AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Rivitalo | 2h, k, s, ph, erillinen wc, vh, varasto, oma piha-alue

Jauhokalliontie 3 A, Vierumäki, Heinola

Hinta

45 850 €

Koko

61 m²

Vuosi

1986

Vierumäen keskustassa vain noin 6,5 kilometrin päästä Suomen Urheiluopistolta ja Vierumäen golfkentiltä (Cooke ja Classic), nyt myynnissä tilava saunallinen 1-tasoinen rivitalokaksio 61,5 m2. Tämä huoneisto soveltuu hyvin vakituiseksi kodiksi tai vaikkapa ympärivuotiseksi loma-asunnoksi. Tämä myytävä kohde on monipuolisesti liikuntaa harrastaville mitä mainioin paikka asua tai viettää vapaa-aikaa, sillä Vierumäen Urheiluopisto tarjoaa todella monipuoliset harrastusmahdollisuudet liikkuville ihmisille hiihdon ja golffin lisäksi niin talvella kuin kesällä. Tämän huoneiston sauna ja pesuhuone on remontoitu kokonaisuudessaan vuonna 2020. Pesuhuoneen seinissä on valkoiset korkeakiiltoiset seinälaatat ja lattiassa on vaaleanharmaat lattialaatat. Sauna on paneloitu kokonaan ja saunassa on haapalauteet. Saunan lattiassa on samat vaaleanharmaat lattialaatat kuin pesuhuoneessa. Myös saunan sähkökiuas on uusittu remontin yhteydessä. Huoneistossa on erillinen wc, joka lisää asumismukavuutta. Makuuhuone on tilava ja makuuhuoneesta on käynti isoon vaatehuoneeseen. Keittiö on alkuperäinen ja osa ostajista päivittää keittiön kokonaan ja osa voi uusia vain kaapistojen ovet ja kodinkoneet. Taloyhtiön pihassa on yksi sähköpistokkeellinen autopaikka jokaiselle huoneistolle. Taloyhtiön katto on uusittu konesaumatuksi peltikatteeksi -18 ja huoneistojen sisäänkäyntien päälle on rakennettu lipat -12, salaojakorjaukset on tehty -23 sekä vesien poisohjausta. Niihin taloyhtiön huoneistojen kylpyhuoneisiin, joita ei ole vielä remontoitu, tullaan tekemään korjauksia taloyhtiössä tehdyn kylpyhuoneiden kartoituksen perusteella lähituleviausuudessa. Tervetuloa tutustumaan tähän huoneistoon yksiityisesittelynä. Soita, laita viestiä tai watsappia Marjo Hurskainen p. 040-9322892. Tavoitat minut myös sähköpostilla marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351016
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s, ph, erillinen wc, vh, varasto, oma piha-alue
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1986
Vapautuminen
viimeistään 6 kk vuokralaisen irtisanomispäivästä lukien. Huoneisto on vuokrattu. Vuokralaisella on 6 kk irtisanomisaika. Huoneisto vapautuu viimeistään 6 kk päästä irtisanomispäivästä. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

41 917,00 €

Velkaosuus

3 933,00 €

Velaton hinta

45 850,00 €

Neliöhinta

751,64 €/m²

Vastike

Hoitovastike

161,65 € / kk

Pääomavastike

80,09 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

241,74 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

5,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vuokralainen maksaa itse vesilaskunsa kulutuksen mukaan suoraan taloyhtiölle. Vuokralainen maksaa huoneiston käyttösähkön ja lämmityskustannukset itse. Nykyisen vuokralaisen sähkön kulutus on ollut n. 10.000 kWh ja päälle sähkön siirtokustannus, niin kustannukset olleet noin 1.964 €/vuosi yhteensä

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Digi-tv).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suora sähkö. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: sähköpatterit
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka on.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Keittiössä on valkoiset keittiökaapistot, kaapistojen ovissa on puureunukset ja vetimet. Lattiassa on puunsävyinen laminaatti. Seinät on maalattu valkoiseksi ja katossa on puupaneelit. (Laminaatin alla on vanha mosaiikkiparketti). Jääkaappi-pakastin, sähköliesi, liesituuletin (alkuperäinen), astianpesukone on, mutta astianpesukonetta ei ole käytetty ja sen joutuu uusimaan. Huoneiston vesivaraaja on sijoitettu keittiöön.
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneiston pesuhuone on remontoitu kokonaisuudessaan 2020. Pesuhuoneen seinissä on valkoiset korkeakiiltoiset seinälaatat/harmaa tehostelaattarivi suihkun kohdalla. Suihku, peili, pesukoneliitäntä. Katossa on kuusipaneelit.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc:n seinissä on muovitapetti. Katto on maalattu. Wc-istuin, allas, allaskaappi. Lattia on laatoitettu.
Saunan kuvaus
Sauna on uusittu kokonaisuudessaan 2020. Saunan seinissä ja katossa on kuusipanelointi. Lattiassa on 10 x 10 harmaat lattialaatat. Leppäpuiset lauteet ja sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät on tapetoitu. Lattiassa on puunsävyinen laminaatti. Katto on lakattua puupaneelia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen seinät on tapetoitu. Katto on valkoiseksi maalattu levykatto. Lattiassa on puunsävyinen laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston vaatehuone on tilava ja vaatehuoneessa on hyllyjä sekä tankoja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä- ja Tilipalvelu I. Mällönen, Irja Mällönen-Valkeinen, irjam@phnet.fi, 044-3881300
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Digi-tv/antennitalous
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 12 Parkkipaikkoja: Jokaiselle huoneistolle on yksi sähköpistokepaikka.

Tehdyt remontit
Julkisivujen kattolipat rakennettu -12, huoneistojen patterit uusittu (A7) -13, tikkaat uusittu, otsalaudat maalattu -15, huoneistojen pesuhuoneet uusittu B10 ja A3, tiilikatto uusittu konesaumatuksi peltikatoksi -18, talon hulevedet johdettu putkella kaivoon, salaojat korjattu, terassiaidat uusittu, asuntojen terassit uusittu asunnot 1, 6, 9, 10, 11, 12 osakkaan muutostöinä -22
Tulevat remontit
Vuodet 2023-2027: takaovien kunnostus, piha-aitojen maalaus, salaojitus ja vesien ohjaus (tehty jo v-23), kosteiden tilojen kunto- ja korjaustarpeiden selvitys (selvitys tehty -23)
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.01.2025
Tontin koko
6 940 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Punakanerva

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Tämän huoneiston sähköpistokkeellinen piha-autopaikka on K2. (Autopaikoista on sovittu sisäisesti taloyhtiössä. Niistä ei ole merkintää yhtiöjärjestyksessä.)
Tiedustelut
Marjo Hurskainen, 040 932 2892, marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Heinola

Asuinalueena Vierumäki, Heinola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marjo Hurskainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.