RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Omakotitalo | Yk: Oh / ruokailutila / keittiö, 3 mh, wc Ak: mh, h, 2 x wc, khh, vh, pkh, ph, s, e, tekn.tila

Haikkoonlammenrinne 17, Haikkoo, Porvoo

Hinta

498 000 €

Koko

191,7 / 198 m²

Vuosi

2011

Haikkoonlammenrinteen asuinalueen korkeimmalla paikalla, josta näkymät yli naapuritalojen kattojen Haikkoonselälle asti, sijaitsee vuonna 2011 valmistunut omakotitalo. Tämä talo tarjoaa modernia asumista luonnonläheisessä ympäristössä ja on suunniteltu vastaamaan erityisesti lapsiperheen tarpeita, tarjoten tilaa, mukavuutta ja toimivuutta arjen keskellä. Energiatehokkuuteen vaikuttavat maalämpöjärjestelmä vesikiertoisella lattialämmityksellä, jota tukee ilmalämpöpumppu, ja ne takaavatkin miellyttävän asumisen ympäri vuoden. Lisäksi talon varusteluun kuuluu nykyaikainen koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Talon sydämessä on avara olohuone-ruokailutila, jonka tunnelmaa lämmittää kaksipuolinen kiertoilmatakka. Tila jatkuu moderniin Domus-keittiöön, jossa saareke ja runsaat työskentelytasot luovat hyvin toimivan tilan yhteisille kokkaushetkille. Oma 1315 m²:n tontti on kallioinen ja osin luonnontilainen, takapihalta pääsee suoraan kuntopolulle. Talon ulkoalueeseen kuuluu portaat, joissa on lämpökaapeli sulanapitoa varten ja monipuolinen ulkovalaistus. Terassialue kiertää talon takaa etupuolen katetulle parvekkeelle, ja tekee pihan käytöstä miellyttävää kaikkina vuodenaikoina. Autokatos kahdelle autolle ja tilava puolilämmin varasto lisäävät käytännöllisyyttä. Tämä koti sijaitsee rauhallisella alueella, josta on hyvät liikenneyhteydet moottoritien liittymään ja lähellä ovat sekä koulu että päiväkoti, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan perheelle, joka arvostaa luonnonrauhaa ja ulkoilumahdollisuuksia, mutta haluaa silti olla lähellä kaupungin palveluja. Tiedustelut ja esittelyvaraukset / Förfrågningar och visningsbokningar: Nina 050 341 2704 (SMS/WhatsApp) Tia 040 532 8678 (SMS/WhatsApp) Vi betjänar självklart även på svenska / We can also provide you service in English

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 09:15 - 10:15
Esittelijänä Nina Simosas
p. 050 341 2704

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80350765
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Yk: Oh / ruokailutila / keittiö, 3 mh, wc Ak: mh, h, 2 x wc, khh, vh, pkh, ph, s, e, tekn.tila
Asuintilojen pinta-ala
191,7 m²
Muiden tilojen pinta-ala
6,3 m²
Kokonaispinta-ala
198 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuinpinta-ala on laskettu hyväksytyistä rakennuspiirustuksista. Muun tilan pinta-ala on alakerran tekninen tila. Asuinrakennuksen rakennuslupapäätöksen mukaan kerrosala on yht. 191 k-m2 ja kokonaisala 244 m2. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alat ei ole tarkistusmitattu eikä hinta-pyyntö ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2011
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

