Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Erillistalo | 5h + k + s

Sahratie 9 G, Hämeenkylä, Vantaa

Hinta

295 000 €

Koko

110,5 m²

Vuosi

1979

Löydä uusi kotisi Vantaan viihtyisästä Hämeenkylästä, jossa perheystävällinen ympäristö ja hyvät palvelut kohtaavat. Tämä tilava erillistalo tarjoaa avaruutta, käytännöllisyyttä sekä asumismukavuutta isollekin perheelle. Asuntoa on pidetty hyvässä kunnossa ja asunto on kokenut useita päivityksiä vuosien varrella, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaiseen perhe-elämään. Kodin sydämessä on iso olohuone, joka yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan luoden avaran tilan yhdessäolon hetkiin. Olohuone on erikoisen iso, koska siinä on yhdistetty yksi makuuhuone, joka on helposti muunneltavissa uudestaan makuuhuoneeksi. Olohuoneesta on suora näkymä omalle pihalle, joka on varustettu käytännöllisellä tekonurmikolla ja viihtyisällä terassikatoksella – täydellinen paikka rentoutumiseen ja ystävien sekä perheen kanssa seurusteluun. Keittiö on päivitetty osittain, sisältäen kaikki tarvittavat toiminnot kotikokkaukseen. Yläkerrassa sijaitsee kolme tilavaa makuuhuonetta, jotka tarjoavat rauhallisen vetäytymispaikan päivän päätteeksi. Lisäksi kodista löytyy kaksi wc:tä ja kylpyhuone, joka on uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2010, sekä oma sauna, joka tuo ripauksen arjen luksusta. Talon läheisyydessä on erinomaiset kulkuyhteydet, joiden ansiosta liikkuminen on sujuvaa niin julkisilla kuin omalla autollakin. Perheen pienimmille löytyy päiväkoteja kävelyetäisyydeltä, ja alueen kouluvalikoima kattaa niin peruskoulut kuin lukiotkin. Asunto Oy Maamiehenpirtti on yhteisöllinen ja hyvin hoidettu taloyhtiö, joka on panostanut asumismukavuuteen ja kiinteistön ylläpitoon. Tulevaisuudessa on suunnitteilla vielä lisää parannuksia, jotka varmistavat kiinteistön arvon säilymisen. Tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän tilaa, mukavuutta ja sijaintia. Se on ihanteellinen valinta perheelle, joka arvostaa rauhallista asumista lähellä palveluita. Lisätiedot ja esittelypyynnöt mari.varis@neliotliikkuu.fi tai soita Marille numeroon 0400 460852

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80349721
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110,5 m²
Kokonaispinta-ala
110,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

295 000,00 €

Velaton hinta

295 000,00 €

309 000,00 €

Neliöhinta

2 669,68 €/m²

Vastike

Hoitovastike

409,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

409,85 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Sähköinen latausennakko (auto) 30€/kk.Lisätietoa maksuista Vesimaksu on ennakkomaksu. Pesutupa 2 €/tunti. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa aula.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Omalla pihalla katettu tila ja terassi sekä pihaan laitettu tekonurmi. Sisäpihan terassikatos tehty 2016. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Tässä erillistalossa asut kuin omakotitalossa, mutta turvallisin mielin.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät osittain maalattu ja tapetoitu. Pintamateriaalit (lattia): Alakerrassa parketti, joka hiottu 2005.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Erillinen toimiva keittiö.Keittiön tasot uusittu ja seinät maalattu 2019.Astianpesukone AEG (2019), Induktio liesi (2019), jääkaappi ja pakastin (2019).
Jääkaappipakastin, liesituuletin, astianpesukone ja liesi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone ja pesutilat remontoitu kokonaisuudessaan 2010 sekä vesiputket ja sähköt.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi, lattialämmitys, suihkuseinä, peili ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Yläkerrassa erillinen wc.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Hyvänkokoinen sauna ikkunalla.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Iso olohuone, jossa myös iso tila ruokailuun. Olohuone on maalattu ja tapetoitu 2011.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kolme tilavaa makuuhuonetta.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Alakerran liukuovikaapistot (2011).Yläkerrassa liukuovikaapistot (2011).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
092-012-0056-0001
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö - Tahkola Helsinki Oy, Jimi Kaukko, jimi.kaukko@kiinteistotahkola.fi, 0207481066
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 184 093 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 6 vieraspaikkaa ja sähkölatauspaikka tälle huoneistolle.

