RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

Kerrostalo | 2h + kk + vh + kph + las.parv

Kuutamokatu 6 C, Olari, Espoo

Hinta

129 000 €

Koko

48,5 m²

Vuosi

1974

Valoisa ja muuttovalmis kaksio Espoon Olarissa rauhallisessa ympäristössä, palveluiden vieressä. Tämä koti sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa, ei katutasossa. Hissin ansiosta kulku on esteetön, Suuret ikkunat sekä lasitettu parveke tarjoavat kauniin näkymän taloyhtiön puistomaiselle sisäpihalle. Keittiö on uusittu 2015. Olohuoneen ja makuuhuoneen vaalea värimaailma luo lämpöä ja kodikkuutta. Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Loppuvuodesta 2024 alkavan linjasaneerauksen yhteydessä mm. kylpyhuoneet uusitaan. Nyt voit vielä vaikuttaa oman kylpyhuoneesi ratkaisuihin ja materiaaleihin. Sijainti on ihanteellinen. Niin luonto kuin palvelut ovat vieressä. Lähellä on useita kouluja, päiväkoteja ja kauppoja. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset sekä julkista liikennettä että omaa autoa käyttävälle. Tämä koti sopii niin sinkuille, opiskelijoille kuin pienille perheillekin, jotka arvostavat rauhallista asumista lähellä palveluita. Tervetuloa tutustumaan tähän muuttovalmiiseen kaksioon Olariin. Tätä kohdetta myy: Keijo Bragge 050 414 0000, keijo.bragge@remax.fi, RE/MAX Aitio / KTB Kodit Oy (2793838-1)

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351256
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + vh + kph + las.parv
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48,5 m²
Kokonaispinta-ala
48,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/8
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
kuukauden kuluessa kaupan teosta

Hinta

Myyntihinta

128 264,99 €

Velkaosuus

735,01 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Neliöhinta

2 659,79 €/m²

Vastike

Hoitovastike

232,80 € / kk

Pääomavastike

37,83 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

273,63 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

26,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 29,00 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 3 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Muu vastike on laajakaistavastike. Maksuissa on huomioitu hallituksen esitykset uusiksi maksuiksi 01.05.2024 lukien. Lisätietoja maksuista: Tietoliikenneyhteysmaksu 3 €/kk, sähköautopaikka 40 € /kk + sähkö, moottoripyöräpaikka 13€ /kk, rengasvaraston vuokra 2,40 € /kk. Latausautopaikka 40 €/kk + sähkö 0,20 €/kWh

