RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

Paritalo | 4-6h, avok, 2kph, s, wc, vh, läm. at

Loutinkatu 19, Loutti, Järvenpää

Hinta

648 600 €

Koko

150 / 168 m²

Vuosi

2024

Turvallista ja luotettavaa uudiskohdekauppaa – Unelmakotisi odottaa! Oletko miettinyt, onko turvallinen uudiskohdekauppa mahdollista tässä markkinatilanteessa? Vastaus on kyllä, ja tässä on syy, miksi? Tämä ainutlaatuinen koti valmistuu idylliseen Loutin kaupunginosaan arviolta toukokuussa 2024. Ainutlaatuinen kauppamallimme mahdollistaa, että maksat kodistasi vasta, kun se on valmis ja käyttöönottokatselmus on suoritettu. Pääset siis tutustumaan uuteen, juuri sinun valintojesi mukaan viimeisteltyyn kotiin ennen kuin investoit penniäkään. Lisäksi rakentajamme mittava suorituskyvyttömyysvakuutus tarjoaa sinulle ja uudelle kodillesi turvan rakennusliikkeen lakisäätäisen vastuun lisäksi. Yksi onnekas ostaja on jo löytänyt unelmiensa kodin – nyt on sinun vuorosi! Vielä ehdit vaikuttaa – Tee unelmistasi totta Vielä markkinoilla olevissa kodeissa sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan suunnitteluun, jos toimit nopeasti. Valitsemalla oman kotisi pian, sinulla on vielä mahdollisuus vaikuttaa muun muassa huoneiden määrään, sijoitteluun, keittiön muotoon ja varustukseen, kylpyhuoneiden ja saunan suunnitteluun sekä kaikkien tilojen tyyli- ja materiaalivalintoihin. Välittäjämme ja rakentajamme ovat täällä auttamassa sinua jokaisessa valinnassa, varmistaen, että unelmakotisi toteutuu juuri niin kuin olet toivonut. As Oy Järvenpään Aurinkohonka – Modernia asumista parhaimmillaan Tämä uudiskohde koostuu neljästä asunnosta, jotka rakentuvat omalle tontilleen kaksikerroksisena. Tarjolla on kaksi 150 neliön neljän huoneen asuntoa ja kaksi 125 neliön kolmen huoneen asuntoa, joissa kullakin on omat erilliset parvekkeet ja terassit. Lisäksi jokaisen asunnon kellarikerrokseen sijoittuu tilava, noin 18-neliöinen autotalli sekä kahden auton katos varustettuna sähköauton latausasemalla. As Oy Järvenpään Aurinkohonka ylpeilee A-energialuokallaan, ja lämmityksenä toimii maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Viilennys hoituu jäähdytyskonvektorilla ja lattiaviilennyksellä, ja sähköntuotantoon on varauduttu lisäksi aurinkopaneelioptiolla. Sijainti – Elämää lähellä luontoa ja palveluita Tämä koti sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa, vehreällä Loutin omakotitaloalueella. Alue tarjoaa ihanteelliset puitteet eri elämäntilanteissa oleville asukkaille. Ulkoilumahdollisuudet, koulut, päiväkodit, kauppa- ja terveyspalvelut sekä vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Rakentajasi – Suomen Hyvä Koti Oy Tulevan kotisi rakentaa Suomen Hyvä Koti Oy, paikallinen uudisrakentamisen ammattilainen, joka on tunnettu korkealaatuisesta työstään jo vuodesta 2006. Toimi Nyt – Unelmasi Koti Odottaa Älä anna tämän mahdollisuuden lipua käsistäsi. Ota yhteyttä ja aloita matkasi kohti unelmiesi kotia jo tänään! Myynti ja esittelyt: Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS, Kaupanvahvistaja 0400250885

