LKV Tuija Hurme Oy

Omakotitalo | 3h + k + s ja 3h + k

Tuluskuja 1 a, Vantaanlaakso, Viherkumpu, Vantaa

Hinta

375 000 €

Koko

246 / 271 m²

Vuosi

-

1958 rakennettu ja juuri kuntotarkastettu kellarillinen omakotitalo, jota on laajennettu vuonna 1970 toisella asunnolla. Rakennus on ollut saman suvun omistuksessa valmistumisesta lähtien. Asunto A 1 on omistajien käytössä ja asunto A 2 on vuokrattuna. Tämä olisi myös kahden sukupolven asumista parhaimmillaan. Voit myös tehdä tarvittaessa toisesta asunnosta itsellesi vaikka etätyöpaikan tai jatkossakin vuokrata toisen asunnon ulos. Näin saat perheesi asumiskustannukset maltillisiksi. Voit ottaa myös toisen asunnon ihan perheesi omaan käyttöön. Ihan miten itse haluat. Oma 890 m2 tontti, jossa on kolmelle autolle paikka. Lisäksi tilava autotalli. Vehreä ja turvallinen pihapiiri sekä suojaisa terassialue. Pihalta löytyy viherpeukaloille oma kasvi- ja yrttimaa. Pihalle mahtuu hyvin myös trampoliini. Kiinteistö on hyvin pidetty ja huollettu. Viemäreiden sukitus on tehty lokakuussa 2023. Omistaja rakentaa vielä ennen hallinnan luovutusta kevytrakenteisen aidan Tuluskuja 1 A:n ja 1 B:n rajalle. He uusivat myös asunnon A 2:n lämmityksen putket lämpöpattereihin pintavetona. Asunto A 1 on 3h+k+s, pinta-ala n. 167 m2; tilava, kaunis keittiö, olohuone ja kaksi makuuhuonetta, juuri remontoitu erillinen wc, alakerrassa saunatilat, takkahuone ja kodinhoitotilat. Asunto A 2 on 3h+k, pinta-ala n. 78 m2; vaalea, remontoitu keittiö, olohuone ja kaksi makuuhuonetta, joista toinen on yläkerrassa. Yläkerran huone on n. 24 m2 eli sen voi helposti jakaa makuu-, oleskelu-, työ- tai leikkitilaksi. Sijainti on erinomainen: rauhallinen, vehreä ja lapsiystävällinen ympäristö luo mukavan elinympäristön. Alueella on hyvät bussiyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua, lisäksi Vantaankosken sekä Martinlaakson juna-asemat ovat lähietäisyydellä, jossa junayhteys vie sinut nopeasti Helsingin keskustaan ja muihin lähikaupunkeihin. Vantaanjokivarren luonnonkauniiden ja monipuolisten ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä. Mahtavat ulkoilu ja harrastusmahdollisuudet. Keskuspuisto ja Vetokannaksen ihana maauimala ovat lähes nurkan takana. Siellä on kiva kesäisin viettää aikaa. Talvisin hiihtoladut lähtevät melkein kotiovelta. Lähialueelta löytyvät niin kaupat, päiväkodit kuin koulut, tehden arjesta sujuvaa. Kannattaa tutustua! Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi. Päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351812
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s ja 3h + k
Asuintilojen pinta-ala
246 m²
Muiden tilojen pinta-ala
25 m²
Kokonaispinta-ala
271 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu A1 : asuinpinta-ala n. 88 m2, alakerta n. 80 m2 = n. 168 m2 A2: asuinpinta-ala n. 54 m2, yläkerta n. 24 m2 = n. 78 m2 Rakennuksen kokonaisala on n. 271 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Kiinteistössä on 2 huoneistoa. A 1 on omistajien käytössä ja A 2 on vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

