Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Lomahuoneisto | 3h + k + kph + 2xwc + saunaosasto (yj: 3h + k + saunaos)

Rantabulevardi 2 D, Åminnefors, Raasepori

Hinta

289 000 €

Koko

89 m²

Vuosi

1988

NORDCENTERISSÄ, huikealla paikalla, Suomen hienoimmassa golfkeskuksessa ja MERENRANNALLA, tasokas vapaa-ajanhuoneisto ympärivuotiseen käyttöön, vain tunti Helsingistä. ASUNNON ESITTELYT YKSITYISNÄYTÖIN. OTA YHTEYTTÄ 040 126 4300 JA SOVITAAN NÄYTÖSTÄ. Yhtiöllä on iso yli 33.000 m2 tontti, jossa oma ranta, uimalaituri, venelaituri, pieni hiekkaranta sekä uima-allas. Talvella pumppu mahdollistaa pulahdukset laiturilta avantoon. Taloyhtiö sijaitsee meren rannalla, toisella puolella on arvostettu Fream-kenttä. Golfstrand on Nordcenterin ainoa yhtiö, jolla on oma ranta. Alueella on monet harrastusmahdollisuudet. Golfin lisäksi voit harrastaa kalastusta, veneilyä, tennistä, padelia, kuntosalia, snookeria sekä biljardia. Alueella on myös upeat ulkoilu- ja pyöräilymaastot esim. Fiskarsiin, Billnäsiin ja Karjaalle. Lähellä on myös Påminnen laskettelukeskus ja ratsastuskouluja. Talvella alueelle vedetään hiihtoladut ja golfia voi treenata simulaattorissa. Huoneistossa on loistavasti suunniteltu pohja! Alakerta on avara ja neliöitä tuntuu olevan todellisia enemmän. Alakerran molemmin puolin on terassit, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia sekä aamu- että ilta-auringosta ja upeista maisemista. Aamu-aurinko paistaa kentän ja ilta-aurinko meren puolelle. Yläkerrassa on makuuhuoneet ja saunaosasto. Päämakuuhuoneen yhteydessä on lisäksi oma kylpyhuone. Molemmista makuuhuoneista on käynti parvekkeelle. Saunaosaston yhteydessä on vielä toinen parveke, jonne on mukava mennä saunan jälkeen vilvoittelemaan ja nauttimaan kauniista merinäkymistä ja auringonlaskuista. Nordcenteriin ajat noin tunnin Helsingistä ja Hangosta, ja noin puolitoista Turusta. Perille pääset myös veneellä taloyhtiön laituriin. Mitä enempää voit vapaa-ajan asunnolta toivoa! Lisätietoa alueesta ja harrastusmahdollisuuksista: www.NordcenterAsunnot.com www.nordcenter.com Tervetuloa ihastumaan Nordcenteriin ja Rantabulevardiin! Ota yhteyttä! (Itselläni on yhtiössä asunto, joten olen usein paikalla ja osaan kertoa alueesta ja yhtiöstä.) Marja Smedberg 040 126 4300 / marja.smedberg@neliotliikkuu.fi Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, BBA, sisustussuunnittelija Neliöt Liikkuu LKV www.neliotliikkuu.fi Toimin välittäjänä pääkaupunkiseudulla sekä Nordcenterin alueella, ota yhteyttä, mikäli asuntoasiat ovat ajankohtaisia. ******** #upealuonto #nordcenter #golf #veneily #kalastus #omaranta #lomaasunto #raasepori #uusimaa #laituri #venelaituri #meri #merenranta #remontoitu #alle100kmhelsingistä #tuntihelsingistä #neliötliikkuu @neliotliikkuu.fi #vapaa_aika #vapaa_ajan_asunto #mökki #Åminnefors #Raasepori #Uusimaa #Länsi_Uusimaa

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
to 2.5. 13:00 - 17:00

ILMOITTAUDU NÄYTTÖÖN ETUKÄTEEN 040 126 4300 tai SOVI OMA ESITTELYAIKA. ***** Lämpimästi tervetuloa!