498 000,00 €

Velaton hinta

498 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 002,64 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Nykyisen omistajan yhdistetty käyttö- ja lämmityssähkön vuosikulutusarvio vuodelle 2024 on noin 17 000 kWh. Kokonaiskustannusta ei ole mahdollista arvioida, koska se riippuu omistajan valitsemasta sähköyhtiöstä ja sopimusajankohdan vallitsevasta hintatasosta, sekä asumistottumuksista. Puhtaanapito: Uudenmaan jätelautakunnan jätetaksa voimassa 1.1.2024 alkaen Jätehuollon perusmaksu 2024: 2,91 €/kk Jäteastian tyhjennys: 7,68 € (sis alv 24 %)/ tyhjennys (jäteastia yli 140 l, enintään 240 l) Biojätteen lajitteluvelvollisuus 1.4.2024 alkaen. Kustannukset biojäteastian tyhjentämisestä jos ei itse kompostoi. Vesi- ja viemärivesimaksut: Porvoon veden hinnaston mukaan, voimassa 1.1.2024 alkaen: Perusmaksu 25,74 €/kk sis alv 24 % (yksi mittari). Vesi 2,11 €/m3 sis alv 24 %, Viemäri 2,99 €/m3 sis alv 24 %. Nuohous 1 krt/vuodessa: arvio noin 100 € Maalämpöjärjestelmän vuosihuollon hinta noin 350 euroa (sopimus Maalämpöhuoltokeskus Oy kanssa (on irtisanottavissa)). Ostaja maksaa vuoden 2024 kiinteistöveron.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä liukuovikaapistot. Vaatehuone kodinhoitohuoneen vieressä. Molemmissa tiloissa laattalattia. Alakerran oleskelutila: laminaattilattia, maalatut seinät, takkavaraus.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Varastossa olevat säilytyskalusteet ja muut tarvikkeet.
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: LPOnet https://lponet.fi/tv-ja-viihde/kaapeli-tv/, https://lponet.fi/valokuitu/, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Kesällä 2022 rakennettu terassi takapihalle ja sen yhteydessä leikkipaikka. Parvekkeelta kulkuyhteys terassille ja takapihalle. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ulkovalaistusta ja portaiden lämmitystä ohjataan teknisestä tilasta. Ulkovalaistus hämärä- ja liikekytkimillä. Betoniportaissa lämmitysvastus, joka voidaan ohjelmoida päälle/pois joko ulkolämpötilan mukaan tai manuaalisesti teknisestä tilasta. Sähkönkulutus huomioitava! Rinteessä on pistorasioita, joihin voi kytkeä kausivalot tai muut korostusvalot. Autojen lämmitys voidaan kytkeä päälle 30 minuutiksi sisältä, ulko-oven vierestä katkaisijaa painamalla. Parvekkeen alusta on pellitty ja kansilaudoitus tehty elementeistä. Palovaroittimet verkkovirrassa (varavirta 9V paristoilla itse laitteissa).
Tehdyt remontit
Takapihan terassi ja leikkipaikka on rakennettu 07/2022, ilmalämpöpumppu asennettu yläkertaan 01/2023.
Astianpesukone uusittu 2020
Saunakiuas uusittu 02/2023
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Alkuperäinen vuodelta 2011. Lisätietoja kunnosta: Sisätilojen pinnoissa kulumisen jälkiä. Länsipäädyn ulkoverhoilussa havaittavissa hieman haalistumista (auringonvalosta). Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Asuntokaupan kuntotarkastus tehdään yhdessä ostajaehdokkaan kanssa, jolloin kummallakin osapuolella on mahdollisuus osallistua kuntotarkastukseen, nähdä ja todeta yhdessä kuntotarkastajan kanssa asiat, jotka tarkastusraportille päätyvät, sekä tarvittaessa sopia toimenpiteistä, joita kuntotarkastaja suosittelee.
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.04.2029, Lisätiedot: Energiatodistuksen tekemisen jälkeen yläkertaan on asennettu ilmalämpöpumppu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Vesikiertoinen laittialämmitys, Ilmalämpöpumppu, Puu
Tulisija
Takka ja Takkavaraus alakerran oleskelutilassa.(hormi valmiina)
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Porvoon vesi /kunnallinen.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Asuinrakennukseen on vedetty LPOnet:in valokuitu (tv-ja nettiyhteys) , uusi omistaja solmii oman sopimuksensa palveluntuottajan kanssa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja Elementti
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalikoodit ovat tallella. Kaikki puurakenteiset väliseinät ovat ns. tuplakoolatut, joka heikentää äänen johtavuutta rakenteiden läpi. Huoneiden väliovet ( pl. teknisen tilan ovi) ovat 20 dB vaimentavat ja kynnykselliset. Pintamateriaalit (lattia): Korkean kulutusluokan laminaatti. Pintamateriaalit (katto): Yläkerta: Gyproc, maalattu Alakerta: sisäkattolevy, puupaneeli
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen ja Kaasuliesi yhdellä polttimolla, kaasupullolle paikka alakaapissa. Työtason materiaali: Laminaatti. Domus keittiö, yläkaapistot kippiovikaappeja, alhaalla sekä kaappeja että laatikoita. Kaksi kulmakaappia, joissa Le Mans -hyllykkö kattiloille. Saareke, jonka ruokailutilan puoleisella sivulla valaistu vitriinikaappi.
