Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo

Oritie 3 A, Hakunila, Vantaa

Hinta

110 000 €

Koko

97 m²

Vuosi

1974

HETI VAPAA tilava ja valoisa perheasunto kattavien palveluiden läheisyydestä. Yhtiössä juuri valmistunut linjasaneeraus ja maalämpöön siirtyminen remontti. Remontin yhteydessä on uusittu asunnon WC ja kylpyhuone. Remontin jyvitys tekemättä ja täsmälliset lainaosuudet varmistuvat arviolta huhti-toukokuussa 2024. Arvio tämän asunnon osuudesta on n. 78 000 €. Ostoskeskus, josta löydät kattavat palvelut, sijaitsee vain noin kilometrin päässä asunnolta. Vantaan Porttipuisto puolestaan tarjoaa vielä laajemmat palvelut noin puolentoista kilometrin päässä. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä, mikä tekee arjesta helpompaa perheen pienimmillekin. Lisäksi alueella on paljon urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia, jotka sopivat kaikenikäisille. Lisätietoja ja esittelyt: Harri Manner, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV p. 050 321 5081 harri.manner@neliotliikkuu.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350808
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97 m²
Kokonaispinta-ala
97 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/7
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

109 139,35 €

Velkaosuus

860,65 €

Velaton hinta

110 000,00 €

Neliöhinta

1 134,02 €/m²

Vastike

Hoitovastike

387,60 € / kk

Pääomavastike

40,38 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

427,98 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Lisätietoja maksuista: Pesutupa 65€/vuosi. Päätetään mittariperusteiseen vesikorvaukseen siirtymisestä. Päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti, että hallitukselle annetaan valtuudet päättää mittariperusteiseen vesikorvaukseen siirtymien tarkasta ajankohdasta vuoden 2024 aikana. Hallitukselle annetaan valtuuden määritellä vesikorvauksen suuruus ja aloittaa mittariperusteisen Erillisen vesikorvauksen periminen alkaa, kun on varmistuttu kaikkien huoneistovesimittarien toiminta. Hallitus velvoitetaan tiedottamaan vesikorvauksen perimisestä hyvissä ajoin.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiö on siirtänyt osakeluettelon huoneistotietojärjestelmään. Ostajan on rekisteröitävä omistuksensa 2 kk kuluessa kaupanteosta, jolloin paperinen osakirja mitätöidään Maanmittauslaitoksen toimesta. Tämä jälkeen huoneistolla on sähköinen omistajamerkintä. Rekisteröinnin kustannuksista vastaa ostaja.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: As Oy Hakunilanraitissa on teetetty mm. seuraavat tutkimukset: 2020 märkätilojen kuntoarvio, kaikki märkätilat. 2018 salaojien kuntotarkastus, Drainman Oy. Raportin mukaan salaojissa on uusimistarpeita. 2014 Putkiston kuntotutkimus 23.12.2014, Inspecta Oy. Leikkipaikka tarkistetaan vuosittain.
Asbestikartoitus
  • Asbestilainsäädännön nojalla huoneistoremonttien yhteydessä on tehtävä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Poistoilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta. Työtason materiaali: Laminaatti. Tilava keittiö johon mahtuu iso ruokapöytä.
Jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone ja uuni
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu putkiremontin yhteydessä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, allaskaappi ja peilikaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa olohuone josta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
PVC

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
092-094-0033-0005
Isännöitsijän yhteystiedot
Tapiolan Lämpö Oy, Jarkko Väisänen, jarkko.vaisanen@tl-konserni.fi, 020 743 6606
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, kellarikomero, pesutupa, mankeli, urheiluvälinevarasto ja jäähdytetty kellari
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä yhteensä 2 kerrostaloa. Taloyhtiöön kuuluu: kellarikomero, kylmäsäilytystilat, ulkoiluvälinevarasto, saunat, pesutupa, mankeli. Väestönsuojatilat Hakunilan kalliosuojassa. Taloyhtiön lisätiedot: 16.11.2022 ylimääräinen yhtiökokous: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet käyttää koko 5.200.000,00 € laina urakkatalousarvioiden mukaisesti, linjasaneeraus-, maalämpö-, pilp- ja aurinkovoimalahankkeeseen. ARA:lta on haettu hankkeisiin energiainvestointukea 311.091,00 €. Päätöstä ei ole saatu.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Alakansipaikkoja 34 kpl. Sähköpistokepaikkoja 9 kpl, mp-paikkoja 1 kpl. Autopaikat jaetaan jonotuslistan mukaan. Yhtiöllä on omistus- ja hallintaoikeutta pysäköintitaloon/parkkialueena toimiviin kiinteistöihin, ks. lisätietoja isännöitsijäntodistuksessa.

