LKV Tuija Hurme Oy

Autotalli

Haltiantie 8, Louhela, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

25 000 €

Koko

15

Tallin pinta-ala on n. 15 m2; pituus n. 525 cm, korkeus n. 190 cm ja leveys n. 280 cm. Tallissa on sähköpistoke ja valaistus, ei vesipistettä. Sähköt on "valosähköt" eli hitsaukset tai sähköauton/pyörän lataukset ei ole sallittua yhtiön autotalleissa. Käsityölaitteet tai imurin sähköt kestävät, mutta ei sen enempää. Autotalli on nyt vuokrattuna. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa on tehty paljon remontteja vuosien varrella. Parvekeovet ja ikkunat ovat uusittu 2020, yhtiön käyttövesi-ja viemäriremontti on tehty 2011 ja 2021 tehtiin kattava piharemontti, jossa kunnostettiin viemärilinjat, sähköt sekä salaojat. Yhtiöllä on suuri noin hehtaarin puistomainen tontti, joka rajoittuu kaikilta sivuiltaan puistoalueisiin. Iso oleskelupiha leikkipaikkoineen sekä huvimaja grilleineen. Alueella on loistavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet, keskuspuiston ulkoilupolut sekä Vetokannaksen maauimala. Myös uimahalli, palloilu-, jää- ja jalkapallohallit ovat kävelymatkan päässä. Kaupat lähietäisyydellä. Soita niin kerron lisää! *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351703
Sijainti
Tyyppi
Pinta-ala
15 m²
Kokonaispinta-ala
15 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
1966
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

24 685,76 €

Velkaosuus

314,24 €

Velaton hinta

25 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

27,00 € / kk

Pääomavastike

2,58 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

29,58 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 50 M/50 M, Valokuitu Elisa Oy:n kiinteistölaajakaista.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Tulevat remontit
Päätetyt:
YYK 21.11.2022 valtuutti hallituksen käynnistämään julkisivujen, vesikattojen ja parvekkeiden korjauksen hankesuunnittelu ja käyttämään siihen hoitopuolen varoja n. 20.000 eur.
YK 14.6.2023 hyväksyttiin julkisivujen, vesikaton ja parvekkeiden toteutussuunnittelun suunnittelulaajuudesta, kilpailuttamisen käynnistämisestä ja rakennuttajakonsultin kilpailuttamisen käynnistämisestä. Kustannusarvio vuosille 2023-2024 on 100t eur.
YYK 31.10.2023 myönnettiin hallitukselle valtuudet aloittaa vesikattojen korjausten toteutussuunnittelu vuoden 2024 aikana taloyhtiön kassavaroin.
PTS:
2023: julkisivujen, vesikattojen ja parvekkeiden hankesuunnittelu ja toteutussuunnittelun aloitus, pihakunnostukset, puiden kaato ja uusien istuttaminen, turvavarusteet.
2024: julkisivujen ja parvekkeiden kunnostuksen sekä vesikattojen toteutussuunnittelu, pihakunnostukset, makuuhuoneiden ja keittiöiden ikkunoiden aukipitolaitteiden, tiivisteiden ja kuluvien osien tarkastus ja tarvittavilta osin uusinta, saunatilojen remontti (talot 2 ja 4), vedenpaineen mittaukset ja säädöt.
2025: julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus sekä vesikattojen uusiminen sisältäen vesikourut ja rännit, pihakunnostukset talkoilla, kiinteistön sähkösuunnittelun käynnistäminen, aurinkovoimalan suunnittelu vesikatolle.
2026: autotallien ovien uusiminen, julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus sekä vesikattojen uusiminen sisältäen vesikourut ja rännit.
2027: yleisten tilojen maalaus, kellaritilojen valaistuksen uusinta, kiinteistön sähköjärjestelmän rakentaminen.
Kohteen kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kiinteistön kuntoarvio 2015.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-15-102-1
Tontin pinta-ala
38 553 m²
Lisätietoja tontista
Lisätiedot tontista: Vuonna 2020 taloyhtiön tonttia on myyty 4980 m2 SRV Talorakennus Oy:lle ja 911 m2 Louhelan Huolto Oy:lle. Taloyhtiö osti vuonna 2020 Louhelan Huolto Oy:ltä tonttia 175 m2 autopaikoitusta varten.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki p. 09 83911/kaavoitus. Alueella uudisrakentamista ja kaavamuutoksia. Lentomelualuetta, katso www.finavia.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: K-market Louhela 500 m, Martinlaakson ostoskeskus Ostari palveluineen ja Alepa Martinlaakso n. 1 km, Myyrmäen suurtalousalue palveluineen n. 1 km, Martinlaakson ja Myyrmäen neuvolat sekä terveysasemat, kirjastot, uimahallit ja lisäksi useita liikuntakeskuksia ja -halleja.
Paikallistiedot: Lähiöpalvelut, Jokiuoman koira aitaus ja Jokiuoman puisto n. 300 m, Kaivokselan parkourkenttä 950 m.
Koulut: Varia 700 m, Kivimäen, Martinlaakson, Uomarinteen ja Kaivokselan ala-asteet, Martinlaakson ja Myyrmäen ylä-asteet, Martinlaakson ja Vaskivuoren lukiot. Kaivokselassa kansainvälinen koulu ja Martinlaaksossa ruotsinkielinen koulu. Myyrmäessä Metropolian kampus sekä Martinlaaksossa Merecuria Kauppaoppilaitos.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, lentokenttä, hyvät pyöräilytiet ja taksitolppa lähellä Louhelan Juna-asema 600 m, Martinlaakson ja Myyrmäen juna- ja bussiasemat n. 1 km, bussipysäkki 500 m. Myyrmäki ja Martinlaakso ovat yksi kasvavista palvelukeskuksista osin juuri erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Helsingin seudun vyöhykeuudistuksessa ne ovat yksi uudistuksen voittajista. Junalippu maksaa saman verran kuin junamatka Helsingistä Pasilaan. Juna-asemalta pääset nopeasti niin Helsingin keskustaan kuin kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan lentokentällekin. Autoilijoita palvelee lähellä kulkeva Hämeenlinnanväylä, josta pääsee kätevästi pohjoiseen ja etelään. Myyrmäestä ja Martinlaaksosta lähtee myös monipuolinen bussiliikenne lähialueille.
Pihan kuvaus
Piharemontti äskettäin tehty. Valtavan kaunis piha-alue, jossa on niin lasten kun aikuistenkin mukava viettää vapaa-aikaa.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Louhela, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja LKV, LVV, KED, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.