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351085
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-6h, avok, 2kph, s, wc, vh, läm. at
Asuintilojen pinta-ala
150 m²
Muiden tilojen pinta-ala
18 m²
Kokonaispinta-ala
168 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024
Vapautuminen
valmistuttua, arviolta 5/2024

Hinta

Myyntihinta

648 600,00 €

Velaton hinta

648 600,00 €

Neliöhinta

4 324,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

300,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

300,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Arvioitu hoitovastike 2,00 € / m2 / kk sisältää kiinteistöveron, rakennuksen vakuutuksen, ja jätehuollon (Arviossa ei ole huomioitu mahdollista ammatti-isännöintiä, huoltoyhtiön käyttöä tai muita vapaaehtoisia yhtiön kuluja, joista päätetään myöhemmin osakkaiden kesken). Vesi maksetaan huoneistokohtaisen mittauksen eli kulutuksen mukaan. Jokaisella huoneistolla on oma maalämpökaivo- ja lämmitysyksikkö. Lämmitys-/jäähdytyskulut maksetaan siis huoneistokohtaisesti kulutuksen mukaan. Sähkö maksetaan oman kulutuksen ja sähkösopimuksen mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Huoneistoon voidaan halutessasi toteuttaa vaatehuone tai walkin-closet ratkaisu. Kellarikerroksen sisäänkäynti voidaan toteuttaa joustavasti erilaisin ratkaisuin, esimerkiksi tuulikaapin / kuraeteisen kautta. Halutessasi voidaan suunnitella tilaa kuivauskaapille ja erilaisia ulkovaate- tai kenkien säilytysratkaisuja sisäänkäynnin yhteyteen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Huoneiston oleskelutilojen puolella on suuri koko huoneiston levyinen lounaan suuntainen terassiparveke, joka voidaan halutessa lisätyönä kattaa tai lasittaa taikka varustaa valmiiksi porealtaalla (kysy hintaa välittäjältäsi). Kaikilla terassiparvekkeilla poreallasvaraus (16A sähkö). Lisäksi huoneiston takapihan puolelle rakennetaan viihtyisä koko huoneiston levyinen terassi, jolla voit nauttia metsämaisesta näkymästä oman huoneiston käytössä olevan piha-alueen takana.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Asuntokohtainen maalämpö invertterimaalämpöyksikkö. Asuntokohtainen aurinkosähköjärjestelmävaraus. Jäähdytyskonvektori/lattiaviilennys.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Honka painumaton massiivihirsi. Kellari betonirakenteinen
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): EKOLOGINEN PUU Ulkoseinät: uudistuva, kestävästi kasvatettu, PEFC-sertifioitu hirsi on yksi ekologisimmista rakennusmateriaalivaihtoehdoista ja puurakentamisen hiilijalanjälki jääkin huomattavasti muita rakennusmateriaaleja pienemmäksi. Puu sitoo kasvaessaan ilmasta hiilidioksidia, joten puiset rakennukset toimivat hiilivarastoina koko elinkaarensa ajan. Väliseinät: hirsipaneeli tai maalattu kipsilevy. Aurinkohongan kodeissa on tilaa hengittää. Yläkerran suuret, lattiaan saakka ulottuvat ikkunat (Mustat kiinteät tai avattavat kotimaiset tehdasvalmisteiset. Korkeus 2300 - 2600 mm. Sävy musta RAL9005) avautuvat kolmeen ilmansuuntaan tuoden valon ja vehreän luonnon osaksi kodin sisustusta. Ikkunoiden moderni ilme yhdessä aitojen hirsisei- nien kanssa luo koteihin nyky- aikaisen, lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Suurten ikkunapintojen vastapainoksi hirsiseinät toimivat akustoivana elementtinä, mikä lisää Aurinkohongan kotien rauhoittavuutta ja viihtyisyyttä entisestään. Pintamateriaalit (lattia): Valittavana on monia korkea- luokkaisia pintamateriaaleja ja kalusteita, ja esimerkiksi kattavasta lattiamateriaalien valikoimasta löytyy ratkaisu niin betoni-, parketti-, laminaatti- kuin vinyyli- tai kokolattiamattotoiveisiinkin. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta asunnoissa ei ole pattereita rajoittamassa huonekalujen sijoittelua. Pintamateriaalit (katto): Puu tai vinyyli valinnaisilla sävyillä.
