RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Rivitalo | 3-4h, k, kph, s, vh, terassi.

Talontie 3-5 E6, Paavola, Hyvinkää

Hinta

298 000 €

Koko

85 m²

Vuosi

2023

Tyylikästä modernia asumista, Sveitsin luonnonsuojelualueen vierellä Hyvinkäällä kattavien päivittäispalveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Modernin rivitalon lämmityksestä huolehtii kaukolämpö, näin asumiskustannukset ovat kohtuulliset. Muutama asunto on vielä tässä kohteessa vapaana ja näissä pääset vaikuttamaan kalustevalintoihin. Tämä huoneisto avautuu, tilavan eteisen kautta, keittiö/olohuone tilaan. Alakerrasta löytyy myös yksi makuuhuone. Tyylikkäät oman tuotannon portaat johtavat yläkertaan, josta löytyy upea saunaosasto ja kodinhoitotila josta käynti parvekkeelle sekä makuuhuone ja vaatehuone. Yläkerran aulan hyödynnät tarpeesi mukaan. Pohjaratkaisu on todella toimiva ja mukautuva monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Takapiha on suojaisa, siellä on osittain katettu terassi ja se on aidattu kokonaan. Eri osakkeena oleva lämmitystolpallinen pihapaikka AP24, jonka arvo on 4800,00 euroa sisältyy tämän asunnon velattomaan hintaan. Yhtiö sijaitsee idyllisesti lähellä vehreää Aittapuistoa, jossa myös lapsille leikkipuisto. Päättyvän tien varrella on rauhallista. Ympäristö tarjoaa mahdollisuuden luonnonläheiseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. Kivenheiton päässä on Sveitsin tarjoamat monet valaistut ulkoilureitit, talvisin hyvin hoidetut hiihtoladut laskettelurinteen, jäähallin ja uimalan, kuntosalin jne.. Lähellä on myös hyvin suosittu golfkenttä Hyvigolf, joka tarjoaa nyt myös sisäharjoitelupaikan Hyvinkään keskustassa. Läheiset päiväkodit, alakoulu ja hyvät kulkuyhteydet sekä lähikauppa tekevät arjesta sujuvaa alueella. Alueella on rakenteilla Paavolatalo, joka koostuu uudesta päiväkodista, liikuntahallista ja kokoontumistilasta. Valmistuessaan vuonna 2024-2025 Paavolatalo tulee muodostamaan viihtyisän, käytännöllisen ja useita tahoja palvelevan kokonaisuuden Paavolan sydämeen. Huomisen rakentamisen ajatuksella kohteet on rakentanut Suomen Hyvä Koti Oy. Huomioimme rakentamisessa nykyajan mukavuudet ja tulevaisuuden korkeat laatuvaatimukset niin talotekniikassa kuin materiaaleissakin, Tämä koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat uuden asunnon huolettomuutta, modernia mukavuutta ja rauhallista sijaintia. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – tervetuloa tutustumaan unelmiesi kotiin Hyvinkäällä! Kysy lisätiedot välittäjältä myös muista samankokoista vapaista asunnoista! Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Vilma Pehkonen 050 406 3165 vilma.pehkonen@remax.fi Sari Palomäki 045 202 2100 sari.palomaki@remax.fi Nina Schönberg 0400 250 885 nina.schonberg@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
to 2.5. 14:30 - 15:00

Tervetuloa!

Esittelijänä Vilma Pehkonen
p. 050 406 3165

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351678
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, k, kph, s, vh, terassi.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti. Asunto ja asunto-osakeyhtiö on käyttöönottokatselmoitu.

