RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Paritalo | 3h + k + s

Ansatie 19 A, Lippajärvi, Espoo

Hinta

299 000 €

Koko

85 m²

Vuosi

2002

VUONNA 2002 VALMISTUNUT KOTI suojaisalla aidatulla omalla pihalla, läheltä palveluja sekä hyviä liikenneyhteyksiä PARITALO YHDELLÄ ALUEEN PARHAIMMISTA paikoista lähellä päiväkoteja, kouluja ja aivan Lippajärven tuntumassa. JA MIKÄ POHJARATKAISU Hieman erillään oleva keittiö ja valoisa sekä helposti kalustettava olohuone muodostavat tämän kodin sydämen. Ja mikä hienointa, voit nauttia (varaava) takkatulen rauhoittavista äänistä ja lämmöstä syysiltoina ja talvipakkasella, koko perhe yhdessä. Olohuoneesta on hyvin suunnitellusti käynti suojaisalle lounaaseen avautuvalle parvekkeelle, jossa voit nauttia kaikessa rauhassa kupposen kahvia hyvän kirjan kera. Alakerrassa on käynti suojaisalle ja aidatulle omalle pihalle ja terassille, mikä on lapsiperheelle tärkeä turvallisuustekijä. Aurinkoinen terassi aukeaa lounaaseen tarjoaa loistavat puitteet grillimestarille loihtia herkkuja perheen ja ystävien iloksi. Hyvin toimiva saunaosasto kodinhoitotiloineen saa arjessa asiat rullaamaan mukavasti. Kummassakin kerroksessa on omat wct, jolloin aamuruuhkan aika sujuu mukavasti ja kaikkien päivä alkaa mallikkaasti. TALOYHTIÖ OMALLA TONTILLA Kiinteistöä on hoidettu vuosien varrella säännöllisesti. Taloyhtiössä on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki. Asioita hoidetaan myös talkoilla, jolloin säästetään ja asumiskulut pysyvät edullisempina. Huoneistolle kuuluu kaksi pistokkeellista autokatospaikkaa. JA MITKÄ ULKOILUMAHDOLLISUUDET Lapsiperheen, luonnon- ja liikunnanharrastajan unelmasijainti. Lippajärveä kiertävä kevyenliikenteen väylä alkaa heti kotiovelta ja lähistöllä on loistavat puitteet ulkoiluun ja liikkumiseen. Läheinen uimaranta sijaitsee aivan Vilniemen pallokentän vieressä Lippajärven rantapuistossa. Lähellä on niin sekä suomen- että ruotsinkieliset päiväkodit, neuvola, Auroran koulu ja K-Market. Montessori-päiväkoti on tien toisella puolella. Tervetuloa tutustumaan. risto.karjalainen@remax.fi 0451338888.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80349787
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
85 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2002
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Neliöhinta

3 517,65 €/m²

Vastike

Hoitovastike

90,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

90,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesiennakko on 15 € / hlö. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus talous ja lämmityssähkölle on arviona noin 180 euroa/kk sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta noin 8 senttiä/kilowattitunnilta) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron ja arvonlisäveron. Vuotuinen sähkönkulutus arviolta 14.000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, energian hinnasta, perheen ja asunnon koosta, perheen kulutustottumuksista (esim. saunan lämmittämisestä, sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta). Varaavan takan käytön lisäksi suosittelisin hankkimaan testivoittaja ilmalämpöpumpun. Asennettuna "testivoittaja" ilmalämpöpumppu maksaa noin 2.000 euroa ja sillä saadaan selkeästi säästöä. Näillä keinoilla talous- ja lämmityssähkö saadaan merkittävästi edullisemmaksi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Talokohtaiset antennit). Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiöjärjestys 5§:n mukaan rakennusten korjauksista ja perusparannuksista vastaavat jokaisen talon osakkaat itse. Taloyhtiöllä on määräaikainen sähkösopimus 04.02.2025 jonka hinta on 6,83c/kWh + alv, jolloin tämänhetkinen sähkönhinnan kehitys ei vaikuta taloyhtiön talouteen. Myös muita menoja kuten vakuutusta on saatu vähennettyä huomattavasti alkaen 2/22. Yhtiön kertyneitä kuluja katetaan tarpeen mukaan (esim. ylimääräinen vastike).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2018: Sähköpääkeskuksen sadevesien poisohjaus. Sähköpääkeskuksen sokkelin avaus ja kunnostus 2017: Huoneistokohtaiset vesimittarit, uusiminen, Varoventtiilien uusiminen. Sähkökeskuksen lämmityspatterin uusiminen
Asbestikartoitus
  • Asunnoissa on tehty tarkastuksia yksittäisten kuntotarkastusten yhteydessä. Ei havaittu asbestia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkö
Tulisija
Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin, liesituuletin, astianpesukone ja kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Osalaatoitus
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pöytätaso, lattiakaivo ja pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet sijaitsevat alemmassa kerroksesessa ja toisesta makuuhuoneesta on käynti huoneiston piha-alueelle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto ja Huoneistolle kuuluu lämmin varasto, sekä myös huoneiston alapuolella oleva varastotila, joka on alkujaan osa vanhaa rakennusta. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistolle kuuluu lämmin varasto, sekä myös huoneiston alapuolella oleva varastotila, joka on alkujaan osa vanhaa rakennusta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-62-19-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Onni Isännöinti Oy, asiakaspalvelu@onniisannointi.fi, 09 6181 5700
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiöllä on määräaikainen sähkösopimus 04.02.2025 jonka hinta on 6,83c/kWh + alv.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 8

