Westhouse LKV
Westhouse LKV

Paritalo | Oh, 3 mh, k, rt, kph, s, wc, ask.h

Purokuja 6, Nöykkiö, Espoo

Hinta

480 000 €

Koko

123 m²

Vuosi

1976

Löydä perheellesi uusi koti Espoon rauhallisella Nöykkiön alueella, jossa luonnonläheisyys ja moderni asuminen kohtaavat. Tätä viehättävää Bungalow-taloa on hoidettu ja ylläpidetty säännöllisin huolto- ja korjaustoimenpitein. Mm. salaojat on uusittu syksyllä 2023. Kodin sydämessä on avara olohuone, jonka suurista ikkunoista pääsee ihailemaan omaa pihaa ja sen takana levittäytyvää metsäistä puistoaluetta. Olohuoneen varaava takka luo lämpöä ja tunnelmaa kylmiin iltoihin. Keittiö ja ruokailutila yhdistyvät kivasti olohuoneeseen ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Kolme makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset unet koko perheelle, ja kodin kaksi wc:tä sekä tilava pesuhuone lisäävät arjen sujuvuutta. Lisäksi kodissa on käytännöllinen askartelu- tai varastohuone, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön perheen tarpeiden mukaan. Talo sijaitsee rauhallisen, päättyvän tien päässä ja piha on suojaisa rajautuen metsäiseen puistoalueeseen. Pihassa on sekä nurmikkoa, että kallioista luonnonaluetta. Takapihan terassi uusittiin syksyllä 2023 salaojaremontin yhteydessä ja talon sivustalla löytyy myös Kirunan palju, missä nautit kesäilloista kauniissa metsäisessä maisemassa. Tontilla on myös n. 4m2 leikkimökki, jossa aikuinenkin mahtuu seisomaan. Kesällä pihalla kukkii kukat ja pensaat, tämä vehreä piha on erityisen kaunis ja siellä saa viettää aikaa omassa rauhassaan. Nöykkiö on alueena ihanteellinen valinta perheelle, joka arvostaa luonnonläheisyyttä ja rauhaa mutta haluaa silti olla lähellä Espoon palveluita. Älä anna tämän mahdollisuuden lipua ohi – ota yhteyttä ja tule katsomaan, kuinka tämä koti vastaa perheesi toiveita ja tarpeita. Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaika: Raya Virtanen | raya.virtanen@westhouse.fi | 040 820 7717 salaojaremontti, viemärit sukitettu, koneellinen ilmanvaihto

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350153
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, 3 mh, k, rt, kph, s, wc, ask.h
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
123 m²
Kokonaispinta-ala
123 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen, yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan huoneiston pinta-ala on 123 m2.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1976
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan esim. 2-3 kk kaupoista