Tehdyt remontit
2023 Linjasaneeraus ja maalämpöön siirtyminen
2022 Katon tarkastus ja pienkorjauksia.
2021: Puiden kaatoa. Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu.
2020: Linjasaneerauksen hankesuunnitelma (esittely 1.2.21). Märkätilojen kuntoarvio. E- ja F-portaan alimpien kerrosten alakaton uusiminen.
2019: Rakennettiin aita Hakunilanraitin varteen. Puuston kuntoarvio. Piha-alueen asfalttikorjaus.
2018: B-portaan alimman tasanteen alakatto uusittiin. Korjattiin yksi kattovuoto ja yksi asianpesukoneen aiheuttama vesivahinko. Uusittiin pesulan kuivausrumpu. Uusittiin lämpökeskuksen laitteistot. Salaojien ja pohjaviemäreiden kuntotutkimus.
2017: Huoneistojen käyntiovet uusittiin. Ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettiin ja säädettiin. EF-talon kellarin wc kunnostettiin. Paikoitusalueen viivoitukset maalattiin.
2016: Parvekeseinät peruskorjattiin ja uusittiin parvekkeiden ikkunat ja ovet. Pihan pallovalaisimet muutettiin led-valoiksi.
2015: Pesulan linko ja toinen pesukone uusittiin. Käyntiportti asennettiin B-portaan alikulkukäytävään. Parvekeseinien korjaussuunnittelu valmistui. Parvekeikkunoiden ja -ovien uusiminen ja -seinien korjaus aloitettiin. Jätekatokseen lisättiin valaistus.
2014: Putkiston kuntotutkimus. D-portaan kattokupu uusittiin. EF-talon saunan lauteet uusittiin. EF-talon kylmiön laitteisto uusittiin. Jätekatoksen ovi uusittiin. Asennettiin porraskäytävien oviin numerokoodilukot. Uusittiin yhden huoneistokylpyhuoneen lattian vesieristeet. Lämpimän käyttöveden säätöventtiili ja lämmityksen toimimoottori uusittiin. Yhden huoneiston viemäri uusittiin. D-portaan hissin jarrut korjattiin. Pihan roska-astiat uusittiin. Jätekatoksen edustan asfaltointi ja kaiderakenteet korjattiin. 14 kylpyhuoneen kunto tutkittiin.
2013: ABCD-talon talouskellarin kompressori uusittiin. Huoneiston D 44 käyntiovi uusittiin. Huoneistojen B 20, D 63, F 78 ja F 79 kylpyhuoneiden vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin. Porraskäytävien ilmoitustaulut uusittiin. Talojen sokkelit huoltomaalattiin.
2012: Huoneistojen B11, B15 ja C23 kylpyhuoneiden lattioiden vesieristeet uusittiin. Pysäköintialueen Oritie 2 pylväsvalaisimet uusittiin. EF-talon edustan istutukset uusittiin. A-portaan edustalle tehtiin pyörille säilytyspaikka.
2011: Huoneistojen D36 ja D39 käyntiovet uusittiin. Huoneiston C 26 kylpyhuoneen lattian vesieristeet uusittiin. Pihan asfaltointeja korjattiin. Sähkökeskukset tarkastettiin ja huoltokorjattiin. Julkisivut pestiin.
2010: Kuivaushuoneisiin asennettiin uudet kuivaimet. Lämmitysjärjestelmän kaikki patteriventtiilit vaihdettiin ja lämmitys tasapainotettiin. Hissien lattiapäällysteet uusittiin. Huoneiston D 40 parvekeseinän eristykset korjattiin. Kiinteistöstä laadittiin peruskuntoarvio ja pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma ja hissien ja 25 kylpyhuoneen kunto tarkastettiin.
2009: Kiukaat A- ja C-saunoihin uusittiin. C-saunan löylyhuoneen puuosat uusittiin. Lukitukset uusittiin. Viiden kylpyhuoneen vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin (A6, B13, C28, C35 ja F80). Käyttövesijärjestelmän linjasulkuventtiilit uusittiin. Maanvaraisten kellarien pilaantuvat materiaalit poistettiin. Sokkelit huoltomaalattiin ja F-päädyn reliefi korjattiin. Hissit huoltomaalattiin. Pihan asfaltointia korjattiin. Pesulan lattiat korjattiin.
2008: Porraskäytävien ala-aulojen ja ala-tasanteiden seinät ja katot maalattiin. Pesulan koneet uusittiin. 10 kylpyhuoneen vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin (B14, C32, C37, D40, D44, D49, D54, D56, D61, F72, F74). EF-talon kylmiön kompressori korjattiin. Autohallin oven kauko-ohjauslaitteisto uusittiin. Jäte- ja sadeveden pohja- ja tonttiviemärit puhdistettiin.
2007: Seitsemän kylpyhuoneen vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin (C27, C30, C33, D46, D48, E68, F80)
Lisäkaide D-portaan ja jätekatoksen edustoille. Vuokratila jaettiin kahdeksi huoneistoksi. A- ja B-portaiden antennivahvistimen uusiminen. Putkiston kuntotutkimus.
2006: Kahden kylpyhuoneen vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin (D43, D39).
2005: Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihdon säätö. Kahden ilmanvaihtokoneen uusiminen (A ja B). Kolmen kylpyhuoneen vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin (A8, B16, C34). Mattojenkuivaustangot. Sokkelien ja parvekepielien alaosien huoltomaalaus.
2004: Pesulatilojen maalaus. Autosähköpaikkoja 10 kpl. 20 kylpyhuoneen vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin (A7, B12, B17, B18, B19, C36, D38, D41, D44, D45, D47, D55, D60, D62, D64, D65, F73, F75, F76, F77). Autokatoksen korjaussuunnitelma valmistui.
2003: B-portaan saunan peruskorjaus. A- ja D-saunoihin uudet ovet ja penkit. A-saunan lauteet uusittiin. C- ja F-portaiden ilmanvaihtokoneet uusittiin. D-hissin moottori peruskorjattiin. Asfaltoinnin huoltokorjauksia. 10 kylpyhuoneen vesieristeet ja kaivorakenteet uusittiin (A3, B10, B21, B22, C29, D53, D57, D58, D59, E66).

