Högli-LKV

Omakotitalo

Railontie 6, Honkasenkangas, Pudasjärvi

Hinta

75 000 €

Koko

120 / 142 m²

Vuosi

1959

Etsitkö rauhallista ja idyllistä kotia isolla nurkkatontilla, mutta haluat silti olla lähellä kaupungin palveluita? Tämä viihtyisä omakotitalo tarjoaa juuri tämän – rauhaa ja mukavuutta modernilla twistillä. Tämä vuonna 1959 rakennettu talo on kokenut kattavan muodonmuutoksen 2000-luvulla, jolloin se on remontoitu kokonaisuudessaan nykyaikaisia tarpeita vastaavaksi. 2022 on sähköjä uusitu ja laadittu uusi sähkötarkastuspöytäkirja. 2003 on katto uusittu ja oikeastaan kaikki sisä ja ulkopinnat ovat kokeneet jonkinlaista modernisointia, kuitenkin talon ikää kunnioittaen. Jo sisään astuessa voi aistia, että tällä talolla olisi monta tarinaa kerrottavanaan, jos se osaisi puhua. Olohuone ja keittiö huokuvat vanhan ajan tunnelmaa, sisältäen kuitenkin kaiken tarvittavan nykyaikaiseen elämään. Kylpyhuone ja saunaosasto ovat viihtyisät ja erottuvat edukseen massasta,. Yläkerran kaksi makuuhuonetta ovat tilavia ja voipa toisen niistä jakaa vaikka kahdeksi makuuhuoneeksi, mikäli sille on tarvetta. Kodinhoitohuone on käytännöllinen ja sieltä on suora pääsy ulos. Talon alla olevaan kellariin voi halutessaan säilöä vaikkapa vihanneksia. Tontin koko on kokonaisuudessaan huikeat 14970 m². Taloa ympäröivä alue, joka on noin 1940m2 tarjoaa riittävästi tilaa niin puutarhanhoidolle, leikille kuin rentoutumisellekin. Täällä voit herätä lintujen lauluun ja nauttia aamukahvisi rauhassa omalla terassilla. Miten tontti on sitten niin suuri? Suurin osa tontista on Pudasjärven rannalla luonnonsuojelualueella. Luonnonsuojelualueella on mahdollista rakentaa esim. kota, jossa nauttia luonnosta perheen kanssa. Rantaviivaa on monta sataa metriä. Tontille pääsee tämän hetkisten tietojen mukaan vain veneellä. Tontista tarkemmat tiedot saa välittäjältä. Vasta valmistunut 58 m2 autotalli ( vaatii vielä pientä näpertelyä lopputarkastukseen) on todella tilava, sinne mahtuu useamman ihmisen moottorikulkimet ja puutarhavälineet. Autotallin nosto-ovi on 2,5x2,5 metriä. Autotallin vieressä olevasta ladosta puretaan toinen pääty pois ja toinen pääty jää uuden omistajan itse siirrettäväksi. Pohjakuva poikkeaa pesuhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen osalta. Jos haaveilet omasta rauhan tyyssijasta, jossa voit nauttia luonnonläheisestä elämästä mutta et halua luopua kaupungin mukavuuksista, Railontie 6 voisi olla unelmiesi koti. Lisätiedot ja esittelyt: Jenni 040 3636 720

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80349776
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Muiden tilojen pinta-ala
22 m²
Kokonaispinta-ala
142 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
1959
Vapautuminen
Sovitaan erikseen

Hinta

Myyntihinta

75 000,00 €

Velaton hinta

75 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

90,00 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä, uusittu 2002. Lisätietoja kunnosta: Tehdyt remontit Vesikatto ja lämmöneristys kattoon 2003, Uudet ikkunat 2002 Lämmityspatterit uusittu 2002 Keittiön vesijohdot ja viemäröinti uusittu 2002 Lämminvesivaraaja uusittu 2003 Keittiöön asennettu uusi liesi ja puuhella 2003 Lankkulattia 2003 Alakerran sisäpinnat uusittu 2003 Yläkerran mh täysin uusittu 2002 Rakennettu katetut terassit sisäänkäyntien yhteyteen 2003-2006 Sauna ja kylpyhuone peruskorjattu 2014 Kodinhoitohuone remontoitu 2014 Piha nurmikko ja istutukset 2002, 2005 ja 2014
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterit ja lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 14200 kWh / vuosi.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Pudasjärven vesiosuuskunta.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Saunan kuvaus
Puusauna
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
615-409-57-158
Tontin pinta-ala
14 970 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Kaavoitustiedot
Pudasjärven rannalla oleva tontti kuuluu luonnonsuojelualueeseen. Rantaa noin 400 metriä
Tiedustelut
Jenni Timonen-Högli, +358 4 0363 6720, jenni@jennilkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pudasjärvi

Asuinalueena Pudasjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jenni Timonen-Högli

LKV Kiinteistövälittäjä, Julkinen Kaupanvahvistaja, Isännöitsijä IAT

Högli-LKV

Högli-LKV
Högli-LKV

Liekokyläntie 1072,
93190 Yli-Siurua

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.