Tehdyt remontit
Lämmönjakokeskuksen uusiminen on tehty 2023. Kustannettu hoitovastikkeella.2022 Ulkovarastojen kuntokartoitus.
2021: Ilmamäärien mittaus/ IV-kanavien nuohous, julkisivusaumauksien uusiminen ja tarvittavin osin tiilien vaihto.2020: Osittainen salaojaremontti. 2019: Julkisivun kuntotutkimus, lumiesteet A-B rivi käytävän puoli. 2018: Lämmitysjärjestelmän huoltoa, rännikaivojen ja kivetyksien asennukset. 2017: II pysäköintialueen uudelleen asfaltointi pohjatöineen, grillikatoksen kunnostus. 2016: Huoltorakennuksen vesikaton uusiminen, vesikattojen huoltokorjaukset. 2011: Lämpö/vesijohto kanaalin muutöstyö E 14 päädystä kulkemaan sisäkautta. 2010: Ikkunoiden uusiminen, yläpohjien lisävilloitukset, ilmastointikanavien puhdistukset ja huippuimureiden säätökatkaisimet, tikkaat ja kattosillat G17-22. 2009: Ulko-ovien ja lukituksen uusiminen, asfaltoinnin uusiminen ala- ja välikäytävä. 2008: Leikkialueen kunnostus ja uusiminen, valaistuksien parantaminen alakäytävä ulkovalot. 2007: Peltikattojen korjaussuunnittelu ja päällystys. 2006: Kaikkien varastojen kattojen päällystys ja peruskorjaus. 2005: Lämmönsiirtimien vaihto, II parkkialueen päällystys ja asf. paikkauksia. 2004: Loppuosa ulkona olevien lämminvesi- ja lämpöputkien uusiminen muovisena, venttiilien ja patteritermostaattien uusiminen koko yhtiössä. Lämpökaivojen saneeraus- ja lämmönsäätö. 2003: Osa matalien talojen auringonpuolen päätukolmiolaudoituksesta uusittu. 2002: Piha-alueen huoneistojen väliaidat uusittiin, vesirännien osittaista uusimista, korkeiden talojen auringonpuolen päätykolmiolaudoituksen uusiminen. 2001: ilmastointikanavien puhdistus. 1999: Uusittiin osa ulkovaraston laudoituksia, kosteuskartoitus kaikki asunnot. 1998: G17-22 talojen räystäskourut, lumiesteet, harjapeltien- ja lappeiden tiivistykset ja päätykolmioiden kunnostukset. 1997: Lämpöverkon perussäätö. 1995: Talojen ulkopuolisten lämpöjohtojen uusiminen välillä G18- lämmönj. huone. 1991: Pysäköintialueen asfaltointi ja vesikattojen korjaus. 1990: Talojen ulkopuolisten lämpöjohtojen uusiminen asuntojen B8-F16 välillä.
Tulevat remontit
EHDOTUKSET :

2023 Aitojen maalaus
2023 Märkätilojen kuntotutkimus
2023 Vesikattojen kuntokartoitus/huolto, Kattoturvatuotteiden päivitys
2023 Lämmönjakokeskuksen uusiminen
2023 Kuivaushuoneen ilmankuivain
2024 Ilmanvaihtokanavien tarkastuksien yhtiön osuuksien korjaus
2024 Julkisivun puuosien maalaus ja huolto
2025 Vesi- ja viemäriputkiston kuntotutkimus
2026 Jätekatoksen saneeraus
2026 Salaoja- ja viemärihuuhtelut
Energialuokka
Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.01.2025
Tontin koko
8 000 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan Kaupunki 09 83911/kaavoitus. Kohde sijaitsee lentomelualueella. Lisätietoja www.finavia.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Maamiehenpirtti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: KABUL BAZAR OY
9 min (671 m)
R-Kioski Vantaa Pähkinärinne Ostoskeskus
10 min (740 m)
K-Supermarket Pähkinärinne
10 min (740 m)
K-Market Saunakallio
10 min (740 m)
Koulut: Peruskoulut: Vantaan kaupunki - Hämeenkylän Koulu, Alakoulu 18 min (1,34 km) Vantaan kaupunki - Hämeenkylän Koulu, Yläkoulu 18 min (1,34 km) Vantaan kaupunki - Pähkinärinteen Koulu 19 min (1,39 km) Vantaan kaupunki - Rajatorpan Koulu 31 min (2,27 km) Lukiot: Vantaan kaupunki - Martinlaakson Lukio 43 min (3,17 km) Espoon kaupunki - Leppävaaran Lukio 1 h 9 min (5,09 km) Liikunta Vantaan kaupunki - Puistokenttä Kesanto, koripallokenttä 5 min (406 m) Vantaan kaupunki - Pähkinärinteen koulun koripallokenttä 19 min (1,39 km) Vantaan kaupunki - Pähkinärinteen koulun luistelukenttä 19 min (1,39 km) a-racing Oy 20 min (1,55 km)

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Bussipysäkki Santamäentie 1 min (30 m) Bussipysäkki Santamäentie 1 min (74 m) Bussipysäkki Santamäentie 1 min (102 m) Bussipysäkki Pähkinäpolku 5 min (386 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yksi autopaikka asunnon oven vieressä. Muut paikat jonotuksen mukaan.
Pihan kuvaus
Hyvänkokoinen piha, jossa on tekonurmikko arjen helpottamiseksi ja terassikatos sekä terassi.
Tiedustelut
Mari Varis, 0400 460 852, mari.varis@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hämeenkylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mari Varis

LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.