Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Kerrostalo | 3h + avok + kh / wc + s + parveke

Bermudankatu 1 A, Jätkäsaari, Helsinki

Hinta

495 000 €

Koko

65,5 m²

Vuosi

2020

Urbaania sykettä ja lämmintä kodikkuutta uudenkarheassa talossa Jätkäsaaressa Löydä uusi kotisi Helsingin sydämestä, omalla tontilla, eläväisestä Jätkäsaaresta. Tämä vuonna 2020 valmistunut, 65,5 neliöinen huoneisto tarjoaa modernin ja valoisan asumiskokemuksen. Kolme huonetta yhdistettynä avaraan avokeittiöön luo tilan, jossa arki sujuu saumattomasti ja kutsuu viihtymään. Asunto sijaitsee neljännessä kerroksessa, josta avautuvat isot ikkunat etelään tuoden runsaasti luonnonvaloa sisätiloihin. Laadukkaasti varusteltu avokeittiö saarekkeineen on jokaisen kotikokin unelma, ja Siemensin tyylikkäät kodinkoneet takaavat keittiön toimivuuden. Jos laadukas oma sauna ei riitä, on yhtiöllä 7.kerroksen terassisauna merinäköaloin vuokrattavana. Lisäksi asunnossa on lasitettu parveke, joka on leppoisa paikka kesäillan viettoon. Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari tarjoaa asukkailleen ehdotonta huolettomuutta. Monipuoliset yhteistilat, kuten yhtiön kerhotila katutasossa, mahdollistaa vaikka satunnaisen etätyöskentelemisen taikka isompien perhejuhlien järjestämisen. Tänne voit vaikka majoittaa satunnaiset yövieraasi ! Nämä kaikki tilat ovat varattavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Taloyhtiössä on myös SmartPost automaatti sekä sähköinen avainsovellus. Uudehkossa taloyhtiössä suuret remontit eivät rasita kuukausimenojasi ja tonttikin on taloyhtiön oma. Lämmitykseen ja ilmanvaihtoon hyödynnetään kaukolämmön lisäksi lämmöntalteenottoa. Tämä asunto on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat ekologista ja urbaania elämäntapaa, modernia asumista ja haluat nauttia Helsingin sykkeestä. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisasta ja viihtyisästä asunnosta oma kotisi Jätkäsaaressa. Tervetuloa ! Tervetuloa Esittelyyn ! Soita ja sovi oma näyttöaikasi: Hanna Donner 0400 400603, Kati Kettunen 040 5134960

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350307
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kh / wc + s + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65,5 m²
Kokonaispinta-ala
65,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/16
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

