Huoneistomyynti LKV / Huoneistotrendi Oy

Kerrostalo | 2h, kph / wc, lasitp.

Liiketie 22, Tapanila, Helsinki

Hinta

199 000 €

Koko

50,5 m²

Vuosi

1966

Löydä uusi kotisi Tapanilasta, Helsingin viihtyisästä ja rauhallisesta kaupunginosasta, jossa luonnonläheisyys ja erinomaiset palvelut kohtaavat. Tämä valoisa ja siisti kaksio tarjoaa 50,5 neliötä mukavaa asumista toisessa kerroksessa, sisältäen avaran olohuoneen, keittiön, makuuhuoneen sekä kylpyhuoneen. Asunnosta avautuvat avarat puistomaiset näkymät mansardikattoineen sekä itään että länteen. Asunto sijaitsee Asunto Oy Tapanintorissa, joka on esimerkillisen hyvin hoidettu ja viihtyisä taloyhtiö. Lisäksi alueella on runsaasti pysäköintitilaa sekä pihapaikkoja (myös maksuttomia) että autotalleja jonotusperiaatteella. Läheltä löytyvät Tapanilan ala-aste, Hiidenkiven peruskoulu ja Helsingin medialukio. Myös päiväkoteja on useita kävelyetäisyydellä. Alue tarjoaa hyvät liikenneyhteydet; bussipysäkille on vain 170 metriä ja Tapanilan juna-asemalle 400 metriä. Lisäksi alueella on suosittuja ruokapaikkoja, kahvila ja Alepa Fallkulla. Tämä koti on siisti ja täysin muuttokuntoinen. Keittiössä on modernit kodinkoneet ja makuuhuoneessa sekä olohuoneessa on parkettilattiat. Putkiremontin yhteydessä uusittu kylpyhuone on varustettu lattialämmityksellä ja pesukoneliitännällä. Lisäksi asunnossa on lasitettu parveke, joka tarjoaa lisätilaa ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden. Myynti ja esittelyvarukset Risto Nipuli 0400 15 6666 risto.nipuli@huoneistomyynti.com Mietitkö asunnon vaihtoa, myyntiä tai ostoa? Ota minuun yhteys ilman sitoumuksia. Autan mielelläni kaikissa asuntoihin liittyvissä asioissa 15 vuoden ja reilusti yli 550 myydyn asunnon kokemuksella. Kauttani löydät myös luotettavia / osaavia remonttifirmoja, kuntotarkastajia ja kilpailukykyisiä pankkikontakteja.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 12:10 - 12:40
Esittelijänä Risto Nipuli
p. +358400 156 666

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350245
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kph / wc, lasitp.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
50,5 m²
Kokonaispinta-ala
50,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1966
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

163 334,54 €

Velkaosuus

35 665,46 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

3 940,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

295,80 € / kk

Pääomavastike

321,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

617,10 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 17 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autotallivuokra, iso talli 60 €/kk, pieni talli 55 €/kk, autotalli ulkopuoliset 100 €/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Siisti ja täysin muuttokuntoinen. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raportti viemäreiden huoltotarkastuksesta tehty 22.03.2023 (Drainman). Vesikaton PTS-Kartoitus tehty 15.10.2019 (Kattotutka).
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Puu.
Jääkaappipakastin, uuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
2 x kellarikomero
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-39-231-2
Isännöitsijän yhteystiedot
Wanha Kunnon Isännöinti, Jyri Virmalainen, 050 463 2212
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto, Kerhohuone, kuivaushuone, väestönsuoja ja kellarikomero (2 x kellarikomero)
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 10 Parkkipaikkoja: Lisäksi maksuttomia pihapaikkoja. Sähköpaikat ja autotallit jonotusperiaatteella.

