Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Omakotitontti

Heinäkarinkatu 13, Pitkämäki, Turku

Hinta

168 000 €

Koko

825

Erinomainen sijainti lapsiperheille. Noin kilometrin sisällä sijaitsee kolme alakoulua, yläkoulu ja kaksi päiväkotia! Tällä rauhallisella asuinalueella pääset asumaan vehreyden keskelle hieman keskustan vilinän ulkopuolella. Kauppatori siintää kuitenkin vain kolmen kilometrin päässä, joten matka keskustaan taittuu vaivattomasti sujuvan paikallisliikenteen lisäksi myös pyörällä ja kävellen. Tästä sijainnista on loistavat yhteydet niin Naantalin kuin Raisionkin suuntaan eikä reitit Helsinkiin tai Tampereelle vieville moottoriteillekään ole monen mutkan takana. Tontilla sijaitsee tällä hetkellä purkukuntoinen rakennus. Tontilla on valmiina kauniita puita sekä pensaita. Tontilla on Turun kaupungin vesi- ja viemäriliittymät sekä sähköliittymä. Rakennusoikeutta tontilla on 172 k-m2. Tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin paikan päälle - tehdään yhdessä haaveistasi totta! _______________________________________________ Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille sinun kotiisi ja ota askel kohti uusia kotiunelmia. Johanna Willberg yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, kaupanvahvistaja 040 041 0248 I johanna.willberg@ettalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351680
Sijainti
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

168 000,00 €

Velaton hinta

168 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero tällä hetkellä 318,72 euroa. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta. Kaikki rakentamiseen ja rakennusprosessiin liittyvät kustannukset jäävät ostajalle.

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Telian kuituliittymä. Ei aktivoituna tällä hetkellä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-74-7-4
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
825 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontilla sijaitsee purkukuntoinen rakennus, joka on paalutettu teräspaaluin saneerausmenetelmällä. Teräspaalujen päät on päätetty I-palkkeihin. Rakennuksen seinustalla sokelissa on käytetty mysö L-kiinnikkeitä teräspaalujen päissä. Rakennuksesta saattaa löytyä ongelmajätteiksi luokiteltavia aineita, mm asbestia. Tontin korkoa on nostettu alkuperäisestä korkotasosta rakennusympäristön ja viranomaisten vaateiden mukaisesti. Pinnasta on kuorittu ns. ruokamulta savikerrokseen asti pois ja ajattamalla täytemaata savikerroksen päälle. Sen päälle on levitetty kuorittu ruokamulta. Täytemaa on pääsääntöisesti lähtöisin Turun alueen rakennustyömaiden perustusten kaivuista eikä maaperästä ole otettu näytteitä. Tontille on ajettu jonkin verran turve- ja multatoimittajien maa-ainesta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
172 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Turku, rakennusvalvonta. Tontille saa kaavassa merkittyyn rakennusalaan rakentaa 1-kerroksisen, enintään 2 asuinhuoneistoa käsittävän asuinrakennuksen, jonka ullakosta saa sisustaa 3/5 osa asuinhuoneiksi. Rakennuksen, jonka korkeus katonrajaan enintään 5,5 metriä ja kattokaltevuuden tulee olla 30 astetta. Uudisrakennuksen osalta noudatetaan rakennusjärjestyksen määräystä 4 § RAKENTAMISEN SOPEUTUMINEN YMPÄRISTÖÖN Yleis- ja asemakaavamääräykset antavat lähtökohdan rakentamisen sopeuttamiseksi kunkin alueen luonteeseen ja ominaispiirteisiin. Rakennuspaikalla rakennusten tulee muodostaa ympäristö- ja kaupunkikuvaltaan sopusuhtainen kokonaisuus. Rakennettaessa olevien rakennusten yhteyteen on rakentamisen sopeuduttava noudatettuun rakennustapaan ja olemassa olevaan rakennuskantaan. Suunnittelussa on otettava huomioon rakennuksen sijoitus, koko, muoto, ulkomateriaalit, väritys, valaistus sekä julkisivun jäsentely. Lisäksi tulee ottaa huomioon lähiympäristö ja rakennetun ympäristön historiallinen kerroksellisuus ja kulttuuriarvot.
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, kaavoitus. Pyökinpellonkadun ja Heinäkarinkadun katusuunnitelma (mm. asfaltointi). Tontin lähellä on vireillä kaavamuutos koskien Kähärin puistotietä. Takemmat tiedot kaavasta: https://www.turku.fi/kaavoitus/kaharin-puistotie-2019-2019. Ehdotus on tulossa nähtäville toukokuussa 2024.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Johanna Willberg, 040 041 0248, johanna.willberg@ettalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Pitkämäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Willberg

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.