Omakotitontti

Arolan Kylätie 563, Ohkola, Mäntsälä

Hinta

72 000 €

Koko

-

Oletko hevosharrastajana haaveillut paikasta, jossa oma koti ja talli olisivat rinnatusten, lähellä toisiaan? Onko ajatuksissasi ollut upea paikka, jossa hevosilla olisi tilaa niin tallissa kuin laitumella ja missä hevosharrastuksesta voisi tehdä elinkeinotoimintaa? Mäntsälän Ohkolassa on 2 ha määräala, jossa on paikka toteuttaa unelmasi. Idylliselle määräalalle on suunnittelutarveratkaisu, jossa on rakennusoikeus 300 k-m² (2 krs) omakotitalolle ja 200 k-m² hevostallille. Hankkeelle on haettu Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen ja ELY-keskuksen luvat ja kaikki naapuritkin on kuultu jo valmiiksi. Kaikki toivottavat avosylin sinut ja hevoset tervetulleeksi Ohkolaan. Määräala lohkotaan noin 7 ha kokoisen kiinteistön metsäisestä eteläpäästä. Tontti tarjoaa suojaisan ympäristön omakotitalolle asua ja upeat puitteet hevosia rakastavalle elinkeinon harjoittajalle. Määräala rajautuu pohjoispuolelta peltoalueeseen, josta kiinteistön omistaja on tarvittaessa halukas vuokraamaan lisää laiduntilaa. Suunnittelutarveratkaisu on voimassa 22.09.2025 asti. Virilissä Mäntsälän Ohkolassa on tarjolla monenlaista toimintaa kaiken ikäisille niin Nuorisoseuran kulttuuritoiminnasta erilaisten yhdistysten järjestämiin vapaa-ajan ohjelmiin sekä nuorten harrastustoimintaan. Kesän suosikkipaikkoihin kuuluvat mm. Keravanjärvi ja sen ihastuttava uimaranta. Ohkolan Natura-kohteet Ohkolanjokilaakso ja Kivilamminsuo tarjoavat nekin luonnon rauhaa ja koskemattomuutta luonnosta nauttivalle. Palveluita tarjoavat Kellokosken K-supermarket ja Alepa, Järvenpään monipuoliset palvelut ja Mäntsälän keskustan palvelut. Ohkolan alakoulu sijaitsee n. 2,5 ja Mäntäsälän yläkoulu sekä lukio n. 15 km päässä. Haarajoen juna-asemalle matkaa on alle 10 km ja Lahden moottoritien liittymään n. 6 km. Toteuta unelmasi ja aloita yhteydenotolla minuun. Kirsi Sainio p. 040 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi, www.etuikkunalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350875
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

72 000,00 €

Velaton hinta

72 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Hanke sijaitsee Ohkolan kyläalueella Arolan Kylätien varrella. Rakennuspaikan rakennukset sijoittuvat metsäiseen maastoon pellon reunalle. Hevostalli ja lantala sijaitsevat noin 22,5 metrin etäisyydellä eteläpuolisen naapurikiinteistön rajasta. Lähinaapurustossa on useita omakotitaloja, mutta rakennushanke ei muodosta taajamaa. Haettavan määräalan rajanaapuri on antanut kirjallisen suostumuksen tallin ja lantalan sijoittamisesta vähimmäisetäisyyttä 50 m lähemmäs kiinteistön rajasta. Naapurikiinteistö on rakentamaton eikä sille ole odotettavissa emätilaselvityksen pohjalta uusia rakennusoikeuksia.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Vesiosuuskunta. Lisätietoja vesijohdosta: Liitytään vesiosuuskunta Suoneen, etäisyys 500 m.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
505-10-39-37
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Suunnittelutarveratkaisu ja poikkeamispäätös. 2 ha:n määräalalle rakennettava omakotitalo (300 k-m², 2 krs., 1 asunto) ja hevostalli (200 k-m², 1 krs., paikkavaraukset kahdeksalle hevoselle), lantala ja hevostoimintaan kuuluvat aluevaraukset Ohkolan kylään Arolan Kylätien varrelle. Rakennuspaikka on kyläalueella, asema- tai yleiskaavojen ulkopuolella. Nykyisellä määräalalle on mahdollista myös vuokrata lohkottavan kiinteistön omistajalta lisämaata. Rakennukset sijoittuvat peltoaukealla metsän reunaan eivätkä aiheuta kaavoitukselle eikä maisemakuvalle haittaa vaan tukee olevaa kylärakennetta ja mahdollistaa hevostalouden harjoittamista. Lupaehto: 1) Rakentamisen on sopeuduttava ympäröivän alueen rakennustapaan ja olemassa olevaan rakennuskantaan sijoituksen, koon, muodon, ulkomateriaalien, värityksen ja julkisivujäsentelyn osalta. 2) Talousrakennukset rakennusjärjestyksen mukaan. 3) Keski-Uudenmaan ympäristökeskukselle on varattava mahdollisuus antaa lausunto hankkeesta rakennuslupavaiheessa. 4) Uudenmaan ELY-keskuksen lausunto on huomioitava rakennuslupavaiheessa. Kaavasuunnittelija Juuso Muttilainen, kuntakehityslautakunta, Mäntsälän kunta
Kaavoitustilanne
Suunnittelutarvealue
Palvelut
Palvelut: Ohkolalaisia palvelee lähimpänä, reilun 7 km päässä, Kellokosken K-supermarket ja 24 h auki oleva Alepa. Järvenpään monipuoliset palvelut ovat noin 13 ja Mäntsälän keskustan palvelut noin 15 km päässä.
Koulut: Lähimpään Ohkolan alakouluun on matkaa noin 2,8 km ja Mäntsälän yläkouluun ja lukioon reilut 15 km.

Liikenneyhteydet
Kohde sijaitsee Arolan Kylätien varressa, joka on Valtion tie. Haarajoen juna-asemalle on matkaa alle 10 km, josta junayhteys Helsinkiin. Lahden moottoritien liittymään matkaa on noin 6 km.
Tiedustelut
Kirsi Sainio, +358 40 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mäntsälä

Asuinalueena Ohkola, Mäntsälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Sainio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

Etuikkuna LKV [A]

Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Teljäntie 11,
00350 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.