Omakotitalo | 5h + k + kph + s + vh + parvi

Pitkäsenlahdentie 22 b, Sotkuma, Polvijärvi

Hinta

275 000 €

Koko

116 / 133 m²

Vuosi

1999

Koe maaseudun rauha ja luonnonläheisyys tässä valoisassa omakotitalossa, joka sijaitsee idyllisessä Polvijärven Sotkumassa. Tämä vuonna 1999 valmistunut koti tarjoaa 116 m² asumismukavuutta, johon kuuluu viihtyisä olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna, tv-huone sekä käytännöllinen pukeutumishuone. Lisäksi talossa on tilava parvi, joka antaa lisää säilytystilaa tai mahdollisuuden luoda esimerkiksi työ- tai harrastetilan. Tämän kodin sydän on ehdottomasti sen lämminhenkinen takkaleivinuuni, joka luo tunnelmaa kylminä talvi-iltoina. Lisäksi toinen varaava takka on talon toisessa päässä. Nämä tulisijat yhdessä ilmalämpöpumpun kanssa auttavat pitämään sähkönkulutuksen kurissa ja takaavat asumismukavuuden ympäri vuoden. Ulkoilmaelämää varten talon ympärillä on hyvin hoidettu piha, jossa on erilaisia istutuksia ja perennoja. Katettu terassi kutsuu nauttimaan aamukahvit auringonnousussa tai viettämään iltaa ystävien seurassa. Oma ranta rantasaunoineen tarjoaa loistavat puitteet kesäpäiviin ja vesiharrastuksiin. Sijainti Sotkumassa yhdistää maaseudun rauhan ja hyvät kulkuyhteydet. Lähikoulu ja päiväkoti ovat vain kilometrin päässä, ja Joensuun keskustaan pääsee autolla noin 20 minuutissa. Lähialue tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Tämä koti on läpikäynyt useita remontteja viime vuosina, joten se on valmis toivottamaan uudet asukkaat tervetulleiksi ilman suuria remonttihuolia. Jos etsit rauhallista ja luonnonläheistä kotia hyvien kulkuyhteyksien varrelta, tämä Sotkuman helmi on tutustumisen arvoinen. Tutustu tähän kotiin tarkemmin Joensuun Kotimaiseman videoesittelyn ja virtuaalisen 3D-esittelymateriaalin avulla, ota yhteyttä ja kokeile virtuaaliesittelyä tai sovi esittelystä! Joensuun Kotimaisemalta löydät paikalliset kiinteistönvälittäjät, jotka tuottavat ilman extrahintaa asunnon myyntiä vauhdittamaan upean 3D-taloesittelyn, videoesittelyt & ilmakuvausmateriaalit. Virtuaalinen taloesittely on tulevaisuutta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351599
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + kph + s + vh + parvi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
116 m²
Muiden tilojen pinta-ala
17 m²
Kokonaispinta-ala
133 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1999
Vapautuminen
2kk kaupasta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

