Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Kerrostalo | 4h, k, kph, erill. wc, vh, las. parv.(yj 4h, k, ak)

Aapelinkatu 9 A, Matinkylä, Espoo

Hinta

349 000 €

Koko

96,5 m²

Vuosi

1971

Tule ihastumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin, jolla on ollut vain kaksi omistajaa - eli täällä viihdytty pitkään! Asunto on hyvässä kunnossa ja se on läpikäynyt mittavan remontin vuonna 2014, jolloin mm. keittiö uusittiin moderniksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, astianpesukone sekä kiertoilmauuni höyrytoiminnolla. Keittiöniemeke tuo lisää sekä säilytys- että työskentelytilaa ja arkiruokapöydälle on oma paikkansa ikkunan ääressä. Olohuone on avara ja sen yhteydessä on kaakkoon avautuva lasitettu parveke. Upea kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä laadukkain kaluste- ja materiaalivalinnoin ja kodinhoitotoiminnot on sijoitettu tehokkaasti yhdelle seinustalle. Rauhallisen sisäpihan puolella sijaitsevat makuuhuoneet ovat tilavat ja niistä löytyy runsaasti kaappitilaa. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa (3/3) ja täältä aukeaa ihanan avarat näkymät lähiympäristöön. As. Oy Aapelinkatu 9 on valmistunut vuonna 1971 ja sijaitsee omalla tontilla. Yhtiötä on hoidettu suunnitelmallisesti mm. julkisivujen ja parvekkeiden saneeraus (2004) ja viimeisimpänä on valmistunut linjasaneeraus (2022). Yhtiössä on tyylikkäät saunatilat sekä etätyötila, jonka yhteydessä olevassa saunassa hetivalmis kiuas. Asukkailla on lisäksi mahdollisuus vuokrata lisävarastotiloja. Yhtiössä on mm. taloyhtiölaajakaista 50Mb ja sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet. Matinkylä on ihanteellinen alue asua, sillä täällä yhdistyvät kaupunkiasumisen mukavuudet ja vehreät maisemat meren läheisyydessä. Kauppakeskus Iso Omenan kattava palvelutarjonta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja ihastuttava rantaraitti kahviloineen ja ulkokuntosaleineen kutsuu reippailemaan vuoden ympäri. Alueella on myös useita kouluja ja päiväkoteja, myös ruotsinkieliset ja lisäksi monipuoliset liikunta- ja urheilupalvelut mm. urheilupuisto sekä uimahalli. Matinkylästä on loistavat liikenneyhteydet niin julkisilla (metro ja bussi) kuin omalla autollakin. Esittelyt ja yhteydenotot: ________________________________ SOLID HOUSE HELSINKI OY Jenny Vento LKV, BBA, Partner 0500 980 948 jenny@solidhouse.fi facebook: Jenny Vento LKV instagram: jennyventolkv www.solidhouse.fi/jenny-vento _____________________________

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 10:50 - 11:20

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Jenny Vento
p. 0500 980 948

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350941
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, erill. wc, vh, las. parv.(yj 4h, k, ak)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
96,5 m²
Kokonaispinta-ala
96,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
viim. 11.8 / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

269 369,81 €

Velkaosuus

79 630,19 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Neliöhinta

3 616,58 €/m²

Vastike

Hoitovastike

414,95 € / kk

Pääomavastike

559,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

974,65 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: **Vesimaksu on ennakko, tasaus kulutuksen mukaan. **Autopaikka (sähköpistoke) 15 €/kk **Saunamaksu (vakiovuoro) 10 €/kk **Sauna 5 & etätyötila 25 €/kk **Sähkömaksu kylmäkaapista 3 €/kylmäk./kk **Varastovuokrat 8 €/yks./kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Irralliset kaapit (makuuhuoneissa ja eteisessä Ikean kaapistot), kiinteät valaisimet, sälekaihtimet (kaikissa ikkunoissa, asennettu 2014), naulakko.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, Perusnopeus 50 Mb (sis. vastikkeeseen), Taloyhtiölaajakaista. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: **ylimääräinen yhtiökokous 14.11.2023: -Päätetty linjasaneerauslainan siirtämisestä Nordeaan. Lainan korkomarginaali siirron jälkeen on 0,48% ja viitekorko 6 kk Euribor **Varsinainen yhtiökokous 18.4.2023: - Hallitukselle annettiin valtuutus ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseksi enintään yhdeltä kuukaudelta taloudellisen tilanteen niin vaatiessa ja annettiin hallitukselle valtuutus pääomavastikkeen muuttamiseen korkotason muuttuessa. - Päätettiin, että osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset rahastoidaan lainan- lyhennysrahastoon tilikaudelta 2023. Pääomavastikkeet tilikaudelta 2023 tuloutetaan ja ne ovat sijoittajaosakkaille näin ollen vähennyskelpoisia. **YJ 15§ Kunnossapitovastuu: vastuu talon rakentamisen jälkeen osakkeenomistajan rakentamien huoneistokohtaisten rakennemuutosten kuten sähköjohtojen, saunan tai vastaavien korjaamisesta, kunnossapidosta ja yhtiölle mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista kuuluu osakkeenomistajalle. **Yhtiön linjasaneeraus on valmistunut kesäkuussa 2022 ja hankkeen takuuaika on 24kk. **Vedenkulutuksen tasauslasku kerran vuodessa marraskuussa. Ensimmäiseltä vuodelta tehdyssä tasauslaskutuksessa on käytetty hintana kylmän veden osalta 3,31 euroa/m3 ja lämpimän veden osalta 7,00 euroa/m3. **Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty MML:n huoneistotietojärjestelmään ja omistusoikeus perustuu paperiseen osakekirjaan. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Lisäksi saattaa syntyä pankkien määräämiä kuluja.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: kuntotarkastus tehty joka huoneistoon linjasaneerauksen hankesuunnittelun yhteydessä 2020-21.
Asbestikartoitus
  • 1.1.2016 voimaan tulleen asbestilain mukaisesti ennen vuotta 1994 valmistuneessa huoneistossa tulee ennen remonttiin ryhtymistä varmistua, sisältääkö purettavat rakenteet asbestia tai muita haitta-aineita.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Puustellin keittiö, remontoitu 2014. Kaikki kodinkoneet AEG. Työtasot laminaattia, välitila huurrelasia.
Jääkaappi, liesi, erillisuuni (höyryuuni), liesituuletin, mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone (integroitu) ja Pakastinkaappi, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu 2021 linjasaneerauksen yhteydessä
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä (liukuovella), lattialämmitys (mukavuuslämpö), pesukoneliitäntä, peilikaappi (Temal), allaskaappi (Temal) ja Siivouskaappi, Pyykkikaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Terasti Oy, Matti Törrönen, matti.torronen@terasti.fi, 050-453 3636
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, väestönsuoja, kuivaushuone (5 kpl), urheiluvälinevarasto ja etätyötila, kuntosali, lisämaksullisia säilytystiloja
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiössä 3 saunaa: 2 kk maksulla ja 1 kertamaksulla (heti valmis-kiuas). Taloyhtiön kiinnitykset: 8 500 800 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 73 Parkkipaikkoja: latauspisteet: 2 kpl 11 kWh type 2 ja 8 kpl 3,6 kWh

