RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Rivitalo | 3h, k, kph, s, wc, piha

Ainonkuja 2 A, Hämeenkylä, Vantaa

Hinta

272 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1990

Tämä valoisa rivitalokoti Ainonkujalla tarjoaa 80 neliötä monipuolista ja viihtyisää asuintilaa, joka on jaettu kolmeen huoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen, saunaan ja erilliseen WC:hen. Asunnon kaksi kerrosta takaavat tilan tuntua ja yksityisyyttä perheen eri tarpeisiin. Kodin sydän, valoisa olohuone, avautuu suoraan aurinkoiselle takapihalle, joka kutsuu viettämään aikaa ulkona. Takapihalla on tilaa niin trampoliinille kuin kesäpäivien rentoutumiseenkin. Etupihan puolella on käytännöllinen kylmä ulkovarasto. Moderni keittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja valkoisilla kaapistoilla, jotka tekevät ruoanlaitosta nautinnon. Kaksi makuuhuonetta yläkerrassa tarjoavat rauhalliset puitteet lepoon ja yksityisyyteen. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2021, mikä tuo kotiin ripauksen ylellisyyttä. Asunto Oy Vantaan Ainonkaari sijaitsee puistomaisessa ympäristössä, jossa on viihtyisä ja turvallinen taloyhtiön piha-alue leikkeihin ja oleskeluun. Alueelta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut läheltä, ja hyvät liikenneyhteydet takaavat sujuvan arjen. Tämä koti yhdistää modernin mukavuuden ja luonnonläheisen sijainnin harmoniseksi kokonaisuudeksi. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisasta rivitalokodista perheesi uusi pesä Hämeenkylässä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351424
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, wc, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1990
Vapautuminen
3 kk kaupoista / 30.6.2024

Hinta

Myyntihinta

259 228,29 €

Velkaosuus

12 771,71 €

Velaton hinta

272 000,00 €

Neliöhinta

3 400,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

352,00 € / kk

Pääomavastike

164,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

552,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 36 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Rahoitusvastike RL2 1,03 €/os. Muu vastike: oviremontti 2023. Urakka rahoitettu hoitotaloudesta, ylimääräisellä ovivastikkeella 36 €/kk 6/2023-5/2024, ja loppuosa kustannettu osakkaan kertasuorituksena, jonka osuus selvisi, kun urakka valmistui. Lisätietoja maksuista: Autopaikka kylmä 10 €/kk/kpl, lämmin 15 €/kk/kpl. Sähköautolatauspaikan käyttömaksu 15 €/kk/kpl, jolloin sähköauton lataaminen kustantaa 30 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ulkovaraston hyllyt, takapihan valokate
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA laajakaista / Valokuitunen, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yj 13 § Vastuu osakkaan toimesta hankkimasta alkuperäisestä poikkeavasta jäähdytyslaitteistosta, esim. ilmalämpöpumppu, kuuluu osakkeenomistajille. Ilmalämpöpumppua ei saa käyttää huoneiston lämmittämiseen. Ylimääräinen yhtiökokous 22.9.2022: päätettiin hankkia ylä- ja alaparkkiin yhteensä 8 hidaslatauspistettä sekä päätettiin tilata taloyhtiöön valokuituyhteys hallituksen esityksen mukaisesti sekä teettää C-talon pohjoiskulman hulevesien ohjaus läheiseen sadevesikaivoon. Sekä valtuutettiin hallitus tarvittaessa muuttamaan rahoitusvastikkeen määrää korkotason nousua vastaavaksi ennen kevään yhtiökokousta. Päätettiin valtuuttaa hallitus tarvittaessa perimään enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää yhden vastikkeen perimättä. Lisäksi myönnettiin hallitukselle valtuutus periä tai jättää perimättä enintään kaksi ylimääräistä vastiketta. Osakkaiden ilmoittamat huoneistokohtaiset muutostyöilmoitukset ovat Averia Isännöinti Oy:n tiedossa 1.4.2020 alkaen. Huoneistokohtaisen lainaosuuden poismaksaminen edellyttää maksullisen lainaosuuslaskelman tilaamista isännöintitoimistosta. Saatavissa yhtiön järjestyssäännöt sekä autopaikkasäännöt. Lentomelualue.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Valkoiset keittiökaapistot, jääkaappi, pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin liesikupu Vallox PTX X-Line 500, astianpesukone. Laminaattilattia, maalatut seinät, työtasot laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikäs kylpyhuone, joka remontoitu 2021 taloyhtiön kylpyhuoneremontin yhteydessä. Vedeneristys, laatoitus ja kalusteet uusittin. Varustus: WC-istuin, suihku, peili, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, sähkökäyttöinen kuivausteline. Laattalattia, kaakeliseinät.
WC-tilojen kuvaus
Ensimmäisessä kerroksessa on erillinen WC. Varustus: wc-istuin, bidee-suihku, kaapisto, peili, allas ja allaskaappi, laminaattilattia, seinissä sekä maalia että kaakelia.
Saunan kuvaus
Varustus: Sähkökiuas, ikkuna, laattalattia, puupaneliseinät.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pyykinhuolto on keskitetty yläkerran kylpyhuoneen yhteyteen.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, laminaattilattia, maalatut seinät. Kulku takapihalle olohuoneesta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Toisessa kerroksessa on kaksi tilavaa makuuhuonetta. Molemmissa huoneissa laminaattilattia, toisessa sekä tapettia että maalia, toisen makuuhuoneen seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Etupihan puolella kylmä varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
92-12-302-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Averia Isännöinti Oy, Juha Ketola, averia@taloasema.fi, 0447300453
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Maksuliikennetilin luottolimiitti on 20.000,00 euroa. Siitä oli tilikauden päättyessä käytössä 0 euroa. Taloyhtiön kiinnitykset: 3 051 566 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 1 tolpallinen autopaikka/asunto. Yhteensä 32 autopaikkaa: lämpöpistokkeelliset paikkoja 22 kpl, joista 8 kpl sähköauton latauspaikkoja, kylmäpaikkoja 10, vieraspaikkoja 2 kpl.

