RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 3h + kk + kph + 2xvh + lasit.p.

Kolsarintie 6 B, Konala, Helsinki

Hinta

217 000 €

Koko

60 m²

Vuosi

1963

Tämä kodikas kulmahuoneisto sijaitsee hissitalon 1. asuinkerroksessa, joka ei ole maan tasalla. Sisääntulokerroksessa sijaitsevat osakkaiden käytössä olevat sauna- ja pesutupa sekä varastotilat. Pyörävarasto sekä lämpöpistokkeelliset autopaikat löytyvät piha-alueelta. Omalla tontilla sijaitsevaa taloyhtiötä on hoidettu hyvin, remontti- ja kunnostustöitä on viety läpi suunnitelmallisesti. Suurimmat hankkeet kuten putkiremontti, julkisivut sekä ikkunat on jo tehty ja parvekeremontti valmistuu kesään mennessä! Itse asunto on muuttovalmis, sillä kaikki pinnat on päivitetty v. 2022. Asuinhuoneet ovat sopivan kokoiset, pohjaratkaisu taipuu elämäntilanteen ja tarpeen mukaan. Olohuoneeseen saa niin ruokailu- kuin istuinryhmän ja uusitulle parvekkeelle on mukava istahtaa nauttimaan pihapiirin näkymistä. Vaatehuoneita on kaksi, joten säilytystilaa on hyvin. Käytännölliseen ikkunalliseen keittokomeroon on saatu kaikki oleellinen astianpesukone mukaan lukien. Kylpyhuone on uusittu v. 2015 putkiremontin yhteydessä, myös pesukoneelle on paikkansa. Konalan alue kehittyy ja muuttuu myönteisesti uusien kaavoitushankkeiden myötä. Luonto on lähellä ja viihtyisyyttä lisää pientaloalueen läheisyys sekä vehreys. Läheltä löytyvät jo päivittäispalvelut ja monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun sekä harrastamiseen! Useat bussilinjat sekä kevyen liikenteen väylät vievät eri puolille pk-seutua. Omalla autolla liikkuva hurauttaa hetkessä Kehä I:lle. Kiinnostuitko! Otathan yhteyttä, niin sovitaan esittely. Lisätiedustelut ja myynti: Silja Santala-Mäkinen laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 050 381 4519, silja.santala@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80349438
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kk + kph + 2xvh + lasit.p.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla siis esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
myydään vuokrattuna, irtisanomisaika 6 kk. Kohde myydään vuokrattuna. Tilanteen mukaan asunto voi vapautua joustavastikin. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

