Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Rivitalo | 3h, k, s, wc, vh, terassi

Kikaristonkatu 12 A, Papinniitty, Hämeenlinna

Hinta

165 000 €

Koko

79 m²

Vuosi

2001

Siistikuntoinen vuonna 2001 valmistunut 79m2 rivitalo kolmio Papinniityn pidetyllä asuinalueella. Kodissa on varaava takka sekä vuonna 2022 asennettu ilmalämpöpumppu, ja asunnon jatkona on viihtyisä terassi sekä metsäkaistaleeseen rajautuva suojaisa piha-alue. Terassille on lisätty vuonna 2019 sähkökäyttöinen markiisi. Huoneistolle kuuluu huoneiston yhteydessä oleva kylmä ulkovarasto ja sähköpistokkeellinen autopaikka. Sisäänkäynti asuntoon tapahtuu katetun etukuistin kautta, jonka yhteydestä on käynti myös huoneistokohtaiseen ulkovarastoon. Kivankokoisessa laatoitetussa tuulikaapissa on tilaa ulkovaatteille ja -kengille sekä käytännölliset yläkaapit ja runsaasti naulakkotilaa. Lisää säilytystilaa löytyy heti eteiskäytävän isoista kiinteistä kaapistoista. Ensimmäisenä eteiskäytävän vasemmalla puolella sijaitsee toinen kodin hyvänkokoisista makuuhuoneista. Huoneessa on kiinteitä kaapistoja koko yhden seinän leveydeltä, ja näkymät etupihalle päin. Toinen makuuhuone sijaitsee eteiskäytävän oikealla puolella pienen kulmauksen takana. Tämän reilunkokoisen makuuhuoneen yhteydessä on käytännöllinen liukuovella erotettu erillinen vaatehuone. Makuuhuoneiden jälkeen eteiskäytävän oikealla puolella on tilava erillinen wc ja vasemmalla kylpyhuone sekä sauna, joissa on lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi käsienpesuallas, peilikaappi ja tilavaraus pyykinpesutornille sekä toisella puolella lämminvesivaraaja ja pyykkikaappi. Kylpyhuoneen silikonisaumat ja lasioven takana sijaitsevassa saunassa oleva Harvian pilarikiuas on uusittu vuonna 2022. Sisäänkäynnistä katsottuna asunnon päädyssä aukeavat yhtenäistä tilaa olevat iso olohuone ja keittiö. Todella avarassa olohuoneessa on vuolukivinen varaava takka sekä vuonna 2022 asennettu ilmalämpöpumppu. L-kirjaimen mallisessa keittiössä on mukavasti säilytys- ja työskentelytilaa. Jääkaappi ja pakastin ovat täyskorkeat, ja keraaminen liesi on uusittu vuonna 2021. Ruokailuryhmälle on hyvin tilaa takapihalle päin olevan ikkunan edessä. Ruokailutilan vierestä kuljetaan suojaisalle takaterassille, jonka sähkökäyttöinen markiisi on uusittu vuonna 2019. Terassin jatkona oleva pieni takapiha on suojaisa ja näkymät on aina vehreät takapihan tuija-aidan ansiosta. Asunto Oy Hämeenlinnan Alpontupa on Rakennusvaltikka Oy:n rakentama, vuonna 2001 valmistunut hyvin huollettu taloyhtiö. Taloyhtiössä on tehty muun muassa talon huoltomaalaus sekä katon puhdistus ja huolto. Lumityöt on päätetty ulkoistaa ensi talvena, muuten kiinteistönhuollosta vastataan talonmiesvuoroviikoin kuuden viikon välein. Lähellä sijaitsevat niin Aulangon upeat ulkoilumaastot, lähikauppa kuin hyvä linja-autoyhteydetkin. Lähimpään päiväkotiin on reilu puoli kilometriä, ja koulut sijaitsevat kahden kilometrin säteellä. Varaa oma esittelyaikasi puh. 050 4525 254 / piia@laatulkv.fi tähän kodikkaaseen rivitalohuoneistoon halutulla asuinalueella palveluiden ja luonnon äärellä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350027
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, wc, vh, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2001
Vapautuminen
Sop.muk./1kk

