Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Kerrostalo | 4h, k, s, wc, vh, parveke

Birger Jaarlin katu 20 A, Keskusta, Hämeenlinna

Hinta

189 000 €

Koko

92 m²

Vuosi

1981

Hyväkuntoinen remontoitu citykoti erinomaisella paikalla lähellä keskustan ja kauppakeskus Goodmanin palveluita. Tämä saunallinen koti soveltuu hyvin niin lapsiperheen kuin pariskunnankin käyttötarpeisiin. Laajasti remontoidussa taloyhtiössä on tehty äskettäin laaja talotekniikkaremontti, jossa saneerattiin muun muassa käyttövesiputkisto ja sähköjä sekä uusittiin ikkunoita. Yhtiövastikkeeseen kuuluu Elisan 25 M valokuituyhteys. Sisäänkäynti tapahtuu avaraan eteiseen, jossa on liukuovikaapistojen lisäksi erillinen vaatehuone, jotka molemmat tarjoavat mukavasti säilytystilaa heti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Eteisaulan oikealla puolella sijaitsee avaraa yhtenäistä tilaa olevat olohuone, keittiö sekä ruokailutila. Ruokailutilaan on asennettu viilentävä ilmalämpöpumppu. Olohuoneesta on käynti myös lasitetulle parvekkeelle. Viihtyisä, koko huoneiston levyinen parveke sijaitsee ilmansuunnaltaan etelään. Ylin kerros tuo väljyyttä parvekenäkymiin. Olohuoneen jatkona sijaitsee tyylikäs nykyaikainen avokeittiö. Tilassa on kauniin valkoiset kalusteet. Työskentelytasoa on mukavasti sekä säilytystilaa on hyvin vetolaatikoissa. Kodinkoneista mm. erillisuuni ja integroitu mikroaaltouuni ovat sijoitettu ergonomisesti oikealle tasolle. Keittiön kruunaa tyylikäs liesituuletin. Parvekkeelle päin olevan ikkunan eteen mahtuu sijoittamaan väljästi isommankin pöytäryhmän. Eteisaulasta vasemmalle lähtevän käytävän varrella ensimmäisenä oikealla on nykyaikainen laatoitettu kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on allaskalusteiden lisäksi vesiroiskeilta estävä suihkuseinä sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneen jatkona on siistikuntoinen tilava sauna, jossa on nykyaikainen pilarikiuas. Erillinen wc sijaitsee käytävän samalla seinustalla heti kylpyhuoneen jälkeen. Wc noudattelee muun huoneiston tapaan nykyaikaista tyylikästä linjaa. Makuuhuoneet sijaitsevat eteisaulasta vasemmalle kääntyvän käytävän päässä. Ylimmän kerroksen ansiosta kaikista makuuhuoneista on hyvät näkymät sisäpihalle ja Hämeen Linnalle päin. Isommissa makuuhuoneissa on liukuovikaapistot. Keskimmäinen makuuhuone on muunneltavissa hyvin moniin eri tarpeisiin liukuovien ansiosta. Ovien ollessa auki valo tulvii mukavasti koko huoneistoon tuoden asumismukavuutta koko huoneistoon. Huoneistolle kuuluu kellarikomero ja asukkaiden yhteiskäytössä on kuivaushuone, sauna ja urheiluvälinevarasto. Asunto Oy Saaristenkatu 16 on hyvin pidetty iso taloyhtiö, joka koostuu kolmesta eri rakennuksesta. Taloyhtiössä on tehty äskettäisen talotekniikkaremontin lisäksi muun muassa iv-koneiden ja vesikaton uusinta sekä uusittu lukitus. Varaa oma esittelyaikasi puh. 050 476 2332/ mika@laatulkv.fi tähän muuttovalmiiseen kerrostalokotiin kävelymatkan päässä kaikista palveluista!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351654
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, wc, vh, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Kokonaispinta-ala
92 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1981
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

