RE/MAX Elegance | Tici-taca Oy

Omakotitontti

Kuudestie 6, Tammisto, Vantaa

Hinta

255 000 €

Koko

915

Yhdeltä Vantaan parhaimmalta sijainnilta tarjolla rakennuspaikka! Tammiston kaikenkattavien palveluiden vieressä oleva vanha ja idyllinen pihapiiri on todella tunnelmallinen. Vaikka paikka sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien vieressä, on kortteli sopivasti piilossa ja siten suojassa. Kaavan mukainen rakennusoikeus 0,20 eli yhteensä 183 m² AO Asuinpientalojen korttelialue 1 1/2 = e-luku 0,20. Tontilla vanhat, erittäin huonossa kunnossa olevat rakennukset (päärakennus, saunarakennus, varastorakennus), jotka myydään purettavaksi. Kaikista purkukustannuksista vastaa ostaja. Purkamiseen tarvitaan purkulupa. Talossa sähkölämmitys. Maaperä on savea ja maaperätutkimusta ei ole tehty. Kiinteistön rekisteriyksikkölaji on Tila, joten siitä on muodostettava kaavan mukainen tontti ennen rakennusluvan hakemista. Asemakaava-alueella tontti tulee olla mitattu ja rekisteröity ennen kuin rakennuslupa voidaan myöntää. Ostaja vastaa rakennusluvan hakemisesta. Myyjä haluaa myydä siten, että ostaja vastaa kaikista kaupan jälkeen tulevista luvittamisista, kaupungin viranomaisten kanssa asioinnista, tontin muodostamisesta, vanhojen rakennusten purkamisesta etc. Vesi, viemäri, ja sähköliittymät siirtyvät ostajalle kaupanteon yhteydessä. Toimi pian, tältä alueelta tarjolla vastaavaa harvoin! Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Rasmus Parkkila puh: 0400910301 tai rasmus.parkkila@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80350407
Sijainti
Kohteen selite
Rakennuspaikka 915 m², rak.oikeus 183 m², kaava AO (asuinpientalojen korttelialue) 1 1 / 2, e-luku 0,2
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

255 000,00 €

Velaton hinta

255 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kauppakirjalla ostajalle siirtyvät liittymät: Vesi- viemäri, ja sähköliittymä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-423-3-48
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
915 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
183 m²
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistön rekisteriyksikkölaji on Tila, joten siitä on muodostettava kaavanmukainen tontti ennen rakennusluvan hakemista. Asemakaava-alueella tontin tulee olla mitattu ja rekisteröity ennen kun rakennuslupa voidaan myöntää. Lisätiedot: https://www.vantaa.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen-ja-tontit/rakennusvalvonta/rakentamisen-luvat-ja-ohjeet.
Kaavoitustiedot
Alueella on 13.02.1996 vahvistettu asemakaava. Kaavan mukainen rakennusoikeus 183 m². Kaavamerkintä AO (asuinpientalojen korttelialue 1 1/2, e-luku 0,20€)
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Rasmus Parkkila, 040 091 0301, rasmus.parkkila@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tammisto, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rasmus Parkkila

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Elegance | Tici-taca Oy

RE/MAX Elegance | Tici-taca Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.