RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Rivitalo | 5h, k, kph, khh, s, wc, vh.

Talontie 3-5 F2, Paavola, Hyvinkää

Hinta

334 500 €

Koko

103 m²

Vuosi

2023

Nykyaikaista puutatalorakentamista upealla arkkitehtuurilla, modernin ihmisen muuttuviin tarpeisiin. Näissä kodeissa on pohjaratkaisu joka mukautuu elämän eri vaiheisiin. Julkisivujen hienot yksityiskohdat antavat taloille skandinaavisen ilmeen. Kaiken tyylikkyyden keskellä suunnittelussa ei ole unohdettu arjen tarpeita: hyvät säilytystilat, toimivat pohjaratkaisut ja edulliset asumiskustannukset. Lattialämmitys kiertää koko asunnon ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto pitää sisäilman raikkaana. Ilmalämpöpumppu on asennettu viilentämään kesähelteillä. Iso aidattu takapiha on turvallinen leikkialue lapsille ja osittain katetulta terassilta voi nauttia illan viimeisistä auringonsäteistä. Autokatospaikka AK10, jonka arvo on 12.800,00 euroa, sisältyy asunnon velattomaan hintaan, joten arki sujuu vaivattomasti niin omalla autolla kuin julkisillakin. Yhtiö sijaitsee idyllisesti lähellä puistoja ja metsää, tarjoten rauhallisen ympäristön luonnonläheiseen elämäntapaan. Kivenheiton päässä on Sveitsin tarjoamat monet valaistut ulkoilureitit, talvisin hyvin hoidetut hiihtoladut, jäähallin ja uimalan. Ympäristössä on myös hyvin suositut golfkenttä Hyvigolf ja Sveitsin hiihtokeskus. Läheinen päiväkoti, koulu ja hyvät kulkuyhteydet tekevät alueesta erinomaisen valinnan kaikenikäisille asukkaille. Alueelle on rakenteilla Paavolatalo, joka koostuu uudesta päiväkodista, liikuntahallista ja kokoontumistilasta. Huomisen rakentamisen ajatuksella kohteet on rakentanut Suomen Hyvä Koti Oy. Huomioimme rakentamisessa nykyajan mukavuudet ja tulevaisuuden korkeat laatuvaatimukset niin talotekniikassa kuin materiaaleissakin, Tämä koti on täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa laatua, toimivuutta ja rauhallista sijaintia. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä unelmiesi koti! *Ilmoituksen sisäkuvat ovat aiempaa tuotantoa. Yhteydenotot: Vilma Pehkonen 050 406 3165 vilma.pehkonen@remax.fi Sari Palomäki 045 202 2100 sari.palomaki@remax.fi Nina Schönberg 0400 250 885 nina.schonberg@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
to 2.5. 14:30 - 15:00

Tervetuloa!

Esittelijänä Vilma Pehkonen
p. 050 406 3165

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351684
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kph, khh, s, wc, vh.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
103 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Asunto ja asunto-osakeyhtiö on käyttöönottokatselmoitu.

Hinta

Myyntihinta

74 639,58 €

Velkaosuus

259 860,42 €

Velaton hinta

334 500,00 €

Neliöhinta

3 247,57 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

257,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

257,50 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Hoitovastike 1.5.2024 alkaen on 2,50 €/m2/kk (sis. perusisännöinti, vakuutus, kiinteistövero, lämmitys, jätemaksu, kiinteistöhuolto, yhtiölaajakaista). Arvioitu rahoitusvastike 2 122,83 €.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran aula, joka toimii loistavasti oleskelutilana tai lisämakuuhuoneena.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 10M, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Osittain katettu terassi, joka on helppo lasittaa. Asunnolla on iso, kauttaaltaan aidattu takapiha, jossa on portti. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 18§ pykälä määrittää autopaikkojen lunastusoikeuden.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiön kalustevalintoihin pääset vaikuttamaan omien toiveidesi mukaisesti. Varustukseen kuuluu jääkaappi/pakastin yhdistelmä, erillisuuni, liesituuletin, induktioliesi ja integroitu astianpesukone.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran pesutiloissa on kaksi suihkua.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Kaksi erillistä wc:tä on alakerrassa ja yläkerrassa. Wc:n varusteena on wc-istuin, allas, allaskaappi ja peilikaappi.
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunan laudevalintaan pääset vaikuttamaan toiveiden mukaisesti. Sauna varustetaan kirkaalla lasiseinällä. Kiuas on Harvian Cilindro.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran wc:n yhteydessä on kodinhoitotila, jonka kalustevalintoihin pääset vaikuttamaan omien toiveiden mukaisesti.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo ja pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hyvinkää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
10601110450001
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, väestönsuoja ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Jokaiseen huoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu viilennystä varten. Kaapeli-TV, Taloyhtiön laajakaista/valokuitu Elisa 10M. Taloyhtiön lisätiedot: Talontie 3 ja 5 osoitteeseen on rakennettu kolme yhtiötä (Asunto Oy Aittapuisto I, II, III). Yhtiöillä on hallinnanjakosopimuksen mukainen yhteishallinta Talontie 3 ja 5 tonteista.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 8