Keittiön kuvaus
Kun valitset oman kotisi nopeasti pääset vielä vaikuttamaan laadukkaan ja näyttävän keittiön suunnitteluun ja materiaali- / varustusvalintoihin. Keittiö voidaan toteuttaa esimerkiksi L- tai U-muotoisena, saarekkeella tai ilman. Esimerkiksi yläkaapit voivat olla perinteisiä tai ylös aukeavia sähköovia. Haluatko aamupalakaapin? Unelmoitko tasoliesituulettimesta? Voit valita perinteiseen jääkaappipakastimen, side-by sideratkaisun ja paljon muuta. Materiaalivalinnoissa auttavat niin välittäjä kuin rakentaja. Me olemme täällä toteuttaaksemme unelmiesi masterchef-keittiön.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kun valitset oman kotisi nopeasti pääset vielä vaikuttamaan kylpyhuoneiden suunnitteluun ja materiaali- / varustusvalintoihin. Voit valita kattavasta premiumtason valikoimasta, minkälaiset kalusteet / lavuaarit / suihkut tai sadesuihkut ja peilit sekä valaistukset haluat. WC-pöntöt toteutetaan seinäasennuksella. Materiaalivalinnoissa auttavat niin välittäjä kuin rakentaja. Me olemme täällä toteuttaaksemme spa-unelmasi.
Varusteet: Lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Kun valitset oman kotisi nopeasti pääset vielä vaikuttamaan wc:n suunnitteluun ja materiaali- / varustusvalintoihin. Voit valita kattavasta valikoimasta, minkälaiset laatat / kalusteet / lavuaarit / bidee-suihkun tai peilit sekä valaistukset haluat. Tarvitsetko hoitopöytää WC-tilaan? Onnistuu! WC-pöntöt toteutetaan lähtökohtaisesti seinäasennuksella. Materiaalivalinnoissa auttavat niin välittäjä kuin rakentaja. Me olemme täällä toteuttaaksemme upeimman näkemäsi wc-tilan.
Saunan kuvaus
Kun valitset oman kotisi nopeasti pääset vielä vaikuttamaan saunan suunnitteluun ja materiaali- / varustusvalintoihin. Voit valita kattavasta premiumtason valikoimasta, minkälaiset lauteet, valaistukset, kiukaan tai lasiseinät haluat omaan saunaasi. Materiaalivalinnoissa auttavat niin välittäjä kuin rakentaja. Me olemme täällä toteuttaaksemme juuri sinulle personoitua saunavisiotasi.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kun valitset oman kotisi nopeasti pääset vielä vaikuttamaan kodinhoitohuoneen suunnitteluun ja materiaali- / varustusvalintoihin. Voit valita kattavasta premiumtason valikoimasta, minkälaiset kaapit / pyykkikaapit / hyllyt haluat. Olisiko mukavaa, kun pesukone ja kuivausrumpu olisivat ergonomisesti korotettuja? Pitäisikö kunnon kodinhoitohuoneessa olla kuivauskaappi kurakauden helpottajaksi? Onnistuu!
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys ja lattiakaivo
Olohuoneen kuvaus
Kun valitset oman kotisi nopeasti pääset vielä vaikuttamaan olohuoneen suunnitteluun. Voit valita laajasta valikoimasta itseäsi eniten mielyttävän lattiamateriaalin. Hirsi voidaan pintakäsitellä halutessasi toiveiden mukaisella sävyllä. Valaistus voidaan toteuttaa monipuolisesti erilaisilla kiinteillä valaistusratkaisuilla. Ikkunoihin voidaan miettiä halutessasi yhdessä erilaisia kaihdinratkaisuja.
Makuuhuoneiden kuvaus
Voit valita laajasta valikoimasta itseäsi eniten mielyttävän lattiamateriaalin. Hirsi voidaan pintakäsitellä halutessasi toiveiden mukaisella läpikuultavalla tai peittävällä sävyllä. Haluatko mustat ovet / ei ollenkaan ovia / lasioven? Onnistuu! Valaistuskin voidaan toteuttaa monipuolisesti erilaisilla kiinteillä valaistusratkaisuilla. Ikkunoihin voidaan miettiä halutessasi yhdessä erilaisia kaihdinratkaisuja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
186-2-246-8
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkovarasto ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 2 000 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 4 Parkkipaikkoja: Jokaiseen huoneistoon kuuluu lämmin autotalli sekä huoneiston edessä sijaitseva kahden auton leveä autokatos (jossa sähköauton latausasema virranhallinnalla ja etäohjauksella).