Hinta

Myyntihinta

480 000,00 €

Velaton hinta

480 000,00 €

Neliöhinta

3 902,44 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 10 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Yhtiössä ei kerätä vastiketta, molemmat talot maksavat omat kulunsa ja yhteiset jaetaan laskujen perusteella. A-talo on hoitanut kirjanpidon ja taloyhtiön laskut sekä perinyt B-talon osuuden osakkailta. Vesimaksu kulutuksen mukaan, vesi- ja jätevesi n. 300 €, jätehuolto n. 125€, kiinteistövakuutus n. 550€, kiinteistövero n. 950€ / vuosi B-talolla. Asumiskustannukset olleet n. 160€/kk + sähkön kulutus.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Askartelu/varastohuone, johon oma sisäänkäynti ulkoa, toimii tarpeen mukaan varastona, työhuoneena tai harrastehuoneena. Huoneiston sisältä käynti kylpyhuoneen kautta, joten voisi olla myös kuraeteinen tai vaikka lastenvaunujen säilytyspaikka.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Terassilaudoitus uusittu syksyllä 2023.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty 18.04.2024
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suora sähkölämmitys, lisäksi ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 16000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kivi. Valoisa keittiö, jossa ikkunarivistö yläkaappien ala- ja yläpuolella. Keittiö remontoitu 2002. Koneet remontin ajalta: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu mikroaaltouuni, valkoinen uuni, keraaminen liesi (Bosch). Astianpesukone uusittu 2023 (Bosch). Työtaso kiveä.
Liesituuletin, jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava pesuhuone lattiassa tumman harmaa laatta ja seinissä valkoiset kaakelit. Suihkuseinät tummaa savulasia, musta suihku. Pesuhuoneessa hyvät tilat myös pesukoneelle ja pyykin käsittelyyn. Toinen wc sijaitsee pesuhuoneen etuosassa, oven takana.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, peili, pesuallas ja allaskaappi
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa 2 wc:tä, toinen pesuhuoneen yhteydessä.
Seinämateriaalit: Kaakeli ja puolipaneeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesuhuoneen yhteydessä hyvät tilat pyykkihuoltoon.
Olohuoneen kuvaus
Isoista ikkunoista tulvii valoa olohuoneeseen, joka yhdistyy ruokailutilan kautta keittiöön. Olohuoneessa varaava takka. Kulku suojaiselle omalle pihalle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, kaikissa kaapistoja.
Lattiamateriaalit: Parketti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Kirena liukuovikaapistot päämakuuhuoneessa ja eteisessä, kahdessa muussa makuuhuoneessa myös vaatekaapit.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Varttikate / kuituaaltosementti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-438-2-119
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Paritalo huoneistot A ja B. Taloyhtiön lisätiedot: Katso yhtiöjärjestys 5§ Osakkaille kuuluu kunnossapito- ja korjausvastuu hallitsemansa huoneiston ja piha-alueen osalta. Vastuu koskee kaikkia rakenteita peruslaatasta ylöspäin. Yhtiön vastuulla ovat perustukset, salaojat, sadevesiviemärit, viemärit, vesijohdot huoneistokohtaisiin sulkuihin saakka ja sähköasennukset huoneistokohtaisiin mittareihin saakka. Yhtiö hoitaa kaikki lakisääteiset velvoitteet. Tontin puusto kuuluu yhtiölle. Yhtiöllä on käyttämätöntä rakennusoikeutta jäljellä n. 118m2.
Tehdyt remontit
2023 Rakennettu uusi wc ja uusittu eteisen lattia
2023 Salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen
2023 Uusi terassi takapihalle
2023 Viemärien uusiminen / sukitus (sertifioitu työsuorite ja laadunvalvonta)
2019 Ulkomaalaus
2011 Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä ja ilmalämpöpumppu
2010 Villaeristeen lisäys välikatolle
2009 Ulko-ikkunoiden uusiminen, Sokkelin maalaus ja kivet
2008 Pihan kulkutien kivetys ja valaistus
2007 Vesikatto uusittu
2002 Talo B sisätilojen kunnostus: keittiö uusittu, wc/kylpyhuone ja sauna (laatoitus vanhan laatan päälle, vesieristys v 1997), sähköt
1997 Kattoremontti (tasakatto muutettu harjakatoksi), pihan sadevesiviemäröinti ja kallistukset, Lattiarakenteiden uusiminen (kosteusvaurio) Asunto B, tulovesiputkiston uusiminen, pesutilojen vedeneristys
Tulevat remontit
Yhtiön kunnossapitotarpeet 2024-2027:
Pihalaattojen asennus takaisin syksyn 2023 salaojaremontin jälkeen (tehty).
Katon kuntotarkastus. Tarvittaessa katon huoltomaalaus ja kulkusiltojen rakentaminen. Puuston kunnon seuranta.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.03.2034, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuusluku E-luku 160 (uuden rakennuksen vaatimus <107)
Tontin koko
1 890 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontti rajoittuu puistoalueeseen.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Purokuja 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähellä Martinsillan kauppakeskus kauppoineen, myös Lippulaivan kauppakeskus ja Iso Omena lyhyen matkan päässä.
Koulu: Martinkallion koulu n. 200 m kävelytien kautta, tietä pitkin n. 1 km. Lisäksi Eestinkallion koulu ja Finno skola
Päiväkodit: useita päiväkoteja lähietäisyydellä
Paikallistiedot: Nöykkiö on omakotitalo ja rivitalo valtainen luonnonläheinen alue Espoossa, kuitenkin lähellä palveluja.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Bussipysäkit Martinsillantieltä. Omalla autolla Länsiväylää pitkin helposti eri suuntiin.
Pihan kuvaus
Aurinkoinen piha-alue, nurmikkoa, kalliota, terassia. Hallinta-alue määritetty yhtiöjärjestyksen liitteenä olevassa kartassa.
Tiedustelut
Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Nöykkiö, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Raya Virtanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.