RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Kerrostalo | 4h + k

Friskinpolku 7 C, Runosmäki, Turku

Hinta

98 500 €

Koko

94,5 m²

Vuosi

1977

Valoisa ja tilava asunto odottaa uusia asukkaitaan Turun Runosmäessä. Tämä 94,5 neliömetrin kokoinen koti tarjoaa kolme makuuhuonetta, uudistetun keittiön ja viihtyisän olohuoneen, joka kutsuu perhettä ja ystäviä kokoontumaan yhteen. Vuonna 1977 rakennetun talon toisessa kerroksessa sijaitseva asunto on pidetty hyvässä kunnossa ja se on saanut osakseen huolenpitoa ja päivityksiä vuosien varrella. Asunnon keittiö on uusittu vuonna 2020, jolloin tilaan asennettiin modernit kodinkoneet ja tyylikkäät laminaattityötasot. Olohuoneen ja makuuhuoneiden laminaattilattiat yhdessä maalattujen seinien kanssa luovat avaran ja valoisan tunnelman, joka tekee tästä kodista erityisen houkuttelevan. Sijainti Runosmäessä on ihanteellinen perheille, sillä alueella on sekä päiväkoti että koulu kävelymatkan päässä. Lisäksi hyvät kulkuyhteydet takaavat, että Turun keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa. Tämä koti on vapautumassa pian, joten nyt on oiva hetki tehdä siitä uusi kotisi. Tartu tilaisuuteen ja tule tutustumaan, miten tämä asunto voisi palvella juuri sinun ja perheesi tarpeita. Asuntoa esitellään ainoastaan yksityisesittelyissä. Soita ja varaa oma aikasi! Jyrki Liikkanen 050 386 3237 jyrki.liikkanen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80350615
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
94,5 m²
Kokonaispinta-ala
94,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1977
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Asunto on vuokrattu, vuokrasopimus päättyy 30.4.2024.

Hinta

Myyntihinta

97 270,29 €

Velkaosuus

1 229,71 €

Velaton hinta

98 500,00 €

Neliöhinta

1 042,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

434,70 € / kk

Pääomavastike

65,03 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

499,73 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Sähköennakko 37,80 €/kk, tasataan kerran vuodessa mittarilukeman mukaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Mikäli asukas on tilannut, rakentanut tai asentanut saunan, vastaa osakas lupien hankinnasta, hankintakustannuksista, huollosta ja korjauksesta. Osakas vastaa myös vahingosta, joita mainitut osat, laitteet tai rakenteet aiheuttavat yhtiölle tai kolmannelle osapuolelle sekä niistä lisäkustannuksista, joita ne aiheuttavat korjattaessa tai uusittaessa yhtiön muita rakenneosia.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2014 kuntoarvio, 2017 käyttövesiputkiston kuntotutkimus, 2019 hankesuunnitelma linjasaneeraus, 2023 hankesuunnitelma, 2023 kattojen kuntokartoitus.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
2020 uusitussa keittiössä on jääkaappipakastin, induktioliesi, erillisuuni ja liesituuletin. Työtasot ovat laminaattia, lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa lattia laattaa, seinät kaakelia. Tilassa on pesukoneliitäntä, sekä suihku.
WC-tilojen kuvaus
Wc: varustukseen kuuluu wc-istuin, bidee-suihku, peili, pesuallas ja allaskaappi. Tilaan on vedetty pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on laminaattia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattiat laminaattia ja seinät maalattu.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
853-85-31-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Runosmäen Lämpö Oy, Kimmo Lönnmark, kimmo.lonnmark@runosmaenlampo.fi, 0447168882
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, kellarikomero, askarteluhuone, mankeli, kuivaushuone, kaapeli-tv, väestönsuoja, pesutupa, jäähdytetty kellari ja Huoneistokohtaiset varastot, sauna
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 1 850 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 53

Tehdyt remontit
2024 01-02 viemärien kuvaus ja huuhtelu. 2022: Lukosto uusittu (iLoq). 2020: Uusittu talojen välillä kulkevat käyttövesi- ja lämmitysputkistot. Kunnostettu painuneet viemärit ja asennettu suojaputket talojen väliin uusia kaapelointeja varten. 2017: Viemäreiden pesu ja kuvaus, ilmamäärien säätö, hankesuunnittelun aloittaminen. 2016: Ilmanvaihtokanavien puhdistus, sadevesiviemäreiden pesu ja kuvaus. 2011: Lämmönsiirtimen uusinta, kaukovalvontaan liittyminen, E-F talon poistoilmapuhallin uusittu. 2010: Porraskäytävien seinien maalaus. 2009: Porraskäytävien eduskivetyksen uusinta, pihakäytävien ja parkkialueen asfaltointi. 2008: Lämmitysverkoston perussäätö, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. 2007: Julkisivujen peruskorjaus, parvekkeiden ovet ja ikkunat uusittu, porraskäytävien ulko-ovet ja ikkunat uusittu, parvekkeiden kaiteiden uusinta ja parvekelasitus. 2002: A-B talon kylmälaitteet uusittu. 2001: C-D ja E-F -talojen vesikattojen uusinta. 2000: Lukituksen uusinta, P-paikan laajennus.
Tulevat remontit
Ylimääräinen yhtiökokous päätti 1.6.2023 valtuuttaa hallituksen jatkamaan hankesuunnitelman valmistelua. Yhtiössä suoritettu 01-02/2024 viemärien kuvaus ja huuhtelu, jonka tulosten perusteella hankesuunnittelua jatketaan.
Yimääräinen yhtiökokous päätti 5.2.2024, että A-B talon hissit peruskorjataan sekä kaikkien talojen katot uusitaan vuoden 2024 aikana, kustannusarvio 415 000 €+hankevaraus. Asuntokohtainen lainaosuusarvio on 8178,11 €, kuukausierä on tällöin noin 56,22 €/kk.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 28.04.2033
Tontin koko
4 935,6 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Muonamies

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Jyrki Liikkanen, 050 386 3237, jyrki.liikkanen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Runosmäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jyrki Liikkanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.