RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Erillistalo | 5h + k + vh + khh + s + tekn.

Osmussaarentie 18, Kolsari, Kirkkonummi

Hinta

448 000 €

Koko

147 m²

Vuosi

2014

Nyt myynnissä unelmien koti, jossa on tilaa, tyyliä sekä arjen mukavuutta tarjolla juuri sopivassa suhteessa. Tämä kaunis, vuonna 2014 valmistunut erillistalo Kirkkonummen Kolsarissa tarjoaa juuri tätä - ja vielä paljon enemmänkin. Moderni ja tyyliä huokuva erillistalo hurmaa vaaleilla sisustussävyillään ja skandinaavisella ilmeellään. Lämmin tunnelma ja tyylikkäät yksityiskohdat tekevät tästä erillistalosta kodikkaan jo heti sisään astuessaan. Sisätilat ovat upean valoisat, avarat ja huokuvat skandinaavista tyyliä. Vaaleat sävyt luovat rauhallisen sekä viihtyisän ilmapiirin koko kotiin. Asunnon pohjaratkaisu on huolella suunniteltu ja tilat on toteutettu käytännöllisesti. Tässä vuonna 2014 valmistuneessa neljän makuuhuoneen erillistalossa on moderni keittiö laadukkailla SIEMENS-kodinkoneilla. Ruokailutila olohuoneen yhteydessä on tilaan sulautuva ja ennen kaikkea käytännöllinen. Kodin keskipisteenä toimii olohuoneen kaunis takka. Varaavan takan lämmössä on mukava nauttia olostaan. Arjen pyörityksessä ilahduttaa tilava kodinhoitohuone, jonka yhteydestä löytyy runsaasti kaappi- ja säilytystilaa. Tunnelmallinen sauna kutsuu rentoutumaan ja rauhallisen takapihan puolella sijaitseva terassi tarjoaa myös mukavan paikan vilvoittelulle löylyjen lomassa. Erillisiä wc:itä on kaksi, joista toinen sijaitsee alakerrassa ja toinen yläkerrassa makuuhuoneiden yhteydessä. Lisäksi asuntoon kuuluu ulkovarasto, autokatospaikka ja piha-autopaikka aivan kodin edustalla. Pihapiiri on kokonaisuudessaan helppohoitoinen ja viihtyisä. Asunto Oy Kirkkonummen Aurinkopuisto sijaitsee omalla tontilla. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja johdettu, jonka tuloksena asumiskustannukset ovat edulliset. Lämmitysmuotona toimii tehokas kaukolämpö. Yhtiö koostuu autokatoksin toisiinsa kytketyistä erillistatalosta, tarjoten näin omakotitalomaista asumista yhtiömuodossa. Kolsari on pidetty asuinalue Kirkkonummen keskustan palveluiden läheisyydessä ja autolla sinne hurauttaa muutamassa minuutissa. Sijainti on ideaali lapsiperheille, sillä koulu ja päiväkodit löytyvät kivenheiton päästä. Julkiset yhteydet linja-autolla ja vain pienen kävelymatkan päästä löytyy myös suosittu uimaranta. Olisiko tässä sinun unelmiesi kotisi? Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kohteeseen paikan päälle. Tämän kokoisia erillistalokoteja on harvoin myynnissä - nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja varata aika esittelyyn! MYYNTI, LISÄTIEDOT JA ESITTELYT: Ilpo Aaltonen P. 0400-802008 ilpo.aaltonen@remax.fi RE/MAX Family

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 12:00 - 13:00

TERVETULOA!

Esittelijänä Ilpo Aaltonen
p. 0400 802008

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80350771
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + vh + khh + s + tekn.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
147 m²
Kokonaispinta-ala
147 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2014
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

448 000,00 €

Velaton hinta

448 000,00 €

Neliöhinta

3 047,62 €/m²

Vastike

Hoitovastike

514,50 € / kk

Erityisvastike

73,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

588,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 19,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hoitovastike 3,50€/m² Kellarivarasto 3,50€ kpl Korjausvastikkeet 0,50€/m² Laajakaistamaksu 12,00€ kpl Pääomavastike (2) 2,41€/m² Vesimaksuennakko 19,00 €/hlö/kk (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan) Vesitasaus Kylmä kulutuslukema 5,75€/ m³ Vesitasaus Lämmin kulutuslukema 11,64€/ m³