Tehdyt remontit
**2021-2022: Linjasaneeraus perinteisellä menetelmällä, sähkönousujen uusiminen, pihan ajotien levennys 3-talon edustalta ja uudelleen asfaltointi, etätyötilojen rakentaminen, lukitusjärjestelmän muutos, iLoq S5-avaimille, talotikkaiden nousukiskojen uusiminen.
**2020: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu ja kilpailutus, 2-talon edustan portaikon ja kaiteiden kunnostus, sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet 2 x 11 kW ja 8 x 3,6 kW, 1-talon IV-koneen uusiminen.
**2019: Lämmitysverkoston paineastioiden uusiminen.
**2018: C-portaan välipohjan puhdistus.
**2017: 5-talon IV-laitteiston uusiminen Compact Eco-järjestelmällä.
**2016: Kellarikäytävien takana olevien kylmien ”sokkelitilojen” eristys, kuivaustelineiden ja pihakaiteiden maalauskunnostus, vesikattojen kuntotarkastus ja huoltokorjauksia läpivienteihin sekä pellityksiin.
**2015: 2-talon IV-laitteiston päivitys Compact Eco-järjestelmällä, roskakatosten lattioiden pinnoitus, lipputangon ja alueopastekylttien uusiminen.
**2014: 3-talon edustan piha-alueen pinnoitekorjauksia, 1- ja 2-talojen porrashuoneiden maalaukset.
**2013: 3- ja 4-talojen porrashuoneiden maalaukset.
**2012: 5-talon porrashuoneen maalaus, 2-talon hissin koneiston, -ohjausjärjestelmän ja -sisustan uusiminen. **2010: Lämmitysverkoston moottoriventtiilien uusiminen.
**2009-2010: Huoneistojen ulko-ovien kunnostus.
**2009: C-portaan savunpoistoluukun asennus, porrashuoneiden ulko-ovielementtien uusiminen, pihan perusparannustyöt, 1 – 5 talojen välinen alue.
**2005: Pihatöitä: 3 – 4 – 5 talojen edustojen tukimuurit ja istutukset, alaparkkipaikan autolämmitysjärjestelmän uusiminen.
**2004: Parvekelasituksen asentaminen (yhtiön vastuulla), julkisivujen ja parvekkeiden saneeraus (lämpörappaus), 5-talon lämmönvaihtimen uusiminen.
**2003: Varastojen puuovien uusiminen, 2-talon lämmönvaihtimen uusiminen.
**2000: Etuikkunoiden hankinta ja asennus.
**1995: Jätekatosten rakentaminen.
**1994: Vesikattojen saneeraus.
Tulevat remontit
Hallituksen arvio kunnossapitotarpeesta vuosien 2023–2027 aikana:
**2023: VSS:n kuntotarkastus ja tarvittavat huollot/päivitykset, piha-ajoreitin levennys Aapelinkadun varressa, rengasvaraston saneeraus, piha-alueen kunnostusta.
**2024: Kuntoarvion päivitys, kattoremontin ja aurinkopaneeliasennuksen hankesuunnittelu/suunnittelu, kattoremonttikierroksen aloitus ja mahdollisesti aurinkopaneelien asennus.
**2025–2027: Määritellään 2024 kuntoarvion perusteella.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.09.2033
Tontin koko
13 409 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu p. 09 8162 5000
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Aapelinkatu 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alepa läheellä, Ison Omenan kattavat palvelut n. 1 km
Koulut: Matinlahden koulu, Mattlidens skolcentrum, Matinkylän lukio, Tiistilän koulu (aukeaa 08/24, päiväkoti sekä ala- ja yläkoulu). Useita päiväkoteja alueella.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Jenny Vento, 0500 980 948, jenny.vento@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jenny Vento

Kiinteistönvälittäjä, LKV, BBA, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.