Aurinkolahden Crape Oy

Kerrostalo | 3-4h + kt + s

Kilterinrinne 3 A, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

299 000 €

Koko

64,5 m²

Vuosi

2020

Tässä taloyhtiön ainoassa 64,5 m2 ylimmän kerroksen kulma-asunnossa on oma sauna, valtavan kokoinen lasitettu länsiparveke (22,5 m2) sekä tavallista korkeampi huonekorkeus. Asuntoon on myös tehty rakentamisvaiheessa lisätöitä, joilla on saatu lisättyä asunnon viihtyisyyttä. Tällä hetkellä asunto on kolmio, mutta asunto on myös mahdollista muuttaa 4h+k asunnoksi. Asunto Oy Vantaan Afroditen asunnot valmistuivat 2020 omalle tontille puistojen ympäröimään Kilterinmäkeen aivan Myyrmäen palveluiden naapuriin. Erityistä asunnoissa on avaruus ja valoisuus, jotka syntyvät suurista ikkunoista ja tavanomaista korkeammasta huonekorkeudesta. Viitisen minuuttia kävellen, niin olet jo Myyrmäen runsaiden palveluiden ääressä. Myyrmäki on yksi pääkaupunkiseudun merkittävistä aluekeskuksista, josta löydät monipuoliset päivittäis- ja erikoiskaupat sekä useat harrastus- ja elämysmahdollisuudet. Kauppakeskus Myyrmannissa on yli 90 liikettä, kahvilaa ja ravintolaa, joita täydentää kaupunginosan muu ostos- ja palvelutarjonta. Myyrmäkitalo on monipuolinen kultuuuri- ja monitoimikeskus, jossa toimivat mm. kirjasto, elokuvateatteri, kuvataidekoulu, aikuisopisto ja taidemuseo. Lähellä sijaitseva Myyrmäen terveysasema tarjoaa hyvät terveyspalvelut. Vain 500 metrin päässä sijaitsee uudistunut Metropolia Ammattikorkeakoulu, joka on 3 500 opiskelijan ja 230 työntekijän kansainvälinen keskittymä. Asunnolta on noin 600 m Myyrmäen juna- ja bussiasemalle, josta matkanteko on sujuvaa lähelle ja kauas. Juna vie lentoasemalle 16 minuutissa ja Helsingin keskustaan 18 minuutissa. Omalla autolla liikkuva ajaa nopeasti Hämeenlinnanväylälle, Kehä I:lle ja III:lle. Näin koko pääkaupunkiseutu ja Uusimaa ovat lähellä. Liikunnan ja urheilun ystävällä on monta syytä ihastua alueeseen. Myyrmäen liikuntapuistossa ja Myyrmäen urheilutalossa on tarjolla kattava valikoima erilaisia lajeja mm. uinnista jalkapalloon, jääkiekosta skeittaamiseen ja squashista kuntosalitreeneihin. Asunto sijaitsee aivan Kilterinmäenpuiston läheisyydessä. Alueen puistoissa, metsissä ja muilla viheralueilla nautit ulkoilumaastoista ja elämyksistä ympäri vuoden. Suositulle Malminkartanonhuipulle on asunnolta matkaa alle kilometri. Asunnon myynti ja lisätiedot Petri Vilkko Myyntijohtaja, osakas 0400 429 733 petri.vilkko@crape.fi Tomi Kahila Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV 040 6303350 tomi.kahila@crape.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 11:10 - 11:40
Esittelijänä Petri Vilkko
p. 0400429733

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351489
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
64,5 m²
Kokonaispinta-ala
64,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
6/6 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
31.05.2024