Energialuokka
A (2018), Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.01.2033
Tontin koko
1 323 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Järvenpää-info, Sibeliuksenkatu 8, 3. krs Puh. 040 315 2880 sähköposti: info@jarvenpaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Järvenpään Aurinkohonka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Monipuoliset kauppa- ja ravintolapalvelut alkavat heti Loutin asuinalueen toiselta laidalta. Keskustan kattavien palvelujen äärelle alle 1km kävelymatka ja JUST-terveysasemalle matkaa on pari kilometriä.
Paikallistiedot: As Oy Järvenpään Aurinkohonka sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa arvostetulla ja vehreällä Loutin omakotitaloalueella lähellä palveluita ja monipuolisia vapaa-ajanvietto- mahdollisuuksia.

Alue on ihanteellinen monenlaisille asujille eri elämäntilanteisiin. Lähin päiväkoti sijaitsee aivan nurkan takana, ja juna-asemat, koulut sekä kauppa- ja terveyspalvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä.

Ulkoilun ystävän ja aktiiviliikkujan iloksi esimerkiksi kuntoradalle, tekonurmikentälle ja koirapuistoon on lyhyt matka ja kattavat ulkoilureitistötkin alkavat heti kotiovelta.
Koulut: Esim. Harjulan kampus 750 m. Kampukselle sijoittuvat alakoulu sekä päiväkoti. Lähin päiväkoti sijaitsee aivan nurkan takana, ammattikouluun ja lukioon on radan ali matkaa alle kilometri ja Kartanon kouluun (yläaste) puolisentoista kilometriä. Katso: https://www.jarvenpaa.fi/opetus-ja-kasvatus/perusopetus/koulut

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Järvenpäästä on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet niin pääkaupunkiin kuin Lahden ja Riihimäen suuntiinkin. Saunakallion ja keskustan rautatieasemille on Loutin asuinalueelta matkaa reilun kilometrin verran. Juna kuljettaa esim. Helsingin rautatieasemalle n. 35 minuutissa. Omalla autolla Lahden moottoritielle tai Tuusulanväylälle pääsee muutamassa minuutissa.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli on 18 m2 kokoinen ja lämpiää vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tallin ovi on tehdasvalmisteinen moottoriovi, sävy musta RAL9005 ja aukeaa kaukosäätimellä. Autotallissa on voimavirtapistoke (16A). Tallissa on öljynerotuskaivo. Autokatokseen mahtuu kaksi autoa. Autokatoksessa on sähköauton latausasema virranhallinnalla ja etäohjauksella.
Pihan kuvaus
Jokaisen huoneiston käyttöön on varattu oman huoneiston terassin jatkeeksi vehreä suojaisa takapiha-alue, jolla voi oleskella nauttien auringosta ja metsäisestä rinnenäkymästä. Tontti rajoittuu puistoon.
Tiedustelut
Nina Schönberg, 040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Loutti, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.