Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 4-5h + k + kph + 2wc + ask. + AT

Hakolahdentie 20 A, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

948 000 €

Koko

104 / 147 m²

Vuosi

1967

Nyt on tarjolla harvinaisen lämminhenkinen koti pienkerrostalossa Kasinonrannan liepeillä. Jos olet haaveillut rivitalokodista Lauttasaaressa, tämä voi olla varteenotettava vaihtoehto! Tässä ”hybridissä” kaksikerroksesta asunnosta on suora käynti taloyhtiön suurelle ja vehreälle pihalle. Varsinaisessa asuinkerroksessa on hienosti säilynyttä rakennusaikaisen arkkitehtuurin henkeä; suuret ikkunat, tammiset ikkunanpuitteet, ikkunalaudat ja kalanruotoparketti. Alkuperäiset sisäovet ja kaapistojen ovet kertovat omaa tarinaansa. Makuuhuoneita on nykyjärjestelyin kaksi, kolme on helpohkosti järjestettävissä. Erillinen keittiö ja ruokailutila jatkuvat olohuoneeseen, jolloin huoneiston eteläpuolelle muodostuu luontevasti yhteiseen oloon tarkoitettu laaja kokonaisuus. Oleskelutilaa jatkaa vielä suuri lasitettu terassiparveke. Erillinen kylpyhuone ja kaksi wc:tä helpottavat isommankin perheen arkea. Pohjakerroksen suuri askarteluhuone palvelee tällä hetkellä mahtavan kokoisena masterbedroomina mittavine säilytystiloineen. Sen kyljestä löytyy myös kodinhoitotila. Tästä tilasta pääset suoraan pienelle patiolle, josta on suora kulku taloyhtiön suurelle ja vehreälle pihalle. Huoneistolle kuuluu myös autotalli. Sijainti, sijainti, sijainti... Saaren vehreimmillä kulmilla, vain parin kadunkulman päässä rannasta tai bussista, citypyöristä tai kaupasta. Kouluihin ja päiväkoteihin lyhyt matka. Jos siis vaikka etsit kerrostalokotia "twistillä", se saattaa olla tässä. Varaa oma esittelyaikasi, tule tutustumaan ihastu ja osta omaksi kodiksi! Lisätiedot ja esittelyt /förfrågningar och visningar/inquiries: Shama Österman, 040 586 6849 ja/tai shama@neliotliikkuu.fi Service also in English. Etsitkö myös omalle kodillesi ehdottoman sitoutunutta ja laadusta tinkimätöntä välittäjää? Ota epäröimättä yhteyttä jo tänään! Kaikki välittäjistämme annetut asiakasarviot on julkaistu kotisivuillamme. Katso mitä asiakkaani ovat sanoneet: https://neliotliikkuu.fi/tiimi/shama-osterman/ Etsitkö myös omalle kodillesi ehdottoman sitoutunutta ja laadusta tinkimätöntä välittäjää? Ota epäröimättä yhteyttä jo tänään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351439
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h + k + kph + 2wc + ask. + AT
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Muiden tilojen pinta-ala
43 m²
Kokonaispinta-ala
147 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen mukaan asuinhuoneisto 104 m², askarteluhuone n. 43 m² ja osuus autotallista n. 14.5 m². Helsingin kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan pinta-ala 147 m².
Kerrokset
0/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1967
Vapautuminen
viimeistään 15.07.2024