187 673,50 €

Velkaosuus

29 326,50 €

Velaton hinta

217 000,00 €

Neliöhinta

3 616,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

336,00 € / kk

Pääomavastike

237,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

573,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 23,00 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu ennakkomaksu mittarilaskutuksen perusteella, kaksi kertaa vuodessa tarkistus. Laajakaistavastike 4,40 €/kk Pesutupamaksu 10,00 €/kk Autopaikkavuokra 11,00 €/kk (pistokkeellinen) Varsinainen yhtiökokous järjestettiin 7.6.2023. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet yhden-kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen. Ylimääräinen yhtiökokous järjestettiin 23.8.2023. Kokouksessa päätettiin hyväksyä ehdotus parvekkeiden uusimisurakkaan ryhtymisestä. Hanke päätettiin rahoittaa enintään 1 500 000,00 € lainalla, vähintään 25-vuoden laina-ajalla. Hallitus valtuutettiin hoitamaan lainan nostamista koskevat toimet. Kustannukset tullaan jyvittämään osakkaille 2024 kuluessa kun remontti on valmis. Suuntaa antava arvio tämän huoneiston osuudesta n. 25 000,00 eur.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Aikakaudelle tyypillinen kodikas asunto, jossa selkeä huonejako. Kaksi vaatehuonetta. Kylpyhuone sekä keittiö ovat kompakteja ja käytännöllisiä. Tilava lasitettu parveke.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet ikkunoissa, joissa asennettu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Taloyhtiölaajakaista 10M perusnopeus.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Muuttovalmis siisti asunto.
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, joten osakkaan on teetettävä asbstikartoitus purettavista materiaaleista. Linjasaneerauksen yhteydessä taloyhtiö on vaadittavilta osin teettänyt kartoituksen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): SEINÄT: Maalattu vaaleaksi. Kylpyhuoneessa laatoitettu. Yleisilme siisti. Pintamateriaalit (lattia): LATTIAT: Asunnossa on vaalea laminaattilattia (myyjältä saadun tiedon mukaan alla vanha parkettilattia). Kylpyhuoneessa laattalattia. Yleisilme siisti. Pintamateriaalit (katto): Katot maalattu.
Keittiön kuvaus
Ikkunallinen keittokomero on kompakti. Kaapistot molemmin puolin. Erillinen keraaminen liesi ja uuni Rosenlewin. Astianpesukone Siemens. Jenkkijääkaappi. Tiskiallas ja hana mustat, työtasot laminaattia/marmorijälitelmää, välitila helppohoitoista marmorijäljitelmää (laminaattia), seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on käytännöllinen ja kokonaan remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä v. 2015. Vaalea laatoitus. Suihku, jonka ympärillä kulkee suihkuverhoa varten kisko. Pyyhekuivain, wc-istuin, pesuallas, allaslaatikosto sekä valaisimella varustettu peilikaappi. Pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Valoista olohuone, josta avautuu näkymä rauhalliseen pihapiiriin. Kulma-asunto, joten valoa tulvii eri ilmansuunnista. Tilaa on ruokailu- ja oleskeluryhmälle. Lasitetulle parvekkeelle on kulku olohuoneesta. Seinät maalattu, lattia vaaleaa laminaattia. Tila yhdistyy avaran oviaukon ja liukuoven ansiosta vieressä sijaitsevaan makuuhuoneeseen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet ovat reilun kokoiset. Avara liukuovella varustettu oviaukko yhdistää toisen huoneen olohuoneen kanssa. Suuri erillinen huone, sen yhteydessä on ikkunallinen vaatehuone. Molempiin huoneisiin pääsee eteiskäytävän kautta. Seinät on maalattu, lattiassa vaalea laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistossa kaksi vaatehuonetta. Osakkailla käytössä erillinen häkkivarasto sekä pienempi kellarikomero.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
091-32-13-17
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Isännöinti Oy, Toivonen Katri, katri.toivonen@reim.fi, 09 530 8620
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, sauna ja pyörävarasto (Erillinen rakennus piha-alueella)
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiökokouksen päätös 2022: Taloyhtiössä on kielletty tupakointi huoneistoparvekkeilla sekä taloyhtiön piha-alueella muualla kuin tupakointipaikoilla.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Taloyhtiön autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella, lämpöpistokkeellisia paikkoja.

