Westhouse LKV
Westhouse LKV

Kerrostalo | Oh, avokeittiö, rt, mh, kph, khh, wc, kaksi lasitettua parveketta

Atlantinkatu 10 A, Jätkäsaari, Helsinki

Hinta

576 758 €

Koko

83 m²

Vuosi

2019

Löydä oma rauhasi ja urbaani elämäntyyli Helsingin sydämestä, Jätkäsaaresta. Tämä 83 m2 suuruinen huoneisto loppuvuodesta 2019 valmistuneesta talosta Atlantinkatu 10:ssä tarjoaa valoisaa ja modernia asumista kuudennen kerroksen rauhassa. Avarat tilat kutsuvat viihtymään – olipa kyseessä sitten rentoutuminen olohuoneessa tai ystävien kestitseminen tyylikkäässä avokeittiössä, jonka laadukas saareke ja kvartsikomposiittitaso tekee ruoanlaitosta nautinnollisen. Huoneistoon on rakennusvaiheessa tehty runsaasti muutostöitä kuten upea tammilankkulattia kaikissa asuintiloissa, räätälöity keittiö integroituine jääkaappeineen ja pakastimineen. Kylpyhuoneen yhteyteen on toteutettu käytännöllinen kodinhoitotila. Asunnossa on todella avarat oleskelutilat ja yksi makuuhuone, mutta toinen makuuhuone on mahdollista toteuttaa olohuonetta pienentämällä alkuperäisen pohjapiirroksen mukaisesti. Kaksi upeaa lasitettua parveketta – toinen etelään, toinen pohjoiseen – tuovat lisätilaa ja mahdollisuuden nauttia auringosta sekä urbaaneista näkymistä. Asunto Oy Helsingin Atlantinkaari on poikkeuksellisen laadukas ja hyvin hoidettu taloyhtiö, jonka asumisviihtyvyyden kruunaa erinomainen äänieristys. Kahdeksannesta kerroksesta löytyvät sauna ja kerhohuone. Pesutupa kuivaushuoneineen on veloituksetta asukkaiden käytössä. Kolmen taloyhtiön yhteisestä autohallista on mahdollisuus vuokrata autopaikka jonotusperiaatteella. Kulkuyhteydet niin raitiovaunulla kuin autollakin ovat erinomaiset. Lähipalvelut, kuten ravintolat, kahvilat ja kaupat, ovat vain kivenheiton päässä. Tämä tavanomaisesta tyylikkäästi poikkeava koti soveltuu erinomaisesti niin sinkuille kuin pariskunnille, jotka arvostavat laadukasta ja huoletonta asumista keskeisellä sijainnilla. Esittelyt ja lisätiedot: Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351067
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, avokeittiö, rt, mh, kph, khh, wc, kaksi lasitettua parveketta
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
83 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

492 480,86 €

Velkaosuus

84 277,14 €

Velaton hinta

576 758,00 €

Neliöhinta

6 948,89 €/m²

Vastike

Hoitovastike

498,00 € / kk

Pääomavastike

664,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 162,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

60,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksut tasataan kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Kaksi lasitettua parveketta, joista toinen 17 m2 suuruinen etelän puolelle ja toinen 15 m2 suuruinen pohjoisen puolelle.
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia taloyhtiölaajakaista. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Hitasasunto, kunnalla lunastusoikeus. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Korkeatasoinen Saton 75-vuotiskohde, yksi laadukkaimmista Hitas-taloista Jätkäsaaressa. Äänieristys on erinomainen. Parvekelasitus on tavanomaista paksumpi äänieristyksen vuoksi. Porraskäytävä ja porrastasanteet valoisat.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asuinhuoneiden seinät on maalattu erikoisvärillä. Pintamateriaalit (lattia): Laitetuilla isoilla parvekkeilla on laadukas tummanharmaa thermomatto - Balkoner.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Tyylikäs avokeittiö, jonka katseenvangitsijana on valtavan kokoinen saareke, tasot näyttävää ja laadukasta kvartsikomposiittia. Keittiön koneet Elektrolux.
Jääkaappi, erillinen pakastin, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, erillisuuni, liesi ja viinikaappi (Avintage merkkinen - uusittu heinäkuussa 2023)
Lattiamateriaalit: Tammilankkuparketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava kylpyhuone, jossa on tilaa myös pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Saunan tilalle on rakennettu pyykin käsittelytila/ vaatehuone.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, allaskaappi, peilikaappi, lattialämmitys, wc-istuin, suihkukaappi, bidee-suihku ja mukavuus lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Eteisessä on tyylikäs erillinen wc, jossa on laadukkaat seinälaatat.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Tunnelmallinen olohuone, josta on kulku pohjoiseen suuntautuvalle lasitetulle parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Tammilankkuparketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Viihtyisä makuuhuone sisäpihan puolelle.
Lattiamateriaalit: tammilankkuparketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, kaapistot ja vaatehuone
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa & Co Oy, Marja Virtanen/ Emännöintitoimisto Aamu, palvelumestari@aamu.io, 09 615 07 333
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pyörävarasto, pesutupa, kellarikomero, kuivaushuone ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 6 905 880 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 21 Parkkipaikkoja: Talon pihakannen alla on kolmen yhtiön käytössä oleva parkkihalli Atlantinparkki. Talolla 21 paikkaa, joista 13 sähköistetty. Paikat jonotusperiaatteella, eivät siirry asunnon mukana. Naapuriyhtiöltä (Sato) voi tiedustella mahdollista vapaata paikkaa.

Tehdyt remontit
2020: Asuntokauppalain (AsKL) mukainen vuositarkastuskokous. 2021: Vuositarkastustöiden jälkitarkastus.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys yhtiökokousta 2023 seuraavien viiden vuoden aikana. 2023: Latausinfran rakentaminen 11 autopaikalle. Hissipuhelimen päivitys. 2024: Parvekelasien huolto. 2026: IV-nuohous ja säätö.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 24.04.2027
Tontin koko
662 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
100 356,84 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
1.1.2080

Asunto Oy Helsingin Atlantinkaari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Taloyhtiön rakennuksessa katutasossa Ravintola Baba's House. Lidl 250 m, Alepa 850 m, K-Market Jätkäsaari 900m, kuntosali kadun toisella puolella, alueella useita ravintoloita ja kahviloita, kauneushoitoloita jne.
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Erinomaiset julkiset yhteydet keskustaan, raitiovaunu 9 Kampin kautta Pasilaan (pysäkki 150 m) ja raitiovaunu 8 Töölön kautta Oopperalle ja edelleen Arabianrantaan (pysäkki 250 m) ja viikonloppuisin 8T Länsisatamasta Atlantinkatua pitkin Töölön kautta Arabianrantaan (pysäkki 150). Viikonloppuisin myös Länsisatamasta. 1T Bulevardin kautta Mannerheimintielle ja Käpylään. Autolla helposti Länsisatamankatua pitkin Crusellin sillan kautta Länsiväylälle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Nykyisellä omistajalla on autohallista yksi paikka vuokrattuna, paikka ei siirry asunnon mukana, autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella. Naapuriyhtiöltä, jolla on paikkoja samassa hallissa, voi myös tiedustella vapaiden paikkojen tilannetta.
Pihan kuvaus
Piha-alueet yhteiskäytössä ja yhteishoidossa naapuritaloyhtiöiden kanssa, pihatoimikunnassa on kustakin talosta oma edustajansa.
Tiedustelut
Nina Nykopp, 0400 22 6020, nina.nykopp@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Jätkäsaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.