Hinta

Myyntihinta

83 552,08 €

Velkaosuus

214 447,92 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Neliöhinta

3 505,88 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

212,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

212,50 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hoitovastike 1.5.2024 alkaen on 2,50€/m2/kk (sis. isännöinti, vakuutus, kiinteistövero, lämmitys, jätemaksu, kiinteistöhuolto, yhtiölaajakaista). Arvioitu rahoitusvastike 1 751,85 €.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran aulatila toimii loistavasti oleskelutilana tai lisämakuuhuoneena. Eteisen kaappivalintoihin pääset vaikuttamaan omien toiveiden mukaisesti.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa 10M, Lisänopeudet oman sopimuksen mukaisesti, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Takapiha on kauttaaltaan terassia. Terassi on kokonaan aidattu ja osittain katettu. Katetulle osalle on helppo toteuttaa lasitukset. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 18§ pykälä määrittää autopaikkojen lunastusoikeuden.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Keittiön kalustevalintoihin pääset vaikuttamaan omien toiveidesi mukaisesti. Varustukseen kuuluu jääkaappi/pakastin yhdistelmä, integroitu astianpesukone, uuni ja induktioliesi.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku. Alakerran wc-tilassa on suihkukaapille varaus.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa on erillinen wc, jossa on wc-istuin, allas, allaskaappi ja peilikaappi. Wc-tilassa on varaus suihkukaapille. Yläkerran kodinhoitotilassa on asunnon toinen wc-istuin.
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunan laudevalintaan pääset vaikuttamaan oman maun mukaisesti. Sauna varustetaan kirkkaalla lasiseinällä, Kiuas on Harvian Cilindro.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilan kalustevalintoihin pääset vaikuttamaan omien toiveiden mukaisesti. Perus varustukseen kuuluu pyykkikaappi sekä varattu paikka pesutornille (pesukoneliitäntä). Kodinhoitotilasta on kulku parvekkeelle.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo, pyykkikaapit ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Muutostyönä on mahdollista tilata lisäkalusteita tai erikoismateriaaleja. Yläkerran makuuhuoneen yhteydessä on iso vaatehuone, joka varustetaan liukuovella. Yläkerran aulatilasta on mahdollista toteuttaa lisämakuuhuone.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, häkkivarasto ja vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hyvinkää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
10601110450001
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto ja kellarikomero
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Jokaiseen huoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu viilennystä varten. Elisan valokuitu 10M sisältyy vastikkeeseen. Lisänopeudet oman sopimuksen mukaan.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 8

Energialuokka
A (2018), Energialuokka: A2018
Tontin koko
7 169 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Hallinnanjakosopimuksen mukainen yhteishallinta Asunto Oy Hyvinkään Aittapuisto I, II, III yhtiöiden osalta.
Kaavoitustiedot
Hyvinkään kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hyvinkään Aittapuisto II

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa: K-market Paavola n. 600 m
Kauppakeskus Willa sijaitsee Hyvinkään ydinkeskustassa, kirjaston ja keskuspuiston kupeessa.
Hyvinkään keskustasta löytyy kirpputorien ja paikallisten kahviloiden, ravintoloiden ja kivijalkaliikkeiden lisäksi kausittain kesäterasseja, Suomen paras olutravintola, teesalonki ja paljon
muuta. Hyvinkääläisten sosiaali- ja terveyspalveluiden hoidosta vastaa Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymä eli Keusote. Hyvinkään sairaala on päivystävä synnytyssairaala, joka tarjoaa lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluja.
Paikallistiedot: Yhteensä 276 hehtaarin laajuinen metsäinen virkistysaluekokonaisuus Sveitsinpuisto Hyvinkään keskustan tuntumassa tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen virkistyskäyttöön: ulkoilua, luonnon tarkkailua, marjastusta ja sienestystä sekä monen tyyppistä järjestäytynyttä ja omaehtoista liikuntaa. Alueella on 26 km valaistuja ulkoilureittejä, hoidetut metsäladut, ensilumen latu ja kuntoportaat, Sveitsin uimala, jääliikuntakeskus, koiraharrastusalue sekä seikkailupuisto.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Hyvinkää sijaitsee Uudellamaalla noin kolmen vartin päässä pääkaupungista loistavien liikenneyhteyksien varrella. Rautatieasema sijaitsee keskellä kaupunkia ja lähiliikenteen R-juna kulkee Hyvinkäälle kaksi kertaa tunnissa. Helsinki-Vantaan lentoasemalle n. 35 min. Lentokentältä Hyvinkäälle pääsee myös sujuvasti junalla. Ajo-etäisyyksiä muihin kaupunkeihin: Helsinki n. 45 min (auto tai juna), Helsinki-Vantaan lentoasema: n. 35 min, Hämeenlinna n. 35 min, Lahti n. 1 h.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Tämän kaupan yhteydessä myydään osakkeet jotka oikeuttavat autopaikan AP24 (1257-1257) hallintaan. Autopaikan arvo on 4800,00 euroa ja se sisältyy huoneiston velattomaan hintaan.
Tiedustelut
Vilma Pehkonen, 050 406 3165, vilma.pehkonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hyvinkää

Asuinalueena Paavola, Hyvinkää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vilma Pehkonen

Myyntineuvottelija

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.