Tehdyt remontit
2023 Huoneistojen ulko-ovet, valokuituyhteyden rakentaminen
2022 C-rakennuksen salaoja- ja hulevesiremontti, IV-kanavien nuohous, autojen latausjärjestelmän rakentaminen (8 paikkaa), tontin puuston harvennus
2021 Ouman lämmön- ja käyttövesisäätimen vaihto, kylpyhuoneiden peruskorjaus, etupihan kunnostus, ikkunapuitteiden huoltomaalaus, lämpöverkon tasapainotus
2020 Terassiovien vaihto A1 - B12
2019 Vesikourujen parannuksia, kattojen sammaleen poisto ja kattosiltojen uusiminen, huoltorakennuksen ja ulkovarastojen maalaus, tonttiopasteet
2018 Pihan pylväsvalasimien uusinta, märkätilojen kuntokartoitus, jätekatoksen kulkusilta
2017 Kylpyhuoneiden peruskorjaus A2, D19, 2ja D21
2015-2017 Piha-aitojen uusiminen
2012 Asfaltoinnin uusiminen
2010-2011 Keittiöiden peruskorjaus
2007-2008 Kylpyhuoneiden ja saunojen peruskorjaus
2006 Ikkunoiden ja ovien tiivistys ja mekanismien huoltotyö
2005 Lämmitysjärjestelmän perussäätö ja tasapainotus, julkisivun puuosien maalaus
2004 Ikkunoiden ja ovien tiivistysten ja mekanismien kuntokartoitus. Pihojen, kattovesien ja sadevesiviemäröinnin perusparannus
Tulevat remontit
2024-2027
Lämmönsiirtimen uusiminen, korvausilmaventtiilien kunnostus ja suodattimien vaihto, asuinrakennusten julkisivujen puuosien huoltomaalaus, kiinteistön salaojien ja sadevesien ohjauksen tutkiminen,
katon kuntotutkimus, korvaavan puuston istutus.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.07.2027
Tontin koko
6 988 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.vantaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Ainonkaari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-supermarket Hämeenkylä 700 m
Koulut: Hämeenkylän koulun Variston opetuspiste 1,6 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja lentokenttä Lähin bussipysäkki 29 m
Ajo-ohjeet
Ainontie - Ainonkuja
Pihan kuvaus
Aidattu etupiha koilisen suuntaan, etupihalla kylmä ulkovarasto. Takapiha on lounaan suuntaan, tasainen ja tilaa on sopivasti ulkokalusteille ja trampoliinille.
Tiedustelut
Tarja Takkinen-Hirvi, 0400 429 190, tarja.takkinen-hirvi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hämeenkylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Takkinen-Hirvi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLEAT

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.