LKV Tuija Hurme Oy

Kerrostalo | 3h + k, lasitettu parveke

Pähkinätie 12 A, Pähkinärinne, Vantaa

Hinta

129 000 €

Koko

67 m²

Vuosi

1974

Sinulle, joka etsit jotain "erilaista", väriloistetta parhaimmillaan. Tarjolla suositulta Pähkinärinteen alueelta remontoitu kulmahuoneisto, jonka pohjaratkaisu hyödyntää hyvin kaikki neliöt. Kaunis kylpyhuone, moderni keittiö, värikkäät pintamateriaalit sekä hyvät säilytystilat. Lasitetulta länsiparvekkeelta rauhallinen metsämaisema. Ihana, luonnonläheinen ympäristö. Hyvin hoidettu yhtiö rauhallisella paikalla, jossa on peruspalvelut, bussiyhteydet, päiväkodit ja koulut lähellä. Loistavat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot vieressä. Lammaslammen ympäristö kokoaa ympärilleen asukkaita virkistymään ja ulkoilemaan eri vuodenaikoina. Lammaslammen ympärillä on valaistu kävelyreitti sekä lukuisia polkuja. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350934
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

124 328,63 €

Velkaosuus

4 671,37 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Neliöhinta

1 925,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

294,80 € / kk

Pääomavastike

56,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

351,75 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

17,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 24 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autopaikka lämmin 17 eur/kk, sähköauton paikka 22 eur/kk+ kulutettu sähkö, lataussähkönhinta osakkaalle 0,22 €/kWh, mopopaikka 5 eur/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on laattalattia ja maalatut seinät, lisäksi uusittu liukuovellinen kaapisto, johon avatessa syttyy sisävalot sekä vaatehuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 10/10 MB, laajakaistaverkko.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Muuttovalmis. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2021 Vesikaton kuntotarkastus, Kattotutka Oy 2015 Kuntotutkimus 2008 LVV-kuntotutkimus 2005-2006 Julkisivun kuntotutkimus ja korjaussuunnitelma
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): 2019-2020 pintaremontti kaikissa huoneissa. Pintamateriaalit (lattia): 2019-2020 lattiaremontti kaikissa huoneissa. Pintamateriaalit (katto): 2019-2020 kattoremontti kaikissa huoneissa.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Hyvin suunniteltu, uudehko, vaalea keittiö. Komposiittiallas, moderni liesituuletin, led-valot, hyvät kylmäsäilytystilat jääpalakoneineen. Erillinen ruokailutila, johon mahtuu isompikin ruokaryhmä.
Erillinen pakastin (Korkea kaappi, rosterinen, lisäksi jääpalakone), jää-viileäkaappi (Korkea kaappi, rosterinen), uuni (integroitu kiertoilmauuni, uusi), liesi, liesituuletin (moderni), mikroaaltouuni (integroitu) ja astianpesukone (integroitu)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu, kaunis kylpyhuone.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku (+ sadettaja), suihkuseinä, peili, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin (seinä wc), bidee-suihku, pesukoneliitäntä ja säilytyskaappeja
Olohuoneen kuvaus
Valoisa kokonaisuus.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa uudet liukuovelliset kaapistot, joihin avatessa syttyy sisävalot.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellarikomero ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Hyvät säilytystilat.
Kattotyypin kuvaus
Pystysaumapeltikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
092-012-0151-0003
Isännöitsijän yhteystiedot
Pähkinähoito Oy, Taina Dahlstedt, taina@pahkinahoito.fi, 0600 550 745
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto ja Huoneistokohtaiset häkkikomerot kerroksissa
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: 1 rakennus, 3 porrasta, 4 kerrosta. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiössä on päiväkoti. Varsinainen Yhtiökokous 1.6.2023 päätökset: Päätettiin porrasovien lainan pääomittamisesta osakkaille. Rahastointipäätös: lainaosuussuoritusten ja pääomavastikkeiden rahastoinnista, että tehdyt osakkaiden lainan lyhennysten kertasuoritukset rahastoidaan ja pääomavastikkeiden lainanlyhennyksiin käytetty osuus rahastoidaan. Ylimääräisen yhtiökokouksen 13.12.2023 päätökset: Hyväksyttiin auto- ja pysäköintipaikkojen säännöt.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 35 Parkkipaikkoja: Lämmitystolpalla varustettuja autopaikkoja on 35 kpl, joista 5 varustettu keskinopealla sähköauton latauslaitteella.