407 677,84 €

Velkaosuus

87 322,16 €

Velaton hinta

495 000,00 €

Neliöhinta

7 557,25 €/m²

Vastike

Hoitovastike

288,20 € / kk

Pääomavastike

347,15 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

635,35 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

65,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu tasataan vuosittain kulutuksen mukaan. Pyörävaraston maksu 5€/kpl/kk Katutason pyörävarasto on asukkaille ilmainen. Tonttiosuus on lunastettu ja pääomavastike C/ tontin lunastuslaina 5,30/m2/kk. Yhtiökokouksen päätöksellä 1.6. alkaen pääomavastike C on 5,60/m2/kk (366,80€). Lainaehtojen muutoksen takia peritty poikkeuksellisesti yksi ylimääräinen C pääomavastike.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhokiskot ja sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: Elisa, 100M, kiinteistöliittymä. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Helsinki on panostanut Jätkäsaaren viihtyvyyteen kaavoittamalla alueelle runsaasti puistoja ja mm. jätehuolto on kokonaan keskitetty ekologisesti ns. huoltokannen alle kellaritiloihin näkymättömiin, kuitenkin niin, että lajittelu ja toiminnallisuus on asukkaille mahdollisimman vaivatonta. Kun lajittelu on helppoa, tulee sitä myös tehtyä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnallinen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Iso ja laadukas saarekkeellinen avokeittiö. Siemensin kodinkoneet. Allashana Oras Safira 1039, Allas musta komposiitti Stala CEG51-57B.
Astianpesukone (integroitu; Siemens SN636X02AE), mikroaaltouuni (integroitu musta: Siemens BF525LMS0), keittiösaareke (BS betonivalu laminaatti Novart), jääkaappipakastin (Rosteri Siemens KG36VVI32), erillisuuni (Musta: Siemens HB510ABR0S), liesi (Induktio: Siemens EH651FEB1E, U-facetti Design) ja liesituuletin (Swegon Casa Salsa Central)
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku ja lattialämmitys
Saunan kuvaus
Haapapuiset lauteet ja kaiteet. Helo Vienna kiuas vaaleanharmaa 60STS. Saunassa tunnelmallinen kuituvalaistus.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Avokeittiö ja olohuone muodostavat kodin keskelle kotoisan ja avaran oleskelutilan. Olohuoneesta aukeavat kauniit pariovet makuuhuoneeseen, mistä johtaa käynti viihtyisälle lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneessa isot ikkunat.
Lattiamateriaalit: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet sijoittuvat vastakkaisille puolille asuntoa, mikä mahdollistaa toimivan pienen perheen arjen tai rauhaa etätoimistoa etsivälle. Kylpyhuone on nykystandardin mukaisesti todella tilava ja väritykseltään seesteinen.
Lattiamateriaalit: Parketti
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
091-020-0069-0003
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Eero Rytioja, eero.rytioja@kiinteistotahkola.fi, 020-7488397
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila (Kerhotilan yhteydessä on myös erikseen vuokrattava huone yöpymiseen esim. ystäville ja vieraille)
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä on kaksi erikseen varattavaa saunaa: 7.krs:ssa- missä myös viihtyisä näköalaterassiulkokalusteilla ja 2 krs, pienempi sauna vilvoitteluterassilla. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiössä Pääomavastikelaina A: Rakennuslaina 4922105,67 /31.3.2024 Pääomavastikelaina C: Tonttilaina 3 405 717,71/ 31.3.2024.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 58 Parkkipaikkoja: Autopaikat jonotuksen perusteella, myös sähköpistokepaikkoja, latauspistokkeella erillismaksu.

Tehdyt remontit
Taloyhtiön takuutarkastus 2022, jossa rakentaja Hartela korjannut osakkaiden havainnoimat puutteita ja virheitä huoneistoissa.
Tulevat remontit
Taloyhtiö on valmistunut 2020, eikä tiedossa ole merkittäviä taloyhtiön vastuulla olevia korjaus-/remonttitarpeita.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.08.2030
Tontin koko
883 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Jätkäsaaren Pollari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Intiimissä Jätkäsaaressa on kaikki lähellä. Lähikaupat, ravintolat ja hyvinvointipalvelut alueella. On kuin olisi pienessä kaupungissa. Kauppakeskus Ruoholahti 1 km.
Paikallistiedot: Jätkäsaaresta sanottua:
Avomeren äärellä sijaitseva urbaani Jätkäsaari on mahtava paikka asua. Tänne on lyhyessä ajassa rakentunut tunnelma, joka toivottaa tervetulleeksi. Ihmiset ovat avuliaita, palvelut ovat monipuolisia ja arkkitehtuuri on omaperäistä sekä värikästä. Minä ja muut jätkäsaarelaiset odotamme kovasti koko asuinalueen halkaisevan Hyväntoivonpuiston valmistumista - siitä tulee meitä vielä entisestään yhdistävä viherkeidas liikuntakenttineen, koirapuistoineen ja nurmialueineen. Oma lempipaikkani on alueen kärjessä sijaitseva Saukonpaaden rantapenger, josta aukeaa upea näköala auringonlaskuun.
Koulut: Jätkäsaaren peruskoulu ( Arkkitehtuurin Finlandia ehdokas 2022) Helsingin kansainvälinen koulu Ruoholahdessa n. 500m Melkinlaiturin koulu valmistuu 2027.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja raitiovaunupysäkki lähellä Jätkäsaarta kiertää useita raitiovaunuja mm. linjat 1, 7, 8 ja 9
Tiedustelut
Hanna Donner, +358 400 400603, hanna.donner@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Jätkäsaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna Donner

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.