ASUMUS LKV
ASUMUS LKV

Kerrostalo | 3h, k, wc, kph, s, khh, vh, pieni terassi

Pispalanharju 41 B, Pispala, Tampere

Hinta

282 000 €

Koko

74 m²

Vuosi

1929

Löydä uusi kotisi historiallisen kauniista Pispalasta, Tampereen sydämestä, jossa moderni asumismukavuus yhdistyy kulttuurihistorialliseen miljööseen. Tämä vuonna 1929 valmistunut ja 2012-2013 kattavasti remontoitu huoneisto tarjoaa 74 neliötä elämisen iloa Pispalanharju 41:ssä. Asunto on muutettu entisestä liiketilasta viihtyisäksi kodiksi, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Asunnon sydämessä on tyylikäs mustavalkoinen keittiö, joka on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja erillisellä aamiaistilalla. Olohuoneesta avautuu näkymä pienelle, idylliselle terassille. Terasilta voit ihailla Pispalan ainutlaatuista maisemaa sekä Pyhäjärveä. Makuuhuone on tilava ja valoisa, tarjoten rauhallisen paikan lepoon. Lisäksi kodissa on käytännöllinen kodinhoitotila, kylpyhuone lattialämmityksellä sekä oma sauna, jossa voit rentoutua leppoisissa löylyissä. Pispalanharju 41 sijaitsee alueella, joka on tunnettu upeista järvimaisemistaan ja kulttuurihistoriallisesta merkityksestään. Lähialue tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon, kuten Pyynikin maastot, Pyynikin näkötornin maistuvat munkit ja kuuluisan Rajaportin saunan. Keskustan palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä, ja lähin bussipysäkki sijaitsee vain 200 metrin päässä, joten liikkuminen on vaivatonta. Tämä asunto on ihanteellinen valinta sinulle, joka arvostat laadukasta ja huoletonta asumista historiallisesti merkittävässä ympäristössä. Taloyhtiö on hoidettu ja asukkaiden käytössä on patioalue grillimahdollisuudella sekä näkymät Pyhäjärvelle. Älä jätä tätä ainutlaatuista tilaisuutta käyttämättä – tule tutustumaan ja ihastu itse!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351117
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, wc, kph, s, khh, vh, pieni terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
0/2
Rakennusvuosi
1929
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

260 228,50 €

Velkaosuus

21 771,50 €

Velaton hinta

282 000,00 €

Neliöhinta

3 810,81 €/m²

Vastike

Hoitovastike

370,00 € / kk

Pääomavastike

223,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

593,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Laajakaistamaksu 12,90 €/huoneisto/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiötilan jatkeena oleva huone on käytettävissä vaikkapa yhdistettynä työtilana ja sijoituspaikkana isommalle ruokapöydälle, jonka ääreen on mukava kokoontua yhteisiin hetkiin. Tämän tilan yhteydessä ns. pieni eteinen, josta myös uloskäynti. Tähän tilaan on sijoitettu huoneiston ilmalämpöpumppu. Yksi huoneiston sisäänkäynti on kadun puolelta eteistilaan, jonka vieressä on heti keittiö. Eteistilan ja keittiön erottaa liukuovikaapiston ja jääkaapin avulla luotu ns. väliseinä.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu (Fujitsu, 2013) ja naulakko.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Antenni-TV (DVB-T)). Laajakaistaliittymä: Valokuitunen, valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Pienehkö puuterassi, johon kuitenkin saat sijoitettua joko pienen pöytäryhmä tai vaikkapa lepolassen. Näkymät talojen välistä Pyhäjärvelle. Sijainti ilta-auringon puolella. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Huoneistoon on remontin yhteydessä asennettu radonimuri ja kaksi imukuoppaa (varmuudella ainakin yksi imukuoppa on käytössä). Radon-mittaukset tehty n. 10 vuotta sitten, jolloin mittausarvo oli alhainen. Huoneistossa on tehty uusi radonmittaus 04/2024, jonka tuloksia odotellaan.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneisto on kauttaaltaan kattavasti remontoitu edellisen omistajan aikana 2012-2013, jolloin liiketila on muutettu asuinhuoneistoksi. Rakennustapaseloste on saatavilla välittäjältä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: - Kosteiden tilojen kuntokartoitus tehty marraskuussa 2020. - Rakennuksen julkisivun ja katon kuntotutkimus valmistunut helmikuussa 2021. - Radon mittaus uusitaan 2024.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy, Vesikiertoinen patterilämmitys
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Huoneiston kiinteät väliseinät ovat kivipintaisia ja kevytrakenteiset väliseinät gyproc. Seinäpinnat ovat joko maalattu tai tapetoitu, keittiöstä löytyy välitilan laatta ja kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu. Pintamateriaalit (lattia): Kaunis vaalea Kärch:in saarniparketti makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Muissa tiloissa laatta. Keittiössä ja kodinhoitohuoneessa sekä kylpyhuoneessa lattialämmitys.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Tyylikäs musta-valkoinen keittiö, jossa kiiltäväpintaiset kaapiston ovet. Erillinen ns. aamiaistila kaapistoineen. Rosteripintaiset kylmäkoneet. Astianpesukoneelle on varaus. Keittiön ikkunasta näkyy Näsijärvelle.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni (Kiertoilmauuni (Gram)), liesituuletin ja APK-liitäntä
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali ja Musta välitilanlaatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava suihkutila, joka erottuu kodinhoito-/pukuhuonetilasta suihkuseinällä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
WC-tilaan käynti kodinhoitotilan kautta. Musta-valkoista tyylikkyyttä ja seinälle kiinnitetty WC-istuin.
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Käytännöllinen saunatila, jonka katon rajassa kiertää valonauha tunnelman luojana. Laadukkaat Tuija-paneelit kauttaaltaan. Savunharmaan sävyinen kokolasinen ovi. Kiukaan säädin on kätevästi sijoitettu lauteiden kaiteisiin.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava yhdistetty kodinhoito- ja pukuhuonetila, jossa korkea kaapisto sekä penkkinä/tasona toimiva alakaapisto ja naulakko. Erillisessä syvennyksessä pesutornille tila.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Oleskeluun ja yhdessäoloon soveltuu parhaiten tämä tila, johon luonnonvaloa tulee isosta ikkunasta. Olohuoneesta kulku vaatehuoneeseen. Kaunis vaalea saarniparketti.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Erittäin tilava makuuhuone. Kattoon upotetut valaisimet kiertävät osin huoneen seinustalla. Makuuhuoneesta käynti pienelle puuterassille.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja vinttikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Lisäksi taloyhtiön yhteisissä tiloissa mahdollisuus esim. polkupyörän säilytykseen.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
837-213-1305-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Anitek, Anita Puttonen, 044 072 6482
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Valokuituverkko ja vinttikomero (Huoneistokohtainen säilytystila vintillä)
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Vinttitila, joka ei ole lämmitetty. Kellaritilassa yhteistila, jossa voi säilyttää mm. polkupyörää. Taloyhtiön kiinnitykset: 300 000 €.
Tehdyt remontit
2023 Ilmastointikanavien tarkistus. Ovikoodilukko A- ja B-rapun oveen. B7 kylpyhuoneen saneeraus
2022-2023 Katon uusiminen ja kattoikkunoiden restaurointi
2022 Kadunpuolen alimman hirsikerran korjaukset
2021 Seinien, kivijalan ja katon kuntotarkastukset
2020 Kylpyhuoneiden kunnon tarkastukset
2018 Lämminvesijohtojen uusinta
2017 Piippujen maakaus
2016 Kivijalan korjaus. Öljysäiliön uusiminen (vanha poistettu)
2015 Kiinteistösähköjen korjaus. Julkisivuremontti, ikkunoiden uusinta.
2014 Rappukäytävän maalaus
2011-2013 Viemärien ja kylmävesiputkien korjaus ja uusinta
2009 Katon pesu, maalaus ja peruskunnostus
2005 Öljykattilan ja -polttimon vaihto uusiin
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
321 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki/Tampereen palvelupiste, e-mail: tampereenpalvelupiste@tampere.fi, puh. 041 730 8168. Alueella on voimassa hyväksytty asemakaava, joka tuli voimaan 2017. Rakennus on kaavassa srp-2 -merkinnällä: "Suojeltava rakennus. Rakennus edustaa hyvin paikallista rakentamisen tapaa ja sillä on rakennushistoriallista, historiallista tai kaupunkikuvallista merkitystä. Rakennusta ei saa purkaa. Rakennuksen ominaispiirteet tulee ottaa muutos- ja korjaustöissä huomioon. Julkisivujen kulttuurihistoriallista arvoa ei saa turmella."
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Pispalanharju 41