Hinta

Myyntihinta

165 000,00 €

Velaton hinta

165 000,00 €

Neliöhinta

2 088,61 €/m²

Vastike

Hoitovastike

252,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

252,80 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

4,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Vesimaksuennakko 25€/hlö/kk, tasataan kerran vuodessa oman mittauksen mukaan. Sähkönkulutus yhteensä n. 8 000 - 9 000kWh/v (takkaa ei ole käytetty, 1-2hlöä). Osakas vastaa nuohouksesta itse.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sähkökäyttöinen markiisi (uusittu 2019), ilmalämpöpumppu (asennettu 2022) ja varaava takka. Sälekaihtimet, pimennysverho ja verhotangot. Eteisen naulakot ja kenkäkaapit.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Terassi ja pieni takapiha n. lounaaseen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalattu. Siniset kaapin ovet, tumma laminaattitaso/ rosterinen allastaso, välitilassa vaalean harmaa laatta. Jääkaappi, pakastin, keraaminen liesi (uusittu 2021), liesituuletin ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa. Peilikaappi, allas, suihku, pyykkikaappi, lämminvesivaraaja ja varaus pesutornille. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Lattia laattaa, seinät maalattu. Peilikaappi, allaskaappi ja wc-istuin. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Lattia laattaa, seinät paneloitu. Sähkökiuas (uusittu 2022), lauteet.
Olohuoneen kuvaus
Laminaattilattia, seinät tapetoitu. Ilmalämpöpumppu (asennettu 2022) ja varaava takka.
Makuuhuoneiden kuvaus
Laminaattilattia, seinät tapetoitu. Toisessa makuuhuoneessa kaapistot ja toisessa liukuovellinen vaatehuone.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa runsaasti kaappitilaa sekä vaatehuone. Lisäksi asunnon yhteydessä kylmä ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti TVH, Mari Martikka, isannointi@vehkakoski-helen.fi, 029 170 2021
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Huoneistokohtaiset varastot asuntojen yhteydessä ja yhteiskäytössä talovarasto.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 7

Tehdyt remontit
Ilmastointikanavien puhdistus 2011. Kylpyhuoneiden silikonisaumaus ja sadevesikaivot oikaistu 2013. Pirkanmaan pintatiivistys Kattoraportti 2014. Talon huoltomaalaus ja tiilikaton pieni korjaus 2016. Kivimuurin pohjatyöt 2017. Huoltotöitä, sadevesikaivojen korjaus, LVI-järjestelmien korjaukset, talovahvistimen vaihto, sähköjärjestelmien korjaukset ja pihatyöt (nurmikon reunat, kaivojen ympäristö, kivituhkan laitto, multaa lisää) 2019. Katon puhdistus ja huolto, aidan uusinta ja hulevesipumpun käyttökytkin 2021. Kivituhkan lisäys pihaan, ilmanvaihdon nuohous ja säätö, välikaton tarkastus 2023.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028: tarpeen mukaan huoltokorjauksia, radonmittaus ja tarvittaessa radonimureiden lisäys, vesivaraajat vaihdetaan niiden rikkoutuessa, palokatkojen korjaus, B-talon tuulenohjainten kiinnitys, huoneiston A1 rännin vaihto.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.06.2033
Tontin koko
2 515 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hämeenlinnan Alpontupa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Idänpään S-Market n.1km. Päiväkoti Sinitiuku n.600m. Koulut n.2km säteellä. Linja-autot Laaniitynkadulta. Kihtersuon uimaranta n.1,5km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella huoneistolla on käytössään yksi tolppapaikka.
Tiedustelut
Piia Heikkilä, 050 4525 254, piia@laatulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Papinniitty, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Piia Heikkilä

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

Hämeen Laatu LKV

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV
SKVL jäsenyritys

Arvi Kariston katu 13 lh 4,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.