Energialuokka
A (2018), Energialuokka: A2018
Tontin koko
7 169 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Hallinnanmukainen yhteishallinta Asunto Oy Hyvinkään Aittapuisto I, II, III yhtiöiden osalta.
Kaavoitustiedot
Hyvinkään kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hyvinkään Aittapuisto II

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähikauppa: K-market Paavola n. 600 m
Kauppakeskus Willa sijaitsee Hyvinkään ydinkeskustassa, kirjaston ja keskuspuiston kupeessa.
Hyvinkään keskustasta löytyy kirpputorien ja paikallisten kahviloiden, ravintoloiden ja kivijalkaliikkeiden lisäksi kausittain kesäterasseja, Suomen paras olutravintola, teesalonki ja paljon
muuta. Hyvinkääläisten sosiaali- ja terveyspalveluiden hoidosta vastaa Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymä eli Keusote. Hyvinkään sairaala on päivystävä synnytyssairaala, joka tarjoaa lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluja.
Paikallistiedot: Yhteensä 276 hehtaarin laajuinen metsäinen virkistysaluekokonaisuus Sveitsinpuisto Hyvinkään keskustan tuntumassa tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen virkistyskäyttöön: ulkoilua, luonnon tarkkailua, marjastusta ja sienestystä sekä monen tyyppistä järjestäytynyttä ja omaehtoista liikuntaa. Alueella on 26 km valaistuja ulkoilureittejä, hoidetut metsäladut, ensilumen latu ja kuntoportaat, Sveitsin uimala, jääliikuntakeskus, koiraharrastusalue sekä seikkailupuisto.
Koulut: Peruskoulu: Paavolan koulu 900 m Peruskoulu: Härkävehmaan koulu n. 1800 m Peruskoulu: Aseman koulu n. 2500 m Lukio: Hyvinkään Sveitsin lukio n. 2500 m. "Oppilailla on mahdollisuus hakea perusopetuksen aikana painotettuun opetukseen musiikki-, matematiikka- ja urheiluluokille. Hyvinkäällä on laaja A1-kielivalikoima ja lisäksi kaupungissa on mahdollista käydä peruskoulun luokat 1. - 6. myös englanninkielisillä luokilla tai ruotsiksi. Hyvinkään lukiossa opiskelee noin 900 nuorta, ja aikuislinjalla tämän lisäksi noin 70 aikuisopiskelijaa. Ammatillisen koulutuksen opiskelijat, lähinnä Hyria koulutuksesta, voivat suorittaa joustavasti kaksoistutkinnon vaatimia lukio-opintoja. Hyvinkään lukiossa on yleislukion lisäksi valtakunnallinen erityistehtävä luonnontieteissä. Lukiossa on myös taidelinja ja erityisen kattava kielitarjonta sekä mahdollisuus osallistua yksilölliseen huippu-urheiluvalmennukseen. Aikuislinjalla toimii myös perusopetuksen lisäopetus, eli 10. luokka ja aikuisten perusopetus. Lukio tekee yhteistyötä Hyria koulutuksen kanssa mm. toisen asteen urheiluvalmennuksen osalta. Ammattikorkeakoulu Laurean kampus tarjoaa puolestaan tasokkaita jatko-opiskelumahdollisuuksia mm. hyvinvointialalla." lue lisää: (lähde) www.visithyvinkaa.fi

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Hyvinkää sijaitsee Uudellamaalla noin kolmen vartin päässä pääkaupungista loistavien liikenneyhteyksien varrella. Rautatieasema sijaitsee keskellä kaupunkia ja lähiliikenteen R-juna kulkee Hyvinkäälle kaksi kertaa tunnissa. Helsinki-Vantaan lentoasemalle n. 35 min. Lentokentältä Hyvinkäälle pääsee myös sujuvasti junalla. Ajo-etäisyyksiä muihin kaupunkeihin: Helsinki n. 45 min (auto tai juna), Helsinki-Vantaan lentoasema: n. 35 min, Hämeenlinna n. 35 min, Lahti n. 1 h.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston velattomaan myyntihintaan sisältyy yksi omalla osakkeella oleva autokatospaikka AK10, osakenumerot 1205-1205, jonka arvo on 12.800,00 euroa.
Tiedustelut
Vilma Pehkonen, 050 406 3165, vilma.pehkonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hyvinkää

Asuinalueena Paavola, Hyvinkää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vilma Pehkonen

Myyntineuvottelija

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.