Esittelijänä Marja Smedberg
p. 0401264300

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350202
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + 2xwc + saunaosasto (yj: 3h + k + saunaos)
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
89 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1988
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

263 865,69 €

Velkaosuus

25 134,31 €

Velaton hinta

289 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

350,00 € / kk

Pääomavastike

256,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

606,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Sähkölämmitys ei sisälly hoitovastikkeeseen. Myytävän huoneiston sähkölasku ollut keskimäärin noin 120 euroa/kk (9600 kWh/v.) Vesimaksu on 4,93 euroa/m3, huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuva laskutus. Mittarit luettava omistajan/asukkaan vaihtuessa, muutoin tasauslasku edellisestä lukemasta asti jää uuden omistajan maksettavaksi. Auton pistokepaikka 10 euroa/kk (haluttaessa) ja venepaikka 150 euroa/vuosi (haluttaessa). 1 kpl ylimääräinen hoitovastike peritään tasapainottamaan hoitopuolen alijäämää (kerätty). Hallituksella valtuus tarkastaa ja tarvittaessa säätää kaikki rahoitusvastikkeet ennen seuraavaa yhtiökokousta. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 13.3.2024 päätettiin uusia käyttövesiputket, yli 15 vuotta vanhat lämminvesivaraajat, allashanat ja wc-istuimet. Näiden uusimisen kustannusarvio on enintään 320 000 euroa, eli 8 888,89 euroa/huoneisto. Huoneistokohtainen lainaosuus on mahdollista maksaa pois kokonaisuudessaan tai rahoitusvastikkeena (10 v. pääomalaina) enintään 107,10 euroa/osake/kk. Vastikkeenmaksun alkamisen ajankohtaa ei ole vielä päätetty. Lisäksi yhtiökokouksessa päätettiin muuttaa projekti limit tili pääomalainaksi noin 1 173,53 euroa/osake. Huoneistokohtainen lainaosuus on mahdollista maksaa pois kokonaisuudessaan tai rahoitusvastikkeena (10 v. pääomalaina) 6,50 euroa/osake/kk. Vastikkeenmaksu alkaa 1.7.2024.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Huoneiston molemmin puolin on terassit ja ylhäällä parvekkeet itään ja länteen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Kaksi terassia, toinen meren puolella ja toinen golfkentän puolella. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiön huoneistot on tarkoitettu vapaa-ajan käyttöön.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Hyvä / tyydyttävä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2021 Vesikaton kuntokartoitus, Salon Teollisuuskatot Oy 2018 Jätevesiviemäreiden tutkimus 2009 Vesikatto, katon kuntotarkastus 2009 Putket, viemäreiden kuvaus
Asbestikartoitus
  • Taloyhtiö on valmistunut ennen vuotta 1994. Asuntoa remontoivan osakkaan on teetettävä asbestikartoitus ennen purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suorasähkö. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Keittiön kuvaus
Ykköskeittiön keittiö, jossa, induktioliesi (uusittu 2024), erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi/pakastin. Keittiö on uusittu 2010 aikaisemman osakkaan aikana. Työtasot: kivi. Seinät: maali. Lattia: laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa on kaksi kylpyhuonetta, toinen saunan ja toinen päämakuuhuoneen yhteydessä. Molemmissa on suihku ja suihkuseinä. Makuuhuoneen kylpyhuoneessa on lisäksi allaskaapisto, peilikaappi (uusittu 2023), pesukoneliitäntä ja wc-istuin. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja niissä on lattialämmitys. Saunaosastolta on käynti meren puoleiselle parvekkeelle. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa kerroksissa on erillinen wc ja lisäksi wc yläkerran toisen makuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
Saunan kuvaus
Saunaosastosta avautuu upea merimaisema, näkymä merelle ja ilta-aurinkoon. Saunasta pääsee vilvoittelemaan parvekkeelle. Sähkökiuas. Seinät: paneeli. Lattia: laatta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on kaunis avotakka ja huikeat läpitalon näkymät merelle ja golfkentälle. Käynti etu- sekä takapihan terasseille. Seinät: maali. Lattia: laatta. Lasitiiliseinän päälle on olohuoneen puolelle liimattu tyylikäs rimotus.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Molemmista makuuhuoneista on käynti parvekkeelle, josta näkymät golfkentälle. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone. Molemmissa makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot. Seinät: maali. Lattiat: parketti/vinyyli. Päämakuuhuoneen parketin päälle on asennettu vinyyli (2023).
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Eteisen peiliovikaapistot, makuuhuoneiden kaapistot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi
Kiinteistötunnus
710-714-1-76
Isännöitsijän yhteystiedot
OP-Filia Oy Ab, Thomas Öhman, thomas.ohman@op.fi, 010 2573 459
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Uima-allas, kaapeli-tv (Kaapeliyhtiö KTAB - Karjaan Puhelin - Karis Telefon) ja vene- ja uimalaiturit
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiöön kuuluu neljä 2-kerroksista rivitaloa, huoltorakennus, paikoitusalue, uimalaituri sekä venelaituri. Venelaiturissa on 42 venepaikkaa. Paikan vuokra on 150 euroa/vuosi. Isommat veneet tarvitsevat enemmän kuin yhden paikan. Venelaituri on lukittu ja kameravalvottu. Taloyhtiön lisätiedot: Huoneistoihin tai osakashallinnassa oleviin tiloihin muiden kuin yhtiön asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on kunnossapito-, ylläpito- ja uudistamisvastuu osakkeiden omistajalla (yj. 18 §).
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiöllä on paikoitusalue. Sähkötolpalliset paikat (8 kpl) ovat maksullisia.