Tehdyt remontit
Yhtiötä on korjattu säännöllisesti, korjaukset ovat perustuneet vuonna 2000 laadittuun kuntoarvioon ja sen perusteella laadittuun PTS-ohjelmaan.
2023 Naakka esteet (asennettu elokuussa 2023), 2022 Porrasovien uusiminen, kylmäkellari muutettu pyörävarastoksi, autojen latausinfra rakennettu 5kpl, 2021 Katon pinnoitus ja tippalistojen uusinta / Suomen Uretaani Pinnoitus Oy, Päiväkodin ilmanvaihdon parantaminen, 2020 Tyhjäksi jääneen saunan osaan rakennettu pyykin kuivaushuone, 2019 Parvekkeiden taustaseinien lämmöneristys ja panelointi, parvekkeiden taustaseinien ikkunoiden ja ovien uusiminen, ilmanvaihtokanavien nuohous, saunan toinen pesu-ja pukuhuone sekä löylyhuone uusittu, 2018 Kaikkien asuntojen ja päiväkodin ikkunat tiivistetty, ulko-oviin asennettu koodilukot, 2017 28kpl kylpyhuonetta kunnostettu nykymääräysten mukaisesti, 2016 Talojen puisen ulkoverhouslaudoituksen maalaus, 2015 Talon lämpökeskuksen ja automatiikan uusiminen, piha-alueen perusteellinen kunnostus, 2014 Lukkojen, postilaatikkojen ja ovikellojen uusiminen, 2013 Parvekkeiden peruskorjaus, maalaus ja lasitus sekä vesikourujen uusiminen heinä-marraskuu, 2012 Porrashuoneiden ja kellarikäytävän seinien ja kattojen maalaus, pysäköintialueen kaivonkansien korjaus, 2010 Piha-alueen istutusten uusiminen ja pihakalusteiden korjaaminen, 2009 Ilmanvaihtokanavien nuohous, 2008 Talon katon paikkakorjaus ja yläpohjan tuuletuksen parantaminen, 2007 Julkisivuremontti, 2006 Päiväkodin ilmastointilaitteiden peruskorjaus, 2004 Lämmitysverkoston tasapainotus ja patteritermostaattien uusiminen, 2003 Pysäköintialueen autolämmitystolppien uusiminen ja jätekatoksen sähkötyöt, piha-alueen asfaltointi, Kylmävesipohjajohdon uusiminen sekä lämpö- ja vesijohtojen linjasulkuventtiilien uusiminen, 2002 Uusittu kellarikerroksen kylmävesijohdot, 1998 Salaojatyöt ja päiväkodin kosteusvaurioiden korjaus
Tulevat remontit
PTS- vuosille 2024-2027.
2024 Pihavalaistuksen uusiminen ja pihan asfaltointi (arvioitu kustannus 30 000 eur). Lisätietoa: Pihavalaistuksen uusiminen ja pihan asfaltoinnista ei ole vielä päätetty ja tultaneen päättämään 2024 yhtiökokouksessa tai sitten siirretään tuleville vuosille.
2025 Linjasaneerauksen hanke- ja toteutussuunnittelu (arvioitu kustannus 25 000 eur).
2026 Ikkunoiden uusiminen (arvioitu kustannus 150 000 eur)
2027 Linjasaneeraus (arvioitu kustannus 2 000 000 eur).
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.01.2025
Tontin koko
4 464 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki p. 09 83911/kaavoitus. Vantaa-info antaa kaupungin palveluihin liittyvää yleisneuvontaa. Vantaa-infot sijaitsevat Korsossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. Ostajan tulee tutustua huolellisesti lähialueen kaavoitukseen ja muihin tietoihin karttapalvelusta: http://kartta.vantaa.fi. Sijaitsee lentomelualueella (lentomeluvyöhyke 2), katso finavia.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Pähkinämaa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Mm. Pähkinärinteen ostoskeskus palveluineen, apteekki, kirjasto, neuvola, kukkakauppa, Ratagolf, Kuntosali, K-Market, Alepa, R-kioski, Sali Sports& grill, Ravintola Hassel ja Vagabonda, Pizzerioita, Lammaslammen ulkoilualue.
Paikallistiedot: Taloyhtiö sijaitsee aivan Pähkinärinteen ostoskeskuksen, Alepan sekä K-supermarket Pähkinärinne Herkkupähkinän tuntumassa. Kilometrin päässä on K-Market sekä 3 km päässä Myyrmannin kauppakeskus monipuolisine palveluineen. Sellon- sekä Jumbon kauppakeskukset myös lähellä.
Koulut: Pähkinärinteen, Hämeenkylän, Rajatorpan ja Tuomelan koulut. Martinlaaksossa ja Myyrmäessä kaikki kouluasteet.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Bussit vierestä, läheltä kulkee vilkas bussiliikenne mm. Myyrmäkeen, Helsinkiin ja lentokentälle. Myyrmäessä Kehärata eli junayhteys suoraan lentokentän ja Tikkurilan sekä Helsingin suuntaan.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vuokrataan isännöitsijäntoimistosta, josta ne jaetaan jonotusjärjestyksessä.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Pähkinärinne, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, Ked, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.