Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Omakotitontti

Sahantie 241, Harvaluoto, Kaarina

Hinta

59 000 €

Koko

3 850

Harvaluoto sijaitsee saariston ja luonnon syleilyssä, noin kahdeksan kilometrin päässä Piikkiön keskustasta. Saareen pääset autolla perille saakka. Täällä meri ja idyllinen maalaismaisema kohtaavat toisensa uskomattoman kauniilla tavalla ja rauhallinen tunnelma saa kiireen väistymään taka-alalle. Vaikka täällä asuvat saavatkin nauttia hiljaisuudesta ja puhtaan luonnon rauhasta, on alue kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä päivittäisistä palveluista. Lähimmät ruokakaupat, koulun, kirjaston ja muut päivittäiset palvelut löydät Piikkiön keskustasta, eikä Kaarinan keskustaankaan ole kuin reilu 20 minuutin ajomatka. Harvaluodon 5 ha:n suuruinen virkistysalue on etenkin kesäaikaan todella suosittu. Harvaluodosta löytyy myös paikka telttailuun ja leiriytymiseen, kioski, grillikatos, kuntoreitti sekä jalkapallokenttä. Alueelle on tältä tontilta alle kahden kilomerin mittainen kävelymatka. Tämä noin 3 850 m2 tontti soveltuu erinomaisesti paitsi vakituiseen asumiseen, myös vapaa-ajan kohteen rakentamiselle. Rakennusoikeutta kiinteistöllä on noin 385 m2. Noin 200 metrin kävelymatkan päässä sijaitsee pieni rantapalsta, johon ostaja saa oman veneen laitettua ja ponttonilaiturilta pääsee myös uimaan. Tontilla on valmiiksi kauniita puita sekä pensaita ja se sulautuukin kauniisti ympäröivään luontoon. Tontilla on Kaarinan kaupungin vesi- ja viemäriliittymät. Sähköliittymän hankkiminen jää uudelle omistajalle Haaveiletko vakituisesta asumisesta luonnon keskellä tai ehkä rauhallisesta vapaa-ajan asumisesta saariston sydämessä lähellä merta? Täällä asuessasi voit yhdistää nämä molemmat. Tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin paikan päälle - tehdään yhdessä haaveistasi totta! _______________________________________________ Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille sinun kotiisi ja ota askel kohti uusia kotiunelmia. Johanna Willberg, YKV, LKV / johanna.willberg@ettalkv.fi / 0400 410 248

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351350
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

59 000,00 €

Velaton hinta

59 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero noin 101 euroa. Tienhoitomaksu yksityistiestä. Sähköliittymä toimittajan hinnaston mukaan. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta. Kaikki rakentamiseen ja rakennusprosessiin liittyvät kustannukset jäävät ostajalle.

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan vesi. Lisäksi rengaskaivo. Lisätietoja vesijohdosta: Maksettu liittymä rajalla. Tontilla lisäksi rengaskaivo. Vettä ei ole tutkittu.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-513-1-48
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
3 850 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Määräala noin 3 850 m2. Määräalan lohkomiskustannuksista vastaa ostaja.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaarinan kaupunki, rakennusvalvonta. Kiinteistölle on mahdollista hakea suunnittelutarvelupaa erillispientalolle ja mahdollisille talousrakennuksille enintään yleiskaavan sallimalle kerrosalalle. Erillispientalojen alue. Rakennuspaikan vähimmäiskoon tulee olla 3500 m² ja sen tulee olla muodoltaan asuinpaikaksi soveltuva. Rakennuspaikan rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 450 m².Asuin- ja talousrakennukset on sijoitettava vähintään 25 m:n päähän rantaviivasta ja sauna vähintään 15 m:n päähän rantaviivasta. Rakennusten on sijoitukseltaan, kooltaan, muodoltaan, väritykseltään ja materiaaleiltaan sopeuduttava ympäristöön ja rantamaisemaan. Alue, jolla ympäristö ja rakennuskanta säilytetään. Uudisrakentaminen tulee sopeuttaa alueen maisemallisiin ja kulttuurihistoriallisiin ominaispiirteisiin.
Kaavoitustiedot
Kaarinan kaupunki, kaavoitus
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Pihan kuvaus
Omenapuita ja marjapensaita.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Kauppaan kuuluu 1/2 kiinteistöstä 202-513-1-47. Rantaviivaa n. 25 metriä. Kiinteistön edessä vesijättöä. Syvyys n.1,50 m. Yhteiskäytössä nykyisen omistajan kanssa.
Tiedustelut
Johanna Willberg, 040 041 0248, johanna.willberg@ettalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Harvaluoto, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Willberg

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.