Tehdyt remontit
Liikerakennuksen syöksytorvien saattolämmitys -22, parvekelasitusten huolto -22, lukoston uusiminen (iLOQ S5) -21, julkisivun rappauskorjauksia -20, ikkunoiden ja parvekeovien huoltokierros (tiivisteitä ei uusittu) -20, vanhat Biobe-rakoventtiilit uusittu , makuuhuoneisiin lisätty 1 venttiili -20, asuinrakennuksen eteläpäädyn rappauksen korjaus (takuutyö) -19, LVIS-saneeraus (Vesijohdot, viemärit sukitettu, kylpyhuoneet ja wc:t, sähkökeskukset ja nousukaapelointi, data ja valokuitu, kaukolämpölaitteet, linjasäätö-, patteri- ja termostaattiventtiilit, lämmityksen tasapainoitus, saunaosasto, palovaroitinjärjestelmä, uusi kuivaushuone, uudet varastokomerot VSS:a) -17-18, LVIS-saneerauksen esisuunnittelu -16-17, peltikaton maalaus (asuinrakennus) -16, julkisivuremontti (pihavalaistus ja asuinrakennuksen ulko-ovet uusittu, asennettu parvekelasit, parvekekaiteet korjattu -15, pihan eteläpäädyn asfaltointi -14, pihan eteläpääty: maanrakennustöitä, sadevesilinja kadulle korjattu -13, kiinteistön kuntoarvio, peltikatteen räystäidenkourujen ja pystysyöksyjen sekä kattoturvalaitteiden uusinta, vesikalusteiden tarkastus ja vuotavien korjaus, viemäreiden painehuuhtelu(pysty-, vaaka- ja tonttiviemärit), Elisan valokuituverkkoon liittyminen, yläpohjan asbestipuhdistus (eristyksen uusiminen ja lisäeristys puhallusvillalla), julkisivun kuntotutkimus -11, asuinrakennuksen syöksytorviin asennettu sulanapitojärjestelmä -10, salaojien ja sadevesijärjestelmien puhdistus -09, iv-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö -08, märkätilojen kuntoarvio -08, porrashuoneiden sekä kellaritilojen kunnostus ja maalaus -06, lukituksen uusinta -04, julkisivukorjaus (rappauskorjauksia ja uudet parvekekaiteet) -02, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta -02, liikerakennuksen katon kunnostus -99, peltikaton maalaus -99, patteriventtiilien ja sulkuyhdistäjien uusinta ja verkoston perussäätö -97, linjaventtiilien (lämmitys- ja käyttövesi) uusiminen ja eristystyöt -96, liittyminen kaukolämpöverkkoon ja kaukolämpölaitteiden asennus -95.
Tulevat remontit
Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus (tehty) -23, sähköautojen latausjärjestelmän toteuttaminen esim. 10 paikkaa (aikataulu avoin, arvio 30.000 €), liikerakennuksen vesikatteen uusiminen (arvio 30.000 €) -30, asuinrakennuksen peltikaton maalaus (ei arviota) -30, väestönsuojalaitteiden modernisointi S1-tasoon (arvio 15.000 €) avoin aikataulu.

Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 19.3.2024 päätettiin aloittaa vuoden 2024 aikana maalämpö / aurinkopaneeliurakka. Hankkeen kustannusarvio 300.000 €. Nyt myytävän asunnon laskennallinen osuus 11.842,11 €, jonka voi maksaa kerralla pois tai rahoitusvastikkeella 56,20 €/kk. Urakan rahastoinnista päätetään erikseen urakan valmistumisvuonna.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.01.2033
Tontin koko
2 706 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Viranomainen
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Tapanintori

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alueella pitseria, grilli, suosittu Aasialainen ruokapaikka, kahvila, Alepa Fallkulla (550 m).
Koulut: Tapanilan ala-aste 180 m., Hiidenkiven peruskoulu 700m., Helsingin medialukio 700 m.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Lähin bussipysäkki 170 m. (74 ja 74N), Tapanilan juna-asema 400 m.
Tiedustelut
Risto Nipuli, +358400 156 666, risto.nipuli@huoneistomyynti.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tapanila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Nipuli

Partner, Myyntipäällikkö, KiAT

Huoneistomyynti LKV / Huoneistotrendi Oy

Huoneistomyynti LKV / Huoneistotrendi Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.