Tehdyt remontit
2022 Rakennuksien ulkopuolisten viemäriputkien uusiminen ja eristäminen, rakennuksien alapohjien eristäminen ja rakenteiden muuttaminen tuulettuviksi, vesivahinkokorjaus huoneistossa B6, B-talon teknisen tilan katto uusittu.
2021 Liittyminen kunnallistekniikkaan (ulkopuoliset käyttövesi- ja viemärijohdot), kuntoarvio (vesikatot), uima-allas (uusittu sähkökeskus), vesirännien yhdistäminen takaterasseilla (kaikki talot), räystäiden pesu, vesivahinkokorjaus huoneistossa C6
2020 Vesi- ja viemärijärjestelmä, käyttöveden sulkujen esille kaivuu sekä viemärikaivojen tarkistus ja esille ottaminen, käyttöveden laadun selvittäminen, uima-altaan pumppaamon uusiminen sekä terassikannen uusiminen, venelaitureiden rantakiinnityksen sekä ponttoonien korjaus ja väliosan puuosien uusiminen, viemärikorjaus B7, vesivahinkokorjaus D3
2019 Takaterassien tukirakenteiden korjaus, A-B-talot paitsi B7
2018 Vesivahinkokorjaukset C4 sauna ja pesuhuone, jätevesiviemärien tutkimus, kaikkien talojen jätevesiviemäreiden kuvaus sekä analysointi
2017 Kompostikehikon rakentaminen, kastelujärjestelmän rakentaminen, viemärikorjaus D9
2016 Vesivahinkokorjaukset C1, C3, C6, D3, D4, D7, D8, ulkoverhouslaudoituksen uusiminen C- ja D-talo
2015 Ulkoverhouslaudoituksen uusiminen A- ja B-talo
2014 Varastorakennuksia ympäröivän aidan uusiminen, A-talon ulkoportaiden uusiminen, venepoijujen uusiminen 12 venepaikan osalta ja muutos puomipaikoiksi
2013 Vesikattojen uusiminen, puuritilöiden uusiminen, A- ja B-talon pihakaivojen uusiminen kentän puolella, A-talon lasitiilien korjaus meren puolella, A-talon viemäreiden eristäminen, ulkopuolinen
2012 Venelaiturin ja uimalaiturin korjaus, A-talon sisäpuolisten viemäreiden eristäminen, vesivahinkokorjaukset B7 ja D7
2011 Talon A-B päädyn mursketäyttö ja pintavesijärjestelmän uusiminen, maantäyttö C1 kohdalla, ulomman betoniponttoonin siirto ja ankkuroinnin vahvistus, A-talon likaviemärin korjaus, uima-altaan kiveyksien korjaus, parkkialueen reunapöllien poisto ja tilalle betonireunakiviä, jätekatoksen parantaminen
2010 Katon kuntoselvitys, meren puolen julkisivupesu, vesivahinkokorjauksia
2009 Uima-altaan kaivon korjaus ja kukkaisistutukset, asuntojen korjauksia, uusiminen kentän puolelle, rannan tuenta betonipaaluilla ja muurikivillä, muutamia vesivahinkoja (yksi A-talossa/viemäri, yksi D-talossa/katto)
2008 Uima-altaan kunnostus, terassien lasitiilien kunnostus ja maalaus, ranta-alueen kunnostus ja uuden tieyhteyden rakentaminen, asuntojen korjauksia, venelaitureiden parannuksia
2007 Laiturit ja venepaikat, piha-alueen kunnostus, tiet ja kulkuväylät, ranta-alue, A-talon alapohjan täyttö lecasoralla, sähkö ja antennit, asuntojen korjauksia, kiinteistön rakennetyöt
Ennen vuotta 2007 tehdyt korjaukset: Golfin ja Strandin välisen avo-ojan täyttö, C- ja B-talon välisen avo-ojan täyttö, uimarannan rakentaminen, pintavesien johtaminen golfkentältä putkessa Matti Kurkilahteen, talojen ulkopuolisen viemäriverkoston korjaus ja osittain uusiminen, sadevesiputkiston uusiminen kentän puolelle, rannan tuenta betonipaaluilla ja muurikivillä, muutamia vesivahinkoja (yksi A-talossa/viemäri, yksi D-talossa/katto).
Tulevat remontit
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 13.3.2024 päätettiin uusia käyttövesiputket, sisältäen 15 v. vanhat lämminvesivaraajat, allashanat sekä wc-tuolit (syksyllä 2024).

Kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027 mukaan:
Julkisivut: Terassi-parveketornien uusiminen. Status: korjaustarve todettu.
Pysäköintialue/Sähkönjakelu: Maapohja ja hulevesien ohjaus. Varaus/valmius sähköautojen lataamiseen. Sähkökapasiteetin nosto taloyhtiössä. Asfaltointi tai muu pinnoitus. Status: korjaustarve todettu.
”Tulvavalli”: Maanpinnan korkeuden nostaminen A- ja B-talojen ympäristössä. Status: korjaustarve todettu.
Piha-alueet: Kasvustojen poistaminen rakennuksien runkojen välittömästä läheisyydestä. Maanpinnan korkeuden nostaminen kentänpuoleisen pihan alimmilla alueilla. Istutuksien suunnittelu ja toteutus. Piha- ja laiturivalaistuksien uusiminen. Status: korjaustarpeet todettu, suunnittelu ja toteutus soveltuvin osin muiden remonttien yhteydessä.
Energialuokka
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Tontin koko
33 365 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Åminnen rakennuskaava, kaavamerkintä RA-1, enintään 2-kerroksisten loma-asuntojen korttelialue. Lähistön kaavoitushanke: Åminnen (Åminne Gård) asemakaava ja asemakaavan muutos, 7693. Lisätiedot: Raaseporin kaupunki, puh. 019 289 2000.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Golfstrand Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaupat n. 7 km Pohjassa ja Karjaalla.
Paikallistiedot: Nordcenter Golf-keskus, jossa mm. kaksi Suomen parhaimmistoon kuuluvaa 18-reikäistä golfkenttää, kuntosali, saunat, tenniskentät ja kartanon ravintola. Lähellä Påminne laskettelurinne, hevostalleja, Fiskarsin ja Billnäsin kulttuurikeskukset.
Liikenneyhteydet
Hangon väylää autolla Helsingistä n. tunti (n. 80 km). Karjaan juna-asema 8 km. Veneellä erinomaiset väylät koko rannikolle, n. 30 min Tammisaareen ja tunti Hankoon. Tammisaareen autolla n. 30 min.
Pihan kuvaus
Yhtiön jokaiselle huoneistolle kuuluu huoneiston kummallekin puolelle sijoittuva pieni piha-alue.
Ranta
  • Oma ranta
  • Yhtiöllä oma ranta, jossa venelaituri, uimalaituri sekä pieni hiekkaranta.
Tiedustelut
Marja Smedberg, 0401264300, marja.smedberg@neliotliikkuu.fi

Marja Smedberg

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.