Kerrostalo | 3h, k, kph

Luotsikatu 14 A, Katajanokka, Helsinki

Hinta

668 000 €

Koko

87,5 m²

Vuosi

1911

Koe ainutlaatuinen, historiallinen ja kodikas tunnelma Katajanokan sydämessä sijaitsevassa valoisassa ja avarassa asunnossa. Tämä 87,5 neliömetrin huoneisto sijaitsee arvostetussa Asunto Oy Luotsikatu 14:ssä, joka on rakennettu vuonna 1911, kiinteistön on piirtänyt arkkitehti Kauno Kallio. Asunnon korkeat huoneet ja suuret ikkunat, jotka avautuvat sisäpihalle, luovat kotiin avaran ja valoisan tunnelman. Yhteisten saunatilojen yhteydessä on uima-allas, joka mahdollistaa mukavan vilvoittelun omalla saunavuorolla tai yhteisten lenkkisaunojen yhteydessä. Asunto hurmaa avaruudellaan, jota korkeat huoneet korostavat. Ikkunat ovat rauhalliselle sisäpihalle, tulvien valoa asuntoon. Keittiöön mahtuu loistavasti ruokapöytä suuremmallekin seurueelle ja ruoka valmistuu kaasuliedellä näppärästi. Mukava yksityiskohta on keittiön oma sisäänkäynti "palvelusväen" omaan rappukäytävään. Säilytystilaa löytyy todella runsaasti isomman makuuhuoneen yhteydessä olevasta vaatehuoneesta ja makuuhuoneessa on halutessa tilaa myös työpisteelle. Pienemmän makuuhuoneen erikoisuus on oma uloskäynti rappukäytävään. Kylpyhuoneesta löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten pesukoneelle varaus ja bideesuihku. Huoneiden lautalattiat tuovat asuntoon mukavaa lämpöä ja historiallista tunnelmaa. Asunnnon pinnat kaipaavat päivittämistä. Sijainti Katajanokalla, meren läheisyydessä, on erittäin haluttu. Alue tarjoaa rauhallisen ja merellisen asuinympäristön, mutta samalla pääset nauttimaan Helsingin keskustan palveluista ja kulttuuritarjonnasta vain lyhyen kävelymatkan päässä. Tämä asunto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat historiaa ja sijaintia. Monet pitävät Luotsikatua yhtenä Helsingin kauneimmista kaduista ja sen varrella sijaitseva, reilusti yli satavuotias, Asunto Oy Luotsikatu 14 on nähnyt monenlaisia mielenkiintoisia vaiheita ja käänteitä pitkän historiansa aikana. Taloa on asuttanut vuosien varrella useat tunnetut merkkihenkilöt ja siitä on tullut vuosisadan kuluessa asuinympäristöönsä kiintyneiden ja sitä arvostavien asukkaiden koti. Tämän kodin ainutlaatuisuus, yhdistettynä sen sijaintiin yhdellä Helsingin arvostetuimmista alueista, tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin elämäntilanteisiin. Älä jätä käyttämättä tilaisuuttasi tutustua tähän harvinaiseen helmeen. Esittelyt, asiakirjapyynnöt ja kyselyt: Leo Bonsdorff 044 768 6771 leo.bonsdorff@remax.fi RE/MAX Casa Alto

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80350274
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87,5 m²
Kokonaispinta-ala
87,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/5
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1911
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

655 596,80 €

Velkaosuus

12 403,20 €

Velaton hinta

668 000,00 €

Neliöhinta

7 634,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

525,00 € / kk

Pääomavastike

179,38 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

704,38 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 30 päivän lunastusoikeus. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Kaasu. Työtason materiaali: Kivi.
Jääkaappipakastin, liesituuletin (ei toimi), uuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi ja bidee-suihku
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
091-008-0149-0014
Isännöitsijän yhteystiedot
Pääovi Oy, Harry Lindholm, harry.lindholm@paaovi.fi, 044 7414165
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Uima-allas, kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto ja jäähdytetty kellari
Tehdyt remontit
2022: Huoneiston C 25 vesivahingon korjaus, sisäpihan puoleisten ikkunoiden kunnostus ja maalaus, hissikorin ehostuskunnostus, A 31 ja A 33 huoneistojen vesijohtojen ja viemäreiden uusinta, porrashuoneiden A, B ja C maalauskunnostus sekä sähköistyksen ja valaistuksen uusinta, B ja C portaiden ylimpien parvekeovien uusinta 2021: kuntoarvio RS 15 ja kylpuhuonehuoltokartoitus, vedenohjauspelti asennettiin katolle, huoneiston A 32 vesivahingon korjaus, jäteastioiden suojakoteloiden asennus 2020: uima-allasosaston ikkunoiden uusinta 2017: lämmityksen tasapainotus 2016: piha-aidan korjaus 2014: PTS-suunnitelman teko kassavaroin, sauna- uima-allasosaston väliovien ja kalusteiden uusinta, putkiremontin virheistä reklamoitu Consti Oy:lle 10-vuotistakuuseen havaituista virheistä ja puutteista 2012: useita kunnossapitotoimenpiteitä 2010: pihanpuoleisten ikkunoiden huoltomaalaus 2007: katon pinnoite 2006: ulko-ovien uusiminen 2004: putkiremontti 2004: kylpyhuoneiden sähkölaitteiden varustaminen vikavirtasuojalla 2002: terassiparvekkeiden (A31 ja A33) peruskorjaus 2000: porraskäytävien maalaus 1998: porraskäytävien värityssuunnitelma 1997: C-portaan puoleisen päätyseinän lämpörappaus, matalan rakennuksen osan vesikaton uusiminen, hissin peruskorjaus, pihan vedenohjainten, vesieristyksen ja sadekaivojen ja -viemäröinnin parantaminen sekä lisälaatoitus, ikkunoiden uusiminen 3-lasisina sekä porrasikkunoiden kunnostus 1996: julkisivuremontti 1995: lämpösulkujen ja säätöventtiilien sekä kylmävesiautomatiikan uusiminen 1993: maakaasuun siirtymiseen liittyvät korjaukset 1991: antenniverkon kunnostus 1990: sauna- ja uima-allastilan kunnostus 1988-1989: pihajulkisivun slammaus ja maalaus 1985: D-portaan sähkönousujen uusiminen, kylmäkellarin rakentaminen, sähköpääkeskuksen uusiminen 1984: hissin asennus A-portaaseen 1977: sauna- ja uima-allasosaston rakentaminen 1952-1966: vesi- ja viemärijohtojen osittainen uusiminen
Tulevat remontit
2023: Kulkusiltojen ja lapetikkaiden uusiminen, IV-hormin kunnostus, yleisten tilojen lukituksen uusinta. 2024-2027: Takapihan muurin korjaus, pihasuunnitelman toteutus, kylpyhuonekunnostukset (kynnykset), sisäpihan pinnoitevaurioiden ja seinien maalaus, saunaosaston ja uima-altaan kunnostus, tuuletusparvekkeiden kunnostus ja maalaus, julkisivumaalaus kadun ja sisäpihan puolelta, katon peltipinnoitteen maalaus, julkisivun ja kattojen kunnossapitokartoitus, droonikuvaus, yleisten tilojen kunnostus, kiinteistösähköjen uusinta, pihakannen korjaus.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.06.2033
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Luotsikatu 14

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Leo Bonsdorff, 044 768 6771, leo.bonsdorff@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Katajanokka, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leo Bonsdorff

Myyntineuvottelija

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.