Tehdyt remontit
2022: A1 ja A2 talojen julkisivun pesu ja maalaus, sekä piha-aitojen pesu ja maalaus, poistoilman huippuimurin laakeroinnen uusinta
Tulevat remontit
2023–2024: Viemärikuvaus (1.000 eur kaikki osakkaat). Erillistalojen B3, B4, B5, B6 runkovesiputkien sekä 10.000 eur kiinteistön päävesisulkujen kuntokartoitus. Runkovesiputkien osalta ko. osakkaat, päävesisulkujen osalta kaikki osakkaat.
2025: Salaojien kuntokartoitus (1.000 eur jokainen osakas itse)
2026: Julkisivuaidan maalaus / kunnostus. (1.000 eur). Lautojen uusiminen tarvittaessa (vihreä pitkä aita). Vastuu huoneistot B4, B5, B6.
2027: Kiinteistön infran kuntokartoitus niiltä osin mitä ei jo ole uusittu (1.000 eur).
2028: Kiinteistön infran kuntokartoitus niiltä osin mitä ei jo ole uusittu (1.000 eur).
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 12.01.2026, Lisätiedot: Voimassa 12.1.2016-12.1.2026
Tontin koko
3 475 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Träskändan kartanon käyttötarkoitusmuutos. Järvenperässä sijaitseva Träskändan kartano pihapiireineen asemakaavoitetaan. Asemakaavalla on tarkoitus mahdollistaa alueella esimerkiksi hotelli-, ravintola- ja palveluliiketoiminta. Alue tulee säilymään kuntalaisille avoimena. Alueen kulttuurihistorialliset ja luontoarvot selvitetään ja huomioidaan kaavassa. Uutta rakentamista ei alueelle muodostu. Kaava-alue sisältää myös läheiset luonnonsuojelualueet, jotta vaikutukset niihin tulee huomioitua riittävän hyvin. Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja valmisteluaineisto tulee nähtäville arviolta kevätkaudella 2024. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/traskandan-kartanon-kayttotarkoitusmuutos Träskändan pesutupa. 1860-luvulta olevan Träskändan kartanon suojellun pesutuvan käyttötarkoitusmerkintä on tarkoitus muuttaa siten, että se sallii esimerkiksi asumis-, toimisto- ja/tai kahvilatoiminnan. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavan valmisteluaineisto nähtävillä 6.2.–7.3.2023. Tutustu aineistoon kohdassa Valmisteluvaihe. Kaava etenee ehdotusvaiheeseen arviolta kevätkaudella 2023. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/traskandan-pesutupa
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Jahtikartano

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa
Koulut: Auroran koulu

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Julkinen liikenne mm.: Linja-autopysäkit 227, 236, 239, 321, 530 ja 533 (alle 10 min kävely) sekä 200 (22 min kävely). Kauniaisten juna-asemalle noin 20 min ja Leppävaaran juna-asemalla noin 30 min linja-autolla.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiössä on yhteensä 16 autopaikkaa, joista 8 ovat kylmiä paikkoja ja 8, jotka ovat autokatoksessa. Jokaiselle asunnolle on omat paikat. Erillistalojen (B3-B6) autopaikat ovat asuntojen yhteydessä. Paritalojen autokatoksissa paikkoja, joissa tolpat.
Tiedustelut
Risto Karjalainen, 045 133 8888, risto.karjalainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Lippajärvi, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI / Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.