Hinta

Myyntihinta

948 000,00 €

Velaton hinta

948 000,00 €

Neliöhinta

9 115,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

649,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

649,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 10 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Yhtiökokouksessa 16.5.2023 valtuutettiin hallitus perimään tai jättämään perimättä kahden kuukauden yhtiövastike ennalta arvaamattomia kuluja varten.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
(MH3) Pohjakerroksen askarteluhuone palvelee tällä hetkellä makuuhuoneena: Lattiassa luonnonkivilaatta, seinät ja katto maalattu, seinäpattereiden lisäksi myös lattialämmitys. Käynti sisäänvedetylle patiolle, josta kulku myös suoraan pihalle. Ruokailutila: valkoinen kiinteä kaapisto (osittain vitriini), tamminen pöytätaso. Lattiassa tamminen kalanruotoparketti, seinät ja katto maalattu. Tila erotettavissa olohuoneesta tammisella liukuovella. Tilava eteinen: avonaulakko, kiinteät kenkälipastot Molemmissa tiloissa lattiassa kaunis kalanruotoparketti, seinät ja katot maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Suuri lasitettu terassiparveke noin etelään talon vehreälle pihalle. Pohjakerroksessa samalla puolella patio, josta suora kulku pihalle. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiöllä ei ole lainaa eikä kiinnityksiä. Osakkaat maksavat oman osuutensa kunnossapito- ja korjaustöistä hankkeiden yhteydessä itse.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Huoneistossa A1 on tehty asuntokaupan yhteydessä kosteuskartoitus RS1, Raksystems Oy, Janne Schadewitz. Raportin saa erikseen välittäjältä pyydettäessä.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestikartoitus tehty osittain putkiremonttiin liittyvissä tiloissa sekä pohjakerroksessa remontin yhteydessä 2016 asbestipurku.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Avotakka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiössä massiivitammiset kalusteet, työskentelytasot marmoria, välitilassa lasi/maali, lattiassa korkkimatto, lattialämmitys. Varustus: Jääkaappipakastin, astianpesukone, kiertoilmauuni, induktioliesitaso (kodinkoneet rosteria, Siemens), mikroaaltouuni (Electrolux), teräksinen tiskiallas/kaatoallas, liesikupu rosteria (Savo).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustus: kääntyvät suihkuseinät, tuplasuihku, allaslaatikosto, pesuallas, peilikaappi, seinäkaappi, vesikiertoinen pyyhepatteri, ikkuna. Grohen hana sensorilla (2022). Sähköinen lattialämmitys. Seinät ja lattia laatoitettu, katto paneloitu. Kylpyhuone saneerattu n. v. 2012.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran ikkunallisessa wc:ssä pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, bideesuihku, wc-istuin. Seinät laatoitettu, lattiassa laatta ja katto levy/maalattu. Pohjakerroksen wc:ssä pesuallas, , peilikaappi, wc-istuin, bideesuihku. Seinät laatta/maali, lattiassa laatta ja katto levy/maalattu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pohjakerroksen huonetilasta on liukuovella erotettu kodinhoitotila, jossa lasku- ja säilytystilaa (kaappeja, laatikosto), pesukone, kuivausrumpu ja pesuallas. Lattia luonnonkivilaattaa, seinät ja katto maalattu. Ikkuna. Lattialämmitys. Kodinhoitotila uusittu täysin vuonna 2016.
Olohuoneen kuvaus
Avarassa ja tunnelmallisessa olohuoneessa suuri ikkunapinta-ala tuo pihan osaksi huonetilaa. Suuri sisäänvedetty terassiparveke n. etelään, klinkkerilattia. Avotakka (ei ole käytetty vuosiin, kunto tutkittava ennen mahdollista käyttöönottoa).
Makuuhuoneiden kuvaus
MH1 Koko seinän kattava tammiovinen kaapisto, lattiassa tammiparketti, seinät ja katto maalattu. MH2 lattiassa tammiparketti, kiinteä avohylly seinässä, seinät ja katto maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
091-031-0096-0011
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Juha Karjula, juha.karjula@kiintiestotahkola.fi, 020 748 1015
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä on keskusantenni.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistoon kuuluu autotalli. Jokaisella huoneistolla jaettu autotalli, joiden lisäksi pihalla tilaa pysäköintiin noin kolmelle autolle kerrallaan.

Tehdyt remontit
2022 lukituksen uudistaminen, putkiremontti
2021 ilmanvaihtokoneen uusiminen sekä huoneistojen ilmanvaihdon parantaminen, porraskäytävän kunnostus ja maalaus, lukituksen uusiminen, putkiston linjasaneerauksen toteutus
2019 linjasaneerauksen toteutussuunnittelu (Rakennuttajakaari Oy/P Saastamoinen), viemäreiden kuntotutkimus (Suomen Asiantuntijamestarit Oy, 4.2.2019)
2017 kiinteistön kuntokartoitus (joulukuu 2017 Rakennuttajakaari Oy)
2015 sokkelin vesieristyksen ja salaojien uudistaminen
2014 patteriventtiilien säätö ja korjaus
2010 lämmönsiirtimien uusiminen
2009 ikkunapuitteiden maalaaminen (ulkoa)
2008 sokkelin osittainen maalaaminen
2007 roskakatoksen uusiminen
2006 antenniverkko kunnostettu (digikanavia varten), maalaustyöt, autotallin ovien hiominen ja maalaaminen
2004 kosteusmittaukset huoneistoissa ja yleisissä tiloissa
2001 vesikaton peruskorjaus, hormipellitykset ja tarkastusluukkujen juuripellitykset uusittu, tikkaiden asennus tiiliseinään
2000 ulkoportaiden kaiteiden asentaminen
1997 kuntokartoitus
1967 rakennusvuosi
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023-2027
2023 ikkunoiden tarkastus ja paikallinen korjaaminen, jätekatoksen uudistaminen, sähköautojen latauspisteiden kartoitus
2024 kattopäällysteen kuntokartoitus
2025 salaojitus talon länsisivulle (sis. sähkötolppien asennus)
2026 parvekkeiden ja julkisivujen huoltotoimenpiteet ja kunnostus
2027 piha-alueen maisemointi
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 24.08.2024
Tontin koko
1 226 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki puh. 09 310 22 111 Asuinkerrostalojen korttelialue max kaksi kerrosta, AK II Valmisteilla oleva lähialueen asemakaavan muutos: Isokaari 24, 26 ja 28.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hakolahdentie 20

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston käyttöön kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan 1/2 autotallista, noin 14.5 m².
Tiedustelut
Shama Österman, 040 586 6849, shama@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Shama Österman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.