2 054,35 €/m²

Vastike

Hoitovastike

460,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

460,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu laskutetaan 3 kertaa/vuosi kulutuksen mukaan (ei ennakkomaksua). Hallituksella on valtuudet kerätä 1-2 kuukauden ylimääräinen hoitovastike, mikäli taloudellinen tilanne niin vaatii.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 25M, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2009 Katon kuntotutkimus (2009 liikerakennuksen katon kunnostus ja puhdistus, 2013 uusittu A- ja B-talon vesikatot) 2016 ja 2021 Kylpyhuoneiden kosteuskartoitus (asunnon osalta raportit saatavilla välittäjältä) 2017 Kuntoselvitys (raporttia ei ole saatu, isännöitsijän mukaan vanha kuntoarvio ei anna kovin selkeää kuvaa rakennusten kunnosta koska taloon tehty sen jälkeen paljon remontteja)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Lattia laminaatti, seinät maalattu. Valkoiset kaapin ovet, työtasto laminaattia, välitilassa valkoinen levy. Jääkaappi, pakastin, erillisuuni, induktiotaso, liesituuletin(aktiivihiili), mikroaaltouuni, astianpesukone (integroitu). Keittiö remontoitu 2012
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laatta. Peili, allaskaapisto, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, rättipatteri. Kylpyhuone remontoitu 2012.
WC-tilojen kuvaus
Lattia laattaa, seinät laattaa. Peilikaappi, allas ja wc-istuin. Wc remontoitu 2012.
Saunan kuvaus
Lattia laattaa ja seinät paneelia. Lauteet ja pilarimallinen sähkökiuas (uusittu 2012).
Olohuoneen kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalattu/taptoitu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Vaatehuone, kaapistoja ja huoneistokohtainen varasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
109-1-10-1
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Hämeenlinna Oy, Petro Kurki, petro.kurki@reim.fi, 020 744 1725
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Huoneistokohtainen varasto ja lisäksi yhteiskäytössä olevat kuivaushuone, sauna ja urheiluvälinevarasto.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 25 Parkkipaikkoja: Autotallit ovat erillisillä osakkeilla, tolppapaikat 25kpl vuokrattavissa taloyhtiöltä.

Tehdyt remontit
1993 Parveke/kaidekorjauksia, 1998-1999 Julkisivukorjauksia, 2001 lkkunoiden kunnostus, 2001-2002 Ilmastointikoneidenkorjauksia, 2001-2002 Märkätilojen tarkistuksia ja kunnostuksia, 2003 Kaapelitv:n kunnostus digikuntoon, 2004-2005 Parvekkeiden kaidekorjaukset , 2007 Kaukolämmön alajakokeskus, 2009 Liikerakennuksen katon puhdistus, kunnostus ja huoltomaalaus, 2009 llmastoinnin nuohous , 2011-2012 Liiketalon ilmastointikojeet uusittu, 2012-2013 Jätekatoksen rakentaminen, 2013 Ilmastoinnin nuohous, 2013 A-ja B- talon iv-koneiden ja vesikaton uusinta, 2014 Lukituksen uusiminen 2014 Abloy Sento, 2016 Parvekkeiden puuosien maalaukset sekä betonikorjauksia, kylpyhuoneiden kosteuskartoitus, autopistokerasioiden uusiminen. Talotekniikkasaneeraus valmistunut 1/2022: käyttövesiputkiston saneeraus, runkovesiputken uusinta, alueputkien uusiminen talojen välissä, koneellisen ilmanvaihdon nuohous ja tasapainotus, piha,-alueen, -rakenteiden ja -valaistuksen kunnostus, ikkunoiden uusinta (ei parvekkeiden puoleisia ikkunoita), sähköautolatausvalmius ja kylpyhuoneiden kosteuskartoitus. 2023 Uusittu energiatodistus. 2024 kaukolämpölaitteiston ja lämmitysjärjestelmän ohjauksien uusinta.
Tulevat remontit
Piha-alueen kunnostamisesta on tehty pihasuunnitelma, joka esitellään osakkaille ja asukkaille ennen pihan kunnostamisen aloittamisesta. Pihahanke tultaisiin rahoittamaan hoito-varoilla.

Lisäksi kunnossapitotarveselvityksessä on mainittu 2024 julkisivusaneerauksen selvitys ja 2025 hissiselvitys.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.12.2033
Tontin koko
3 411 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Saaristenkatu 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kaikki keskustan palvelut kävelymatkan päässä
Tiedustelut
Mika Lehtonen, 050 476 2332, mika@laatulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Keskusta, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

Hämeen Laatu LKV

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV
SKVL jäsenyritys

Arvi Kariston katu 13 lh 4,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.