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Neliöhinta

4 635,66 €/m²

Vastike

Hoitovastike

316,05 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

316,05 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

16,88 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22,50 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Taloyhtiön autopaikkavuokra (mikäli haluaa pitää autoa hallissa taloyhtiön paikoilla) 1.4.2024 alkaen 74 €/kk. Osakeautopaikan hoitovastike 1.6.2024 alkaen 16,88 €/kk. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Valokuitu. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Taloyhtiöllä on tiettyjen asuntojen osalta osakkailla lunastusoikeus. Lunastusoikeus ei kuitenkaan koske tätä asuntoa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Vesikiertoinen lattialämmitys
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Puu.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, mikroaaltouuni, liesituuletin, astianpesukone ja keittiösaareke
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Kulmahuoneisto, suora kulku lasitetulle länsiparvekkeelle. Tavallista korkeampi huonekorkeus.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Hanna Laitinen, hanna.laitinen@kiinteistotahkola.fi, 020 748 1017
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kerhotila ja kellarikomero
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 1 Parkkipaikkoja: Mahdollisuus ostaa asunnon oston yhteydessä pistokkeellinen autopaikka kadun varressa hintaan 7000 €. Mahdollisuus myös säilyttää autoa autohallissa taloyhtiön paikoilla hintaan 67,50 €/kk. 16 § Lunastuslauseke, autopaikkaosakkeet. Jos autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston tai tilan hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake seuraavilla ehdoilla: Lunastajan tulee sitoutua lunastamaan kaikki samalla saannolla siirtyvät osakkeet. Mikäli useammat osakkeenomistajat haluavat käyttää lunastusoikeuttaan, ratkaistaan lunastusoikeus lunastusta haluavien kesken arvalla.

Tehdyt remontit
Talo on valmistunut vuonna syyskuussa 2020, eikä remontteja ole siksi tehty.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin koko
6 411 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Afrodite

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Myyrmannin kauppakeskus: Myyrmäen keskustassa sijaitseva kauppakeskus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja muita palveluita.
Terveyspalvelut: Myyrmäessä on useita terveysasemia, hammaslääkäriasemia sekä muita terveyspalveluita tarjoavia yrityksiä, jotka huolehtivat asukkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista.
Kirjasto: Myyrmäen kirjasto on suosittu kohtaamispaikka, josta löytyy laaja valikoima kirjoja, lehtiä ja muita aineistoja. Kirjasto järjestää myös erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja kaikenikäisille.
Liikuntapalvelut: Myyrmäessä on useita urheiluhalleja, kuntokeskuksia, uimahalli sekä muita liikuntamahdollisuuksia tarjoavia paikkoja, jotka mahdollistavat aktiivisen elämäntavan ylläpitämisen.
Kulttuuripalvelut: Alueella toimii useita kulttuuritoimijoita, kuten teattereita, musiikkiyhdistyksiä ja taidegallerioita, jotka tarjoavat monipuolista kulttuuriohjelmaa ja tapahtumia.
Ruokapalvelut: Myyrmäessä on lukuisia ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita ja pikaruokapaikkoja, jotka tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin ruokailutarpeisiin ja -mieltymyksiin.
Paikallistiedot: Myyrmäki on Vantaan suurin kaupunginosa, joka sijaitsee erinomaisten palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä.
Koulut: Myyrmäen ala-aste, esiopetuksesta ala-asteen loppuun asti. Kilterin koulu on peruskoulu, joka tarjoaa opetusta 1.-9. luokille. Myyrmäen lukio, Martinlaakson lukio. Metropolia Ammattikorkeakoulu, Myyrmäen kampus

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Linja 55: Leppäkorven kautta kulkeva bussilinja, joka palvelee Myyrmäen keskustaa ja jatkaa matkaa Vantaan keskustan suuntaan. Linja 56: Korson ja Martinlaakson kautta kulkeva bussilinja, joka palvelee Myyrmäen keskustaa ja jatkaa matkaa Martinlaakson suuntaan. Linja 321: Reitti kulkee Tikkurilan kautta ja palvelee Myyrmäen keskustaa, jatkaen matkaa Tikkurilan asemalle. Paikallisjunat P, I, ja N.
Tiedustelut
Tomi Kahila, 0406303350, tomi.kahila@crape.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Myyrmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tomi Kahila

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV

Aurinkolahden Crape Oy

Aurinkolahden Crape Oy
Aurinkolahden Crape Oy

Solvikinkatu 1 LT 2,
00990 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.