275 000,00 €

Velaton hinta

275 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

452,56 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Puhtaanapito kulutuksen ja Puhas Oy:n hinnaston mukaisesti. Vesi- ja jätevesi kulutuksen ja vesiosuuskunnan ja kunnan hinnaston mukaisesti. Pitkäsenlahdentien tiemaksu noin 120 euroa/vuosi (pihaportille asti). Oman pihan auraus itse.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuista osa kuuluu kauppaan. Alapihalla oleva puutarhakeinu.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Katettu terassi kiertää talon itä päädyn. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kauppahinnan ja varainsiirtveron lisäksi ostajan maksettavaksi tulevat kaupanvahvistajan palkkio/sähköisen kaupankäynnin kulut, lainhuudatuskulut sekä sähköisten panttikirjojen siirrosta aiheutuvat kulut.
Tehdyt remontit
2023 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja venttiileiden säätö. 2022 ilmanvaihtokoneen korjaus (piirikortin ja vastuksen vaihto). 2021 kunnalliseen jätevesijärjestelmään liittyminen. 2019 päärakennuksen kylpyhuone- ja saunaremontti. 2018 terassikaiteiden maalaus, etuterassin maalaus + portaat, saunan terassin maalaus, hiiriverkon kiinnityksen uusiminen, ilmanvaihtohormien lisäeristys, rakennusten ympärille laitettu sepeliä, eteisen laipion uusiminen ja maalaus. 2017 uudet terassikaiteet ulko-oven eteen, terassilaattojen uudelleen kiinnitys ja uusiminen sivu ulko-oven edustaan, terassi pylväisiin peltisuojat. 2016 räystäskourujen ja syöksytorvien asennus kaikkiin rakennuksiin, ulkoterassin korjaus(pohjan tasaus + sepelikerros, uudet aluspuut, uudet lämpökäsitellyt terassilaudat, uudet terassikaiteet lämpökäsitellystä puusta). 2015 päärakennuksen ulkomaalaus, ikkunapeltien uusimista, autotallin ja puuvaraston ulkomaalaus, päärakennuksen katolle kulkusillat, päärakennuksen yläpohjan lisäeristys puhallusvillalla, induktiolieden hankinta, ilmalämpöpumpun huolto ja asennus uuteen paikkaan, tv-antennin ja vahvistimen uusiminen. 2014 päärakennuksen remontti, sisäseinäpintojen, sisäkattojen ja lattiapintojen uusiminen, lattialämmityksen lisäys kolmeen makuuhuoneeseen, asennettu uusi varaava takka, muutettu portaiden paikka parvelle, toisen wc:n poisto ja laajennus vaatehuoneeksi, oviaukon aukaisu entisestä makuuhuoneesta laajennus osalle, asennettu koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, sähköjen ja valaistuksen uusimista ja lisäämistä + palovaroittimet, ulkolaudoituksen purku ja eristyssaumojen teippaus, ikkunakarmien eristys uretaanilla, ulkolaudoituksen osittaista uusimista, jääkaappipakastimen uusiminen. 2011 Rantasaunan remontti: entisen sisustan purku, viemäröinti, lämpökaapelit lattiaan, lattioiden valu, vesieristykset, laatoitukset, saunan ja pukuhuoneen panelointi, uusittu sähköjä, asennettu tuulensuojalevyt ja lisätty lämmöneristystä, uusittu lauteet, uusittu kiuas ja vesipata, rakennuksen ympärys salaojitettu, asennettu routaeristeet ja sepeli. 2009 asennettu ilmalämpöpumppu päärakennukseen. 2005 päärakennuksen laajennus. 2002 autotallin rakentaminen, puuliiterin rakentaminen.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.03.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköinen lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 9000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu
Tulisija
Varaava takka ja Takkaleivinuuni
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Polvijärven eteläinen vesiosuuskunta.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin, astianpesukone, uuni, liesi ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Osalaatoitus ja tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, lattialämmitys ja Kaapisto
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Autotallin yhteydessä oleva varasto on lämmöneristetty, katoksen yhteydessä oleva varasto kylmä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
607-414-9-48
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
4 900 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
400 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 250000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Naapurin kanssa yhteinen jätevesipumppaamo, josta oma sopimus.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO, erillispientalojen asuinalue.
Kaavoitustiedot
Sotkuman osayleiskaava.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Rakennukset
Liiteri, autotalli ja Rantasauna, huvimaja.
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähikauppa Harila noin 10 km. Polvijärven kirkonkylälle noin noin 16 km. Joensuun keskusta noin 25 km (autolla 15-20 minuuttia).
Paikallistiedot: Bussipysäkki noin 500 m. Viinijärven rannassa oleva venevalkama ja veneenlaskupaikka noin 1,3 km. Kylällä valaistu hiihtolatu ja frisbee-rata sekä kuntopolkujen varrella laavu.
Koulut: Sotkuman koulu noin 1 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Pihan kuvaus
Alapiha on salaojitettu. Hyvin hoidettu piha, jossa erilaisia istutuksia ja perennoja.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Lapsiystävällinen loivasti syvenevä hiekkapohjainen ranta.
  • Iso-Reuhka
Tiedustelut
Janne Hiltunen, 0400 173 893, janne@joensuunkotimaisema.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Polvijärvi

Asuinalueena Sotkuma, Polvijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Janne Hiltunen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

Joensuun Kotimaisema Oy

Joensuun Kotimaisema Oy
Joensuun Kotimaisema Oy
SKVL jäsenyritys

Länsikatu 15, 3E119,
80110 Joensuu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.