Liesituuletin (Hormiin), astianpesukone (Uusittu 2020), keittiösaareke, erillisuuni, liesi, jääkaappi ja erillinen pakastin
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone alakerrassa: 2 sadesuihkua, poreamme.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys (Vesikiertoinen)
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa 2 erillistä wc:tä, yläkerrassa suihkullinen (suihkuseinillä varustettu) wc. Kaikki wc-istuimet korkeampaa mallia, ja kaikissa wc-tiloissa runsaat säilytystilat. Kaikissa märkätiloissa vesikiertoinen lattialämmitys, asianmukainen kosteuseristys ja lattiakaivot.
Seinämateriaalit: Osalaatoitus ja maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Kuituvalot, Harvia Aina Valmis kiuas, vaihdettu 02/2023. Lauteet voidaan nostaa paikaltaan huoltoa ja pesua varten.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Korkeissa kaapeissa korivarustus, huoneessa lattiakaivo, pesukoneliitäntä ja yksi yläkaappi irroittaen tila koko pesutornille. Keskuspölyimuri teknisessä tilassa.
Seinämateriaali: Osalaatoitus
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, silityspöytä/taso, pyykkikaapit, pöytätaso, tila pesutornille, lattiakaivo ja keskuspölynimuri (Keskusyksikkö viereisessä teknisessä tilassa.)
Olohuoneen kuvaus
Olohuone-ruokailutilaa jakaa kaksipuolinen kiertoilmatakka.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa korkeat liukuovikomerot, yläkerran työhuoneena käytetyssä huoneessa ei ole komeroita.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto, kaapistot ja vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: Alakerrassa kodinhoitohuoneen yhteydessä vaatehuone.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
638-33-3554-2
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 315 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Kallioinen rinnetontti. Rakennusvaiheessa kalliota louhittu vain tarpeellinen määrä taloa varten, jätetty suurelta osin koskemattomaksi. Tontilla on korkeuseroja. Metsämäinen takaosastaan, myös paljasta kalliota. Tontin takaa kulku Haikkoonlammen kunto- ja hiihtoradalle. Tontin ilmansuunta kaakko-luode ja kaakkooseen avautuu hienot näkymät Haikkoonselälle.
Rakennusoikeuden pinta-ala
270 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 600000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Kiinteistörekisteriotteen mukaan ei ole kirjattuja muita rasituksia, oikeuksia, rasitteita tai vallinnanrajoituksia.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asemakaava: Porvoon kaupunki Lasaretti, 33. kaupunginosa, AK-429, voimaantulo 17.12.2008 Rakennusoikeus: 270 kerrosneliömetreinä, +40A, autotallin rakennusoikeus. Käytetty rakennusoikeus: asuinrakennukseen 191 k-m2 ja talousrakennukseen 31 k-m2, yhteensä 222 k-m2. Tieto käytetystä rakennusoikeudesta perustuu talousrakennuksen rakennuslupapäätökseen.
Kaavoitustiedot
Porvoon kaupungin vaihde 019 520 211, Palvelupiste Kompassi, kompassi@porvoo.fi, 020 692 250, Porvoon karttapalvelu https://kartta.porvoo.fi/ Viereiseen metsäalueeseen (suunnassa länsi) on kaavoitettu okt-tontteja. Kaava: AK 486 Haikkoonlampi Asemakaava on hyväksytty, kaupunginvaltuusto 30.3.2016 § 24 ja saanut lainvoiman 30.11.2017.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Porvoon keskustan palvelut noin 7 km
Paikallistiedot: Lähin ruokakauppa K-Market Haikko (noin 2 km)
Valaistulle kuntoradalle pääsee takapihalta.
Koulut: Suomenkielinen alakoulu: Tolkkisten koulu (noin 3,5 km) Ruotsinkielinen alakoulu: Eklöfska skolan (noin 3 km) Suomenkielinen yläkoulu Pääskytien koulu Gammelbackassa (noin 5 km). Muut suomen- ja ruotsinkieliset yläkoulut ja lukiot sijaitsevat Porvoon keskustassa.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Porvoon paikallisliikenteen pysäkki kävelyetäisyydellä (noin 0,5 km) Pääkaupunkiseudulle ajaa noin puolessa tunnissa.
Pihan kuvaus
Ei nurmialuetta, takaosa metsäinen, rajoittuu kaupungin virkistysalueeseen. Kulku suoraan lenkkipolulle. Kalliota ja korkeuseroja. Takapihalla hiekka-alue esim. trampoliinia ja/tai uima-allasta varten lasten leikkeihin.
Tiedustelut
Nina Simosas, 050 341 2704, nina.simosas@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Haikkoo, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Simosas

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Ab Nonea Living Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.