375 000,00 €

Velaton hinta

375 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

710,81 € / vuosi

Muut lämmityskulut

150,36 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

65,65 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähköön sisältyy asunto A 1 taloussähkö ja lämmitys sekä asunto A 2 alakerran lämmitys.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Ihana, kesäisin vehreä takaterassialue. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kuntotarkastettu 27.7.2023. Viemärit sukitettu 10/2023 ja erillinen wc remontoitu 2024.
Tehdyt remontit
A 1: vesi- ja lämpöpatterit putkineen vaihdettu sekä osittain viemäriputket 2000, Pihla-ikkunat 2004, maalämpö 2009, peltikatto uusittu 2012, sauna ja kylpyhuone uusittu 2015, keittiön laajennus 2018, viemärit sukitettu 10/2023, erillinen wc remontoitu 2024.
Yläpohjaan lisätty villaa 20 cm 1990 luvulla, ulkoseinien sisäpuolelle kipsilevyä, jossa 3 cm uretaanieristys.
A 2: tasakatto vaihdettiin harjakatoksi ja siinä yhteydessä tehtiin yläkertaan huone 2001. Vanha ulkoverhoilu vaihdettiin ja eristystä lisättiin sekä asennettiin tuulensuojalevyt. Keittiö uusittiin 2019, seinät maalattiin 2019.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Todella siisti ja hyvin pidetty. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raksystems RS3 Kuntotarkastus 27.07.2023. Viemäreiden kuvaus 9/2023.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Lämmönlähteenä on maalämpöpumppu, lämmönjako tapahtuu alakerran osalta vesikiertoisilla pattereilla ja yläkerran osalta sähköpattereiden avulla. Lisäksi rakennuksessa on ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 14630 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. A1 : 2018 keittiötä laajennettu ja uusittu Puustellin keittiö. Hyvät säilytystilat ja työtasot. Tilaan mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Korkkivinyylilattia. A 2: 2019 keittiö uusittu kokonaan. Tilaan mahtuu ruokailuryhmä. Korkkivinyylilattia.
Jääkaappipakastin, uuni (kiertoilmauuni), liesituuletin (A 1 hormiin ja A 2 aktiivihiilisuodatin), liesi ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
A 1: sauna ja pesuhuone uusittu 2015. Laatoitettu, ikkunallinen. Lattiassa mukavuuslämpö. A 2: seinät laatoitettu, mikrosementtilattia, suihku, pk-liitäntä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta ja betoni
Varusteet: Suihku, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
A 1: remontoitu 2024, laatoitettu, peilikaappi, allas, bidee, seinällä säilytyskaapit. A 2: laatoitettu, peili- ja allaskaapit, allas, bidee.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Sauna on asunnossa A 1. Uusittu 2015.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone on asunnossa A 1 alakerrassa. Kodinhoitohuoneessa olevat jääkaappi ja mankeli kuuluvat kauppaan.
Seinämateriaali: paneloitu ja puu
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
A 1: valoisa kokonaisuus, tammilautaparkettilattia. A 2: valoisa kokonaisuus, korkkivinyylilattia.
Lattiamateriaalit: Parketti ja vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
A 1: laminaattilattiat. Toisessa makuuhuoneessa maalatut seinät, toisessa tapetoitu. Kaapistot, hyvät säilytystilat. Makuuhuoneet sijaitsevat eri puolella huoneistoa. A 2: laminaattilattiat. Maalatut seinät. Kaapistot. Makuuhuoneet ala- ja yläkerrassa.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja ullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-411-3-34
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
890 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Vehreä ja suojaisa oma tontti, kolmelle autolle autopaikat.
Rasitteet
Kiinnitykset: 0, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Ei rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia eikä uusia asioita ole vireillä. Tieoikeus.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki p. 09 83911/kaavoitus. Lentomelualuetta, katso www.finavia.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Pienen kävelymatkan päässä sijaitsee ostoskeskus, jossa on lähikauppa, pizzeria, kampaamo ja pub, lähelle avattu myös Lidl. Paloasema. Muutama koirapuisto alueella sekä talvisin jäädytettävä kenttä.
Martinlaakson talousalue on alle 2 km päässä, jossa on myös terveysasema, kirjasto sekä Martinussali, joissa järjestetään taide- ja kulttuuritapahtumia.
Paikallistiedot: Vantaanlaakso on vireä noin 3 000 asukkaan kaupunginosa Vantaan länsiosassa lähellä Vantaanjoen historiallisia maisemia. Lännessä Vantaanlaakson kaupunginosa alue rajoittuu Hämeenlinnanväylään, pohjoisessa Kehä III:een, koillisessa ja idässä Vantaanjokeen.
Koulut: Martinlaaksossa ovat kaikki kouluasteet, myös ruotsinkielinen, ja lukio sekä Mercuria Kauppaoppilaitos. Myyrmäessä on Vantaan ammattiopisto Varia ja Metropolian ammattikorkeakoulu.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, lentokenttä, hyvät pyöräilytiet ja taksitolppa lähellä Vain 14 km:n päässä Helsingin keskustasta, Hämeenlinnan väylän varressa ja vajaan 2 km:n päässä Vantaankosken ja Martinlaakson palveluista sekä juna- ja bussiasemasta. Lähibussit toki kulkevat n. 300 m päästä.
Pihan kuvaus
Ihanan vehreä piha-alue istutuksineen, puineen ja pensaineen. Oma kasvi- ja yrttimaa.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Vantaanlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja LKV, LVV, KED, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.