Tiedot aiemmista korjauksista sekä kunnossapitotarveselvitys saatavilla kokonaisuudessaan välittäjältä erillisenä asiakirjana.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana:
2024 Lisärakentamisen esiselvitys
Hissien peruskunnostus (linjasaneerauksen jälkeen)
Pysäköintihallin korjaus (varaus /yhtiön osuus)
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.01.2034
Tontin koko
5 546 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Alueella on vireillä olevat kaavamuutoshankkeet: 002452 ja 062800 Vantaan ratikka. Lisätietoja: Vantaan kaupunki, p. 09 839 11.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hakunilanraitti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Kastanja n. 800 m
K-Supermarket Hakunila n. 900 m
S-Market Hakunila n. 1,1 km

Hakunilan terveysasema n. 1 km
Jakomäen terveysasema n. 2,8 km
Koulut: Lehtikuusen koulu n. 550 m Rajakylän koulu n. 3,3 km Sotungin koulu n. 1,9 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, lentokenttä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä ja hyvät pyöräilytiet Bussipysäkki Hepopolku n. 250 m Bussipysäkki Hakunilantie n. 400 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jonotuksen mukaan isännöitsijän kautta.
Tiedustelut
Harri Manner, 0503215081, harri.manner@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hakunila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Harri Manner

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.