Tehdyt remontit
1987-1993
Paisuntavesijärjestelmä, ilmanvaihto, julkisivu, katto ja jäteaitaus: 1987: Paisuntavesijär-jestelmän uusiminen, 1991: Ilmanvaihtohormit puhdistettu, 1992: Talon ulkopuolisten puuosien maalaus, 1993: Katon helmapeltien maalaus ja jäteaitauksen rakentaminen. 1994Hissit ja väestösuojan tarvikkeet: Hissien tarraimien asennus, asfaltoinnin korjaus (B-talo), väestösuojan tarvike hankinta. 1995 Parvekkeet: Parvekkeiden lattioiden pinnoitus. 1996 Antennijärjestelmä ja linjasulkuventtiilit: Talon antennijärjestelmän kunnostaminen, linjasulkuventtiilien uusinta. 1997Hissit: Hissien lukkoratojen kunnostukset. 1998 Ikkunat ja parvekeovet: Ikkuna- ja parvekeoviremontti. 1999-2000 Jätekatos ja lämmitys: Jätekatoksen rakentaminen, kaukolämpökeskuksen saneerauksen suunnittelu. 2001 Porrashuoneet, lämmitys ja leikkialue: Porrashuoneiden ala-aulojen maalaus kunnostus, kaukolämpövaihtimen uusiminen, leikkialueen kunnostus.
2002 Taloverkko ja liittyminen HTV:n kaapeliverkkoon: Taloverkon kunnostus ja liittyminen HTV:n kaapeliverkkoon.
2003 Vesikatto ja ilmanvaihto: Vesikaton tarkastus, ilmanvaihtohormit puhdistettu, porrashuoneen peruspesu.
2004 Porrashuoneet, lämmitys ja leikkialue: Porrashuoneiden maalauskunnostus. 2005 Lukitus: Lukitussaneerauksen aloitus; tarvikekulu (14) 2006 Lukitus ja katot: Lukitussaneeraus (4), A-talon katon uusiminen ja B- ja C-talojen kattojen huoltomaalaus (53). Talo 8:n haljenneen pohjaviemärin korjaus (12). 2007 Putkiremontti, patterit ja lämmitys: Putkiston kuntotutkimus (3), patteriventtiilien uusimistyön ja lämmönsäädön suunnittelu. (2,5) 2008 Kuntokatselmus, pystyviemärit ja julkisivu: PTS:n päivitys kuntokatselmuksella (0,8), pystyviemäreiden painehuuhtelu (2,3), julkisivusaneerauksen korjaustyön hankesuunnittelu (14). 2009 Julkisivu (toteutus): Julkisivuremontti (päätyrappausten uusiminen ym. myös sokkelit kunnostetaan)2010 Putkiremontti: Putkiston kunnon seurantatutkimus (Suomen Vuototekniikka Oy). Liittyy 2011 suoritettavaan putkiremontin hankesuunnitteluun. 2011 Putkiremontti (hankesuunnittelu): Putkisaneerauksen hankesuunnittelun käynnistäminen, asbestikartoitus, asuntojen tarkastus, pihalla kulkevien lämpöjohtojen kunto.
2011/10 Katto: Lumiesteiden asennus B- ja C-talon katon sisäänkäynnin puoleisille lappeille. 2012
Putkiremontti (toteutussuunnittelu): Putki- ja sähkösaneerauksen perusparannuksen suunnittelu
2014 Patterit (toteutus): Patteriventtiilien (linjaventtiilien, patteriventtiilien ja sulkutulppien) uusiminen ja patteriverkoston perussäätö. (Putkiremontin yhteydessä) 2015 Ilmanvaihto: Uusittu huippuimurit, (putkiremontin yhteydessä). Lisäksi yhtiö puhdisti korvausilmaventtiilit. 2015 PUTKIREMONTTI (hankesuunnittelu, toteutus): Vesijohto-, viemäriputki- ja kaukolämpöputket sekä sähkölaitesaneeraus sekä sähkönousut ja sähkökaapit asuntoihin uusittiin. Pihan valaistuksen parantaminen. Autojen lämpötolppien asennus. Talosaunojen kunnostus (kaikkien kolmen talon). Lisäksi rakennettiin pesutuvat kaikkiin taloihin putkisaneerauksen yhteydessä. 2016 Parvekkeiden kuntotutkimus (hankesuunnittelu). Piha (toteutussuunnittelu): Pihan pohjatyöt, asfaltin uusinta ja salaojat. Verkkoaidan rakentaminen tontin rajalle. 2017 Kiinteistön kuntoarvio: YYK:n tilaama 2016. Lukituksen uusiminen (toteutus). Ilmanvaihtokanavien kuvaus 8-talossa. Kaukolämpöpattereiden asennus saunatiloihin (toteutussuunnittelu, toteutus). 2018 Puiden kuntokartoitus ja toimenpiteet. Syväkeräysaseman perustaminen. Hissien peruskorjauksen toteutussuunnittelu ja kilpailutus. Vesikattojen kuntotutkimus ja tutkimuksen mukaiset pienkorjaukset. Patteriventtiilien puulaukset ja säädöt, linjasulkujen ja virtausten tarkistaminen. 2019 Hissien peruskunnostus. 2021 IV-hormien kuvaus ja raportointi. 2022 Korvausilmaventtiilien puhdistus
Tulevat remontit
Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma (PTS) 2024-2030
2023
Parvekkeiden toteutussuunnittelu, uusiminen perinteisellä tavalla
2023-2024
Parvekkeiden korjaus (uudet elementtiparvekkeet) - valmistuu 7/2024 mennessä.
2024
Lämmitys (toteutussuunnittelu, toteutus): Lämmönjakokeskuksen uusiminen.
2024
Energiatodistus: Nykyinen todistus voimassa 23.6.2024 asti 2025
8. ja 6-talojen vesikattojen uusiminen ja 4-talon tarkastaminen
IV-kanavien kunnostaminen luhistumien osalta samassa yhteydessä
2026
Piharemontti: pohjatyöt, asfaltointi ja salaojat (toteutus)
2030
Porrashuoneet (toteutus): Porrashuoneiden maalauskunnostus.
2030
Verkkokomeroiden uusinta, Troax-verkkokomeroiksi (toteutus)
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.06.2024
Tontin koko
10 544,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kolsarintie 4-8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kauppakeskus Ristikko 650 m. K-Supermarket Ristikko, apteekki. Lidl Konala.
Pitäjänmäen terveysasema 1,5 km. Pitäjänmäen kirjasto.
Paikallistiedot: Konalassa hyvät ulkoilureitit ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Koulut: Konalan koulu. Yhteyden lähialueen kouluihin kuten Pitäjänmäki ja Malminkartano.

Liikenneyhteydet
Bussiyhteydet 30, 59, Pitäjänmäen ja Malminkartanon asemat. Vihdintieltä useita bussiyhteyksiä Helsinkiin ja pk-seudulle.
Tiedustelut
Silja Santala-Mäkinen, 050 381 4519, silja.santala@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Konala, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Silja Santala-Mäkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.