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli). Kaapeliyhtiö: Elisa Oyj Yhteinen laajakaista: Elisa Oyj, 10M, laajakaista. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Myönnettiin hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2023: Kuntokatselmuksia kiinteistösaneerauksen tueksi 2022: Väestönsuojan ilmatiiveys tutkittiin 2021: Kellareissa näkyvissä olevien viemäreiden tarkastus, vesikalusteiden kuntotutkimus, parvekkeiden ja kuntotutkimus, 2020: Energiaselvitys 2019: Vesikatteiden kuntotarkastus, vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmien kuntotutkimus Kasto aiemmat tutkimukset Kunnossapidon periaateohjelmasta 2024-2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu 2015. Varustus: jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, astianpesukone. Työtaso laminaattia. Lattia laminaattia, välitila kaakelia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: allas- ja pelikaappi suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, kuivauspatteri, wc-istuin. Lattia laattaa, seinät kaakelia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia laminaattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen lattia laminaattia, seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja lämmin kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Vaatehuone ja lämmin kellarikomero.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Matinkylän Huolto Oy ISA, Timo Lehtonen, asiakaspalvelu@matinkylanhuolto.fi, 09 804 631 (toimisto), 050 543 5242
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone ja sauna, Huoneistokohtaiset varastot
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto. Taloyhtiön lisätiedot: Lainasaldot eivät sisällä kiinteistösaneeraukseen myönnettyä 6 000 000 euron lainaa. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 655 757 €
Tehdyt remontit
KP-periaateohjelmaan mukaan tehdyt merkittävimmät remontit ja korjaukset ( pyydä yksityiskohtainen lista välittäjältä):
2023: lukituksen uusiminen, lämmönjakoventtiilien korjaus, parvekesaumojen ja ABC-talon päädyn rappauksen korjaus, vesikalausteiden lukuisia korjauksia
2022: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö, hybridiautojen latauspaikkojen varustus, kiinteistösaneerauksen hankesuunnittelun aloitus, vesijohtojen uusimisen ja viemärien kunnostuksen / uusimisen hankesuunnittelu.
2021: Pysäköintialueensaneeraus valmistui. Alatalon kylmähuoneen purku, mankelit ja kuivauskoneet uusittu, kellarin näkyvissä olevat viemäri- ja sadevesiputket sekä huoneistojen vesikalusteita uusittu.
2020: Jätehuoneen korjaus.
2019: Kotihoidon avausjärjestelmän asennus C-rappu, A-rapun ilmanvaihtokoneen uusiminen.
2018: Pysäköinnin sähkötolppien ja valaistuksen ja kulutuksen mittaamisen uusiminen, varautuminen sähköautojen lataamiseen ja asfaltointi maatöineen, ABC-talon kylmäkellaripurku.
2017: Maalämmön mahdollisuuksien ja soveltuvuuden alustavaa selvittelyä, Bauer
vedenkäsittelyjärjestelmän ja Fiksuvesi käyttöönotto.
2016: Kiinteistöautomaatioyksikön uusiminen, Kuutamoisen pihamuurin kunnostaminen, kattojen ja väestösuojien poistumiskäytävien maalaus- ja huoltotöitä, asfaltoinnin laajennus, pihavalaistuksen uusiminen, ABC-talon saunakiukaiden uusiminen, DEF-talon saunakalusteiden, ovien ja suojarakenteiden korjaus, yhtiön kotisivujen uusiminen.
2015: Ikkunoiden ja parvekeovien, ABC talon eteläsivun eristerappauksen, ulko-ovien ja käyntisyvennysten uusiminen, julkisivujen pesu ja maalaus, parvekkeiden huoltomaalaus, savunpoistoluukkujen asentaminen.
2012: Häkkivarastojen 17 kpl ja rengasvaraston rakentaminen DEF taloon.
2010 Patteriverkoston säätö, termostaattien ja venttiilien uusiminen ja ilmauskoneiden asennus, kuivaushuoneiden kuivamien ja puhaltimien uusiminen.
2009: DEF talon saunaosaston peruskorjaus ja porrashuoneiden maalaukset.
2008: ABC talon parvekesaumaukset, pihan asfaltoinnin osauusinta, ABC hissien uusiminen. Lämpö- ja viemäriputkien uusinta ABC- ja DEF-talojen välillä.
2006: Pihasuunnitelman teettäminen.
2005–2004: Kylpyhuoneiden seinäkaivojen muutoksia lattiakaivoiksi. ABC talon saunaosastojen peruskorjaus ja porrashuoneiden maalaukset.
2002: Linjasulkuventtiilien uusiminen.
2002: DEF-talon julkisivusaneeraus.
2001: Lukkojen sarjoitus ja jätehuoneen uusiminen.
1999: ABC-talon parveke- ja julkisivusaneeraus.
1997: Kiinteistöautomaation hankinta.
1996: Lämmönvaihdinsaneeraus ja ABC talon eteläsivun etuikkunoiden asennus.
1992: Ilmastoinnin puhdistus- ja säätötyöt, vesilinjaventtiilien uusiminen.
1990: Kattopinnoitteiden uusiminen.
1988: Ilmastoinnin puhdistus ja säätö.
1987: Talojen eteläisten sivujen ikkunapokien maalaus.
1986: Parvekkeiden maalaus.
1985: Säätöautomatiikan uusiminen.
Tulevat remontit
Kunnossapidon periaateohjelman mukaisesti:
2024: Kiinteistösaneeraus. Urakka sisältää linjasaneerauksen, energiaratkaisut, vesikattojen uusimisen ja jätehuoneen uusimisen. Lisäksi parvekkeiden huoltokorjauksia.
2025-2033: kiinteistösaneerauksen jatkuminen; parvekkeiden peruskorjaus; hissien uusiminen; piha-alueiden uusiminen; salaojien puhdistus; jäte-, sadevesi ja pohjaviemäreiden puhdistus; ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto; ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö; leikkipaikan tarkistaminen; yhtiöjärjestyksen päivittäminen

14.03.2024 pidetyissä ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätettiin kiinteistösaneerauksen toteuttamisesta. Yhtiökokous valtuutti hallituksen ottamaan enintään 6 000 000 euron suuruisen lainan hankeen rahoittamiseksi. Jos lainan nostetaan kokonaisuudessaan, myytävän huoneiston osauus lainasta on 48 670,35 €.
Energialuokka
D (2007), Energialuokka: D2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 29.01.2023, Lisätiedot: Energiatodistus ei ole voimassa.
Tontin koko
5 286,8 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Espoon kaupunki 09 816 21.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kirstilax

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: S-Market Olari 700m (kävellen 400 m), Olarin apteekki 600 m (kävellen 400 m), Prisma Olari 1,3 km, Kauppakeskus Iso Omena 1,9 km, Olarin uimahalli 800 m.
Koulut: Päivänkehrän koulu 900m, Olarin koulu 1 km, Espoon Steinerkoulu 900 m. Kuitinmäen peruskoulu 1,3 km.

Liikenneyhteydet
Kuunsillan pysäkki 400 m (linjat 125, 125K, 125N, 134N, 137, 531, 543), Matinkylän metro 1,9 km.
Tiedustelut
Keijo Bragge, 050 414 0000, keijo.bragge@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keijo Bragge

LKV, PVS, NHS, Kaupanvahvistaja, Myyntipäällikkö

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV
RE/MAX Aitio | Asuntoaitio Oy LKV

Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11,
02230 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.