Asunto Björndahl Kokkola LKV Oy

Kerrostalo | 3h + kt + kph + 2 vh

Kirkkopuistikko 4 E, Vaasa

Hinta

330 000 €

Koko

66,5 m²

Vuosi

2022

Ainutlaatuisella ja historiallisella paikalla, on valmistunut uusi 8-kerroksinen tornitalo, josta tämä asunto osoitteella Kirkkopuistikko 4 on tarjolla sinulle, joka haluat asua mukavasti Vaasan keskustassa, mutta myös nauttia lähellä olevasta merestä, ulkoilureiteistä ja puistoista. Tartu tilaisuuteen hankki heti muuttovalmis koti. Lisäksi mahdollisuus ostaa autohallipaikka taloyhtiön autohallista. Asunnon tyylikkäät ja klassiset pintamateriaalit jatkavat talon arkkitehtuurin luomaa tunnelmaa ulkoa sisätiloihin. Asunnossa jäähdytysjärjestelmä, kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto LTO-järjestelmällä. Huoneistossa ovipuhelin ja 25 M:n perusyhteys. Oraksen kosketusvapaat keittiöhanat, Petra-keittiökalusteet ja Svedbergin kylpyhuonekalusteet. Energialuokka B2018. Taloyhtiön erikoisuutena on pihalla sijaitseva vanha väestönsuoja, jonka sisään on toteutettu hulppeat saunatilat. Väestönsuojan päälle rakennettavalta yhteisellä terassilla asukkaat pääsevät nauttimaan vanhan ajan umpikorttelin tunnelmasta. Ota yhteyttä, mennään tutustumaan paikan päälle! — — — Med unikt läge, på en plats fylld av historia har detta nya tornhus med 8 våningar färdigställts, var denne lägenhet på adressen Kyrkoesplanaden 4 erbjuds dig, som vill leva bekvämt i centrum av Vasa, men även njuta av havet och friluftslederna samt parkerna som ligger nära intill. Ta tillfället i akt och kom och bekanta dig med detta inflyttningsklara hem. Ifall du behöver bil, finns bilhallplats att köpas i husbolagets bilhall. Lägenhetens eleganta och klassiska ytmaterial fortsätter den atmosfär som skapats av husets arkitektur från utsidan till insidan. Lägenheten har kylsystem, vattencirkulerande golvvärme kopplat till fjärrvärmen samt lägenhetsspecifik mekanisk ventilation som tar till vara värmen. Lägenheten har dörrtelefon och 25M grund anslutning. Petra-köksmöbler och Svedbergs badrumsmöbler samt Oras beröringsfria kranar. Energiklass B2018. Husbolagets specialitet är det gamla skyddsrummet beläget på gården, inuti den finner man förtjusande bastu utrymmen. På terassen byggd ovanpå skyddsrummet, kan man njuta av stämningen i gården av det stängda kvarteret. Ta kontakt så tar vi oss en titt på plats!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350347
Sijainti
  • Vaasa 
  • Kirkkopuistikko 4 E, 65100
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + kph + 2 vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66,5 m²
Kokonaispinta-ala
66,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

112 351,93 €

Velkaosuus

217 648,07 €

Velaton hinta

330 000,00 €

Neliöhinta

4 962,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

232,75 € / kk

Pääomavastike

1 791,18 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 023,93 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Huoneistossa etäluettava vesimittari, ennakkomaksu 15 € / hlö / kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Pesutupamaksu 10€/kerta, saunamaksu 10€/kk. Asunnon lainaosuus päivitetty 31.5.2023. Yhtiölaina on Vaasan Osuuspankista. Lainan kokonaislaina-aika on 25 vuotta, josta 2v 7kk lyhennysvapaata sisältäen rakennusajan. Ensimmäinen lyhennys 30.6.2023. Laina on tasalyhenteinen. (12 kk euribori + marginaali 1,55 %) Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen hallinnon luovutuksen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. Kohde on yhtiölainoitettu: Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 25M, Ethernet.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 31 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 14 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmityss
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Sisäseinät ovat pääosin maalattuja. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on keraaminen laatta. Pintamateriaalit (lattia): Asuintilojen lattiapinnoitteena kuivissa tiloissa on laminaatti, ohutpuulattia tai parketti huoneistokohtaisen materiaalisuunnitelman mukaisesti. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Pintamateriaalit (katto): Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneissa on sisustuspaneeli.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Kaapinovet ovat kalustetoimittajan vakiopinnoitteisia ovia ja kalusterungot valkoista melamiinia. Pesuallas on työtasoon upotettava. Asuintilojen lattiapinnoitteena kuivissa tiloissa on laminaatti, ohutpuulattia tai parketti huoneistokohtaisen materiaalisuunnitelman mukaisesti. AEG-kodinkoneet, kosketusvapaat Oraksen hanat, Petra -keittiökalusteet.
Jääkaappipakastin, astianpesukone, liesituuletin, liesi, erillisuuni (kalusteeseen asennettava kiertoilmauuni) ja Tilavaraus mikrolle.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Svedbergin kylpyhuonekalusteet.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, suihku, pesuallas ja bidee-suihku
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto, kaapistot ja 2 Vaatehuonetta. Lisätietoja säilytystiloista: Kellarikerroksessa on väestönsuoja/varastotila, joissa jokaiselle asuinhuoneistolle irtaimistovarasto. 1.krs sijaitsee ulkoiluvälinevarasto. Piha-alueella pyöräkatos.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vaasa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
905-21-7-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Mäkinen, Tuija Wahlsten, tuija.wahlsten@ismakinen.fi, 0291233414
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kellarikomero, kaapeli-tv ja pyörävarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 9 Autotalleja: 25

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.03.2030
Tontin koko
2 321 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: 4 925 m² / oma tontti, omistus 2340/4925 määräosasta, hallinnanjakosopimus Koy Kirkkopuistikko 4 ja As Oy Vaasan Elektran kesken.
Kaavoitustiedot
Vaasan kaupunki kaavoitusosasto
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vaasan Elektra Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja bussipysäkki lähellä
Tiedustelut
Jörn Sundström, 010 440 2602, jorn@asuntobjorndahl.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vaasa

Asuinalueena Vaasa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jörn Sundström

Konttorinjohtaja, YKV, LKV, INS, Kaupanvahvistaja

Asunto Björndahl Kokkola LKV Oy

Asunto Björndahl Kokkola LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.