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet. Ilmalämpöpumppu,
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka ja varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa kerroksissa erillinen wc.
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, pesuallas, lattiakaivo, pyykkikaapit, tila pesutornille ja pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen korkeus 5,5 metriä.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, Kellarivarasto ja kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
257-447-4-75
Isännöitsijän yhteystiedot
Aseman isännöinti Oy, Olli Järvinen, olli.jarvinen@taloasema.fi, 0400-729066
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarivarasto ja väestönsuoja
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiö koostuu autokatoksin toisiinsa kytketyistä 19 Kastelli-erillistalosta. Taloyhtiön lisätiedot: Voimassa olevaa yhtiöjärjestystä on päätetty muuttaa 28.09.2022 pidetyn yhtiökokouksen päätöksellä. Muutoksen rekisteröintiprosessi on kesken ja muutettu yhtiöjärjestys astuu voimaan, kun rekisteröinti on suoritettu hyväksytysti loppuun. Tarkennettu ilmälämpöpumppuja koskevaa pykälää (§). Taloyhtiön kiinnitykset: 0 €
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 19 Parkkipaikkoja: Yhtiössä on yhteensä 38 autopaikkaa.

Tehdyt remontit
2014 Ulkopuolisten takuuasioiden tarkastukset. 2014 Leikkiipaikan tarkastus. 2015 Märkätilojen takuuaikaiset tarkastukset. 2015 Sokkelien vierustojen tarkastus. 2017 LV- kanavien nuohous ja säätö. 2017 Salaojien toiminnantarkastus. 2018 Pieneläinverkkojen asentaminen. 2018 Yläpohjien tarkastukset ja korjaukset. 2018 VSS- tilaan johtavan polun laatoitus. 2018 Postilaatikoiden uusiminen. 2019 Lattialämmityssäätöventtiilien kuntotutkimus. 2019 Ulkoverhouksen rakenteen kuntotutkimus. 2019 Ilmanvaihdon kuntotutkimus. 2019 LVI- kuntotutkimus. 2020 Autokatosten peltikattojen reunanostojen korjaus. 2020 Taloihin kiinteästi kuuluvien ulkoportaiden ja parvekelaudoitusten huolto. 2020 Keittiön allaskaappien korjauksia. 2021 Jakotukkien vaihdot. 2022 Lämmönjakokaivojen korjaukset. 2022 Sokkelien vierustäyttöjen korjauksia. 2022 Lämmitysjärjestelmän huuhtelu ja säätö. 2022 Puotoamissuoja- aita asunnon D2 takapihalle. 2022 Ilmanvaihtokanavien säätötyö.
Tulevat remontit
Energiatodistuksen uusiminen 2024, Leikkipaikan puuosien suojakäsittely 2024, Asfaltoinnin korjaus 2024, Talojen julkisivujen maalaukset 2024-2026, Salaojien toiminnantarkastus 2025, 10-vuotis tarkastuksen edellyttämät toimet 2024-2027.
Energialuokka
C (2007), Energialuokka: C2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.02.2024, Lisätiedot: Kari Leppänen
Tontin koko
10 228 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta / kaavoitus Vaihde: 09 29671
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava

Asunto Oy Kirkkonummen Aurinkopuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kirkkonummen keskustan alueella monipuoliset palvelut ja kauppakeskukset. Uimahalli ja jäähalli.
Paikallistiedot: Kolsari on kunnanosa Kirkkonummella ja sijaitsee lähellä Kirkkonummen keskustaa, kantatien 51 eteläpuolella. Kolsari on pientaloalue, jonka lähimmät palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä Kirkkonummen keskustassa. Asuinalue on kaavoitettu Kolsarby Gårdin entiselle kallioiselle metsämaalle, ja sisältää lisäksi Sydobackan laakson. Talvisin Kolsarissa on hiihtoladut, kesäisin lenkkeilyalueet lähimetsissä. Läheisellä Jerikonmäellä sijaitsevat vuonna 2017 valmistuneet valaistut kuntoportaat. Kolsarin rakennuskanta lisääntyy jatkuvasti. Kirkkonummen pelastuslaitos sijaitsee aivan Kolsarin vieressä, Jerikonmäessä. Kolsarissa sijaitsee myös Syväjärvi, joka on yksi kunnan suosituimmista uimarannoista aktiviteetteineen.
Koulut: Kirkkonummen alueella kouluja.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen sijaitsee sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Yhtiössä on yhteensä 38 autopaikkaa.
Pihan kuvaus
Viihtyisä ja vehreä piha- alue osakkaan hallinnassa ja hoidossa. Pensaita ja istutuksia.
Tiedustelut
Ilpo Aaltonen, 0400 802008, ilpo.aaltonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Kolsari, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilpo Aaltonen

Myyntineuvottelija, KED

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.