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kuuluisa Rajaportin sauna on vain n. 400 m päässä. Lauri Viita -museolle matkaa on n. 300 m. Kaikki keskustan monipuoliset palvelut ovat lyhyen etäisyyden päässä. Keskustorille matkaa tulee n, 2,8 km. Sen matkan varrella on mm. Pyynikintori, Tampereen taidemuseo, Pyynikin uimahalli, pääkirjasto Metso ja Aleksanterin kirkko.
Paikallistiedot: Ylä-Pispalassa Pispalanharjun päällä sijaitseva talo on kulttuurihistoriallisesti merkittävässä paikassa. Vieressä on Pyykkimettän puisto, jossa sijaitsee punakaartilaismuistomerkki ja joka on tunnettu näköalapaikka kaupungissa. Pispala on nykypäivänä sekoitus uutta ja vanhaa rakennuskantaa sekä paljon suojeltuja rakennuksia. Pispalaa on kutsuttu Tampereen kauneimmaksi kaupunginosaksi.
Koulut: Lähin koulu on Pispan koulu, jossa toimii esikoulu ja luokat 1.-6. Lähin yläaste sijaitsee Kaarilassa, jonne matkaa on n. 1,8 km. Tampere on koulutuskaupunki, jossa on runsaasti eri ammatillista koulutusta, erityisosaamisalueisiin erikoistuneita lukioita, yliopisto ja korkeakouluja.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Lähin bussipysäkki sijaistee Pispalanharjun varrella n. 150 m päässä (linja 27, joka kulkee tunnin välein arkipäivisin klo 5:50-17:50 välillä ja lauantaisin 9:50-16:50 välillä). Pispalan valtatien varteen on kävellen matkaa n. 200 m ja sieltä liikennöin runsaasti niin lähi- kuin kaukoliikenteenkin busseja useita kertoja tunnissa ympäri vuorokauden.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiön vieressä on alue, jota on käytetty pysäköintiin ja jossa voi vapaasti pysäköidä tilan salliessa. Muutoin Pispalalle tyypillisesti kadunvarsipysäköinti.
Pihan kuvaus
Taloyhtiön sisäpihalla on asukkaiden käytössä patioalue, jossa on kesäisin puutarharyhmä ja grilli. Patioalueelta on upea näkymä Pyhäjärvelle Pispalan talojen kattojen yli. Sisäpihalla myös mattoteline asukkaiden käyttöön.
Tiedustelut
Jaana Vuorinen, 050 553 4376, jaana@asumusto.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Pispala, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jaana Vuorinen

ASUMUS LKV

ASUMUS LKV
ASUMUS LKV
SKVL jäsenyritys

Elotie 2,
33470 Ylöjärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.